|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.3.2009 9:23:22   
pikatara
Lara včeraj sem imela ponoven pregled za sladkor in to pri zdravnici. Sladkor je bil normalen 4,8 in ona meni, a je dijeta pomagala. Kakšna dieta neki, saj mi skoz dost zdravo jemo razen kakšnih pregrehov, ki pač morajo bit. Sem ji rekla, da skoz zdravo jem in ona meni, da je za vsakega kaj drugega zdravo in da so lahko to tudi sladkarije. Kar nekaj pametujejo, da ne govorim kakšne neumnosti so govorili na predavanju o zdravi prehrani. Pred nosečnostjo sem imela sladkor 3,7. Pač nisem preveč ljubitelj sladkega. Snežinka, da te potolažim, je rekla, da je pri dvojčkih višji sladkor kot če bi bil eden. V tvojih tednih je tudi meni trebuh bolj otrtdeval kot mi je kasneje. Sedaj je spet vse ok, spijem pa vsako jutro magnesol in kalcij.

taškica dokler pišem nič panike zganjat. Ko boš dobila sms, da sem na poti v porodnišnico pol jo daj. Tudi meni se zdi, da imam še dost pred sabo, pa verjetno ne bo tako. Ne grem po Sunčicinih stopnijah. Še deset dni pa grem rodit. Tako hitro minevajo tedni. Se še spomniš ko smo se srečale, Lara še sploh trebuščka ni imela, meni je bila še moja bunda prav. Sedaj bo pa kmalu konec. Jz se nič ne sekiram, razvita sta že dosti, oba imata čez 2 kg, tako da moramo le jutrajšnje praznovanje počakat, ker nas bi že vsi radi videli in sva že vse nakupila za kuhat. Pol bo pa počasi čas. Drug teden grem še s taro na striženje, pa bo 23. tukaj. Te pokličem po pregledu. Imam ob 12. Priklopila me bo na CTG in zmerila MV. Joj kok ti mene nasmejiš. Tudi meni že nogavice in oblačenje spodnjih hlač nagajata. pa ta teden imam probleme s sprehodom, ne grem več cel krog, le do travnika na klopco. Tako da verjetno tudi kuža že komaj čaka da bo konec in da bomo z vozičkom dost zunaj. Kdaj pa lahko grem s tamalima ven, koliko morata biti stara?

Lara en dan pojdi v lekarno in v BC, enkrat pa še v eno drogerijo, vzemi s sabo seznam in boš hitro konec. Edina stvar, ki jo še moram prištimat, je oblečt posteljco, pa še to bom ko pridem iz porodnišnice. Še vedno nimam previjalne in enega koška, dobiva s Koroške, ko bodo imeli čas. AMpak ni panike, saj lahko tamledva za začetek previjem kar na mizi. Pa vse stvari imam še v vrečah v mansardi, pa ne bom prej dol nosila, bom pol sproti. Večinoma se sploh ne zavedam kako blizu koncu smo. Js bi še kar bila nosečka, je tako luštno. Le bazen sem ukinila.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.3.2009 9:27:32   
pikatara
Taški tudi mojemu se ni nič mudilo, je skoz govoril, da prehitevam, pol ga je pa kar naenkrat zagrabila panika in je vse naredil. Najbolje je, da mu rečeš, da se boš sama lotila oz. privlečeš ven orodje, pa bo takoj začel.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.3.2009 9:40:08   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Taški tudi mojemu se ni nič mudilo, je skoz govoril, da prehitevam, pol ga je pa kar naenkrat zagrabila panika in je vse naredil. Najbolje je, da mu rečeš, da se boš sama lotila oz. privlečeš ven orodje, pa bo takoj začel.

Se strinjam s pikouser posted image , jaz bom tud našega taboljš prjatla najavla, da bo prišel pomagat, se bo moj takoj lotil delauser posted image

Taški, faca si!user posted image Bom upoštevala nasvete.

Pika, meni cukra še pogledali niso, fajn da je bolje, ne sekiraj se in jej kar ti paše. 23 se te kar drži? Nisem tko sigurna, je pa res, da sta otroka velika in pripravljena na veliki dan.user posted image

Tako hitro gre, prav mate, meni je kar lepo tkole...ampak kamalu bo tudi za nas Rim, ampak lepo po vrsti, ne prehitevajmo seznama!user posted image

Kje je sunči?user posted image

Lep dan, grem ven!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.3.2009 12:16:35   
Rubin.
Helou, danes je pa en tak oblačen dan user posted image . Nam prilepim malce sončka:user posted image

O Pikatara ti imaš pa prav manekenske mere user posted image . Jaz sem se tudi v prvo zredila za 12 kg, le da sem imela samo eno pikico. Iz porodinišnice sem šla z -8. Ja kar veliko jih gre pri porodu proč. user posted image  4 pa sem izgubila mimgrede.  Tako da ne se preveč za kg sekirat, kar hitro izhlapijo.  Če grejo 9 mesecev gor, pa bodo šle d9 mesecev dol. Sedaj mi zaenkrat dobro kaže, danes sem polnih 12 tednov in se nisem zredila še nič. Pa jem več kot prej, ker sem vsake tri ure lačna. Sem pa ugotovila, da moram jesti bolj male porcije, da mi ni potem slabo.

Z dojenčkom priporočajo iti ven prvič, ko so stari nekje 10 dni. Če pa so nedonošeni pa se doba verjetno podlajša. Prvi mesec še nimajo  svojega regulatorja toplote, zato se oblečejo malce bolj, kasneje pa sem jo jaz oblačila enako kot sebe. Je pa avgustovska, tako da je bilo fajn toplo in sva bili veliko na zraku.

Vidim, da si si izbrala datum poroda user posted image , bi si ga jaz tudi. A lahko? user posted image  
No jaz bi 9.9.09. A ni fajn datum, pa še veliko prehitro ni, 16 dni pred PDP.

Jaz sem pa danes spet malo po H&M pohajkovala, uffff kako luštne stvari imajo za dojenčke, se moram kar po prstih, da kaj ne kupim. user posted image  Moram počakati vsaj do ponedeljka, če bo g. vidla kaj imamo.

A imate že vse izbrana imena? Pa če niso skrivnost....
Mi imamo za punčki: Gaja in Zoja, za fantka pa Maj in Lan.

Sunčica kje si? Če dihaš, diham s teboj.

Kje ste vse?

Noki, daj napiši kaj, te je ful lušno brat user posted image .

Zdaj pa grem regrat pripravljat, njami.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 13.3.2009 12:21:00 >

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.3.2009 12:20:53   
suncicica
se sem tu. poskusam bit cim bolj aktivna,pa me nic ne zgrabi.
vceraj sem cel dan cistila stanovanje,da bi se kaj premaknilo pa ni nic. hodim na sprehode,po stopnicah gor in dol....pa nic.
najboljse se je vdat in pocakat da prideta user posted image user posted image sama ven.

Stella in Pia

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.3.2009 13:21:04   
Kalina
suncica seksat morsuser posted image user posted image user posted image

Ponoci me je tako zacel bolet na levi strani neki, prov taksna pekoca bolecine, cudnouser posted image Kr neki. Ta desni je pa fuuuul aktiven, skoz brca in to tko mocno, da se kr prestrasimuser posted image Aja ta levi bo Maksim, desni Nikolaj. Ja ja palimo se na ruska imenauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
13.3.2009 13:31:58   
blanč
punce, jaz sem pa zdajle od g. in imam napotnico za bolnico. Moja dva bi se že rada rodila. Maternični vrat komaj 2omm in moram na opazovanje. Upam, da zdržim še vsaj 1o tednov. Prosim za vaše pestke se mi zdi, da jih bom potrebovalauser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
13.3.2009 13:36:43   
suncicica
blanc  drzim ti pesti inuser posted image user posted image user posted image user posted image zate inuser posted image user posted image .
upam da  bo mirovanje koristilo.
povej otrockoma da sem zdaj jaz na vrsti,vi imate se cas.  mislila bom nate in ti mocno drzala pesti.

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
13.3.2009 14:02:11   
Barbk
Blanč drži se bejbi. user posted image Verjamem, da vam bo uspelo.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
13.3.2009 14:22:14   
ninčy
Blanč, drim pesti in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
13.3.2009 14:23:16   
blanč
hvala punceuser posted image , zdaj počakam mojga, da pride iz službe potem pa grem. Upam, da se bo vse še dobro izteklo.

(Mark Twain)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
13.3.2009 14:28:00   
almk
Blanč zanimivo, da moraš v bolnico - evo jst sem bila včeraj pri prim. Cerarju, pa je moj mat.vrat 22 mm user posted image  - pa mi je rekel, da je ok - čeprav jst mislim, da ni čist tko...ampak on je strokovnjak...zdej sem se odločila, da bom 3 tedne (potem imam pregled) res ležala in ju prosila, da ostanemo še 3 v 1....grem pa k staršem - da mi bo mami kuhala in mi pomagala - tako da bom res lahko počivala...Je pa zanimivo - meni ni nič omenil bolnice...
Želim vam lep dan...
Pa ja za vse držim pesti, da smo čimdlje 3 v 1.
Pozdravček.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.3.2009 14:29:40   
Kalina
almk to pa zato, ker naceloma je kriticno, ko je pod 15mm. Vsak pa seveda drugace gleda. Nc se psihirat, samo res pocivat in biti optimist pa bo!user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.3.2009 14:30:54   
emaa
blanč kar počivat, saj po moje te bojo kmal domov poslali, ker je itak vseeno kje počivaš, sploh če si blizu porodnišnice, vsaj mene so, pa pol spet nazaj, tako da sem bila tam redna gostja.
pa mojo sestrico pozdravi, jo pridem jutri pogledat, je tam zaradi krvavitve, ma pa 25 tednov z enim.

< Sporočilo je popravil emaa -- 13.3.2009 14:31:23 >

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.3.2009 14:33:09   
blanč
emma a si iz celja?

(Mark Twain)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.3.2009 14:33:24   
lara light
Blanči, seveda da bo vse v redu. Ne skrbi preveč, prosim te, Mv je zelo različen pri vsaki, res je da je bolje, da je daljši...ampak ni pravil, da se z daljšim otroci kar hkratu ne bi mogli poroditi...seveda je pot pred tabo še dolga, pošiljam ti kup dobrih želja. Javi se, ko prideš nazaj! Kiss in objem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.3.2009 14:38:47   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

almk to pa zato, ker naceloma je kriticno, ko je pod 15mm. Vsak pa seveda drugace gleda. Nc se psihirat, samo res pocivat in biti optimist pa bo!user posted image

15 mm kritično za nosečnico z enimuser posted image 25 mm pa za nas z user posted image user posted image . Tole sem na monu pri pušenjaku zdajle prebrala... Pojma nimam.
Sem bila že tako vesela, ker so izginile vse krvavitve in jih ni že več kot 1 mesec zdaj pa toleuser posted image
Bemti, tadva me bosta pa nasekirala. Že od špikanja naprej mi delata skrbi... Najprej, če bo kaj foliklov, pol če se bodo oplodili, potem, če se bodo prijeli, pol, če je srček pol krvavitve... joj no, kdaj bo že tist 36 teden v katerem imam namen rodituser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.3.2009 14:55:29   
almk
Blanč sva že dve - jst sem se tud do zdej že tko nasekirala - sploh pa zato k je bla taka želja....pa isto najprej folikli, potem punkcija, potem oploditev.....pa transfer....pa veselje....pol pa skoz neke skrbi...jst upam, da nam rata čimdlje jih nosit...drži se - ti v bolnici - jst pa doma...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.3.2009 15:04:59   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: almk

Blanč sva že dve - jst sem se tud do zdej že tko nasekirala - sploh pa zato k je bla taka želja....pa isto najprej folikli, potem punkcija, potem oploditev.....pa transfer....pa veselje....pol pa skoz neke skrbi...jst upam, da nam rata čimdlje jih nosit...drži se - ti v bolnici - jst pa doma...

Sej bo kmalu mimo in bomo cartale naše zakladkeuser posted image . Moj je že doma in jaz se poslavljam... Najbolj me jezi, ker je danes petek in bom čez vikend not viselauser posted image Seveda je pa petek 13 in nekaj mora it po mrfijuuser posted image
pridne bodite.
sunčica, ti pa lahko greš rodit.

(Mark Twain)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.3.2009 15:37:22   
evamaja
blanč, drži seuser posted image in predvsem pozitivno razmišljaj. Enako velja tudi za almk.
Jaz sem imela ta teden pregled in mi je moja gin. zmerila MV dolžine 51cm. Vprašala sem jo koliko naj bi bil MV sploh dolg in je rekla, da za dvojčke je priporočljivo min. 3cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.3.2009 16:02:41   
pikatara
Rubin z minus kilami ziher ne bom iz porodnišnice, ker sem se v moje pršutke (stegna) poredila, vendar me nič ne skrbi, saj gredo kile hitro dol, ko se z otoki ukvarjaš. Moja prijateljica vedno pravi, da se zgodi kar si želiš, tako da si lahko sama datum izbereš. Tudi jaz sem si ga že kar na začetku nosečnosti in kot kaže kar drži. Imela bova Karolino in Patrika, rezerva pri punčki je bila Laura, pri fantku je bilo pa več težav. N koncu je prevladalo Leon, mi je pa zelo všeč Maatic, pa Lara.

Sunči a čakaš na prvi pomladni dan?

Blanč držimo pesti. Ti pa leži in počivaj py bodo tedni hitro šli. Ja punce kam pa hitite seznam prehitevat, se vidi da Lara ni že dolgo seznama obnovila in da ste pozabile kje ste in da še niste na vrsti. Kmalu bodo majčice, ker bova zgleda s Sunčico kar skupaj zapustili seznam. Mislim, fa je glih v tem problem, ker se toliko sekirte in mislite na to. Je ogromno v psihi. Sem videla pri sebi ko sva se trudila za tole najino bitjece, sva skoz tuhtala o tem in se ni nič primlo, pol sva pa en mesec rekla, da sedaj pa ne bo in uživala, pa sta se primla tale najina dva škrata. Tudi jaz sem od začetka zaradi krvavitev zganjala paniko, pol sem pa začel uživat in je bilo bolje. Pa sem prišla do 36. tedna.

No pa še moje poročilo. Zaprta sem še, sicer ne vem koliko, vendar je mali tako nizko, da je lahko otipala njegovo glavico. CTG pa ne kaže popadkov. Drug petek imam zopet pregled. Je pa rekla, da nj ne hodim kam daleč in bom v pripravljenosti. Materinsko knjižico in fotoaprat imam skoz s sabo, torbo za v porodnišnico pa lahko moj kasneje prinese. Še 10 dni.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.3.2009 16:07:04   
pikatara
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image     

Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image DANE 1600g, ?cm

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.3.2009 16:09:15   
pikatara
Kje sta pa Mucka in Dobrovoljčica, za Šmarnogorko vemo da počiva.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.3.2009 16:46:46   
taškica
Blanč - drži se. Vse bo ok.

Drugače pa danes mora biti en murphy v zraku: ne samo kako se jest hvalim, da mi nič ne otrduje trebuh - a ni hudič, da mi danes otrduje kot za stavo. Full sem neki utrujena, najbrž sem včeraj nekaj preveč štapaciralaa...

Baje je tudi neka polna luna, a katera kaj ve?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.3.2009 17:11:16   
Snezinka4
Na hitro,ker sem v odhodu, pa tdui nisem vsega uspela prebrat od danes...
taškica - a si nalepke za na steno mislila? Jaz sem se ravno včeraj pasla na njih v Lesnini na Brdu. Jihimajo kar nekaj. Sem že zmenjena s hčero, da bova šli izbirat. Če pa še za kje veš, da jih imajo veliko  pa povej.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?