pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - dej opiši mi tole Nato,ker še zdaj ne vem katera je oz. če imam tapravo v mislih...pa držim pesti,da te jutri ne bo kaj zagrabilo,ko ne bo tvojega doma allora; je tako visoka cca.175, temnejše postave, črne lase in obrvi, zelo grd pogled...tak strog glas ima; a si bla ti včeraj gor? je bla tudi ona tam....se ti svita katera je? ma jaz je včeraj nisem videla, je bila samo ena,ki je vedno tam in me ona sprejme in dela ctg, taka manjša, malo močnejša s kratkimi lasmi in tista mlada rdečelasa, samo ti dve sem videla........ma ta nata, a je mogoče podobna (pa ne se smejat) tisti Fati iz TV Dober dan? ma sem se mogla nasmejat pravi moj da bi znalo bit ja a ti je zdaj znano katera je? ja ja, pol sem mislila tapravo , ampak je v tej še nisem srečala, sem jo pa prvič kar nekajkrat in ne boš verjela,je bila ful prijazna (trkam), da se mi ne bo trokrat vse vrnilo dokler sem jaz tam na CTG-ju ležala, je ena lih rojevala in je bla Nata tako prijazna do nje, da sploh nisem mogla verjet svojim ušesom; ma jo je tako lepo spodbujala in tolažla...mislim, nekaj za ne verjet... no, ona je mene sprejela pri Žigi in me je tako nadrla, da sem jo samo gledala; pol me je spokala na oddelek vendar sem še pred koncem njene smene, šla nazaj v porodno in njen komentar: ¨no, pa te bom pripravla za porod čeprav končujem˝ in pol je bla na oddelku ko do mene in Žigcu dala da se doji s pomočjo nastvaka, ki ne boš verjela, je bil nesterilen in je ta staknil vneta ustnica, pol se je pa še z pediatrinjo kregala, v pričo mene.... pa si se kaj pritožila? mater, jaz bi celo revolucijo naredila! Jaz ne vem zakaj nihče nič ne ukrepa glede te ženske, toliko je že bilo zgodb o njej, a gor od vodilnih nobeden nič ne vidi in sliši ali kaj?