|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
13.3.2009 18:06:28   
pikica36
user posted image user posted image  ta je pa močnauser posted image

aqui moj pravi da sem že zasvojena z rač. dopoldne 8 ur v službi , pol pa še domauser posted image  ja, nč , saj ni čudno da rit leze narazen če samo "čičam"

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.3.2009 18:08:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

aqui moj pravi da sem že zasvojena z rač. dopoldne 8 ur v službi , pol pa še domauser posted image  ja, nč , saj ni čudno da rit leze narazen če samo "čičam"

user posted image user posted image user posted image

veš kaj, ti si vsaj doma, jaz še zmeraj v službi strašim... user posted image user posted image user posted image user posted image  sam čičam pa kot ti.... user posted image user posted image user posted image user posted image  rit mava pa po moje podobno.... user posted image user posted image user posted image user posted image  kvadratno od stola.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.3.2009 18:08:24   
pikica36
 ups.... samo še 4 dni do testa?????????? se že kaj drugače počutiš, razen da se ti smeji?'user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.3.2009 18:08:36   
Stella Rossa

hahahahahahaha.......sva že dveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.3.2009 18:10:06   
aqua77

ups.... samo še 4 dni do testa?????????? se že kaj drugače počutiš, razen da se ti smeji?'user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no ja pse še nisem začela grizt... user posted image user posted image user posted image

drugim zadevam pa ne verjamem več... znakcom pa sploooooh ne, tako da mirno plujem in čakam, da mi plusek pomižikne, ko bo čas za to.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.3.2009 18:10:29   
pikica36
a misliš da bi blo kaj za ukrenit?? jaz pravkar razmišljam da ne grem na aerobiko , bom rajš user posted image  povabila na eno pivceuser posted image , pa bom spet "čičala!¨"user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
13.3.2009 18:11:37   
aqua77

a misliš da bi blo kaj za ukrenit?? jaz pravkar razmišljam da ne grem na aerobiko , bom rajš user posted image  povabila na eno pivceuser posted image , pa bom spet "čičala!¨"user posted image

jaz bi tud enga hajnija ruknla.... user posted image user posted image user posted image  a lah svečo držim pri vama??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
13.3.2009 18:13:49   
pikica36
no problem!!! midva sva tud navadno na hajniju, samo zdaj ga pri nas v gostilnah glih ni za dobit, pravijo da se ga ne splača imet, ker je drag in ga ne prodajouser posted image user posted image  bova mogla midva bolj pogosto it žurat, da se jim bo splačalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
13.3.2009 18:16:02   
aqua77

no problem!!! midva sva tud navadno na hajniju, samo zdaj ga pri nas v gostilnah glih ni za dobit, pravijo da se ga ne splača imet, ker je drag in ga ne prodajouser posted image user posted image  bova mogla midva bolj pogosto it žurat, da se jim bo splačalouser posted image user posted image user posted image

zgleda da je kriza tud za hajnija... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.3.2009 18:19:50   
pikica36
user posted image user posted image  ja nič grem............vsaj na malega uniona , če hajnija ne dobimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
13.3.2009 18:20:45   
aqua77

user posted image user posted image  ja nič grem............vsaj na malega uniona , če hajnija ne dobimuser posted image user posted image user posted image

privošči si ga..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
13.3.2009 19:50:01   
bbpikica
Dan konzervice.

Vidm da ste s svojo dobro voljo ogrozile varnost nedolžnih psovuser posted image user posted image user posted image

aqua77 super za krasne izvide zdaj pa samo še plusek nalulaš pa je zmaga popolna

pikica naj ti sede hajni al pa union

Grethy kam si se nam skrila?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
13.3.2009 21:41:23   
lana70
kje ste pa zdaj vse???user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.3.2009 8:02:56   
Stella Rossa
Dobro jutro konzervice, lep sončen dan vam želim.
user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.3.2009 8:12:31   
barbara b
Dobro jutro! user posted image
Jaz sem že v polnem zagonu: user posted image popita, zajtrk je tudi že mimo, sedaj moram pa še na pošto user posted image , da tašči pošljem telegram za njen rojstni dan user posted image   (to se je spomnil moj možek!  user posted image )

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.3.2009 19:33:19   
bbpikica
Večer konzervice.

Ste uživale v tej prbližno lepi soboti? mi smo bli čist spomladansko delavni včeraj in danesuser posted image , smo obrezovali sadno in okrasno drevje pa grmovje, mal smo listje grabil in pospravljal okoli vogalov. Je pa že kar lepo, zvončki, telohi, krokusi in botanični irisi že prav fino cvetijo, narcise se pa čisto resno pripravljajo da bojo.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.3.2009 20:01:52   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Večer konzervice.

Ste uživale v tej prbližno lepi soboti? mi smo bli čist spomladansko delavni včeraj in danesuser posted image , smo obrezovali sadno in okrasno drevje pa grmovje, mal smo listje grabil in pospravljal okoli vogalov. Je pa že kar lepo, zvončki, telohi, krokusi in botanični irisi že prav fino cvetijo, narcise se pa čisto resno pripravljajo da bojo.

Tam pri vas je polno ameriških borovnic, si jih lastite tudi vi?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.3.2009 20:22:10   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Večer konzervice.

Tam pri vas je polno ameriških borovnic, si jih lastite tudi vi?

O Kruce pozdravljen.

ma jaz sem si prilatila sam tri, sta mi pa ostali samo še dve, mi je eno pes iz protesta ene dve leti nazaj v ribnik vrgel.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.3.2009 21:46:33   
lana70
tud mi smo obrezovali okrog bajte,.....čistili, pometali.......se sončili, upam, da nas tudi jutri čaka tako lep dan kot danes.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.3.2009 6:18:45   
Kruce Fiks
Jutro!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.3.2009 8:41:01   
lana70
jutro 40+, oziroma, jutro zaspanke..

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.3.2009 11:53:11   
aqua77
Jutrčka oz. dober dan še z obale.... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.3.2009 18:35:59   
pikica36
pa dober dan ali dober večer še s koroškeuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.3.2009 19:30:29   
lana70
mislm, dogaja maksimalno.....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.3.2009 19:39:59   
lana70
no, pa da se  še tu pohvalim ...sem si čist sama dala prvo špiko!!! ma halo!!!! sm mislna da bom letela že v kakšen ZD....user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.