|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
14.3.2009 18:56:30   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ma kar se tiče čakanja, jaz sem prve 4 dni bila že obupana in prava jokica,zdej 2 dni, pa se smejem, pa uživam in tako bom vse dokler se sama ne odloči pridet ali pa jo bodo spravil ven.user posted image Priznavam pa da je psihično uničajoče, ampak moraš sam pri sebi si rečt dovolj žalosti in si nasmeh na obraz narisat.user posted image user posted image

Tako se govori! user posted image  Še noben ni not ostal! user posted image
Mogoče si imela pa bolj pozno ovulacijo, zato zdaj bejbi "zamuja". Se mogoče spomneš, koliko časa po zamudi M si naredila test?

5 dni, sam kot sem rekla že mala je bila skoz bolj velika, tak da po vseh uz bi morala biti 5.3user posted image Ampak pač zamuja, jaz sem pa prehitevala,pri svojem rojstvu, zdaj pa pač ona not dobivauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
14.3.2009 18:57:26   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

jaz bi pa jedla........................user posted image  in pa user posted image

bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a?user posted image

jaaaaaaaaaaa, a greva do Torrija? se spomne sem kolegico, z rahlimi popadki peljala hamburjer......jaz nbi tuuuuudiiiiiiiiiiiiii

no, če imaš popadke te peljemuser posted image user posted image user posted image

ma nekaj šika, ma ni to to tako da greva lahko vseeno; mojga itak še dolgo ne bo doma user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
14.3.2009 18:58:22   
mama_milchy

jaz bi pa jedla........................user posted image  in pa user posted image

bi pasal zdaj en Mc donalds na obali, a?user posted image

jaaaaaaaaaaa, a greva do Torrija? se spomne sem kolegico, z rahlimi popadki peljala hamburjer......jaz nbi tuuuuudiiiiiiiiiiiiii

no, če imaš popadke te peljemuser posted image user posted image user posted image

Ma ne, peljem jaz vaju obe. Bom imela izgovor, da ste pač noseče... user posted image

sej ti lahko chicken poješ, tak lišo pa en sladoled in ne bo Niki nič....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
14.3.2009 19:00:04   
Najaa

Izgovor, da grem zraven! user posted image user posted image
Ma ja, saj v McD itak nimajo svinjine tako da super. user posted image

Se tak pogovarjamo, kot da gremo res. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
14.3.2009 19:02:02   
Lolita23

Evo tule je pa slika Dalijinega Etiena:

http://www.ringaraja.net/forum/m_3783837/mpage_41/key_/tm.htm

na žalost ne znam drugačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 14.3.2009 19:03:43 >

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
14.3.2009 19:05:00   
mama_milchy
user posted image

Etien - Dali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
14.3.2009 19:05:54   
mama_milchy

ja, smo že v nizkem štartu; čakam na parkirišču, da me katera pobere; sej se me ne more zgrešit.....sem v akciji 2v1.........user posted image ............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
14.3.2009 19:08:27   
Najaa

user posted image

Kako je luškan!user posted image

Lolita, kej veš kako je kaj Dali?

Neposredna povezava do sporočila: 2583
14.3.2009 19:08:53   
Najaa

ja, smo že v nizkem štartu; čakam na parkirišču, da me katera pobere; sej se me ne more zgrešit.....sem v akciji 2v1.........user posted image ............user posted image user posted image user posted image

Čakaj, grem najprej po pocko... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2584
14.3.2009 19:11:55   
lejca
Cer,
kako ste? Jaz sem spala popoldne 3 ure, zdej pa biskvitno pecivo pecem,ker sem imela najavljene obiske,pa so si zarad bolezni premislili in jih ne bo..tako bo ostaloo se vec zameuser posted image user posted image user posted image
Mojga mam se kr bolangauser posted image , zdej je na antibiotikih in upam,da se cimprej pozdravi...

lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
14.3.2009 19:12:55   
Lolita23

user posted image

Kako je luškan!user posted image

Lolita, kej veš kako je kaj Dali?

No sam vem, da mali že ima malo krče, pa da je v redu.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
14.3.2009 19:15:48   
julam
Ojla user posted image in mamike!

Vidim, da ene že kar krepko zamujate, očitno je bebicam preveč lepo v bušiju. Ja, moji so bili vsi trije zamujančki... Pri nas je akcija v polno, fanta na bolniški že cel teden, atu se meša (zdaj vsaj ve, kaj pomeni biti mama 24/7) in po moje komi čaka, da gre v službo user posted image .  Naša sestrica bi bila sicer dojenček iz knjige "ki samo je in spi", ampak seveda morajo tudi njo matrat krči (kot so oba bratca) in tako cele dneve in noči masiramo... Dojiva se sicer super, je prava profi. glede moje prehrane pa... počasi se mi začenja zdeti vse brez veze, ker krče imajo tudi zalivančki, torej V ČEM JE FORA??? Ali pazim ali ne, težave SO. Seveda smo že nabavli prve kapljice, zdaj bomo pa sprobaval vse možno na tržišču, dokler ne bo samo izzvenelo.

No, pa moram it, alarm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
14.3.2009 19:31:13   
pocka

sej bi bilo fajn,da nas pelješ, ker meni trebuh že dol do pedalov visi, pa ne vem,če bi lahko do torrija vozilauser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
14.3.2009 19:31:54   
pocka

user posted image

joj kakšen kokolo mali user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2589
14.3.2009 19:31:57   
Nina00
Čestitke Trinity in Kajaki za user posted image !

Se javljam, da sem še 2v1. Na včerajšnjem pregledu vse ok. Ctg brez popadkov, še nič odprta, kg ostajajo isti. Naslednji pregled 20.3.

Včeraj in danes smo izkoristili lepo vreme, zato tudi ni bilo časa za RR. Če ne prej, se beremo spet v ponedeljek. Sedaj pa šibam skopat in uspavat malega. Po tem bo pa verjetno mene tudi zmanjkalo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
14.3.2009 19:33:17   
NoBady
En lep pozdavček... MI SMO PA DOMAAAuser posted image user posted image user posted image
Dans sma pršla domov...Se vam čimprej kej javim, pa še od našga Taja slikco pokažem, sam je treba najprej iz fotoaparata dol dat...user posted image
Tko na hitr sm rekla da se vam malo javim, sem drugač ful zmatrana, dans že cel popoldan hodim sem in tja in so me začel mal šivi bolet...
Taj je pravi cukerćek, je zlo pridn... spi pa je, občasno ga mal šraufa takrat je pa jook in stok user posted image ...

Vsem mamicam ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
Vsem user posted image ki pa še čakateuser posted image da bo porod čimlažji in čimhitrejšiuser posted image

... NOČKO...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
14.3.2009 19:33:32   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Cer,
kako ste? Jaz sem spala popoldne 3 ure, zdej pa biskvitno pecivo pecem,ker sem imela najavljene obiske,pa so si zarad bolezni premislili in jih ne bo..tako bo ostaloo se vec zameuser posted image user posted image user posted image
Mojga mam se kr bolangauser posted image , zdej je na antibiotikih in upam,da se cimprej pozdravi...

lejca

user posted image user posted image user posted image za tvojega...pa naj ti pecivo tekne, mmmm bi pasal zdaj en košček sladkega user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
14.3.2009 19:35:13   
novo
Dober večer!
Vidim, da nič novega. Še kr v vztrajajo naši user posted image na toplem!
js sm se pa pravkar najedla čokolade, ker danes moja neki štajka in me mal skrbi. Bomo vidli, kak bo! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
14.3.2009 19:35:45   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

En lep pozdavček... MI SMO PA DOMAAAuser posted image user posted image user posted image
Dans sma pršla domov...Se vam čimprej kej javim, pa še od našga Taja slikco pokažem, sam je treba najprej iz fotoaparata dol dat...user posted image
Tko na hitr sm rekla da se vam malo javim, sem drugač ful zmatrana, dans že cel popoldan hodim sem in tja in so me začel mal šivi bolet...
Taj je pravi cukerćek, je zlo pridn... spi pa je, občasno ga mal šraufa takrat je pa jook in stok user posted image ...

Vsem mamicam ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
Vsem user posted image ki pa še čakateuser posted image da bo porod čimlažji in čimhitrejšiuser posted image

... NOČKO...

ooo welcome backuser posted image user posted image user posted image , pa le pokaži slikice vašega škratka, ko boš imela čas

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
14.3.2009 19:35:57   
novo

... NOČKO...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
14.3.2009 19:36:20   
Lolita23

... NOČKO...

Veselo se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
14.3.2009 19:38:09   
novo

user posted image

joj kakšen kokolo mali user posted image user posted image user posted image

Kak je lušn! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
14.3.2009 19:47:03   
Lolita23
Jaz grem pa gledat kak film, jih je moj par dol navlekel.Uživajte v večeruuser posted image

Lahko nočuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
14.3.2009 20:07:28   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

lolita a veš da ti v tickerju piše otrok je že doma, jz sm pa mislila, da bom zvedla kdaj je bil rok....

Ah bi mogla brisat, sej ga bom zdajle.Drugače mi vodijo v P rok 5.3 po Uz, kljub temu, da sva z mojo G vodile 8.3user posted image

Po moje je bolje, da ti vodijo po tem datumu, ki je prej. Ker to pomeni, da ti bojo prej sprožili... Ne samo zaradi tega, ker boš manj čakala, ampak tudi za to, ker se po roku začne posteljica starati in je bolje, da rodiš kak dan prej kot pa pozneje....

Pri meni je ravno namreč obratno - jaz mam po M 17. po UZ pa mi vedno pride okrog 20. ali še malo pozneje. Pa se mi zdi bolje, da me G vodi na 17.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
14.3.2009 20:09:07   
MalaČebelica

Pa kaj vse spite al se martinčkate user posted image  ma da ne čakate v vrsti pred P user posted image  tako zatišje pa že dolgo ni tu gor vladalo;
jaz sem pa upala, da bomo kmalu na 10.delu user posted image

a se je kaj steffi oglasila? Kje pa je tasa danes, pa Persida? Pa janaja?

felix, a ti mene spet mal nagajaš s komentarji na seznamuuser posted image  sej prav, se vsaj lepo nasmejimo, user posted image user posted image user posted image

Najaa, a je prišla Tija domov? In kako je?

Aja, jjasni je crknu net in zato ne pride nič gor; drugače pa prihaja sebi od vročine in ne spi kaj dosti, ker ima Leon krče....

Danes je res bil ful fajni sonček in smo se malo martinčkali user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?