|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
16.3.2009 10:00:13   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Jutro oz. dan,

samo da vas pozdravim, berem vas pa kasneje, ker trenutno ni časa.

Pridne bodite.

ma kako ni časa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
16.3.2009 10:01:34   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7

Na trebuhuuser posted image user posted image  To morm pa probat.

ja na trebuhu... sam ne me pol tepst, če zarad tega ne bo ratal... ma itak bo ratal... sam jest ne upam patentirat tega - da rata zarad ležanja na trebuhu... ne vem, kok je kej čehom za verjet user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
16.3.2009 10:01:56   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

no pa še, da na hitro moje novičke povem. Pri nas je vse v redu, endometrij tanek, tako da akcija že poteka. Danes že dobila prve špike Menopurja in pa seveda dodatno Suprefact in 25.03.2009 imam naslednji UZ. Počasi, počasi gremo proti cilju...

Super, mismis. Lepe novičke. Počasi a zanesljivo proti ciljuuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
16.3.2009 10:02:11   
T1979
Ampak vseeno na hitro:

Ajrad žal mi je, user posted image  da ni uspelo, ampak kot pravijo punce imaš še košarkarsko moštvo v igri.

Mismis, a ti si že imela punkcijo, joj kaj zamujam. Moram prebrati.

N74, upam, da bo vse OK. Naj izcedki izginejo stran. Šc, šc, šccccc.

Ostalo pa kasneje.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.3.2009 10:03:43   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

no pa še, da na hitro moje novičke povem. Pri nas je vse v redu, endometrij tanek, tako da akcija že poteka. Danes že dobila prve špike Menopurja in pa seveda dodatno Suprefact in 25.03.2009 imam naslednji UZ. Počasi, počasi gremo proti cilju...

Joj sem qqš, zdej sem vidla. Mišmiš sorry, prehitevam. Ker si tam neki o vgnezditvi govorila, zato sem mislila.

MBT1979 helou.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.3.2009 10:09:59   
Stella Rossa
A naša princes pa se ni nič javila? Upam, da ko pride na RR bo sporočila da je srečkauser posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.3.2009 10:10:51   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jutro oz. dan,

samo da vas pozdravim, berem vas pa kasneje, ker trenutno ni časa.

Pridne bodite.

ma kako ni časa user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika, ma ke ni, ke ni časa. user posted image  user posted image  user posted image  Devamo, devamo. Sem čist v gužvi.

Sem morala odgovort. user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.3.2009 10:11:32   
mismis

Mismis, a ti si že imela punkcijo, joj kaj zamujam. Moram prebrati.

Srce ne, ampak šele prvi UZ po M. Danes sem prejela terapijo za naprej, tako da lahko rečem, da smo sedaj v akcijiuser posted image  Punkcija bo pa moje nekje konec meseca

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.3.2009 10:15:50   
mala81
mismis user posted image user posted image  za začetek akcije.

Jaz sem super, edino od sobote me že špika, tako kot pred M. Upam, da so znaki pozitivni in ne znak prihoda M. Pustimo se presentit in rezultat bo jasen danes teden.

Uživajte v tem prekrasenm sončnem dnevu!

PA PA

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.3.2009 10:16:02   
diana79
jaz bi samo nekaj vprašala!jaz bi mogla že dobiti M pa še ni!seveda dajem inj.-suprefact,ampak me že par dni grozno boli v prsih!je to normalno?hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.3.2009 10:20:02   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

jaz bi samo nekaj vprašala!jaz bi mogla že dobiti M pa še ni!seveda dajem inj.-suprefact,ampak me že par dni grozno boli v prsih!je to normalno?hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja M je sicer bila točna ko urca, je pa mi sestra rekla takrat, ko sem prevzela zdravila, da se zna zgodit , da bo M zamujala. Tako, da mislim, da ni nič hudega, če ti zamuja.user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.3.2009 10:20:19   
mismis

Diana, pri Suprefactu ti zna M kakšen dan zaostajati. Tudi meni je zostala za 3 dni. Tudi prsa so me bolela kto vedno pred M. Zaenkrat je vse normalno, tako da se ne sekiraj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.3.2009 10:23:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

mismis user posted image user posted image  za začetek akcije.

Jaz sem super, edino od sobote me že špika, tako kot pred M. Upam, da so znaki pozitivni in ne znak prihoda M. Pustimo se presentit in rezultat bo jasen danes teden.

Uživajte v tem prekrasenm sončnem dnevu!

PA PA

tudi jaz držim pestke, da tole špikanje napoveduje nekaj pozitivnega, lepega user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.3.2009 10:25:02   
diana79
user posted image hvala punce!upam da bom kmalu dobila M!samo mi bo malo nerodno iti na UZ,če bom krvavela!user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
16.3.2009 10:26:23   
suska

mismis, hvala za odgovor, toliko da si znam splanirati v službi. Zate pa že zdaj držim pestke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
16.3.2009 10:28:30   
Stella Rossa
Mene pa nekaj zanima, po kolkem času se pokaže hiperca?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
16.3.2009 10:31:22   
Stella Rossa

user posted image hvala punce!upam da bom kmalu dobila M!samo mi bo malo nerodno iti na UZ,če bom krvavela!user posted image user posted image

Ma nič se ne sekiraj, saj so navajeni takih reči. Jaz sem ene tri mesece nazaj imela tako močne krče pri M, da me je moj moral na urgenco peljat in pol mi je dr. nardil UZ pa so ble take poplave krvi, da te kap. Saj mi je bilo nerodno ampak kaj češ.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
16.3.2009 10:49:36   
n74
Punce, hvala ker me vzpodbujate...

mišmiš - 1.UZ imam šele 26.3. Mi je pa sedajle prijateljica rekla, da naj pokličem Reša, da mi bo mogoče svetoval povečati dozo prometriuma. Sedaj ga jemljem na 12 ur. Saj ne vem kaj naj naredim. Sedaj ni več izcedka, zgleda da ga prometrium zavira.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
16.3.2009 10:52:49   
palcica_
No očitno danes ni dan lepih novic user posted image .

Mene tudi lahko črtaste iz seznama saj sem dobila menstruacijouser posted image . Tako da 18.3. test odpade. Žal nimam niti zamrznjenčkov, tako da še nič ne vem kako naprej, ker ne dobim ginekologa user posted image .

Z mojim možičkom sva se odločila da bova sedaj malo počakala in šla potem v nove boje.

Držim pesti za ostale, da čim prej zagledajo user posted image .

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
16.3.2009 10:57:35   
MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Joj sem qqš, zdej sem vidla. Mišmiš sorry, prehitevam. Ker si tam neki o vgnezditvi govorila, zato sem mislila.

MBT1979 helou.

Ojla T1979. Ma kaka gužva.. A se delate, da delate a?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
16.3.2009 10:58:01   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Mene tudi lahko črtaste iz seznama saj sem dobila menstruacijouser posted image . Tako da 18.3. test odpade. Žal nimam niti zamrznjenčkov, tako da še nič ne vem kako naprej, ker ne dobim ginekologa user posted image .

Z mojim možičkom sva se odločila da bova sedaj malo počakala in šla potem v nove boje.

palčicauser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
16.3.2009 11:03:56   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla,

danes tud jaz žalostna, imam temno rjave izcedkeuser posted image . Ne vem ali naj že napovedujem začetek M ali še ni vse izgubljeno? Sem slab teden po plusu in do sedaj še ni bilo nobenih izcedkov.

N74 držim pesti, da se bo srečno izteklo in da izcedki ne pomenijo nič hujšega. Kar nekaj punc vem, da je imelo izcedke do 12. tedna nosečnosti, pa sedaj stiskajo k sebi sončka. Mislim nate in ti želim, da se srečno izteče.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
16.3.2009 11:10:14   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: suska

BarbiG, hvala za nasvet - bom definitivno upoštevala!!!

Biba007, iz tvojih ust v božja ušesa...

n74, držim pesti da je vse OK!

Še nekaj vprašanj imam: Ali je treba počivati po punkciji ali po ET-ju?  A si po punkciji v redu, greš v službo ali ne? Ali te pri punkciji špikne samo enkrat ali za vsak folikl (ne predstavljam si čist dobr)?

Po punkciji ti vsaj na GKLJ pripada 5 dni bolniške in morm rečt, da jih je kar fajn izkoristit. Po ET-ju je pa fino kakšno uro na trebuhu ležat in pred ET-jem bi moral biti mehur poln. Tko da nč lulat it. Po ET-ju pa na GKLJ dobiš bolniško za tri dni. Je pa tko, če pride do vgnezditve, pride vsaj v večini primerov v šestih dneh po ET-ju. Jaz sem vedno bila na bolniški po ET-ju do rezultata, sicer nisem ležala, ampak sem živela normalno. Izogibala sem se edino večjim naporom.
Pri punkciji gre pa bolj za izsesavanje foliklov, sam te zna kdaj tud kej špiknt, če G ne more s papeto do folikla na nežen način. Sam ni to nič hujšega. Le pogumno naprej in držim pesti za super rezultat.

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
16.3.2009 11:13:33   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Palcica_, žal mi jeuser posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.3.2009 11:15:43   
BarbiG
Palčica mi je hudo zate user posted image user posted image user posted image . Tudi midva z možem sva se po neuspehu v decembru odločila za manjši premor in morm rečt, da kar prav pride.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?