Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:22:47
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii dober tek že vnaprej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:25:12
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii a mate kaj viška?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:33:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii a mate kaj viška? pocka samo zate
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:34:26
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii a mate kaj viška? juj sem prepozno vidla tvoj post, sem vse snedla
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:37:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
Najaa, probaj malo pa boš vidla, če ji radler ne paše, pa rukni eno uni; sej bo šlo tudi s Tijo, bo vesela nove postelje; boš vidla Pupa,ti pa pridno sedaj počivaj, da bo res rojen, ko mami pride Naš tudi ne miga dosti ampak čutim kako kolca; je pa miren oz. mirna, bolj lene narave je ta ; pondelak, jooooj, ti imaš še teden pred sabo, kaj pa me ki smo že čez rok
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:43:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
jaz bi pa jedla........................ in pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:44:23
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pocka hvala za pikepoke, ja zgleda res hoče babi počakat da se pozdravi vi pa jutri lepo praznujte Pupa, kako si? Tvoj miga kaj več kot zjutraj? miga ne tolko kot ponavadi, ampak miga pa zate in za tvojega pikeca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:46:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
in pa seveda njami, njami..........
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:48:30
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii a mate kaj viška? juj sem prepozno vidla tvoj post, sem vse snedla nič hudega, smo jo iz skrinje vzeli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:49:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii dober tek že vnaprej Dober tek! Lepo, da te malo razvaja. Joj, mamaM, kakšne slike si dala gor! (manjka smajli,ki se oblizuje! ). Jaz bi tudiiiiiiii! Samo ne smemmmmmmm! Sem si pomasirala mlekarno pod vročo vodo in sčrpala ven 40ml, pa me še vedno malo boli. Čakam, da se Nika zbudi in upam, da bo ful lačna!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:49:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
iz mamine kuhinje že diši po..........
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:49:23
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz bi pa jedla........................ in pa bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:49:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii a mate kaj viška? juj sem prepozno vidla tvoj post, sem vse snedla nič hudega, smo jo iz skrinje vzeli pocka, bo spet pica?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:50:11
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz pa sem prej odremala 3 ure, je prav pasalo, potem sva šla pa tašči in tastu na obisk in še tam na kratek sprehod, ker se je že shladilo.Zdaj pa sem si še lase umila, ker greva jutri na en rosjtni dan, kosilo bo pa tak pri tašči. Jaz sem polna energije, mala pa se je malo umirila zgleda, ker ni tak aktivna, kot je bila, no sej bo okol osmih nadoknadila. Ma kar se tiče čakanja, jaz sem prve 4 dni bila že obupana in prava jokica,zdej 2 dni, pa se smejem, pa uživam in tako bom vse dokler se sama ne odloči pridet ali pa jo bodo spravil ven. Priznavam pa da je psihično uničajoče, ampak moraš sam pri sebi si rečt dovolj žalosti in si nasmeh na obraz narisat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:50:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz bi pa jedla........................ in pa bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a? Baje da je bil v Kopru, ampak so ga zaprli, ker ni šlo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:50:42
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz bi pa jedla........................ in pa bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a? jaaaaaaaaaaa, a greva do Torrija? se spomne sem kolegico, z rahlimi popadki peljala hamburjer......jaz nbi tuuuuudiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:51:09
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii dober tek že vnaprej Dober tek! Lepo, da te malo razvaja. Joj, mamaM, kakšne slike si dala gor! (manjka smajli,ki se oblizuje! ). Jaz bi tudiiiiiiii! Samo ne smemmmmmmm! Sem si pomasirala mlekarno pod vročo vodo in sčrpala ven 40ml, pa me še vedno malo boli. Čakam, da se Nika zbudi in upam, da bo ful lačna! najaa, ti kar vztrajaj, boš morala večkrat ponoviti tole masažo, pa črpanje...upam,da mine bolečina
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:51:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz bi pa jedla........................ in pa bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a? Baje da je bil v Kopru, ampak so ga zaprli, ker ni šlo. ja, je bil v hiperju; ma ni ravno da so ga zaprli, ker ni šlo ampak ker so odkrili določene nepravilnost
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:52:22
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii a mate kaj viška? juj sem prepozno vidla tvoj post, sem vse snedla nič hudega, smo jo iz skrinje vzeli pocka, bo spet pica? ,ampak jo je moj dragi predlagal, jaz sem hotel apršut, pa nimamo kruha doma, si ga bom pa na pico vrgla...hehe dve muhi na en mah
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:53:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma kar se tiče čakanja, jaz sem prve 4 dni bila že obupana in prava jokica,zdej 2 dni, pa se smejem, pa uživam in tako bom vse dokler se sama ne odloči pridet ali pa jo bodo spravil ven. Priznavam pa da je psihično uničajoče, ampak moraš sam pri sebi si rečt dovolj žalosti in si nasmeh na obraz narisat. Tako se govori! Še noben ni not ostal! Mogoče si imela pa bolj pozno ovulacijo, zato zdaj bejbi "zamuja". Se mogoče spomneš, koliko časa po zamudi M si naredila test?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:53:21
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz bi pa jedla........................ in pa bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a? Baje da je bil v Kopru, ampak so ga zaprli, ker ni šlo. ja res je, tu na obali smo bolj za zdravo prehrano...glej mene
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:53:57
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz bi pa jedla........................ in pa bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a? jaaaaaaaaaaa, a greva do Torrija? se spomne sem kolegico, z rahlimi popadki peljala hamburjer......jaz nbi tuuuuudiiiiiiiiiiiiii no, če imaš popadke te peljem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:54:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii dober tek že vnaprej Dober tek! Lepo, da te malo razvaja. Joj, mamaM, kakšne slike si dala gor! (manjka smajli,ki se oblizuje! ). Jaz bi tudiiiiiiii! Samo ne smemmmmmmm! Sem si pomasirala mlekarno pod vročo vodo in sčrpala ven 40ml, pa me še vedno malo boli. Čakam, da se Nika zbudi in upam, da bo ful lačna! najaa, ti kar vztrajaj, boš morala večkrat ponoviti tole masažo, pa črpanje...upam,da mine bolečina Računam na to, da tamala ven potegne, kar ni šlo s pumpico...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:55:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz bi pa jedla........................ in pa bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a? jaaaaaaaaaaa, a greva do Torrija? se spomne sem kolegico, z rahlimi popadki peljala hamburjer......jaz nbi tuuuuudiiiiiiiiiiiiii no, če imaš popadke te peljem Ma ne, peljem jaz vaju obe. Bom imela izgovor, da ste pač noseče...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 14.3.2009 18:55:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 moj ljubi možek pa peče picoooo njami že tko lepo dišiiiii dober tek že vnaprej Dober tek! Lepo, da te malo razvaja. Joj, mamaM, kakšne slike si dala gor! (manjka smajli,ki se oblizuje! ). Jaz bi tudiiiiiiii! Samo ne smemmmmmmm! Sem si pomasirala mlekarno pod vročo vodo in sčrpala ven 40ml, pa me še vedno malo boli. Čakam, da se Nika zbudi in upam, da bo ful lačna! a takega jooj, zdaj se spomnem kako je blo, ko sem se jaz pregrešila z habmurgerjem, ko je imel Žigec 6mesecev; revčka je tako zvijalo zvečer ampak meni je pa zelooo pasal; bogi, no samo takrat je imel krče od hrane pa prej od AD3 kapljic naj ti jih možek zmasira; jo moraš spraznit; čimvečkrat pa tudi masirat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?