mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka danes je pa res neko zatišje tu gor , a se vse cartate z možeki? ...jaz čakam,da se skuha kosilo, pol pa moram malo kavč zlikat, je nujno potrebno pupa - zate pa pošiljam naj se zgodi, kar bi si ti želela, no, mogoče pa hoče počakat še malo na toplem,da se tvoja mami najprej pozdravi ko bi se vsaj z cartala, ma ga ni niti doma oj, kako je s Tajo? se že pripravljate na RD? očitno bova mi2 res skup v P, jaz zamujam in se bližam tvojmu PDP tako da, kaj veš.... Taja je boljše, hvala, samo kašlja pa še vedno ful grdo ... ...mogoče pa bova res skupaj v P, jaz grem v ponedeljek, a prideš ...hecam se, fajn bi pa bilo,da bi bile skupaj ja, kaj veš, mogoče pa bova ...kako pa kaj Žiga? Ste zdravi? draga moja jaz grem že jutri gor, spet CTG in pregled pa najbrž tudi UZ - odvisno kdo bo v smeni seveda; ja ma res bi bilo dobro, da sva skupaj; bi še naša dva kakšno rekla, samo ne o službi ; midve pa bi itak o debatirale; samo a ti boš dovolila obiske v P? ker jaz sem mojim (žlahti, prijateljem)že vsem povedala, da niti pod razno razen možeka, Žigca pa brata in njegove, še to izmenično in ne dosti časa....sicer pa so prepovedani še vedno, piše kr na veliko tam na vhodu k otročnicam Žiga kašlja ma ne več tako hudo, smo vzeli v lekarni sirup za kašelj od obalnih lekarn je dosti boljše kot je blo... a si sama doma s Tajo? jaz sem zdaj čisto sama; si grem dat kosilo na mizo, ker že lačna in pol grem ......... Moj dela, Žigec pa je šel z babi do njihove njive, hranit in .... ne, jaz sem tudi vsem rekla,da naj ne hodijo, razen mojega in Taje, pa moja mama zna priti in brat, to je to, drugi bodo pa morali še en čas počakat Moj je pa doma, ima dopust do 20.3. pol pa upam,da že rodim in bo itak imel očetovskega ...ti pa še malo zdrži, pol pa bo itak že tvoj prišel domov, uživaj malo v tej samoti, ker pol ne bo več mira Aja, pol pa uživate družinica, pa še lepo vreme je ...no, damo da Tajo mine kašelj ...moj pride najbrž tam okoli polnoči, niti sam ne ve.... ja, ma res, mi je zdaj prav čudno nikjer nobenega, tišina, no TV dela in to je to....sploh zaspat nisem mogla mi je blo čudno da ni hrupa ja, tudi naši obiski bodo mogli lepo počakat, dokler se jim ne reče, da lahko pridejo; gor v P pa sploh ne....
|