|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
11.3.2009 17:25:37   
pikatara
Kalina, če si že nagnjena k prezgodnjem porodu, je bolje, da ti daji ti injekciji. Moja ginekologinja ni niti pomislila na to. Je pa res, da sem bila ful zaprta in sta bila tamale dva v 33 1/7 še čist gor.

Taški definitivno boš ruga Sunčica, mene po moje daje samo to, da imata premalo prostora. Pa nič ne delam panike do petka, ko bo moja ginekologinja videla ali se malima mudi. Mi je pa moja ginekologinaj toliko všeč, ker nič panike ne zganja. Bolj kot si paničen slabše je. Tale ginekolog pa kar nekaj govori in ti pol nič ni jasno. Sem bila včeraj čis zmedena pol. Ampak tri dni poležavanja pač ne škodi. Je pa res, da magnesol in kalcij ful pomagata, ker je moj trebušček super. Sam en dan in pol nisem vzela pa lažni popadki. Je pa res tako kot si sam želiš in sem prepričana da bomo rodili 23. marca, prej sigurno ne.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.3.2009 18:38:20   
Snezinka4
Jaz sem tudi mojo g. spraševala, če me bo kaj špikala ali ne. In je rekla, da špikajo take, ki kažejo znake prezgodnjega poroda. Je tudi rekla, da zadeva drži 3 tedne, potem je pa treba še enkrat. Baje jih neradi dajejo kar tako, ker imajo tudi neugodne učinke - otroci malo nehajo rast. Je rekla, da ni pravila in da se ob vsakem primeru posebej odločajo in pretehtajo odločitev-špikat al ne. Tko da zaupat jim ni druge.
Suncicica - vsaka čast! Kapo dol! Ti si nam vzor!user posted image

Bravo Taškica, da si ok in zaprta. No, da je mv zaprt, sicer upam, da ni problemov... pa saj grozdje ješuser posted image

Fino je slišat, da se Maja dobro drži. Tudi iz njenega zadnjega posta je bilo razvidno, da ima razčiščene zadeve. Super! Občudujem take ženske.

No Mlinčka, bo poročanje v živo z jutranjo kavico al z večernim kakavom?user posted image

A je katera bila v LJ MŠ na predavanju druga in tretja predporodna doba? A se splača it?
Kisci ti si pa bila danes ne? A na prvi predporodni dobi? Lahko kaj poveš kako je bilo?

Punce, lepo se imejte!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.3.2009 20:21:04   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4
No Mlinčka, bo poročanje v živo z jutranjo kavico al z večernim kakavom?user posted image

No, pa dajmo ob večernem kakavu user posted image :

user posted image

Zaenkrat vse zgleda super, potrjeno dve punčki user posted image , pretoki tud bp, kontrola čez 1 mesec. Edin mal me je zbegal, k mi je zdej zamenjal A in B. Prej je bla ves čas leva A in desna B, danes je pa desno poimenoval A in levo B user posted image . Ma, verjetno je to bolj postranskega pomena, al kako?

Aha, še to. Obe sta obrnjeni na glavco user posted image , samo je verjetno mal utopično pričakovat, da bosta kar tko ostali. Fajn bi blo... Pa desna ima postlco zadaj, leva pa spredaj.

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 11.3.2009 20:25:37 >

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.3.2009 20:53:27   
Rubin.
Mlinčka, jaz sem si pa res šla kakav narest user posted image .

Pri nas se stanje malce izboljšuje, vročina je popustila, vendar je danes zjutraj driskala, tako da sem  se odločila, da ostane doma. Meni slabost popušča, tako da mi ni več slabo čisto ves dan, ampak imam svetle trenutke brez slabosti user posted image .

Sunčica, samo tako naprej. Jaz tudi upam, da bom čimmdlje 3v1, da gremo potem čimmprej domov. Sicer se je Mali miss mudilo naju spoznat, tako da sem prvič rodila v 38 tednu (9 dni pred rokom). Bil je tako expres porod, da se skoraj nisem zavedala kaj se dogaja pa smo že cartali. Smo mi rekli, da se v drugo ne smem nič obirat, ampak takoj prit user posted image .

Jaz res upam, da boste vse še nekaj časa na tej temi, da mi ne bo dolgčas.

Sem videla, da nas je Gigi prišla pozdravit - srce moje user posted image , pridi čimmprej k nam - več nas je bolj je veselo.

Sedaj pa moram iti - alarm. user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
12.3.2009 8:36:25   
blanč
Dobro jutro
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
12.3.2009 8:51:43   
Snezinka4
Dobro jutro!

Blanč, hvala  za zajtrk.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.3.2009 8:55:37   
mlinčka
Dobro jutro!

Aaaa, kavica je že, lepo, lepo user posted image . Blanči, kako zdrava prehrana, gre? Men je včeri mal spodrsnilo s parimi piškoti (so mi pripadal zarad uspešne morfologije user posted image ), drugač sem pa kar zadovoljna.

A bi mal sadja?

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.3.2009 9:11:33   
blanč
Jutro
Mlinči hvala. Se kar probam nazaj držat ampak z raznoraznimi spodrsljaji.
včeraj zvečer sem bila spet žalostna, ker se je pokazal rjav izcedek in spet je prišel na plano en strdek...Sveže krvavitve hvalabogu ni. Zdaj pa ne vem ali naj pokličem g ali lepo pozabim in vstrajam naprejuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.3.2009 9:19:47   
mlinčka
Jao, blančka, a še kar ne bo mira?

A zdej je vse čisto vidt? Ma, če te žre, ti kar pokliči. Pa bolj na izi se daj spet za par dni. Na sončka se z eno dobro knjigo rukni, pa bo!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.3.2009 9:42:14   
Snezinka4
Blanč, vztrajanje je v redu. Glavo pokonci! Če te skrbi pa vsekakor pokliči. Jaz sem si vse moje krvavitve razlagala s tem, da so prisotne zato, da se jaz malo umirim. Sicer bi samo tekala naokoli. Mlinčka je dala odličen predlog - knjiga in sonček. Skušaj se ne rolat v skrbeh, če bo kaj narobe boš že zvedela. V naprej se sekirat nima smisla. Boš šla čez most, ko prideš do njega. Drži se !

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih
12.3.2009 9:49:16   
mlinčka
Snežinka, a si posrebala kakav včeraj zvečer user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.3.2009 9:57:47   
Snezinka4
Mlinška, sem, odličen je bil. Hvala! user posted image  A vročo čokolado tudi strežete?user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.3.2009 10:00:21   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4
A vročo čokolado tudi strežete?user posted image

Mrbit nocoj user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2063
12.3.2009 10:46:23   
pikatara
Mlinčka super da je vse ok, ti ginekologi nam pa sam glavo mešajo. Zato je meni moja všeč, ker nič ne komplicira in te ful pomiri. Tako da tudi jaz nestrpno pričakujem jutrišnji pregled pri njej, ker so tudi mene malo v porodnišnici zmedli.

Rubin slabost se vrača v 9. mesecu vsaj pri meni, vendar ni tako huda kot od začetka.

Blanč tudi meni in Taškici so se nekje do 16. tedna pojavljali rjavi izcedki. Moja ginekologinja je rekla, da dokler ni fejst krvavitve je vse ok, če bi pa začela vredu krvavet pa takoj k njej ali v porodnišnico.

Snežinka danes sem bila 3 na pregledu za kri, tokrat pri zdravnici. Je vse ok. Kontrola čez pol leta pri moji zdravnici.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
12.3.2009 12:16:29   
taškica
Ojla punce,

kakšen krasen dan ane? Naša Lara pa v bolnišnici - no upam, da danes zvečer pride že na forum, da slišimo kako je če dobiš pikico v rit.

Jaz sem zelo zelo lačna in si grem zajest naredi.........punce lep dan!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.3.2009 13:40:32   
Snezinka4
Res je lep dan danes. Upam, da taki ostanejo nekaj časa. Jaz se pa namesto gnezdenja in pregledovanja cunjic ukvarjam s štromarji, polagalci kock, asfaltiranjem, betoniranjem, štemanjem...imam polno delavcev okrog bajte. In moram priznat, da mam tega že mal poln kufer. Bajto sva adaptirala ko sem bila na drugi porodniški, zdaj pa okolico finiširamo, ko sem spet doma...ampak zdaj vsaj zgleda, da bo enkrat mogoče pa vsega konec. Upam, da pred junijem...user posted image  Ne rabim nobenega sprehoda več danes.

Lepo se imejte !!! Pojdite mal po D vitamin na sonček!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.3.2009 17:02:58   
lara light
Lepotičke moje dvoje, joj ste pridne, ene asfaltirate, druge čvekate ob večernem kakavu, ene na sončku....bravo, vidim, da ste vse fajn!user posted image user posted image

Taškica, hvala, ker si poročala ostalim!user posted image

Mlinčka, bravo!user posted image user posted image

Pika, lepo, da je vse mirno...23. je lep datum!user posted image  Vse bo ok, ti samo lepo pridno počivaj!user posted image

Blanči, upam, da vse ok, ampak vseeno pokliči!user posted image

Sunči, recept prosim, ti že veš za kajuser posted image ....hvala!

Kalina, ne skrbi zarad injekcij. Niso več take vsebine kot npr. še 5 let nazaj, nimajo str. učinkov in je dobro, če jih dobiš, v primeru, če se kaže na prezgodnji porod, oz. kot pri meni, starost in prva nosečnost, torej ne vejo kaj se bi lahko zgodilo čez noč in sem dve dobila res samo preventivno, saj sem pop. zaprta in MV 54mm.
Po 33t pa pravijo, da skoraj brez pomena, ker naj bi se takrat to, kar naj tale hormon pospešuje, že formiralo. Ma saj je rekla Snežinka, najbolje, da zaupamo, ker nismo strokovnjakinje na področju.user posted image

Je pa res, da pri nas te obdržijo čez noč na kao opazovanju.
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Ojla punce,

kakšen krasen dan ane? Krasen!!user posted image

Naša Lara pa v bolnišnici - no upam, da danes zvečer pride že na forum, da slišimo kako je če dobiš pikico v rit.  EVO MENEuser posted image

Punce, so bli študentje na praksi in sem dovolila, da se učijo...in so se 'izživljali nad mano'user posted image ...nič takega, špikica pač, obe sem želela na isto stran zg. dela zadnjice, malo pod ledvico, ubodno mesto je popolnoma neboleče. Občutki potem, ne vem, vroče, ker je tam vroče, predvsem pa lačnaaaaa. Tako malo hrane so dali, Blanči, kakšna dieta, vas prosim punce, sem se kar tresla pred obrokomuser posted image ....sedaj pa sem doma, moj me pričakal s kremšnito in kavico in sem kot nova! Ponoči mi je precej otrdeval trebuh, po mojem malo naveličanost, malo zaprtost, saj veste tuji wc - to ni zame, pa ne vem, če sem vsega skupaj 2h spala, ker je bila v sosed. sobi ena, ki je nenhno ječala...ob pol 5 pri meni v sobi pristala, jasno zgrešila in tam tulila...ja, ja pestrouser posted image , ampak se odlično počutim sedaj, ko sem doma. In sita.user posted image

Grem malo na zadnje žarke, pa kavčat...lepo bodite!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.3.2009 19:28:52   
almk
Ojla,
pa da se spet malo javimuser posted image ...sicer danes malo slabše volje...
Danes sem imela pregled, pa se mi je MV iz 33 mm skrajšal na 22 mm user posted image - sicer prim.Cerar ni delal nobene panike in je rekel, da je ok, ampak mene pa zdaj skrbi...ker ne vem kako naprej - a naj ležim al kako - pojma nimam...kaj naj...Samo upam, da bosta še malo počakala - zdaj smo v 23 tednu...vsaj še 9 tednov - saj jima govorim, da naj počakata - samo upam, da me bosta ubogala...user posted image
Želim vam lep večer...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
13.3.2009 7:37:01   
pikatara
Almk ti se kar pogovarjaj z njima in jima povej naj nič ne hitita. Mene moja sva ubogata, premamim ju lahko pa le s hrano. To bosta jedca. Včeraj ko sta me ful dol tišala sem jima rekla, da naj še malo počakata, ker če ne bodo imeli pri nas doma v soboto pojedino, mi bomo na porodnišnicini hrani. Sta šla takoj bol gor.

Kofetka vam pa ne bom prilepila, ker je še prezgodnja ura za iskanje sklic, lahko vam pa povem, da pijem ful dobro kavico, ekspreso s pencami. Še ena stvar, ki me je v Italiji navdušila. Je tudi edina kava, ki jo pijem, pa še to sem začela kakšno leto nazaj. Komarčkov čaj pa res kupite otročkom, ker meni fejst pomaga. Včeraj zvečer sem pojedla preveč pohanega piščanca in pomfrija, še slabše mi je pa naredila solata s česnom. Celo noč mi ni bilo dobro, sedaj sem pa spila tale čaj in je super. In to takoj.

Lara lepo da si doma in upam, da si se že kaj naspala. Zato pa vse povejte svojim otročičkom naj ne hitjo na svet, ker bodo pol prdolgo v porodnišnici. Naj počakajo, da boste čimprej doma. Moja dva ubogata.

Še deset dni pa se bomo carkljali. Kuža že sluti, da se nekaj dogaja.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
13.3.2009 7:41:01   
pikatara
Glede dijete pa tolk: včeraj sem za večerjo pojedla dva kosa pohanega piščanca, kepico praženega krompirja, porcijo pomfrija, solato in kremšnito. Pa kozarček refoška zraven. Danes sem se vagala imam + 11, če ne štejem tisith 2,5 kg ki sem jih v tretjem mesecu zgubila. Pa skoz pridno jem, je pa res da sem dosti migala.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.3.2009 8:09:53   
lara light
Kavica za moje dvojne! In sadje za tapridne! Jutro!user posted image

user posted image
user posted image

Pika, jutro! Vsaka čast za malo + kg! Pravim jaz, da kvaitetna hrana ne redi. Komarčkov čaj bo pa zagotovo kupila.

Lepo, da malčka ubogata mamico. Saj jaz jima tudi pravim, da jima je tam na toplem lepo in da nikar še ven, naj počakata na toplejše čase user posted image  in kar gre. Trebuh mi večkrat na dan otrdeva, bolečin, razen, kako krajše špikanje nimam.

Jaz sem tudi v redu počutim V B sem zgubila cel kguser posted image , ampak sem tudi jaz takoj nadoknadila s kremšnimo in kapučinom.user posted image

Almk, samo mirno, vse se bo uredilo. Veliko počivaj in pozitivno mislit!

Taškica, kako tvoj trebušček? Je ves čas lepo mehak, daj povej malo o sebi, kako si, kako spiš,...!user posted image

Obeta se lepo petkovo! Uživajte

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.3.2009 8:33:20   
taškica
Ojla lepotičke,
Lara - lepo da si nazaj z nami....user posted image sem te kar pogrešala.
Pika - ma ti se res super rihtaš in kadar pišeš gor me kar panika prime, ker sem samo 4 tedene za tabo. Jaz pa imam občutek, kot da je pred mano še cela većnost :D. Punce ti tedni tako hitro minevajo, da je joj.

Danes sem spet spala dobro, ta blazina me rešuje. Včeraj je bilo slabše, predvsem na račun moža, ki si je na košarki poškodoval hrbtenico. ne samo, da mi je zaplenil MOJO PRIJATELJICO blazino (je rekel, da je super, da bova kar dve kupila!!!) ampak je postal večji "kripl" od mene. Na primer: zjutraj ta mlajši obuje njemu nogavice, ta starejši pa meniuser posted image . Nobeden od naju se ne more sklonit do tal!!!!!!!!!!! Čist sva nesposobna.

Trebušček mi precej skače - fantka imata pravi hausbal, vidim jima nogice, pa rokice, pa ritko - včasih se tako upreta v trebušno steno, da moram počakati, da bolečina mine. Z otrjevanjem zaenkrat res nimam še težav, ampak jaz po moje počivam stokrat več kot vse ve. Vozim nič več avta, niti nisem rada vožena. Moti me to tresenje v avtomobilu. Nosim ju precej naprej in to čutim v hrbtenici, ki se kar zvija pod težo malih dveh. zato pa toliko več počivam na kauču.

Danes grem po starejšega v šolo - oddaljeno koma 500m - zame je to že pravi podvig! Ampak tako bom vsaj malo na zraku!!!!!

Drug teden bi rada vse zrihtala do konca - oprala cunjice, nakupila stvari v lekarni..Lara kako pa tvoje priprave?

Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.3.2009 8:36:04   
taškica
Almk - samo počivaj pa bo. Počivanje, počivanje, počivanje. Še na wc ne hodi, če ti znese :))))))))))))))))

Ah kaj pa je to 9 tednov! Z LAHKOTO BOŠ ZMOGLA!!!!!

Suncica se nič ne javljalja...kako je z njo Sunci??????????????

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
13.3.2009 8:52:30   
lara light
Oj, Taški, lepo je bit doma, hvala. user posted image
Joj ste hecni, vaju kar vidim, kako mali obuv anogavice. No, brez heca, upam, da se dragi hitro pozdravi, saj ga rabiš bolj kot kruh.

Moje pripraveuser posted image  Stojijo. Moram se lotit. Moj je cele dneve zaseden, meni pa tudi ni več za vlačit stavri iz trgovin domov. Upam, da danes, ker je pop hb doma, greva do lekrane in BC, da najnujnejše še kupim, pa v H&M bi rada šla...saj zame nimam več oblek. Bi rabila vsaj kakšno še majco.
Potem pa čakam, da pripeljemo posteljico od nečakov; to bo spet podvig, ker mora moj met cajt, da razmonitira, pripelje in spet zloži, čakam ne eno zaveso...grrr, že 2 tedna jo šiva...in kaj še? Ja, nekaj malega sem oprala, večina pa še čaka, predvsem pa likala nisem še, ker se mi je zdelo predaleč in da bo potem spet umazano, če toliko časa stojiuser posted image ...nič še nisem kupovala dudk, pa ti? Nisem še kupovala plenic, kremic, kozmetike, saj ne vem kje se lotituser posted image ...čim manj bom probala...aja, sterilizirala bom po domače, v loncu 20 min.
Daj mi nekaj povej, ti imaš izkušnje, moji nečaki so bili na široko povijani in to vem, kako gre, kaj pa če ni treba? Na vrh pamperske, samo bodi, ali je fajn, videla sem eno, k dajo povijalno čez, brez tetra, ne vem, da je bolj toplo, da lepše stoji plenička? Hvala za info. Jaz imam stare povijalne, tiste tanke s špicastimi konicami, sem pa videla ene bolj debele, bombažne...kaj prporočaš? Hvala, bejbi!
Kako pa vi, posteljice imaš naštimane? Ostalo? Se berevauser posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
13.3.2009 9:11:05   
taškica
Ojla Lara,
mah nič ne kompliciraj s temi tetra plenicami. Jaz sem oba fanta previjala na široko, ker enostavno niso takrat delali ultrazvoka. Itak ti pa v porodnišnici že uveljavijo njihov sistem, ki ga adaptiraš in to je to. Dve tetri sem kupila za vsak slučaj. Če ne bo treba previjat široko ju ne bom.

Dudice imam, sem jih sproti kupovala, nimam pa še kozmetike pa lekarne.

Joj najinadva sta ista!!!!! Jaz samo cvikam, da bo začel posteljice sestavljati (kar se še po moje dolgoooooo ne bo zgodilo), ker kljub temu, da je inženir arhitekture ni praktik in bo vse uničil (kdor naju (njega) pozna, naj tu zamiži in ne bere naprej!). Najraje bi fotra nažicala, da pride s svojim DeWalt kufrom in v kombinezonu in to sestavi kot je treba. Jogije sva komaj naročila!!!!! Pri njemu vse traja in se nič ne mudi. Oprano še nimam nič, pa mi je kar žal. Dnevno pa imam tolk velik za zlikat, da se mi roooooooolaaaaaa. Zakaj je likanje tako mem zadeva?user posted image

Rada bi tudi ta malo kopalnico zrihtala - tisto bo moj kotiček in za dvojčka. Previjalna, banjica, kakšne nalepke, pa rada bi kupila košarice za police, v katerih bi imela pajacke, plenice... Imamo absolutno premalo prostora v stanovanju in moj gospod inženir mi noče ene omare postavit. Ajde zdaj pa dost jamranja čez moža - da ne bo kdo mislil, ga imam zelo rada!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?