|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
13.3.2009 16:47:31   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: mikroB

Joj Lolita, prav smiliš se mi in upam, da ti ne bo treba čakat 16 dni čez rok. Boš mela pa vsaj stanovanje v nulo spucano, če ne druga :)

Drugač se pa poznama iz Materinske šole in telovadbe :)

Jaz mam še več kot 14 dni do konca, vsak teden hodim na ctg, drugač pa se pr men še nič ne premika. Pridno nabiram regrat, da bi prepogibanje kaj pospešilo, pa nč ne zgleda da bi kaj pomagalo...

Držim pesti, da bo šlo čimprej naprej...

Sem se spraševala, če se boš kaj oglasila!user posted image user posted image user posted image user posted image Po moje boš ti pred mano cartalauser posted image user posted image user posted image Dej se mal več javi.Ma jaz hodim okol ko nora, pa sem že ugotovila, da ne pomaga, razmišlja o podvigu Gora Oljkauser posted image user posted image user posted image

o ti še tudi tukaj? midve sva pa kar zabremzali ta seznam ... tisti zgornji del.user posted image user posted image user posted image  

imava trmaste froce, jaz po moje kot sem napisala res ne bom prej rodila, preden mi ga ne sprožijo in to ali 19.3 ali 21.3.user posted image user posted image user posted image Pa po resnici hodim, ko nora vsaj tri ture na dan, ena celo v hrib, pa ničuser posted image user posted image user posted image

probaj drugo taktiko ubrat in samo spi user posted image user posted image user posted image , jaz spim že dva dneva upam da ne zamanj

Sej ta taktiko bom kmalu vžgala, ker hoja mi nič ne koristi, me sam noge bolijo, če bi jih mogla zdaj dati v položaj za rojevanje bi preveč boleluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zto pa user posted image noče prit ker te noge bolijo pa te noče mučit...user posted image boš mogla res bolj počivatuser posted image

Ah po moje hoče biti še bolj atijeva punčka, kot je možnouser posted image user posted image user posted image user posted image Prav ukradla mu bo rojstni dan.user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.3.2009 16:53:16   
Steffi

Joj Lolita, prav smiliš se mi in upam, da ti ne bo treba čakat 16 dni čez rok. Boš mela pa vsaj stanovanje v nulo spucano, če ne druga :)

Drugač se pa poznama iz Materinske šole in telovadbe :)

Jaz mam še več kot 14 dni do konca, vsak teden hodim na ctg, drugač pa se pr men še nič ne premika. Pridno nabiram regrat, da bi prepogibanje kaj pospešilo, pa nč ne zgleda da bi kaj pomagalo...

Držim pesti, da bo šlo čimprej naprej...

Sem se spraševala, če se boš kaj oglasila!user posted image user posted image user posted image user posted image Po moje boš ti pred mano cartalauser posted image user posted image user posted image Dej se mal več javi.Ma jaz hodim okol ko nora, pa sem že ugotovila, da ne pomaga, razmišlja o podvigu Gora Oljkauser posted image user posted image user posted image

o ti še tudi tukaj? midve sva pa kar zabremzali ta seznam ... tisti zgornji del.user posted image user posted image user posted image  

imava trmaste froce, jaz po moje kot sem napisala res ne bom prej rodila, preden mi ga ne sprožijo in to ali 19.3 ali 21.3.user posted image user posted image user posted image Pa po resnici hodim, ko nora vsaj tri ture na dan, ena celo v hrib, pa ničuser posted image user posted image user posted image

probaj drugo taktiko ubrat in samo spi user posted image user posted image user posted image , jaz spim že dva dneva upam da ne zamanj

Sej ta taktiko bom kmalu vžgala, ker hoja mi nič ne koristi, me sam noge bolijo, če bi jih mogla zdaj dati v položaj za rojevanje bi preveč boleluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zto pa user posted image noče prit ker te noge bolijo pa te noče mučit...user posted image boš mogla res bolj počivatuser posted image

pa saj ta nosečnost je res ena luštna, ampak tako nepredvidljiva. Jaz sem bila sigurna, da bom prej rodila, da dočakam marec si ne bi upala napovedat. Pa ne zaradi tega, da bi si tako zelo želela čimprej cartat user posted image , ampak me ja ta sedmi čut čist pustil na cedilu

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.3.2009 17:11:20   
dana
Čestitke trinity in njeni Tianiuser posted image

Jaz sem bla pa zdele mal zunaj, sem motovilc nabirala. Za kakšen daljši sprehod pa nisem, ker me ful krči dajejo v dimljah. Tako da sem kar mal fovš tistim, ki si lahko privoščite daljše sprehodeuser posted image . Sploh zdaj ko je že tako lepo zunaj.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
13.3.2009 17:17:24   
pocka
kakšno zatišje, a ste šle vse v P?user posted image

...jaz grem pa zdaj kopalnico spucatuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
13.3.2009 17:19:51   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

vprašanje za tiste ki ste že mamice-po kolkem času po porodu lahko spiš na trebuhu??user posted image

odvisno kako so mlekarne polne, jaz še kar nekaj časa nisem, se pa ne spomnim ali nisem prav dokler nisem nehala dojit, ali sem že prej lahkouser posted image

uh jz isto celih 9 mesecev nisem spala, zaradi mlekarn...razn eno noč ko se mi je hotla dojka zamačit mastitis... sem spala in sem se fajn rešla da ga nisem dobila je bil pa posledično jogi mokr kot cuna

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.3.2009 18:12:28   
mikroB
Gora Oljka že sam z avtom.... Boš lahk šla pa za 1. maja peš gor :) Sam takrat bo že motivacija bol slaba. Se boma pa lahk na Kožlju doble vsak cajt, ko bom še jaz začela s turami :) Če bo katera sprobala in spoznala za učinkovito tehniko počivanja, naj to kr sporoči čimprej; men gre to bolš od rok kot karkoli druga.

Jaz sam upam, da vam, ki ste že čez rok folk ne teži preveč... Ker vem, da zna bit to bol obremenjujoče kot karkoli druga. Držim pa pesti, da vam voda odteče in da dobite popadke in rodite kar v pol ure :)

Če pa se keri lubi, lahk pride še pa men stanovanje zglancat, ker jaz še pa nimam sindroma čiščenja gnezdeca user posted image Se mi sploh ne da razmišljat o tem... Men je problem že vsak četrtek do dr. it...

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.3.2009 18:14:59   
lejca
Kak je blo fajn zadremat na kavcu user posted image ...pa berem same lepe novice...
bravo za novo user posted image user posted image user posted image user posted image

A druge se pa se niso javile?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu mikroB)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
13.3.2009 18:22:31   
felix7
še zadnje novičke od Pupe - je dobila svečko in šla domov, ker ni hotela ostati v P, bo raje doma dihala in šla kasneje nazaj. Je pa čisto uničena in si skuša malce spočiti pred pravo akcijo, ki se bo pa začela v roku 24 - 48 ur. user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
13.3.2009 18:27:53   
Lolita23

Gora Oljka že sam z avtom.... Boš lahk šla pa za 1. maja peš gor :) Sam takrat bo že motivacija bol slaba. Se boma pa lahk na Kožlju doble vsak cajt, ko bom še jaz začela s turami :) Če bo katera sprobala in spoznala za učinkovito tehniko počivanja, naj to kr sporoči čimprej; men gre to bolš od rok kot karkoli druga.

Jaz sam upam, da vam, ki ste že čez rok folk ne teži preveč... Ker vem, da zna bit to bol obremenjujoče kot karkoli druga. Držim pa pesti, da vam voda odteče in da dobite popadke in rodite kar v pol ure :)

Če pa se keri lubi, lahk pride še pa men stanovanje zglancat, ker jaz še pa nimam sindroma čiščenja gnezdeca user posted image Se mi sploh ne da razmišljat o tem... Men je problem že vsak četrtek do dr. it...

Medve bi lahk delale že ture okol velenjskih jezer, ali pa ko bo lepo zvozičkom na kako kavo zavile ob jezeru

Ah men kličejo ko nori, sam se me trenutno že bojijo.

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 13.3.2009 18:32:52 >

18.3.2009

(odgovor članu mikroB)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
13.3.2009 18:32:14   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

še zadnje novičke od Pupe - je dobila svečko in šla domov, ker ni hotela ostati v P, bo raje doma dihala in šla kasneje nazaj. Je pa čisto uničena in si skuša malce spočiti pred pravo akcijo, ki se bo pa začela v roku 24 - 48 ur. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pupo, da bo kmalu cartala

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.3.2009 18:33:40   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pupo, da bo kmalu cartala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
13.3.2009 18:53:40   
čebeica maja

Petek 13. nam je že prinesel prvo današnje dete - Trinity22 sporoča:

ku-ku, sem mala pogumna Tiana, ki si je upala na svet na petek 13. ob 9.26. Težka sem 3180 g in velika 50 cm. Lep pozdrav vsem, Trinity in ati.

Trinity, iskrene čestitke in bravo za malo Tiano, ki se je izkazala s pogumom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO-ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.3.2009 19:02:57   
lejca
GO GO GO PUPAuser posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.3.2009 19:22:06   
čebeica maja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.3.2009 19:30:48   
Grahec

vprašanje za tiste ki ste že mamice-po kolkem času po porodu lahko spiš na trebuhu??user posted image

Takoj, če te prsi pri tem ne ovirajo preveč.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.3.2009 19:31:08   
pondelak
dajmo pupa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.3.2009 19:32:42   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Takoj, če te prsi pri tem ne ovirajo preveč.

upam da me res nebodo,saj nimam neke preveč vlkih...od vse nosečnosti mi je najhuje to da nemorem na trebuhu spat...user posted image se tolažim da bom hitro spet lahkouser posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
13.3.2009 19:37:47   
pondelak
danes pa je tu kot da bi bil vikenduser posted image očitno vse rojevateuser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.3.2009 19:38:32   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa, dihamo s tabo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.3.2009 19:39:40   
novo

danes pa je tu kot da bi bil vikenduser posted image očitno vse rojevateuser posted image

Vse nas je "strah", pa imamo distanco. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.3.2009 19:39:59   
mama_milchy

mama_m - dej opiši mi tole Nato,ker še zdaj ne vem katera je oz. če imam tapravo v mislih...pa držim pesti,da te jutri ne bo kaj zagrabilo,ko ne bo tvojega domauser posted image

allora; je tako visoka cca.175, temnejše postave, črne lase in obrvi, zelo grd pogled...tak strog glas ima; a si bla ti včeraj gor? je bla tudi ona tam....se ti svita katera je?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
13.3.2009 19:40:06   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Dober dan,

našemu user posted image  pa ni nič všeč petek 13. in so naju poslali domov user posted image ....

Torej: CTG - vse OK, popadki --------------------------, no en je bil amapk s takim ni šans, da rodim; gibi prisotni; MV mehak pripravljen vendar zaprto; se je pa pojavi neko vnetje ma globoko noter v nožnici in je G rekla, da naj kr lepo to pozdravim in pol pridem rodit; v nedeljo 15.3. kontrola; KG +0,oo; pritisk OK; urin OK;

in to je to; bomo še čakali ma je rekla da najdlje do srede ko bo teden čez PDP user posted image user posted image user posted image  in bodo takrat kaj ukrepali....

Steffi, a mi2 sva se najbrž zgrešile; kdaj si bla ti gor?

Pupa, drži se in naj mine hitro, da boš svojo user posted image  cartala končno user posted image user posted image user posted image

helimaša, srečno user posted image user posted image

skratka vse, ki ste v P čimlažje opravite svojo nalogo, da boste čimhetreje cartale user posted image ; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mislim, da se nismo. Saj tebe ne poznam, ampak tvojega Žigeca pa sem večkrat vdela na RR, kako ti je asistiral pri peki peciva in njegove lepe učke sem zagledal,ko sem stopila iz sprejemne sobe. Upam, da se nisem zmoltila. Jaz sem pa tista z velikim trebuhom (pa saj nas ni bilo dosti user posted image user posted image user posted image ), ki je stopila iz sprejemne sobe ter spet odracala proti dvigalo in lepo domovuser posted image user posted image .

si imela tako vijola majčko na sebi al user posted image ; ja sta bla oba z mano gor, je rekel Žiga zjutraj da gre z mamico v bolnico, da bo videl user posted image ....ker dokler sem jaz čakala, da grem noter je šla samo ena ven; ena pa je šla noter

jep, ta vijola sem bila jst 

ah, vidiš, škoda; bi se lahko še uradno spoznale; sej jaz sem pa bla tam zraven, tista z rdečo-belim pulijem; a jutri greš noter, kaj ti bojo sprožli?

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
13.3.2009 19:40:15   
mama_milchy

no, in tale štručka je Tiana od Trinity user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  ma luštni bebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.3.2009 19:40:22   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Petek 13. nam je že prinesel prvo današnje dete - Trinity22 sporoča:

ku-ku, sem mala pogumna Tiana, ki si je upala na svet na petek 13. ob 9.26. Težka sem 3180 g in velika 50 cm. Lep pozdrav vsem, Trinity in ati.

Trinity, iskrene čestitke in bravo za malo Tiano, ki se je izkazala s pogumom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO-ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ena manj! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.3.2009 19:40:25   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

hej!

jst sm še tle......se še nisem opogumlauser posted image user posted image .....bla sva pr Maši.....in je ful bogica......tele norice res niso prijetne......sej proti večeru se pa tud midva odpraviva.....če me ne bodo domov poslal......se še kej tipkamo.....

papa

ma kaj si še doma al kaj?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?