|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
14.3.2009 20:09:45   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Ojla user posted image in mamike!

Vidim, da ene že kar krepko zamujate, očitno je bebicam preveč lepo v bušiju. Ja, moji so bili vsi trije zamujančki... Pri nas je akcija v polno, fanta na bolniški že cel teden, atu se meša (zdaj vsaj ve, kaj pomeni biti mama 24/7) in po moje komi čaka, da gre v službo user posted image .  Naša sestrica bi bila sicer dojenček iz knjige "ki samo je in spi", ampak seveda morajo tudi njo matrat krči (kot so oba bratca) in tako cele dneve in noči masiramo... Dojiva se sicer super, je prava profi. glede moje prehrane pa... počasi se mi začenja zdeti vse brez veze, ker krče imajo tudi zalivančki, torej V ČEM JE FORA??? Ali pazim ali ne, težave SO. Seveda smo že nabavli prve kapljice, zdaj bomo pa sprobaval vse možno na tržišču, dokler ne bo samo izzvenelo.

No, pa moram it, alarm user posted image

o julam, super spet malo "slišat" od tebe user posted image user posted image user posted image  

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
14.3.2009 20:10:04   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image

Etien - Dali user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiii, kako srčkano dete user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
14.3.2009 20:10:31   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

En lep pozdavček... MI SMO PA DOMAAAuser posted image user posted image user posted image
Dans sma pršla domov...Se vam čimprej kej javim, pa še od našga Taja slikco pokažem, sam je treba najprej iz fotoaparata dol dat...user posted image
Tko na hitr sm rekla da se vam malo javim, sem drugač ful zmatrana, dans že cel popoldan hodim sem in tja in so me začel mal šivi bolet...
Taj je pravi cukerćek, je zlo pridn... spi pa je, občasno ga mal šraufa takrat je pa jook in stok user posted image ...

Vsem mamicam ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
Vsem user posted image ki pa še čakateuser posted image da bo porod čimlažji in čimhitrejšiuser posted image

... NOČKO...

naša najmlajša marčevska mami user posted image user posted image user posted image  pa sta le prišla domov, verjetno si si kar oddahnila. Slikico pa seveda z veseljem pričakujemo user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
14.3.2009 20:10:34   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Čestitke Trinity in Kajaki za user posted image !

Se javljam, da sem še 2v1. Na včerajšnjem pregledu vse ok. Ctg brez popadkov, še nič odprta, kg ostajajo isti. Naslednji pregled 20.3.

Včeraj in danes smo izkoristili lepo vreme, zato tudi ni bilo časa za RR. Če ne prej, se beremo spet v ponedeljek. Sedaj pa šibam skopat in uspavat malega. Po tem bo pa verjetno mene tudi zmanjkalo user posted image

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.3.2009 20:13:07   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

O Pupa, bosta počakala na mami, da se pozdravi? user posted image

zgleda da ja user posted image jaz pa sem se tud malo spočila in naspala, o kakem dogajanju ne duha ne sluha, tako da zgleda bomo res na pomlad počakali (no da ne bom kej prehitro rekla.. kak dan še sigurno nič ne bo user posted image )

Mogoče je pa to samo zatišje pred nevihto.

No, kakorkoli pikepoke za tebe, da te al zagrabi pošteno al pa pusti pri miru še do tapravega datuma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
14.3.2009 20:13:12   
mihaela01
Hej

Se komaj sedaj javljam...sem še namreč kar doma in moj baby je še vedno v toplem zavetju mojega trebuščka...6. dan po roku:)

Skratka, danes zjutraj sem imela v P CtG...sicer mi je CTG kao pokazal neke čisto blage popadke, ampak jaz jih nisem čutila. Kasneje je prišel moj G in sem ga vprašala, kaj bomo naredli, glede na to, da sem 6 dni čez rok. Rekel je da še ni krize, da bi mogli obvezno sprožit porod,ker ga sprožijo nekje 10. dan in mi je svetoval, da še vseeno počakamo. Kasneje mi je naredil še pregled. Za en prst sem odprta, plodovne vode imam še dovolj, plodovnica je tudi OK, otrokov utrip je OK...tako, da mi je predlagal, da počakamo do naslednjega tedna.
V pon. imam zopet UZ in če bi res želela mi bodo vstavili gel, če pa ne pa bi v sredo najkasneje sprožili umetne popadke.

Tako, da še malo pa bo.
Mene je najbolj skrbela ta plodovnica, ker sem se bala,da bi je bilo premalo, ker mi je zadnji UZ delal v 32. tednu, tako, da sem sedaj malo pomirjena.

Ampak še vedno čakamo...ampak v drug teden bom končno zagledala svojo štručko.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2606
14.3.2009 20:14:31   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

moj ljubi možek pa peče picoooo user posted image njami že tko lepo dišiiiii user posted image

a mate kaj viška?user posted image user posted image user posted image

mi smo tudi jedli pico danes user posted image user posted image user posted image user posted image so nam pripeljali z dostavo, ker sma za kaj več bla prelena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
14.3.2009 20:21:39   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

En lep pozdavček... MI SMO PA DOMAAAuser posted image user posted image user posted image
Dans sma pršla domov...Se vam čimprej kej javim, pa še od našga Taja slikco pokažem, sam je treba najprej iz fotoaparata dol dat...user posted image
Tko na hitr sm rekla da se vam malo javim, sem drugač ful zmatrana, dans že cel popoldan hodim sem in tja in so me začel mal šivi bolet...
Taj je pravi cukerćek, je zlo pridn... spi pa je, občasno ga mal šraufa takrat je pa jook in stok user posted image ...

Vsem mamicam ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
Vsem user posted image ki pa še čakateuser posted image da bo porod čimlažji in čimhitrejšiuser posted image

... NOČKO...

Jeeeiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
14.3.2009 20:23:20   
tasa_m
večer,večer.
Je kaj novega? Imamo kakšnega novega dojenčka mogoče?

Nisem brala nič za nazaj. Ni mi.. user posted image user posted image (zdaj mi je oproščeno-upam).

mama_m še je tu al je že šla proti P.?
Kaj pa je z janajo??

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
14.3.2009 20:25:27   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Hej

Se komaj sedaj javljam...sem še namreč kar doma in moj baby je še vedno v toplem zavetju mojega trebuščka...6. dan po roku:)

Skratka, danes zjutraj sem imela v P CtG...sicer mi je CTG kao pokazal neke čisto blage popadke, ampak jaz jih nisem čutila. Kasneje je prišel moj G in sem ga vprašala, kaj bomo naredli, glede na to, da sem 6 dni čez rok. Rekel je da še ni krize, da bi mogli obvezno sprožit porod,ker ga sprožijo nekje 10. dan in mi je svetoval, da še vseeno počakamo. Kasneje mi je naredil še pregled. Za en prst sem odprta, plodovne vode imam še dovolj, plodovnica je tudi OK, otrokov utrip je OK...tako, da mi je predlagal, da počakamo do naslednjega tedna.
V pon. imam zopet UZ in če bi res želela mi bodo vstavili gel, če pa ne pa bi v sredo najkasneje sprožili umetne popadke.

Tako, da še malo pa bo.
Mene je najbolj skrbela ta plodovnica, ker sem se bala,da bi je bilo premalo, ker mi je zadnji UZ delal v 32. tednu, tako, da sem sedaj malo pomirjena.

Ampak še vedno čakamo...ampak v drug teden bom končno zagledala svojo štručko.

Lp

Mogoče pa se bo začelo kaj samo od sebe, ker že maš nekaj znakov - odprtost pa popadke....

V glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok - tako ali drugače

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
14.3.2009 20:27:02   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

večer,večer.

Nisem brala nič za nazaj. Ni mi.. user posted image user posted image (zdaj mi je oproščeno-upam).

Kaj pa je z janajo??

Ojla!

Jaz tudi nisem ful na tekočem, ampak se mi zdi, da nimamo nobenega novega otročeka.

Mama_m je še kar tukaj. Za janajo pa ne vem. Ni nobene info, da je že kaj - vsaj kolko jaz vem

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
14.3.2009 20:27:41   
MalaČebelica
Zdaj pa grem gledat še neki film, ki ga je moj potegnil dol. Pol pa pančat.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2612
14.3.2009 20:29:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

večer,večer.

Kaj pa je z janajo??

Ojla!

Jaz tudi nisem ful na tekočem, ampak se mi zdi, da nimamo nobenega novega otročeka.

Mama_m je še kar tukaj. Za janajo pa ne vem. Ni nobene info, da je že kaj - vsaj kolko jaz vem

aha. Hvala za odgovor.
In kako si kaj ti??
Ne gledaš Viktorjev?? user posted image user posted image

Jaz grem zdaj na kavč,sem full utrujena. Sma z Lijo naredle eno fajn turo po Lenartu in me mišiče kr fajn bolijo ko sem ta vozek gnala po Lenartu v hrib user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo jutri babike moje..user posted image
NOČKA user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2613
14.3.2009 20:37:52   
mediuhec
o, punce pozdravljene!

gledam slike naših marčevk pa so mi vsi taki cortki..

mi smo po parih dnevih doma malo bolje. spanca seveda manjka, dojenje še kar dela nekaj težav. malo imam razpokano eno bradavico, tako da podoj booooli, ampak nekak se trudimo kljub temu. če ne drugače si pa sčrpam.

vidim da imate eni dojenčki že težave s krči. sej to je res problem, pa ne veš kaj bi jedel...

marčevke, ki še čakate svoje cortke, sploh če ste čez rok, upam da niste preveč nestrpne. fajn se naspite !!!!! to pa res.

kaj viktorji so dons- nisem na tekočem, TV nismo prižgali odkar smo doma.

lp

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
14.3.2009 20:49:05   
felix7
user posted image

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

KOLIKO SE JIH BO DANES OPOGUMILO? user posted image user posted image user posted image

07.03. 
Steffi (32)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 14.3., Izola user posted image +17 kg
      ...danes bodo sprožili porod, juhuhu, me pa bomo navijale user posted image user posted image
      ...včeraj pa si je že napolnila hladnilnik, da ne bo lačna po porodu user posted image

08.03. 
Lolita23 (23)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 14.3., CE user posted image +16 kg ?
     ...upa na čudež... user posted image  Lolitka, ne potrebuješ čudeža, ampak popadke user posted image   

mihaela01 (27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., Ptuj user posted image +10,5 kg, 97 cm
      ...je preverila, če so navijačice v pripravljenosti user posted image  user posted image

09.03.
sahary (29)            (št. user posted image 4, št. user posted image 3) 11.3., CE user posted image +13 kg, ?
       ...ali je še v enem kosu? ...sumljivo user posted image

11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
       ...je čisto pozabila na nas, ali pa je že okupirana z user posted image

mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 15.3., Izola user posted image +14 kg, ?
        ...zbira podpise za peticijo za ponovno odprtje McD na obali user posted image ...  

12.03. 
helimaša (26)         (št. user posted image 3, št. user posted image 1) 13.3., LJ  user posted image +6 kg, 98 cm
        ...A BO DANES? SE BO OPOGUMILA? user posted image

13.03.
trezika (24)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 14.3., Ptuj user posted image +22,5 kg, 115 cm
      ...se tolaži z mislijo: jabolko odpade, ko je dosti zrelo user posted image  user posted image

14.03. 
škratka (23)           (št. user posted image  1, št. user posted image ?) 12.3, NM user posted image +18 kg, 109 cm

...DOGAJA...DOGAJA...

15.03.
lejca (32)                (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 16.3., ITA user posted image +18 kg, 114 cm 
      ...se je prelevila v negovalko svojega možeka  user posted image ...  

16.03.
dana
(31)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 16.3., LJ user posted image
+12,5 kg, 110 cm
     ... pozorno spremlja znake bližajočega se poroda...
17.03. 
MalaČebelica (27)   (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., MB user posted image +18 kg, 106 cm
       ...je dočakala posteljnjino in zdaj gre lahko rodit, sicer bi user posted image  spal zavit v brisačo user posted image

18.03. 
buksi (26)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 17.3., PO user posted image +16 kg, ?
19.3.
Lorencia (25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) v P, MB user posted image +11 kg, 100 cm
         ...ima neustavljivo željo po pospravljanju... user posted image

20.03.
pocka (29)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 16.3., Izola user posted image +20,5 kg, 106 cm 
   ...se je prva podpisala na peticijo MameM user posted image  ...

21.3. 
_andreja_ (24)         (št. user posted image 2, št.user posted image 1) 14.3., TRB user posted image +16 kg, 136 cm
      ...zgleda smo marčevke dokaj enotne...in bomo rodile kar vse na
       isti dan user posted image  user posted image  user posted image ...čene pa vsaj v paketu po par...user posted image

Pupa7 (28)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 17.3., CH  user posted image +18 kg, 122 cm 
      ... user posted image  nikakor noče na plano, čaka svojo babi, da se pozdravi user posted image

jadrnica (28)             (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., LJ  user posted image +12,5 kg, 103 cm
       ...si je tudi rezervirala materinski dan...user posted image ...bosta s felix skupaj
       "tulili" v prazno luno user posted image  user posted image  user posted image

čebeica maja (30)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 20.3., NM  user posted image +17,5 kg, 100 cm
      ...je ugotovila, da ne pomaga niti Luna niti user posted image ... user posted image
pondelak (19)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 18.3., MS user posted image +16 kg, 115 cm 
       ...takoooooooooooo nestrpna, pa ima še kar nekaj dni pred sabo user posted image

sanna (23)                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., LJ  user posted image +14 kg, 107 cm
      ... se ji še nič ne dogaja, bo pa navijačica user posted image
22.03
Sey (28)                     (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., PO user posted image +10 kg
       ... user posted image  na CTGju giba v odvisnosti od tega, katera babica pride user posted image
23.03.
1hruška (25)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 26.2., LJ user posted image +14 kg, 106 cm
24.03.  
felix7 (27)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)
17.3., LJ user posted image +14 kg, 108 cm 
      ...rezervirala materinski dan user posted image ...in se veseli "cimre" na isti datum user posted image

Paksi79 (29)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 17.3., PO user posted image +? kg
      ... trenira zgodnje vstajanje in sanja o spanju na hrbtu...user posted image

25.03.
novo (30)                    (št. user posted image 3, št. user posted image 0) 18.3., CE user posted image +17 kg, 102 cm
      ...ignorira bolečino lažnih popadkov user posted image

piamaria (30)              (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 17.3., LJ user posted image +14,5 kg
loni77 (31)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., PO user posted image +17 kg, 109 cm
26.03.
bambam (29)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 19.3., CE user posted image +23 kg, 119 cm
sončica* (23)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 18.2., LJ user posted image +15 kg
28.03.
Nina00
(35)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 20.3., LJ user posted image +14 kg
     ...če ne bo likala, bo to opravilo prevzela tašča... saj to pa ni tako slaba ideja user posted image ...ko konča jo pošlji še k nam... user posted image
Tulipan12 (35)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 19.3., MB user posted image +13,5 kg, 115 cm
     ...pridno papca, da njen user posted image  pridobiva na teži user posted image  

SRCCEK (28)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 5.3., LJ user posted image +14 kg, 100 cm
suncicica (29)       (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 20.3., Ptuj user posted image user posted image +30 kg, 115 cm
     ...še vedno nam dela družbo, user posted image user posted image  nikakor nočeta ven user posted image
29.03.
drevozivljenja (22)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., MS user posted image +18 kg, 103 cm
30.03.
janaja
(25)                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 11.3., KR user posted image
+11,2 kg, 118 cm
     ...se dogaja...se dogaja....se dogaja....
user posted image ČAKAMO!!!
31.03.
Irena83 (26)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., LJ user posted image +20 kg, 103 cm
01.04
Piruri (30)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 17.3., PO user posted image +15 kg, 108 cm
      ... ima zelo skrbno taščo, zato razmišlja, da bi jo vzela sabo v P user posted image  

- 11 fantkov user posted image ...močno vodijo user posted image
- 13 punčk user posted image ...DEJMO PUPKE!!!!user posted image user posted image
     - 15 presenečenj  user posted image

Skupaj nas je 38 marčevskih nosečk!

user posted image   

user posted image

user posted image            user posted image

MARČEVSKI ZVONČKI IN TROBENTICE 2009

Datum       Ime (starost)        PDP       Ime otročka   Teža    Velikost

7.1.2009      PERSIDA (32)    12.3.     Anže     user posted image    1840 g   43,5 cm
                                                             Tomaž   user posted image    1550 g    41 cm

30.1.2009    TEJČI H
(24)      28.3.   
  Lovro   user posted image     2000 g    44 cm

6.2.2009       CITA (28)          1.3.        Lia       user posted image     2900 g    47 cm

7.2.2009       NAJAA (30)       31.3.      Nika    user posted image     1940 g    46 cm

12.2.2009    YANIA (29)         8.3.       Timon  user posted image     2260 g    46 cm

12.2.2009    DUSHKA (26)      4.3.       Taja     user posted image     2600 g    47 cm

20.2.2009    TASA_M (25)     18.3.       Lija     user posted image     2330 g    46 cm

21.2.2009    JJASNA85 (23)  26.2.      Leon    user posted image     3510 g    54 cm

22.2.2009    JANJAP (26)      20.3.   Raphaël  user posted image     3110 g    50 cm

26.2.2009    GRAHEC (30)       6.3.     Lucija    user posted image     3840 g    53 cm

28.2.2009    KOKICA32 (33)  20.3.   Valentin  user posted image    2990 g  48,5 cm

2.3.2009      =JASNA= (27)     3.3.       Katja    user posted image    3325 g    50 cm

3.3.2009       ADA2 (30)           3.3.       Miha     user posted image    4000 g    53 cm

4.3.2009      JULAM (33)          1.3.     Karolina user posted image    3300 g    53 cm

4.3.2009     MAREC 2009 (31) 25.3.     Peter   user posted image     2435 g    47 cm

5.3.2009      INFINITY1 (26) 16.3.      Lovro    user posted image    3190 g    49 cm

6.3.2009       SPPS (26)           7.3.       Marcel  user posted image    3830 g    52 cm

6.3.2009       DALI*(28)         18.3.       Etien    user posted image    3260 g    49 cm

6.3.2009       MEDIUHEC (29) 17.3.      Matevž user posted image    3000 g    50 cm

9.3.2009       NOBADY (19)      8.3.         Taj     user posted image     4000 g    53 cm

11.3.2009     MIŠKA2006 (?)   1.4.       Nina    user posted image     2500 g    48 cm

13.3.2009     TRINITY22 (30) 14.3.     Tiana   user posted image      3180 g    50 cm

13.3.2009       KAJAKA (31)     15.3.       Jaka  user posted image      3530 g    51 cm

TRENUTNO VODIJO user posted image    15 : 9!!!

user posted image

ZVONČKI IN TROBENTICE MARČEVK 2009
user posted image    

user posted image   ANŽE in TOMAŽ - Persida 
"...midva sva pa skupaj..."

user posted image   LOVRO - Tejči H 
"...še nekaj razmislim in pol...hmmm...ja..."

user posted image  LIA - cita
"Uf...tako sem se napokala..."

user posted image    TIMON - Yania 
"Kaj?...KAJ?..."

user posted image     LIJA - Tasa_M
"Duda mi je komaj prav!!!"

user posted image    LEON - Jjasna85 
"OOOOO...koliko vas je!!!"

user posted image  TAJA - Dushka
"Evo mami, smo še malo zadremam....user posted image .."

user posted image   LUCIJA - Grahec
"Se to spodobi v javnosti?"

user posted image   NIKA - Najaa
...OMAGALA...

user posted image     KATJA - =jasna=
"JAZ SEM LEVVVVVV!!!!...in te pojem!!!"

user posted image  VALENTIN - Kokica32
"Pa misli kdo ugasnit to luč?"

user posted image  KAROLINA - Julam
"Ejla...sej bi spregledala, pa je naporen dan za mano..."

user posted image    MIHA - Ada2
"Kaj?...Ja, to je naravna barva..."

user posted image   MARCEL - spps
"Zakaj me vse sestre skozi hodijo gledat?...Sem tako cartkast?"

user posted image   MATEVŽ - Mediuhec
"Očka-modelar mi je nadel kataloško številko."

user posted image   LOVRO - Infinity1
"Točno se ve, čigav sem, frizuro imam isto kot očka."

user posted image   TIANA - Trinity22
"Nič večja nisem od štruce kruha, sem pa sladka kot bonbonček."

user posted image   ETIEN - Dali*
"Preden sem se rodil, sem mamici povzročal skrbi, zdaj pa sem ji le še v veselje."

user posted image

BUŠIJI MARČEVK 2009 
user posted image   trezika - 32. teden
NOVO SLIČICO, PROSIM!

user posted image   Pupa7 - 37. teden 
user posted image  Piruri - 37. teden 
user posted image  lejca - 37. teden 
user posted image Lolita23 - 37. teden 
user posted image   čebeica maja - 36. teden 
user posted image   felix7 - 36. teden 
user posted image    Mala Čebelica - 39. teden
user posted image   mama_milchy - 39. teden 
user posted image   drevozivljenja - 30. teden 
NOVO SLIČICO, PROSIM!

user posted image   novo - 38 tednov

user posted image  pocka - 39. teden 
user posted image   Lorencia - 35. teden  
user posted image  pondelak - 32. teden
NOVO SLIČICO, PROSIM!

user posted image  suncicica - 37. teden

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
14.3.2009 20:53:06   
felix7
čer, punce,

a vse Viktorje gledate? Joj, joj, slovenska scena, kot da bi Emo gledala, nič boljš... Sem misla, da se bom na RR kratkočasila, pa vidim, da tudi tu ni akcije...

Sej ni čudno, precej vas že pestuje, nekaj jih pogrešamo in so verjetno v P, tisto malo, kar nas ostane, smo pa verjetno pred TVjem user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
14.3.2009 21:19:35   
trezika
Čer!
Js sn bla pa dans na koncertu (matejev bratranec zaključuje deveti razred in so ga pripravli...saj veste, valeta in izlet kr nekaj denarja pobereta user posted image ) No, sn mislila, da bo našega pikeca glasna muzika malo prepričala pa nič od tega... še veselo mi je plesal po trebuhu user posted image user posted image

felix js slovenskih "estradnikov" ne prebavljam user posted image  tk da sigurno ne bom viktorjev gledala... grem zdaj pod tuš pa me bo tk verjetno kr hitro zmanjkalo...

Jutri pa upam, da bom že brala o kakšnem novem jenčiju... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
14.3.2009 21:25:33   
pondelak
dober večer.malo se še javim preden grem spat...jaz tudi nebom viktorjev gledla ker so user posted image

lepo pančajte,se tipkamo jutriuser posted image
lahko noč user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
14.3.2009 22:11:23   
mama_milchy
ojla,

tasa_m, še sem doma; jutri zjutraj grem v P in bomo vidli kaj pravi G....

viktorjev pa nismo gledali; je bil moj brat z njegovo user posted image  pa njeno tamalo na obisku in 2 user posted image  na kupu smo imeli ta pravo debato; pa moj je tudi prišu iz šihta tako da ona dva sta hišo ˝zidala˝, midve pa ˝previjale in dojeli˝, otročka pa sta se igrala.....

drage moje, jaz grem pa zdaj v user posted image  in pol user posted image

user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.3.2009 23:59:26   
suncicica
kaj sem edina ki ne more spati?  ta busi mi nagajauser posted image user posted image .
bom pa sla po bloku parkrat dol in gor, mogoce se kaj premakne.
user posted image user posted image se vedno veselo brcata in nic ne kaze da prihajata.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 2620
15.3.2009 4:58:31   
Grahec
Ne suncica nisi edina, jaz pa v zgodnjem jutru ne morem spat. Čakam, da se Lucija zbudi, da jo podojim, ampak z atijem spita kot dva user posted image user posted image .

Vsem, ki še čakate svoje user posted image user posted image user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image , user posted image  pa želim čimveč lepih trenutkov, čimveč prespanih nočnih uric ib čimveč zadocvoljnega cartanja cele družine.

Jaz sem pa zdaj v pol urce polikala en stroj Lucijinih cunj in pleničk  tako, da zdaj zasluženo tukaj visim in počivam..

Lucija je pa pridna, le popoldne je malo dlje budna in jo je treba nosit, ker ko je budna pa ni varjante, da bi bila ona v zibki, če že mora ležat potem ji je telovadnica veliko bolj zanimiva. Sem pa si naročila sling, da bom imela roke fraj, ko jo bom nosila. Ponoči se pa doji ob 9.30, ob  1.30 in naj bi se ob 4 pa potem enkrat od  7 do 8. Samo se zdaj za ob 4 še ni zbudila. Ima super nočni red, a ne?

Aja, sem se spomnila, da bi zamenjala slikico na seznamu, če lahko da katera gor to:
user posted image  

Tako naša Lucija smeje trenira za olimpijske okoli leta 2030 :-)

< Sporočilo je popravil Grahec -- 15.3.2009 4:59:38 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
15.3.2009 5:47:34   
spps
Dobro jutro!
kako ste kaj?nič novega?
tile marčevski bebiji so pa začeli mal štrajkat,kot se men zdiuser posted image se nikamor nobenmu ne mudiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
15.3.2009 7:02:20   
mama_milchy
Jutro zaspanke;

izvolite user posted image .....jaz sem že pokonci.......grem pod tuš, se odpravit in počasi proti P......mogoče se pa je končno začelo kaj dogajat čeprav dvomim.....pustimo se presenetit.....

Grahec; Lucija je pa pravi mali bonbonček user posted image user posted image user posted image
Pupa, kako si?
Helimaša, a že cartaš svojo štručko al kaj zdaj?
spps, user posted image  so podaljšali akcijo 2v1 oz. 3v1 kr naprej

Se beremo kasneje,

Lep dan

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
15.3.2009 7:46:27   
pocka
Dobro jutro!

Pri nas vse po starem...me je pa včeraj zvečer tako sekalo spodaj, ne vem kaj je delal tale naš user posted image , ampak sem mislila,da mi bo ven pogledal, prav na jok mi je šlo že...user posted image

...kaj je zdaj to, a bo kak nov user posted image ali vse štajkate...danes je lep datum, katera se javi?user posted image

..pa pa, grem delat narezke...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 2624
15.3.2009 7:47:49   
pocka
mama_m - fajn opraviuser posted image user posted image user posted image

suncicica - joj,ti se mi pa prav smiliš, meni se že meša, pa imam samo enega user posted image v trebuhu...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?