Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:05:45
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Vam moram povedati, da sem navsezgodaj že bila na farmi. Sem si njive uredila, prodala pridelke, in posejala nove pridelke. Madona sem pridna . Op.p. na FB vzgajam pridelke . Noč je minila super. Evo malček se je šele zdaj zbudil. Pa še to ne joka, ampak veselo čeblja v posteljci. Roky Lep sončen dan je . Mene je pa nekje prepih dobil, imam čist krvave oči. Mi je dragi reku kaj pa sem ga tak dolgo žurala. Ja seveda žurala - v sanjah. No zdaj pa bom šla nafutrat malčka. Ve pa bodite pridne. Jolly - kak je bilo????????????? Zobki še matrajo??????????? Aja, mene je včeraj zmanjkalo. Sem zaspala k top.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:06:10
|
|
|
|
gogabojan
|
uuuuuuuu nova stran.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:10:49
|
|
|
|
iraira
|
Sem probala na fb se k vam vpisat pa mi ne rata. A me lahko ena povabi?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:16:28
|
|
|
|
iraira
|
Jolly moja ga tudi nekaj serje zadnje dni ponoči. Hoče kar ob 5ih jesti, pa potem ne zaspi več nazaj....jo dam k sebi v posteljo pa ni šans. Smejat se, pa pogovarjat, pa meni faco mečkat to pa ja . Upam da jo mine takšno početje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:17:16
|
|
|
|
iraira
|
Super da si malo izpregla pa uživala v toplicah Koliko časa si imela Tajkota v vodi?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:18:21
|
|
|
|
suzy124
|
Dobro jutro Danes vam pa jaz častim kavico pa čajček pa belo kavo, vidim da je še nobena ni skuhala Drugače smo pa vredu spali in še zdaj kr spi Pri nas pa ni nič sončeka je tako žalostno jutro , upam da vsaj dežeka ne bo da bomo šli vsaj malo ven Zdaj pa morem it ker se je začel oglašat pa pa
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:19:48
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Sem probala na fb se k vam vpisat pa mi ne rata. A me lahko ena povabi? Sem ti poslala Zs glede FaceBooka.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:22:04
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly moja ga tudi nekaj serje zadnje dni ponoči. Hoče kar ob 5ih jesti, pa potem ne zaspi več nazaj....jo dam k sebi v posteljo pa ni šans. Smejat se, pa pogovarjat, pa meni faco mečkat to pa ja . Upam da jo mine takšno početje Ma naš bi spal...pa mu ne rata in pol tečka, jaz ga pa nočem po rokah vlačit ker ej če si do zdaj lahko sredi noči sam zaspal..pol pa dej še zdaj in pol mu hodim dudo dajat, pa ga na bok prestavljat, pa si mislim včasih a je vredno bi ga vzela v roke bi zaspal pa bi ga dala v pojstlo pa bi blo... V vodi sem ga pa mela 2 krat po 20 minut.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:23:03
|
|
|
|
iraira
|
Sem te dodala na fb. Fino da ste bili toliko v vodi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:28:18
|
|
|
|
blanka1
|
no jaz se vam že dolgo nisem oglasila, sedaj pa je moja pri babici in dedku in sem si vzela čas in sem se odločla da vam pišem in povprašam kako in kaj! no mi smo še kar dobro, bili smo bolani in nekaj nam skoz nagaja! Zanima me ali vsi vasi sonči že prespijo noč? ker naša ne spi in se zuja vsake 2-3 ure sem pa že res obupala. uvedle sva 2-3 obroke na dan in še vedno je isto, tako sem se odločila da še danes poskusim z kvasom, če je kaytera probala bi jo prosla da pove kako se je obneslo. hvala vam no sedaj pa grem malo za nazaj prebrati
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:30:34
|
|
|
|
jolly123
|
Blanka naš ga isto serje s spanjem zadnje čase, pa je že prav lepo prespal celo noč. jaz s kvasom nisem še poskusla, ker mu trenutno probleme delajo zobki, ko bodo ven pogledali, pa če no še zmer tečkal ponoč, uvedem kvas definitivno
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:51:02
|
|
|
|
iraira
|
Vidim da ste uživali v toplicah....slikce so . Pa tvoj je šel tudi zraven, sem mislila da gresta sama s Tajem. No vidiš pa ste vsi malo uživali skupaj
< Sporočilo je popravil iraira -- 15.3.2009 9:52:01 >
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 9:55:05
|
|
|
|
jolly123
|
ja mišljeno je bilo, da gremo z mojima staršema, pol se je pa še moj pridružil, ker je rekel, da bo Tajko prvič plaval pa da to mora videt
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 17:08:23
|
|
|
|
Lucka1
|
iraira - vse naj naj za tvojo princesko in lovely - sem te že parkrat hotela vprašat, kaj pomeni - "kar ekšn" - saj mislim si, da je nekaj kot fino ali lušmo, ampak od kod izvira?? jolly123 - vidla slikice iz toplic - Tajko je pravi heroj - prav super, da ste uživali in predvsem, da je šeč tvoj dragi zraven - TAKO JE PRAV joj punce, kak je vikend hitro minil...prehitro. Super je bilo, cele dneve smo bili okoli, zdej se pa pripravljam, da bi šla neki skuhat....jao jao kolk se mi ne da....BLJAK - grem, pridem še počekirat zvečer
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 17:33:57
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla punce ... da se vam malo javim ... joj kok pišete sem vas prebrala malo nazaj na hitro ma res na hitro ..... jolly... ta Tajkota in njegovo čofotanje .... vidim da ste se meli luštno in da je bil tud možek poleg mi smo ga pa danes dali prvič v športni del ker smo imeli 30 stopin(al celo več) na soncu in je bilo ressssssss vroooče ... tko da je bil zelo zadovoljen ker je vse spremljal in imel vse pod kontrolo ....sem mu malček vzdignila da je malo sedel tko da super no .... no drugač pa grem jutri v toplice (strunjan) h našim za 5 dni z potovalka je narejena tko da čakava samo jutro.... moj možek pa ne gre ker na žalost dela no vas grem malo brat za nazaj....................zdaj mam čas je tamali zaspal možek pa smuča..... aja pa zdržimo brez hrane ponoči od 22.00 pa vse do 7h zjutraj pojemo in spimo do 9h tko da je mamica naspana kot se šika
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 17:34:40
|
|
|
|
iraira
|
Hvala za čestitke!!! Evo častiva
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 17:46:14
|
|
|
|
*talcy*
|
aja še to a mi lohk katera pove kje dobim kak poceni grelnik vode ker ga rabim za cel teden ... v hotelu ni kuhalnika da bi lahko vodo vrela za tko da ga moram kupit
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 18:21:57
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo mi smo doma. Danes smo pa šli gledat dojenčico Klaro. Je stara en mesec. Joj kok je luštkana. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Aja smo šli v Ribnico na obisk. Jaz bi tudi mela punčkooooooooooooooooooooooooooo. Marisha, a sem fajn vidla, al si se res na kratko postrigla????????? Če si se, ti fulll paše. Res pa je, da sem te bolj levo pozdravila, ker se nisem fajn počutila takrat. Sm bila takooooooooooooo zaspana. So me glih zbudili na horuk in sem že morala iti.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 18:39:42
|
|
|
|
Marisha
|
Ej, Gogabojan nikoli ni prepozno vidva z pejta kar hitro v akcijo pa bo mogoče punča. Sej veš kaj pravijo v tretje gre rado . Ja, ja si prav videla, da sem se čist na kratko postrigla, ker so mi čist dopi----- dolgi lasje, ker sem jih imela vsepovsod po stanovanju pa še Markec jih je imel vsepovsod. Mi je pa včeraj od kolegice sin takoj povedal, da mi kratki lasje sploh ne pašejo . (Sej veš otroci ne lažejo ). No važno, da se jaz super počutim Če bo jutri lepo vreme gremo lako kakšen giro. Kdaj pa gresta vidva z Rokom običajno ven,..... ob kateri uri? Lp, M
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 18:58:40
|
|
|
|
gogabojan
|
Ja marisha, otroci ne lažejo. Imajo pa drugačno domišljijo. Tak da si res ena A. Drugač grem jaz z malčkom ven po 12h, ker je takrat fajn že toplo. Ni več jutranje mrzlote. Pa smo do 14h vzunaj, pobereva bratca iz šole. Včasih gremo gor jest potem, večinoma pa podaljšamo vzunaj (edino Bojan torbo nese gor) in smo vzunaj, dokler pač ne zatečnari. Se priporočam za giro. Kdaj pa vi greste ponavadi ven???? Marisha, jaz sem imela skodrane lase do riti, pa sem se čist na ježka postrigla . Zdaj pa si jih puščam nazaj, sam ne predolge. Do ramen ko mi pridejo bo dosti. Mi gre na ku.... ker ne morem v čop si jih dati. Pa zdaj bo poletje, pa lasje na čelu, pa bomo švicaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 19:04:12
|
|
|
|
Marisha
|
Ej, tudi midva hodiva ven od 11 oz. 12 naprej, ker vedno čakam, da se malce otopli pa še Mark običajno je ob 11h. Ja sej vem, da imajo otroci čist drugačen pogled na to mi je blo pa full smešno, ko je kar zinil, še dober večer ni imel čas rečt Se jutri slišiva oz. bomo videli kakšno bo vreme, ker bojda zdajle že pada dež . M
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 19:23:48
|
|
|
|
Lovely
|
Čer, Marisha, bravo za pogumno odločitev glede stilske preobrazbe - če se ti dobro počutiš je zadetek v polno! Lučka1, "kar ekšn" = kar akcija (kar = slovensko v smislu kar pojdimo, ekšn = action piši kao što govoriš) Mi smo odpravili obiske. In sem ugotovila, da imam problem z mojo mami. Ona obožuje Inyo. Čisto je nora nanjo. In kadarkoli smo skupaj je non stop z Inyo - dobro to me ne moti, moti pa me, da pričakuje in hoče non stop ekšn ( ). Inya je sicer zelo družabna ampak to najino dete je navajeno na en tak miren ritem, konec koncev imava doma non stop Six senses CDje gor in je zelo relaxed atmosfera. Res je, da sva dosti okoli, jo navajamo na akcijo, nove obraze, okolje ipd in s tem nima problema. Ima pa očitno dovolj po cca eni uri nekega igranja, akcije, dretja ipd in hoče potem pač svoj trenutek miru, moja mami pa tega ne šteka, ker hoče izkoristiti vsak treutek z njo. In pol sem jaz tečna Ko gredo pa dam imam pa jaz preutrujenega otroka, ki v joku zaspi... Zdajle je imela namreč po kopanju 10 minutni monolog jokanja in zdaj HB spi... A ima katera kako podobno izkušnjo? No zdaj sem se pa čisto preveč razpisala. Grem malo časopis prebrat, da vidim kaj se kaj dogaja po svetu, se beremo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 19:49:12
|
|
|
|
janja 27
|
čer sem skočila na hitro vas pogledat da vidim kolk ste naklofale pa sem vidla da ni panike pridem kasneje poročat sedaj šibam obe punce kopat(čofčof) in dat spat....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 20:31:08
|
|
|
|
gogabojan
|
JANJA KROMPIR TI BO ZGNIL. Spet mi boš dnar požirala. Hodi ga pobrat in prodat. hehehhehe
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 15.3.2009 20:44:42
|
|
|
|
ajetam@
|
punce a ma katera idejo zakaj se lušine držijo trdo kuhanega jajca in kaj naredit da se to nebi dogajalo ? sem si naredila zdele jajčka in noriiiim ko mi lušina dol pol jajca potegne. grrrrr
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?