|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
14.3.2009 13:04:07   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

danes je pa res neko zatišje tu gor user posted image , a se vse cartate z možeki?user posted image

...jaz čakam,da se skuha kosilo, pol pa moram malo kavč zlikat, je nujno potrebno user posted image

pupa - zate pa pošiljam  user posted image user posted image user posted image naj se zgodi, kar bi si ti želela, no, mogoče pa hoče user posted image počakat še malo na toplem,da se tvoja mami najprej pozdraviuser posted image

ko bi se vsaj z user posted image  cartala, ma ga ni niti doma user posted image
oj, kako je s Tajo? se že pripravljate na RD?
očitno bova mi2 res skup v P, jaz zamujam in se bližam tvojmu PDP tako da, kaj veš....

Taja je boljše, hvala, samo kašlja pa še vedno ful grdo user posted image ...

...mogoče pa bova res skupaj v P, jaz grem v ponedeljek, a prideš user posted image user posted image user posted image ...hecam se, fajn bi pa bilo,da bi bile skupaj ja, kaj veš, mogoče pa bovauser posted image

...kako pa kaj Žiga? Ste zdravi?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.3.2009 13:04:11   
pondelak
jej pa smo na polovici 9. delauser posted image user posted image user posted image razturamouser posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.3.2009 13:08:07   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jutro!!!

Nov dan nov pregled novo upanje.user posted image user posted image user posted image Počasi upam, da naletim na enega zdravnika v Ce, ki vpraša, če bi sprožil porod, po resnici, danes bi mu rekla, PROSIM, ker vedno bolj ugotavljam, da nekih preporodnih znakov nimam.user posted image

Vse, ki še rojevateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stefffiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In vse, ki tako kot jaz čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image

lolita, a si že kaj odprta? Se ne spomnim točno kako je s tabo.user posted image Če nisi še čisto nič odprta, ti res odvetujem,da ti sprožijo, ker je grozno...no,res je,da je odvisno od vsake posameznice, kako zadeva napreduje, ampak tako "na suho" sprožiti.....mene je najbolj strah,da se mi tudi tokrat to zgodiuser posted image

Moja G mi je 18.2 rekla, da sem odprta, no včeraj v P pa da nisem nič, no še 5 dni pa mi ga bodo moral.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 14.3.2009 13:10:34 >

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.3.2009 13:13:08   
Lolita23
POROČILO Z PREGLEDA:

Spet nepomembne vijuge na CTGju, mala še kar aktivna, nič ne kaže, upam, na čudežuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled 16.3

Hvala za pestke in pikapokeuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.3.2009 13:23:09   
katjakokol
oprostite da malo vdiram na vasa stan ki jo pa zelo rada prebiram
vsem mamicam iskrene cestitke za svojeuser posted image
za vse tiste ki pa se cakata pa cim lazji in hiter  porod

mama milchy kje pa dobis ti te lepe smeskote ce ni skrivnost

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.3.2009 13:44:56   
mama_milchy

danes je pa res neko zatišje tu gor user posted image , a se vse cartate z možeki?user posted image

...jaz čakam,da se skuha kosilo, pol pa moram malo kavč zlikat, je nujno potrebno user posted image

pupa - zate pa pošiljam  user posted image user posted image user posted image naj se zgodi, kar bi si ti želela, no, mogoče pa hoče user posted image počakat še malo na toplem,da se tvoja mami najprej pozdraviuser posted image

ko bi se vsaj z user posted image  cartala, ma ga ni niti doma user posted image
očitno bova mi2 res skup v P, jaz zamujam in se bližam tvojmu PDP tako da, kaj veš....

...mogoče pa bova res skupaj v P, jaz grem v ponedeljek, a prideš user posted image user posted image user posted image ...hecam se, fajn bi pa bilo,da bi bile skupaj ja, kaj veš, mogoče pa bovauser posted image

draga moja jaz grem že jutri gor, spet CTG in pregled pa najbrž tudi UZ - odvisno kdo bo v smeni seveda; ja ma res bi bilo dobro, da sva skupaj; bi še naša dva user posted image  kakšno rekla, samo ne o službi user posted image ; midve pa bi itak o user posted image  debatirale;
samo a ti boš dovolila obiske v P? ker jaz sem mojim (žlahti, prijateljem)že vsem povedala, da niti pod razno razen možeka, Žigca pa brata in njegove, še to izmenično in ne dosti časa....sicer pa so prepovedani še vedno, piše kr na veliko tam na vhodu k otročnicam
Žiga kašlja ma ne več tako hudo, smo vzeli v lekarni sirup za kašelj od obalnih lekarn je dosti boljše kot je blo...

a si sama doma s Tajo? jaz sem zdaj čisto sama; si grem dat kosilo na mizo, ker že lačna user posted image  in pol grem user posted image .........
Moj user posted image  dela, Žigec pa je šel z babi do njihove njive, hranit user posted image in user posted image ....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
14.3.2009 13:47:12   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

oprostite da malo vdiram na vasa stan ki jo pa zelo rada prebiram
vsem mamicam iskrene cestitke za svojeuser posted image
za vse tiste ki pa se cakata pa cim lazji in hiter  porod

mama milchy kje pa dobis ti te lepe smeskote ce ni skrivnost

ma ni skrivnost, tukaj je par strani, kjer se nahajajo:
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

http://yoursmiles.org./t-agressive.php

http://www.incredimail.com/english/gallery/

user posted image

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
14.3.2009 13:48:10   
mama_milchy

POROČILO Z PREGLEDA:

Spet nepomembne vijuge na CTGju, mala še kar aktivna, nič ne kaže, upam, na čudežuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled 16.3

Hvala za pestke in pikapokeuser posted image user posted image user posted image

Lolita, koliko pa si ti čez PDP?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
14.3.2009 13:50:58   
Pupa7
pocka hvala za pikepoke, ja zgleda res hoče babi počakat da se pozdravi user posted image

vi pa jutri lepo praznujte user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
14.3.2009 13:57:07   
Lolita23

POROČILO Z PREGLEDA:

Naslednji pregled 16.3

Danes 9 dan, se gleda bolj po UZ, ki je bolj pravilen kot zadnja menstruacija.

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2510
14.3.2009 13:57:28   
felix7

POROČILO Z PREGLEDA:

Naslednji pregled 16.3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lolitka, dan še zdaleč ni končan...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.3.2009 13:58:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pocka hvala za pikepoke, ja zgleda res hoče babi počakat da se pozdravi user posted image

vi pa jutri lepo praznujte user posted image user posted image user posted image

oooo, pupi, si prišla malce naokrog? Kakšno je pa trenutno stanje?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
14.3.2009 14:00:05   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

POROČILO Z PREGLEDA:

Naslednji pregled 16.3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lolitka, dan še zdaleč ni končan...

Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo kejuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
14.3.2009 14:01:04   
mama_milchy

POROČILO Z PREGLEDA:

Naslednji pregled 16.3

jaz sem Žigca 9dni čez rok rodila; no še sreča da sem imela svoje popadke zelo močne in pol ostalo so nardili v P-voda, odprli in tako je steklo....je pa res dolga ta čez rok...sej bo, ko boš imela user posted image  v naročju, boš srečna in vesela, in se niti ne boš spominjala teh dolgih dni čakanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
14.3.2009 14:02:00   
mama_milchy

Pupa, kako si? Tvoj user posted image  miga kaj več kot zjutraj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
14.3.2009 14:04:35   
mama_milchy
zdaj pa grem user posted image , je treba tudi počivat user posted image  dokler še lahko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2516
14.3.2009 14:04:41   
Lolita23

POROČILO Z PREGLEDA:

Naslednji pregled 16.3

jaz sem Žigca 9dni čez rok rodila; no še sreča da sem imela svoje popadke zelo močne in pol ostalo so nardili v P-voda, odprli in tako je steklo....je pa res dolga ta čez rok...sej bo, ko boš imela user posted image  v naročju, boš srečna in vesela, in se niti ne boš spominjala teh dolgih dni čakanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sej najkasneje 19.3 bom zibalauser posted image , pa vse to pozabilauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2517
14.3.2009 14:30:12   
_andreja_
vidim, da je samo en novi fantek med nami, jaz sem pa mislila, da jih bo več user posted image

jz bla na ctg itak nič novega v ponedeljek ga imam spet in upam da mi bodo tudi kaj plodovnico pogledali, bi bil že čas,

naš fant veliki se je pa danes zbudil že mal pred 6 jaojao, ne vem al bomo zdel tud med vikendi ob 6 vstajal al kaj, ponavad smo takrat mal dlje spal, zdej je pa ob 6 že dan in misli da more kr vstat, pa zdelje dremucka počitek pa mi neki kašlja pa šmrkat je začel, sem pa mislila da je že konec prehladov, pa očitno nismo še tam...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
14.3.2009 14:31:53   
_andreja_
lolita a veš da ti v tickerju piše otrok je že doma, jz sm pa mislila, da bom zvedla kdaj je bil rok....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.3.2009 14:34:26   
sanna
Danes pa bolj malo dogaja tu gor. Se vse martinčkate? Jaz sem se celo dopoldne, zdaj pa kuham. Dobila sem en izcedek, malo lepljiv, belo rumenkast in že celo dopoldne po malem kaplja. Vonja pa niti nima posebnega, tako, da lahko opustim misel na kakšno vnetje?! Tega se trenutno najbolj bojim. Help!!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.3.2009 14:41:32   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

lolita a veš da ti v tickerju piše otrok je že doma, jz sm pa mislila, da bom zvedla kdaj je bil rok....

Ah bi mogla brisat, sej ga bom zdajle.Drugače mi vodijo v P rok 5.3 po Uz, kljub temu, da sva z mojo G vodile 8.3user posted image

18.3.2009

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.3.2009 15:34:02   
pocka

draga moja jaz grem že jutri gor, spet CTG in pregled pa najbrž tudi UZ - odvisno kdo bo v smeni seveda; ja ma res bi bilo dobro, da sva skupaj; bi še naša dva user posted image  kakšno rekla, samo ne o službi user posted image ; midve pa bi itak o user posted image  debatirale;
samo a ti boš dovolila obiske v P? ker jaz sem mojim (žlahti, prijateljem)že vsem povedala, da niti pod razno razen možeka, Žigca pa brata in njegove, še to izmenično in ne dosti časa....sicer pa so prepovedani še vedno, piše kr na veliko tam na vhodu k otročnicam
Žiga kašlja ma ne več tako hudo, smo vzeli v lekarni sirup za kašelj od obalnih lekarn je dosti boljše kot je blo...

a si sama doma s Tajo? jaz sem zdaj čisto sama; si grem dat kosilo na mizo, ker že lačna user posted image  in pol grem user posted image .........
Moj user posted image  dela, Žigec pa je šel z babi do njihove njive, hranit user posted image in user posted image ....

ne, jaz sem tudi vsem rekla,da naj ne hodijo, razen mojega in Taje, pa moja mama zna priti in brat, to je to, drugi bodo pa morali še en čas počakat user posted image

Moj je pa doma, ima dopust do 20.3. pol pa upam,da že rodim in bo itak imel očetovskegauser posted image ...ti pa še malo zdrži, pol pa bo itak že tvoj prišel domov, uživaj malo v tej samoti, ker pol ne bo več mirauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.3.2009 15:35:25   
pocka

hvala, upam,da zdrži user posted image še do jutri not, sem mu prej zagrozila,da če je do zdaj čakal, naj počaka še en dan user posted image user posted image user posted image , sicer pa nič ne kaže,da bi imel kake želje priti venuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.3.2009 15:55:11   
pondelak
dobro jutrouser posted image
malo sem zadremala,pa je taaak pasalo...zdaj pa se grem malo uredit,potem pa na obisk počasi...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.3.2009 16:04:01   
mama_milchy

ne, jaz sem tudi vsem rekla,da naj ne hodijo, razen mojega in Taje, pa moja mama zna priti in brat, to je to, drugi bodo pa morali še en čas počakat user posted image

Moj je pa doma, ima dopust do 20.3. pol pa upam,da že rodim in bo itak imel očetovskegauser posted image ...ti pa še malo zdrži, pol pa bo itak že tvoj prišel domov, uživaj malo v tej samoti, ker pol ne bo več mirauser posted image

Aja, pol pa uživate družinica, pa še lepo vreme je ...no, damo da Tajo mine kašelj user posted image ...moj pride najbrž tam okoli polnoči, niti sam ne ve....
ja, ma res, mi je zdaj prav čudno nikjer nobenega, tišina, no TV dela in to je to....sploh zaspat nisem mogla mi je blo čudno da ni hrupa user posted image
ja, tudi naši obiski bodo mogli lepo počakat, dokler se jim ne reče, da lahko pridejo; gor v P pa sploh ne....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?