Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:56:30
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma kar se tiče čakanja, jaz sem prve 4 dni bila že obupana in prava jokica,zdej 2 dni, pa se smejem, pa uživam in tako bom vse dokler se sama ne odloči pridet ali pa jo bodo spravil ven. Priznavam pa da je psihično uničajoče, ampak moraš sam pri sebi si rečt dovolj žalosti in si nasmeh na obraz narisat. Tako se govori! Še noben ni not ostal! Mogoče si imela pa bolj pozno ovulacijo, zato zdaj bejbi "zamuja". Se mogoče spomneš, koliko časa po zamudi M si naredila test? 5 dni, sam kot sem rekla že mala je bila skoz bolj velika, tak da po vseh uz bi morala biti 5.3 Ampak pač zamuja, jaz sem pa prehitevala,pri svojem rojstvu, zdaj pa pač ona not dobiva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:57:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz bi pa jedla........................ in pa bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a? jaaaaaaaaaaa, a greva do Torrija? se spomne sem kolegico, z rahlimi popadki peljala hamburjer......jaz nbi tuuuuudiiiiiiiiiiiiii no, če imaš popadke te peljem ma nekaj šika, ma ni to to tako da greva lahko vseeno; mojga itak še dolgo ne bo doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:58:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz bi pa jedla........................ in pa bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a? jaaaaaaaaaaa, a greva do Torrija? se spomne sem kolegico, z rahlimi popadki peljala hamburjer......jaz nbi tuuuuudiiiiiiiiiiiiii no, če imaš popadke te peljem Ma ne, peljem jaz vaju obe. Bom imela izgovor, da ste pač noseče... sej ti lahko chicken poješ, tak lišo pa en sladoled in ne bo Niki nič....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:00:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sej ti lahko chicken poješ, tak lišo pa en sladoled in ne bo Niki nič.... Izgovor, da grem zraven! Ma ja, saj v McD itak nimajo svinjine tako da super. Se tak pogovarjamo, kot da gremo res.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:05:00
|
|
|
|
mama_milchy
|
Etien - Dali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:05:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sej ti lahko chicken poješ, tak lišo pa en sladoled in ne bo Niki nič.... Izgovor, da grem zraven! Ma ja, saj v McD itak nimajo svinjine tako da super. Se tak pogovarjamo, kot da gremo res. ja, smo že v nizkem štartu; čakam na parkirišču, da me katera pobere; sej se me ne more zgrešit.....sem v akciji 2v1......... ............
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:08:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Etien - Dali Kako je luškan! Lolita, kej veš kako je kaj Dali?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:08:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sej ti lahko chicken poješ, tak lišo pa en sladoled in ne bo Niki nič.... Izgovor, da grem zraven! Ma ja, saj v McD itak nimajo svinjine tako da super. Se tak pogovarjamo, kot da gremo res. ja, smo že v nizkem štartu; čakam na parkirišču, da me katera pobere; sej se me ne more zgrešit.....sem v akciji 2v1......... ............ Čakaj, grem najprej po pocko...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:11:55
|
|
|
|
lejca
|
Cer, kako ste? Jaz sem spala popoldne 3 ure, zdej pa biskvitno pecivo pecem,ker sem imela najavljene obiske,pa so si zarad bolezni premislili in jih ne bo..tako bo ostaloo se vec zame Mojga mam se kr bolanga , zdej je na antibiotikih in upam,da se cimprej pozdravi... lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:12:55
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Etien - Dali Kako je luškan! Lolita, kej veš kako je kaj Dali? No sam vem, da mali že ima malo krče, pa da je v redu.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:15:48
|
|
|
|
julam
|
Ojla in mamike! Vidim, da ene že kar krepko zamujate, očitno je bebicam preveč lepo v bušiju. Ja, moji so bili vsi trije zamujančki... Pri nas je akcija v polno, fanta na bolniški že cel teden, atu se meša (zdaj vsaj ve, kaj pomeni biti mama 24/7) in po moje komi čaka, da gre v službo . Naša sestrica bi bila sicer dojenček iz knjige "ki samo je in spi", ampak seveda morajo tudi njo matrat krči (kot so oba bratca) in tako cele dneve in noči masiramo... Dojiva se sicer super, je prava profi. glede moje prehrane pa... počasi se mi začenja zdeti vse brez veze, ker krče imajo tudi zalivančki, torej V ČEM JE FORA??? Ali pazim ali ne, težave SO. Seveda smo že nabavli prve kapljice, zdaj bomo pa sprobaval vse možno na tržišču, dokler ne bo samo izzvenelo. No, pa moram it, alarm
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:31:13
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sej ti lahko chicken poješ, tak lišo pa en sladoled in ne bo Niki nič.... Izgovor, da grem zraven! Ma ja, saj v McD itak nimajo svinjine tako da super. Se tak pogovarjamo, kot da gremo res. sej bi bilo fajn,da nas pelješ, ker meni trebuh že dol do pedalov visi, pa ne vem,če bi lahko do torrija vozila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:31:54
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Etien - Dali joj kakšen kokolo mali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:31:57
|
|
|
|
Nina00
|
Čestitke Trinity in Kajaki za ! Se javljam, da sem še 2v1. Na včerajšnjem pregledu vse ok. Ctg brez popadkov, še nič odprta, kg ostajajo isti. Naslednji pregled 20.3. Včeraj in danes smo izkoristili lepo vreme, zato tudi ni bilo časa za RR. Če ne prej, se beremo spet v ponedeljek. Sedaj pa šibam skopat in uspavat malega. Po tem bo pa verjetno mene tudi zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:33:17
|
|
|
|
NoBady
|
En lep pozdavček... MI SMO PA DOMAAA Dans sma pršla domov...Se vam čimprej kej javim, pa še od našga Taja slikco pokažem, sam je treba najprej iz fotoaparata dol dat... Tko na hitr sm rekla da se vam malo javim, sem drugač ful zmatrana, dans že cel popoldan hodim sem in tja in so me začel mal šivi bolet... Taj je pravi cukerćek, je zlo pridn... spi pa je, občasno ga mal šraufa takrat je pa jook in stok ... Vsem mamicam ISKRENE ČESTITKE Vsem ki pa še čakate da bo porod čimlažji in čimhitrejši ... NOČKO...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:33:32
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer, kako ste? Jaz sem spala popoldne 3 ure, zdej pa biskvitno pecivo pecem,ker sem imela najavljene obiske,pa so si zarad bolezni premislili in jih ne bo..tako bo ostaloo se vec zame Mojga mam se kr bolanga , zdej je na antibiotikih in upam,da se cimprej pozdravi... lejca za tvojega...pa naj ti pecivo tekne, mmmm bi pasal zdaj en košček sladkega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:35:13
|
|
|
|
novo
|
Dober večer! Vidim, da nič novega. Še kr v vztrajajo naši na toplem! js sm se pa pravkar najedla čokolade, ker danes moja neki štajka in me mal skrbi. Bomo vidli, kak bo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:35:45
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady En lep pozdavček... MI SMO PA DOMAAA Dans sma pršla domov...Se vam čimprej kej javim, pa še od našga Taja slikco pokažem, sam je treba najprej iz fotoaparata dol dat... Tko na hitr sm rekla da se vam malo javim, sem drugač ful zmatrana, dans že cel popoldan hodim sem in tja in so me začel mal šivi bolet... Taj je pravi cukerćek, je zlo pridn... spi pa je, občasno ga mal šraufa takrat je pa jook in stok ... Vsem mamicam ISKRENE ČESTITKE Vsem ki pa še čakate da bo porod čimlažji in čimhitrejši ... NOČKO... ooo welcome back , pa le pokaži slikice vašega škratka, ko boš imela čas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:35:57
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady En lep pozdavček... MI SMO PA DOMAAA Dans sma pršla domov...Se vam čimprej kej javim, pa še od našga Taja slikco pokažem, sam je treba najprej iz fotoaparata dol dat... Tko na hitr sm rekla da se vam malo javim, sem drugač ful zmatrana, dans že cel popoldan hodim sem in tja in so me začel mal šivi bolet... Taj je pravi cukerćek, je zlo pridn... spi pa je, občasno ga mal šraufa takrat je pa jook in stok ... Vsem mamicam ISKRENE ČESTITKE Vsem ki pa še čakate da bo porod čimlažji in čimhitrejši ... NOČKO...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:36:20
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady En lep pozdavček... MI SMO PA DOMAAA Dans sma pršla domov...Se vam čimprej kej javim, pa še od našga Taja slikco pokažem, sam je treba najprej iz fotoaparata dol dat... Tko na hitr sm rekla da se vam malo javim, sem drugač ful zmatrana, dans že cel popoldan hodim sem in tja in so me začel mal šivi bolet... Taj je pravi cukerćek, je zlo pridn... spi pa je, občasno ga mal šraufa takrat je pa jook in stok ... Vsem mamicam ISKRENE ČESTITKE Vsem ki pa še čakate da bo porod čimlažji in čimhitrejši ... NOČKO... Veselo se cartajte
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:38:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Etien - Dali joj kakšen kokolo mali Kak je lušn!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 19:47:03
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz grem pa gledat kak film, jih je moj par dol navlekel.Uživajte v večeru Lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 20:07:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ lolita a veš da ti v tickerju piše otrok je že doma, jz sm pa mislila, da bom zvedla kdaj je bil rok.... Ah bi mogla brisat, sej ga bom zdajle.Drugače mi vodijo v P rok 5.3 po Uz, kljub temu, da sva z mojo G vodile 8.3 Po moje je bolje, da ti vodijo po tem datumu, ki je prej. Ker to pomeni, da ti bojo prej sprožili... Ne samo zaradi tega, ker boš manj čakala, ampak tudi za to, ker se po roku začne posteljica starati in je bolje, da rodiš kak dan prej kot pa pozneje.... Pri meni je ravno namreč obratno - jaz mam po M 17. po UZ pa mi vedno pride okrog 20. ali še malo pozneje. Pa se mi zdi bolje, da me G vodi na 17.
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 20:09:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Pa kaj vse spite al se martinčkate ma da ne čakate v vrsti pred P tako zatišje pa že dolgo ni tu gor vladalo; jaz sem pa upala, da bomo kmalu na 10.delu a se je kaj steffi oglasila? Kje pa je tasa danes, pa Persida? Pa janaja? felix, a ti mene spet mal nagajaš s komentarji na seznamu sej prav, se vsaj lepo nasmejimo, Najaa, a je prišla Tija domov? In kako je? Aja, jjasni je crknu net in zato ne pride nič gor; drugače pa prihaja sebi od vročine in ne spi kaj dosti, ker ima Leon krče.... Danes je res bil ful fajni sonček in smo se malo martinčkali
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?