Maja T.
|
Zdaj pa, da še malo o nas povem, punce sem najsrečnejša mama na svetu, ker je naša punca začela jesti, ALELUJA ... Danes je že 3 dan, si prej sploh nisem upala napisat, ker sem prvo mislila, da ima mogoče samo svetel preblisk . Sicer še vedno ni celi obrok, je pa od 100-170 g in ne rabim jo več prosit, zraven živce zgubljat, usta odpira kot mali vrabček . Tejkaz, a ni to en fajni občutek, ko ti je. Sem ji hrano začela začinjat (v zelo malih količinah) in je začela jesti, gurmanka mala . Jabolka sem skuhala na cimetovi palčki, zraven riž, vse skupaj spasirala in gor polila pomarančni sok- je jedla ko vlka. Za kosilo sem ji prvo krompir pokuhala, nato popekla z malo olivnim oljem, soljo in rožmarinom, vse skupaj pretlačla in glej jo, njami, no seveda je še zraven imela ostalo zelenjavo. Imam pa v vezi s hrano eno vprašanje: kaj vašim še vedno na drobno pasirate? Jaz sem Zari probala že malo z večjimi kosi, pa ni šanse, da bi to jedla, se še vedno davi zraven. Erin, od danes naprej (14.3.09) lahko uradno napišeš, da Zara sedi - končno. In da povem, jutri imava z prvo obletnico poroke . Kako pa je to hitro minilo, jo že od petka praznujeva . Sem mu kupila oz. sem nama kupila wellnes/spa varianto V dvoje - v hotelu Habakuk. Razvajali naju bodo po dolgem in po čez. Treba si je tudi malo luksuza privoščit . Grem počasi , si bom prej pri noge pogrela