Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 20:52:39
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ punce a ma katera idejo zakaj se lušine držijo trdo kuhanega jajca in kaj naredit da se to nebi dogajalo ? sem si naredila zdele jajčka in noriiiim ko mi lušina dol pol jajca potegne. grrrrr Baje da če so prefrišna jajčka se ne lupijo dobro . Morejo biti malo uležana
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 20:53:17
|
|
|
|
iraira
|
Mislim jaz obvladam....nova stran
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 20:56:28
|
|
|
|
gogabojan
|
Ajetam to kar je iraira napisala sem tudi jaz slišala. Lahko pa ublažiš in posoliš vodo, v kateri kuhaš. Sam men, če ti iskreno povem, ni niti nevem kolikokrat to uspelo. Morda pa sem dala premalo soli??? Moja mama vedno krop soli, kjer se kuhajo jajca, pa vedno lepo olupi jajčka. Pa imamo ista jajčka (isti dan kupujemo, od istega kmeta)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 20:58:13
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ punce a ma katera idejo zakaj se lušine držijo trdo kuhanega jajca in kaj naredit da se to nebi dogajalo ? sem si naredila zdele jajčka in noriiiim ko mi lušina dol pol jajca potegne. grrrrr Baje da če so prefrišna jajčka se ne lupijo dobro . Morejo biti malo uležana kaj a da jih pustim stat neki časa ko so kuhana ? gogabojan kje jih pa kupujete ? a so cenejša ?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:01:07
|
|
|
|
gogabojan
|
Hmmm nevem če so cenejša. Dam za 40 jajc 7 evrov. So pa velika, res pa je, da so umazana. Rumenjak je odličen rumen, fullll velika, mi jih pa oče vedno prinese, ko gre on sebi jih iskati. Jih pa ima od nekoga iz drenovega griča. Če pa jih tam ne dobi, pa gre h temu na hrib kupiti jajca. So tudi podobna, in dobra, boljša, kot pa v trgovini.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:07:45
|
|
|
|
ajetam@
|
a tam pri klisu ? joj včasih smo jih skosss tam kupoval. drugače so ta precej dražja, sam pa ziher mnoogo boljša
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:15:37
|
|
|
|
gogabojan
|
ja pri klisu je una druga ja
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:36:22
|
|
|
|
timnala
|
Cer! Eno vprasanje nujno. Nas se skoz in ful slini in sem mu zacela mal caja dajat poleg dojenja, ker velik vode zgubi na ta racun in me zdej zanima, a ve dajate vedno topel caj al pac sobna temperatura? Ponoci pa mam tud mal namen omejiti hranjenje in nimam pojma kak si naj nastimam caj, da ne bo mrzel in da mi ga ne bo treba laufat gret..termovka al kaksna druga opcija. Bi prosla za nasvete, ce ktera to prakticira. Hvala, timnala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:41:45
|
|
|
|
iraira
|
Jaz imam flaško s čajem na radiatorju in je skoz fina temperatura. Drugače pa termoska ali pa grelec stekleničk
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:42:45
|
|
|
|
iraira
|
Naša noče piti niti jesti kar ni toplo ona že ve kaj je dobro
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:44:41
|
|
|
|
gogabojan
|
Timnala tak je pri nas no. Za druge ne vem. Pri nas deluje. Čez noč. Imam instant čaj pripravljen, ker se ne skisa. Ostali čaji se radi skisajo . No mi imamo tisto vrečko, oziroma majhen kuferček k ohranja temperaturo. To je če se zbudi bolj hitro, kot ga dam spati. Če pa kasneje, je pa očka pred službo prekuhal vodo in jo spravu. Ni pa nič narobe, če je mrzel čaj. To se nam je že parkrat zgodilo, in mu ni bilo čisto nič narobe. Tak je vsaj pri nas. Za ostale pa nevem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:47:09
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ni pa nič narobe, če je mrzel čaj. Se podpišem pod tole
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:54:29
|
|
|
|
iraira
|
Samo tukaj gor se pa zgleda res pozna vpliv lune ko je ni se tudi tukaj bolj slabo čveka
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:55:42
|
|
|
|
janja 27
|
JUTRI PRAZNUJE SVOJ P E T I M E S E C ZALA od mamice MANDEK MIA od mamice SMEJA2
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:55:53
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Samo tukaj gor se pa zgleda res pozna vpliv lune ko je ni se tudi tukaj bolj slabo čveka se podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 21:58:03
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Samo tukaj gor se pa zgleda res pozna vpliv lune ko je ni se tudi tukaj bolj slabo čveka VIKEND počakaj jutri zjutraj k bodo šli moški delat jaz pa tud nimam kaj pametnega za povedat gogabojan moram it pogledat krompir danes sem se navozičkala smo hodili 6 km manca skoraj celo pot..res pridna...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 22:03:31
|
|
|
|
gogabojan
|
M A N C A
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 22:05:49
|
|
|
|
ajetam@
|
jaz mu nič ne grejem dodatno čaja. no zdej več al manj pije vodo. prej pa tut je pil topel čaj samo ko je bil skuhan. pol pa se je pač shladil. ja nimaš kaj. pa ni se nič pritoževal... niti ne vidim razloga zakaj bi mogu pit skos toplo. sej vode tut ne pije tople pa pol sokove tut ne bo tople pil...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 22:10:25
|
|
|
|
iraira
|
Jaz jo morem tudi navadit da bo pila tudi hladno, ne samo toplo......zaenkrat noče nič kar ni toplega.....niti vode, niti čaja, pri nas mora biti še sadje toplo drugače usta zapre pa samo jeziček ven moli ji ne spraviš nič v usta
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 22:15:06
|
|
|
|
iraira
|
Jaz pa grem počasi v mižule pa se zjutraj tipkamo......da boste malo bolj zgovorne, ker zdaj za vikend je bilo porazno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 22:33:01
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jaz pa grem počasi v mižule pa se zjutraj tipkamo......da boste malo bolj zgovorne, ker zdaj za vikend je bilo porazno evo sem s tabo grem tud jaz počasi bom sanjala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 22:37:48
|
|
|
|
gogabojan
|
janja najprej pejd krompir pobrat šele nato hodi in sanjati da na
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 6:48:49
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely A ima katera kako podobno izkušnjo? Ja mi naš je itak najraje dom, očitno je po mamici ko pa že kam gremo ima pač rad svoj mir, sej neki časa sodeluje in gleda, firbca okoli, se pogovarja itd, pol ma pa pač dost. Mojedva to štekata in ga pustita, moja mami ga še celo spat spravi, tašča je pa druga pesem, ona ga v eni minuti da v 15 različnih položajev in pol valda siten rata že po 15 minutah Tko da tam ponavadi nismo na kakem dolgem obisku. Drugače pa današnja noč totalna katastrofa, zbujanje na eno uro, od pol enih pa do dveh je pa spal 10 minut, 10 minut stokal itd... jaz sploh ne vem več kaj naj naredim, da bo spal, pa že tko lepo je spal Me malo skrbi kako bom jutri na Jesenicah oz. kako bova tam preživela 4 dni, pa da bomo trije v sobi, no vseh skupi 6 ??? Sej mogoče se brezveze sekiram, sam to me res skrbi. Ker on itak ne spi če je kak šunder, zdej pa preden se uskladimo, da bomo vseh 6 naenkrat spali...pomoje vsajmidva ne bova nič spala
< Sporočilo je popravil jolly123 -- 16.3.2009 6:49:17 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 7:03:56
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro jutro Izvolite kavico ali pa čaj pa za posladek . Naša dva še spita, sam mami je zbujena kot zombi. Jolly zakaj pa gresta na Jesenice?? Zaradi testov?? Danes pa bo slabo vreme. Upam da nev to vplivalo na . No zdaj pa grem čajčka skuhat za vse tri. Srček je pa že v službi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 16.3.2009 7:07:21
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jolly zakaj pa gresta na Jesenice?? Zaradi testov?? Na provokacijo gremo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?