|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
12.3.2009 19:03:09   
Stella Rossa
Kje pa je naša Grethy jo že par dni pogrešam?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
12.3.2009 19:56:02   
bbpikica
Dan konzervice.

Anonimna želje se rojevajo neplanirano in na to ne moremo vplivati. Ko si se odločila za sterilizacijo si bila pač prepričana da je tako dobro in prav. Življenje pa ti je ponudilo novo možnost za srečo zato ne vidim zakaj bi jo zavrgla. Če si želite še enega otročka se čim prej odpravi k Rešu. Ne oziraj se na to kaj si drugi mislijo to je njihov problem, tvoj je da z dragim najdeta pot do uresničitve svojih želja. Če se pa bojiš Reša pa ni tak bavbav, mogoče ti bo res držel kakšno pridigo, ampak to nam jo več ali manj vsem. Tako da stran s strahovi in bogumno na pot ki te bo pripeljala k cilju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
12.3.2009 20:45:31   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

anonimna- se podpišem pod gigi in stello!!!!
stran s predsodki in poskušaj uresničit svojo željo. kajti nekoč si boš mogoče očitala, da vsaj poskušala nisi.
veliko uspeha ti želim

jaz tud, welcome - registriraj se in veselo v debate......

Lana

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
12.3.2009 21:09:46   
lana70
punce no, ...ma je za obupat na tem forumuuser posted image - čist v nasprotju z naslovom, ja kje pa ste????

L

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.3.2009 8:09:09   
mausikaa
evo mene
;-)

kje so pa ostale pa ne vem, mogoče user posted image user posted image  in če je to razlog, zakaj jih ni tu gor jim je opravičeno!

jaz imam danes napad lakote in obenem napad slabosti user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.3.2009 8:11:25   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Že kar nekaj časa »se sprehajam« po forumu a šele pred kratkim sem vas našla. Moja zgodba se verjetno razlikuje od vaših a smo si bolj ali ne na istem.
Letos bom dopolnila 39 let.  Imam dva bolj ali manj odrasla otroka. Ko jima je bilo 10 in 5 let, sem se razšla s takratnim partnerjem. Zaradi stvari, ki sem jih doživljala sem si zadala ostro črto med svojim osebnim življenjem in družino. Predvsem sem bila mnenja, da v naše življenje ne bom nikoli več spustila moškega. In tako je bilo do pred malo več kot dvema letoma. Takrat sem ga spoznala. Še preden sem se dobra zavedala je že živel pri meni. Resnično se dobro razumemo, moja otroka ima rad in jima tudi veliko pomaga. Porajala pa se je želja po še enem otroku. Vse bi bilo lepo in prav v kolikor nebi sama opravila sterilizacije. Takrat se mi je to zdelo edino pametno, sedaj pa zadevo vse bolj obžalujem. O otročičku smo se vsi štirje veliko pogovarjali in vem, da bi bil zelo zaželen.
Preko elektronske pošte sem svojo željo prenesla dr. Rešu. Odgovor je bil, da naj se čimprej oglasiva v njegovi ambulanti z napotnico (sama od svoje g. on od svojega izbranega zdravnika).
Sedaj pa zbiram pogum, ker se bojim moralnih naukov. Najbolj me je strah, da me bodo ženske, katerim ne uspe zanosit po naravni poti prezirale in obsojale, kajti jaz imam dva otroka.

Kaj bi ve storile v mojem primeru, bi se podale k dr. Rešu ali bi željo po dojenčku zatrle in živele za obstoječo družino.

ne glej na to kar mislijo druge, glej nase. Sterilizacija je bila v danem trenutku najboljša odločitev in hvala bogu da ti ata Reš lahko pomaga...  kar pogumno

jaz bi k Rešu vsekakor zavila ;-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.3.2009 11:18:26   
pikica36
pozdravljene konzerviceuser posted image , tukaj je pa res zatišjeuser posted image user posted image user posted image
kaj se dogaja??
jaz mam že dva dni gužvo na šihtu, da te kapuser posted image  in mi ne pustijo dihat.
klinc, pa taka recesija, pravijo da ni dela jaz pa se iz kupa papirjev ne vidimuser posted image

še malo pa bodo prve lulale na palčkouser posted image

user posted image user posted image  zdaj pa user posted image  delatuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.3.2009 12:05:21   
mausikaa
mah Pikica jaz si kar ne upam lulat na palčko, nekako mi ni všeč misel na - user posted image  
ne vem, ampak mislim, da bom počakala vsaj do ponedeljka, in če je ne bo bom pa mogoče lulala user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.3.2009 12:08:42   
gigi1
Ojla srčice

Mausika kaj pa če bo plus? A ne bi raje kakšen dan prej zvedla user posted image .
Jaz prav čutim, da bo ta mesec bolj prijazen do nas in se bo še katera med vami pridružila naši Bety user posted image  user posted image  user posted image

Gretka misamo te!

Pikica pozdravček pa ne preveč garat. Danes je petek user posted image  user posted image

Lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.3.2009 12:19:09 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.3.2009 12:11:32   
miklarom
gigi1 - čeprav z zamudo ti iz vsega srca voščim vse najlepše želje in da se ti čimprej uresniči želja in dobišuser posted image
user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.3.2009 12:16:08   
gigi1
Miklarom hvala ti user posted image . Kako si mi ti? Si že štartala? Držim pestke, da bo uspešno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
13.3.2009 13:50:40   
pikica36
mausika- odklop(čeprav vem da ni mogoče)user posted image user posted image
kaki znaki??? po mojem jih je vse polnouser posted image  ti kar jutri lilaj na palčko če user posted image  ne bo

držim pestke in mislim nate

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
13.3.2009 14:38:05   
mausikaa
ja itak da je znakov malo morje, samo kaj ko so skoraj v vsakem ciklusu...
je pa res da sem tko zaspana in kaput, da težko verjamem da je to res...sem včeraj hotela možiju pomagat v vrtu pa sem mu pomagala tako, da sem sedela in čvekala...

bom videla, mogoče bom pa res ju3 lulala, no bolj verjetno v nedeljo, v ponedeljek pa sigurno user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.3.2009 15:11:53   
Kruce Fiks
Da vas spomnim!
Jutri ob 9h zjutraj na National Geographic Channel oddaja "v maternici" vredna ogleda!!

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day=2&val=2585351&flag=4spyredfshnhnemin5qga

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
13.3.2009 16:20:26   
Anonimen
Joj kako mi greste na živce, ker ste tako dobre volje.
A je tukaj še katera(poleg mene), ki še nima nobenega otročka, 40+ navkljub? In ki se trudi?
Joj, koko zoprno dobre volje ste. Bo me kar raznesloo. Morem mal na zrak, da se moja zavist razkadi!!!!
Bom svojega psa ugriznila!!!

(odgovor članu Stella Rossa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
13.3.2009 16:48:09   
aqua77
Pozdravček vsem konzervastim.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
13.3.2009 16:59:50   
pikica36

A je tukaj še katera(poleg mene), ki še nima nobenega otročka, 40+ navkljub? In ki se trudi?
Joj, koko zoprno dobre volje ste. Bo me kar raznesloo. Morem mal na zrak, da se moja zavist razkadi!!!!

user posted image user posted image user posted image  kaj se pa s tabo dogaja?????????????????????user posted image mislim.............HALOOOOOOOOOOO?!user posted image user posted image user posted image kaj takega pa ne prebereš vsak danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
13.3.2009 17:02:15   
aqua77

user posted image user posted image user posted image  kaj se pa s tabo dogaja?????????????????????user posted image mislim.............HALOOOOOOOOOOO?!user posted image user posted image user posted image kaj takega pa ne prebereš vsak danuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
13.3.2009 17:07:42   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a veš da sem mogla iti še enkrat prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se mi zdi da prej nisem dojelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
13.3.2009 17:15:45   
gigi1
Helou konzervice

Anonimna evo jaz sem tista. Kar 43+ pa še nič podmladka. Pa tud zoprno dobre volje sem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ti pa ne pse grizt, raje v kaj konkretnega. Banana baje odganja slabo voljo user posted image  Ne damo se!!!!

Aquica kako si mi ti srce? Kaj so rekli na pregledu? Luuupčka

Pikica a maš tadolgo lajtngo dons? user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.3.2009 17:16:41 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
13.3.2009 17:24:07   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Helou konzervice

Anonimna evo jaz sem tista. Kar 43+ pa še nič podmladka. Pa tud zoprno dobre volje sem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ti pa ne pse grizt, raje v kaj konkretnega. Banana baje odganja slabo voljo user posted image  Ne damo se!!!!

Aquica kako si mi ti srce? Kaj so rekli na pregledu? Luuupčka

Pikica a maš tadolgo lajtngo dons? user posted image  user posted image  user posted image

so rekli da sem fajn... user posted image user posted image user posted image user posted image  vse b.p.!!! user posted image user posted image  
MV je ok, rak odstranjen, imamo zeleno luč tudi uradno za user posted image !!! user posted image user posted image

čez tri mesece bris in če do takrat še ne bomo user posted image  prinesem S-gram od mojega in gremo naprej v boj z kemijo in belimi haljami... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
13.3.2009 17:29:14   
pikica36

jepuser posted image  zgleda da resuser posted image user posted image user posted image user posted image
aqui user posted image user posted image user posted image  za pregled

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
13.3.2009 17:54:11   
aqua77

jepuser posted image  zgleda da resuser posted image user posted image user posted image user posted image
aqui user posted image user posted image user posted image  za pregled

hvala piki... user posted image  se mi kar smeje zadnje čase.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
13.3.2009 18:02:39   
pikica36
ti se kar smejuser posted image , smeh je pol zdravjauser posted image , ko bi bil vsaj poluser posted image , bi jih jaz imela že XX.............user posted image
bi mogla iti na aerobiko ob sedmih, ampak se mi sploh ne dauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
13.3.2009 18:04:25   
aqua77

ti se kar smejuser posted image , smeh je pol zdravjauser posted image , ko bi bil vsaj poluser posted image , bi jih jaz imela že XX.............user posted image
bi mogla iti na aerobiko ob sedmih, ampak se mi sploh ne dauser posted image

raj čvekaj tuki, je bolj zabavno.... user posted image user posted image user posted image
sam da ne boš psa ugriznla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.