Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mikroB Joj Lolita, prav smiliš se mi in upam, da ti ne bo treba čakat 16 dni čez rok. Boš mela pa vsaj stanovanje v nulo spucano, če ne druga :) Drugač se pa poznama iz Materinske šole in telovadbe :) Jaz mam še več kot 14 dni do konca, vsak teden hodim na ctg, drugač pa se pr men še nič ne premika. Pridno nabiram regrat, da bi prepogibanje kaj pospešilo, pa nč ne zgleda da bi kaj pomagalo... Držim pesti, da bo šlo čimprej naprej... Sem se spraševala, če se boš kaj oglasila! Po moje boš ti pred mano cartala Dej se mal več javi.Ma jaz hodim okol ko nora, pa sem že ugotovila, da ne pomaga, razmišlja o podvigu Gora Oljka o ti še tudi tukaj? midve sva pa kar zabremzali ta seznam ... tisti zgornji del. imava trmaste froce, jaz po moje kot sem napisala res ne bom prej rodila, preden mi ga ne sprožijo in to ali 19.3 ali 21.3. Pa po resnici hodim, ko nora vsaj tri ture na dan, ena celo v hrib, pa nič probaj drugo taktiko ubrat in samo spi , jaz spim že dva dneva upam da ne zamanj Sej ta taktiko bom kmalu vžgala, ker hoja mi nič ne koristi, me sam noge bolijo, če bi jih mogla zdaj dati v položaj za rojevanje bi preveč bolel zto pa noče prit ker te noge bolijo pa te noče mučit... boš mogla res bolj počivat pa saj ta nosečnost je res ena luštna, ampak tako nepredvidljiva. Jaz sem bila sigurna, da bom prej rodila, da dočakam marec si ne bi upala napovedat. Pa ne zaradi tega, da bi si tako zelo želela čimprej cartat , ampak me ja ta sedmi čut čist pustil na cedilu