pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7 A.jrad, žal mi je . Ampak 5 pingvinčkov se lepo sliši in držim pesti za naslednjič . Biba 007, sorry, ker bom takoj pokvarila tvojo optimistično napoved za današnji dan, ampak danes imam ET in sem izvedela, da sem pridelala samo dva malčkapalčka, ostali pa niso dovolj zrasli. V vsakem postopku pridelam za 30% manj celic, potem je pa vsakič večji osip še pri razvoju. Žalostna, čeprav se tolažim s tem, da sta vsaj dva za v inkubator. Vsem vam držim pesti, da bi uspelo, pa ne kar enkrat ampak čim prej! zofka7... sem malo kukala za tvoj odgovor... si pa hitra danes . In vem, kako ti je, saj sem bila tudi sama zadnjič objokana... no, takoj, ko mi je sestra rekla, da sta samo 2 od 16 . Ampak potem, sem počasi prišla k sebi, ko je biologinja pokazala, da je dejansko 9/16 oplojenih, le 2 pa sta dovolj dobra, da gresta k meni. In ko sem zadnjič potem še dr. spraševala, zakaj je vedno tako slabo, je rekel, da je v naravi tudi tako, da jih 70% propade... ... in da je to, da imam 2/16 dejansko dober rezultat . Zdaj se pa tresem... če bosta ostala pri meni... ma kaj ostala, ko bi vsaj en ostal... bi bila že vesela do neba... Zofka7 stisni jih k sebi in naj ostaneta tam do konca! Bom držala pesti zate! aj.rad... tebi se je pa hitro končalo... žal mi je n74 držim pesti, da ne bo nič hujšega. Drugače pravijo, da so izcedki kar pogost pojav pri nosečnosti. Če bo huje, pa se le pojdi pokazat. Ne čakat. ostalim pa lep pozdravček