Helou, danes je pa en tak oblačen dan . Nam prilepim malce sončka: O Pikatara ti imaš pa prav manekenske mere . Jaz sem se tudi v prvo zredila za 12 kg, le da sem imela samo eno pikico. Iz porodinišnice sem šla z -8. Ja kar veliko jih gre pri porodu proč. 4 pa sem izgubila mimgrede. Tako da ne se preveč za kg sekirat, kar hitro izhlapijo. Če grejo 9 mesecev gor, pa bodo šle d9 mesecev dol. Sedaj mi zaenkrat dobro kaže, danes sem polnih 12 tednov in se nisem zredila še nič. Pa jem več kot prej, ker sem vsake tri ure lačna. Sem pa ugotovila, da moram jesti bolj male porcije, da mi ni potem slabo. Z dojenčkom priporočajo iti ven prvič, ko so stari nekje 10 dni. Če pa so nedonošeni pa se doba verjetno podlajša. Prvi mesec še nimajo svojega regulatorja toplote, zato se oblečejo malce bolj, kasneje pa sem jo jaz oblačila enako kot sebe. Je pa avgustovska, tako da je bilo fajn toplo in sva bili veliko na zraku. Vidim, da si si izbrala datum poroda , bi si ga jaz tudi. A lahko? No jaz bi 9.9.09. A ni fajn datum, pa še veliko prehitro ni, 16 dni pred PDP. Jaz sem pa danes spet malo po H&M pohajkovala, uffff kako luštne stvari imajo za dojenčke, se moram kar po prstih, da kaj ne kupim. Moram počakati vsaj do ponedeljka, če bo g. vidla kaj imamo. A imate že vse izbrana imena? Pa če niso skrivnost.... Mi imamo za punčki: Gaja in Zoja, za fantka pa Maj in Lan. Sunčica kje si? Če dihaš, diham s teboj. Kje ste vse? Noki, daj napiši kaj, te je ful lušno brat . Zdaj pa grem regrat pripravljat, njami.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 13.3.2009 12:21:00 >
|