![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:06:28
|
|
|
|
pikica36
|
ta je pa močna aqui moj pravi da sem že zasvojena z rač. dopoldne 8 ur v službi , pol pa še doma ja, nč , saj ni čudno da rit leze narazen če samo "čičam"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:08:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ta je pa močna aqui moj pravi da sem že zasvojena z rač. dopoldne 8 ur v službi , pol pa še doma ja, nč , saj ni čudno da rit leze narazen če samo "čičam" veš kaj, ti si vsaj doma, jaz še zmeraj v službi strašim... sam čičam pa kot ti.... rit mava pa po moje podobno.... kvadratno od stola....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:08:24
|
|
|
|
pikica36
|
ups.... samo še 4 dni do testa?????????? se že kaj drugače počutiš, razen da se ti smeji?'
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:08:36
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ta je pa močna aqui moj pravi da sem že zasvojena z rač. dopoldne 8 ur v službi , pol pa še doma ja, nč , saj ni čudno da rit leze narazen če samo "čičam" hahahahahahaha.......sva že dve
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:10:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ups.... samo še 4 dni do testa?????????? se že kaj drugače počutiš, razen da se ti smeji?' no ja pse še nisem začela grizt... drugim zadevam pa ne verjamem več... znakcom pa sploooooh ne, tako da mirno plujem in čakam, da mi plusek pomižikne, ko bo čas za to....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:10:29
|
|
|
|
pikica36
|
a misliš da bi blo kaj za ukrenit?? jaz pravkar razmišljam da ne grem na aerobiko , bom rajš povabila na eno pivce , pa bom spet "čičala!¨"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:11:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 a misliš da bi blo kaj za ukrenit?? jaz pravkar razmišljam da ne grem na aerobiko , bom rajš povabila na eno pivce , pa bom spet "čičala!¨" jaz bi tud enga hajnija ruknla.... a lah svečo držim pri vama???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:13:49
|
|
|
|
pikica36
|
no problem!!! midva sva tud navadno na hajniju, samo zdaj ga pri nas v gostilnah glih ni za dobit, pravijo da se ga ne splača imet, ker je drag in ga ne prodajo bova mogla midva bolj pogosto it žurat, da se jim bo splačalo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:16:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 no problem!!! midva sva tud navadno na hajniju, samo zdaj ga pri nas v gostilnah glih ni za dobit, pravijo da se ga ne splača imet, ker je drag in ga ne prodajo bova mogla midva bolj pogosto it žurat, da se jim bo splačalo zgleda da je kriza tud za hajnija...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:19:50
|
|
|
|
pikica36
|
ja nič grem............vsaj na malega uniona , če hajnija ne dobim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 18:20:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ja nič grem............vsaj na malega uniona , če hajnija ne dobim privošči si ga.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 19:50:01
|
|
|
|
bbpikica
|
Dan konzervice. Vidm da ste s svojo dobro voljo ogrozile varnost nedolžnih psov aqua77 super za krasne izvide zdaj pa samo še plusek nalulaš pa je zmaga popolna pikica naj ti sede hajni al pa union Grethy kam si se nam skrila?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.3.2009 21:41:23
|
|
|
|
lana70
|
kje ste pa zdaj vse???
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.3.2009 8:02:56
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro konzervice, lep sončen dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.3.2009 8:12:31
|
|
|
|
barbara b
|
Dobro jutro! Jaz sem že v polnem zagonu: popita, zajtrk je tudi že mimo, sedaj moram pa še na pošto , da tašči pošljem telegram za njen rojstni dan (to se je spomnil moj možek! )
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.3.2009 19:33:19
|
|
|
|
bbpikica
|
Večer konzervice. Ste uživale v tej prbližno lepi soboti? mi smo bli čist spomladansko delavni včeraj in danes , smo obrezovali sadno in okrasno drevje pa grmovje, mal smo listje grabil in pospravljal okoli vogalov. Je pa že kar lepo, zvončki, telohi, krokusi in botanični irisi že prav fino cvetijo, narcise se pa čisto resno pripravljajo da bojo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.3.2009 20:01:52
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Večer konzervice. Ste uživale v tej prbližno lepi soboti? mi smo bli čist spomladansko delavni včeraj in danes , smo obrezovali sadno in okrasno drevje pa grmovje, mal smo listje grabil in pospravljal okoli vogalov. Je pa že kar lepo, zvončki, telohi, krokusi in botanični irisi že prav fino cvetijo, narcise se pa čisto resno pripravljajo da bojo. Tam pri vas je polno ameriških borovnic, si jih lastite tudi vi?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.3.2009 20:22:10
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Večer konzervice. Ste uživale v tej prbližno lepi soboti? mi smo bli čist spomladansko delavni včeraj in danes , smo obrezovali sadno in okrasno drevje pa grmovje, mal smo listje grabil in pospravljal okoli vogalov. Je pa že kar lepo, zvončki, telohi, krokusi in botanični irisi že prav fino cvetijo, narcise se pa čisto resno pripravljajo da bojo. Tam pri vas je polno ameriških borovnic, si jih lastite tudi vi? O Kruce pozdravljen. ma jaz sem si prilatila sam tri, sta mi pa ostali samo še dve, mi je eno pes iz protesta ene dve leti nazaj v ribnik vrgel.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.3.2009 21:46:33
|
|
|
|
lana70
|
tud mi smo obrezovali okrog bajte,.....čistili, pometali.......se sončili, upam, da nas tudi jutri čaka tako lep dan kot danes.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.3.2009 6:18:45
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jutro!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.3.2009 8:41:01
|
|
|
|
lana70
|
jutro 40+, oziroma, jutro zaspanke..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.3.2009 11:53:11
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka oz. dober dan še z obale....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.3.2009 18:35:59
|
|
|
|
pikica36
|
pa dober dan ali dober večer še s koroške
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.3.2009 19:30:29
|
|
|
|
lana70
|
mislm, dogaja maksimalno.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.3.2009 19:39:59
|
|
|
|
lana70
|
no, pa da se še tu pohvalim ...sem si čist sama dala prvo špiko!!! ma halo!!!! sm mislna da bom letela že v kakšen ZD....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.