Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Jaz sem danes Zari dala samo za pokušino žemljo (do testiranja tako ne sme glutenske stvari jesti), da vidim kaj bo naredila, pa jo je začela stresati kot ropotuljico in ker ni ružila, jo je vrgla . Sem razmišljala, pozabila pa napisat, da je ful fajn Zarin flis - vidim da je podložen, Zara je pa itak Sem našla nekaj podobnega pri nextu http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/20/11 Zoja Miša ja enkrat je treba nehat pumpat, jaz zdaj še samo zjutraj in zvečer po ca 180. Se mi ne ljubi s to ročno, električna je pa crknila. V bistvu je stikalo fuč. Do konca marca nekje mi je pa cilj čist zaključit, je bilo dovolj. Čeprav je pa res nek tak čuden občutek, namesto da bi se veselila, tudi mene mal stiska, tak prav čudno je. Ja ti keksi oz. baby piškoti so res Jaz sem mu dala zadnjič v roke, da bi malo cuzal in ga skoz imela na očeh - bila zraven njega, nekaj časa lepo liže pa cuza tisti keks, pa sem samo nekaj na tla pogledala - za manj kot sekundo, pa že ni bilo več zgornjega dela keksa in se je že davil. V trenutku sem imela tri prste v njegovih ustih in sem že kopala keks ven. Obup, ne dam mu ga več. Ko se zmehča, se pa takoj odlomi. Zdej mu jih samo še zdrobim v kakšno kašico ali pa mu ga drobim in po malih koščkih dajem. A kateri od vaših tudi ne mara kupljenih frutekov, hippov itd.? Me zanima če obstaja kak okus, ki bi mu šel v rito. Sicer ni sprobal ravno bogvekaj - slivo, marelico/hruško, breskvo, banano z žiti, jabolko/hruško... Večinoma jih pojem jaz, samo kako žličko mu spravim v rit, pa še to je prva žlička, ko še ne ve kaj je gor. Fajn bi blo, da bi vsaj en okus maral, da bi lahko vzeli s seboj če kam gremo. Moram iti, imam še delo na farmi, cel kup paradižnikov za obrat Mirno noč!
|