lara light
|
Lepotičke moje dvoje, joj ste pridne, ene asfaltirate, druge čvekate ob večernem kakavu, ene na sončku....bravo, vidim, da ste vse fajn! Taškica, hvala, ker si poročala ostalim! Mlinčka, bravo! Pika, lepo, da je vse mirno...23. je lep datum! Vse bo ok, ti samo lepo pridno počivaj! Blanči, upam, da vse ok, ampak vseeno pokliči! Sunči, recept prosim, ti že veš za kaj ....hvala! Kalina, ne skrbi zarad injekcij. Niso več take vsebine kot npr. še 5 let nazaj, nimajo str. učinkov in je dobro, če jih dobiš, v primeru, če se kaže na prezgodnji porod, oz. kot pri meni, starost in prva nosečnost, torej ne vejo kaj se bi lahko zgodilo čez noč in sem dve dobila res samo preventivno, saj sem pop. zaprta in MV 54mm. Po 33t pa pravijo, da skoraj brez pomena, ker naj bi se takrat to, kar naj tale hormon pospešuje, že formiralo. Ma saj je rekla Snežinka, najbolje, da zaupamo, ker nismo strokovnjakinje na področju. Je pa res, da pri nas te obdržijo čez noč na kao opazovanju. IZVIRNO SPOROČILO: taškica Ojla punce, kakšen krasen dan ane? Krasen!! Naša Lara pa v bolnišnici - no upam, da danes zvečer pride že na forum, da slišimo kako je če dobiš pikico v rit. EVO MENE Punce, so bli študentje na praksi in sem dovolila, da se učijo...in so se 'izživljali nad mano' ...nič takega, špikica pač, obe sem želela na isto stran zg. dela zadnjice, malo pod ledvico, ubodno mesto je popolnoma neboleče. Občutki potem, ne vem, vroče, ker je tam vroče, predvsem pa lačnaaaaa. Tako malo hrane so dali, Blanči, kakšna dieta, vas prosim punce, sem se kar tresla pred obrokom ....sedaj pa sem doma, moj me pričakal s kremšnito in kavico in sem kot nova! Ponoči mi je precej otrdeval trebuh, po mojem malo naveličanost, malo zaprtost, saj veste tuji wc - to ni zame, pa ne vem, če sem vsega skupaj 2h spala, ker je bila v sosed. sobi ena, ki je nenhno ječala...ob pol 5 pri meni v sobi pristala, jasno zgrešila in tam tulila...ja, ja pestro , ampak se odlično počutim sedaj, ko sem doma. In sita. Grem malo na zadnje žarke, pa kavčat...lepo bodite!