mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Dan Primen se nič ne dogaja, ctg skoraj ravna --------------------- , kg 63,9, nasledni pregled 20.3 en dan pred rokom, in če ne rodim prej bo takrat tud moj prvi ginekološki pregled od kar sem noseča , tako da nič nevem kakšno je stanje tam spodaj , ah ko bo čas bom že vidla . vsem za preglede in katirim se kej dogaja in tistim ki se še ne, pa mamicam in otročkom Kaj misliš vaginalni? ja vaginalni, zgleda da moja g. nerada gleda pišk . Vse vas gledajo spodaj , jaz sem bila nazadnje ko sem mihca rodila tist pregled pol, razen prvi vaginalni uz. to pa ni pregled To pa res čudno. Če že druga ne, je fajn, če imaš kakšno vnetje, da pogleda. No, sicer ni prijetno, se mi pa zdi potrebno. Ma, eni šparajo z vaginalnimi pregledi, eni pa z UZ! Ma vseeno; moj G me je na enem pregledu vaginalno pogledal, na drugem pa naredil UZ in tako vse do 40.tedna, no na zadnjem pregledu me ni vaginalno, ker je rekel, da me bojo itak v P ampak me je pa pretipal celo tam spodaj....tako kot pravi novo, če ne drugo je lahko kako vnetje, ki ga ti recimo ne čutiš pa ga on-a opazi... sej mene danes tudi ni hotla vaginalno pogledat, pa sem rekla da kr naj pogleda, ker kot kaže imam spet vnetje in še dobro da me je pogledala, ker je vnetje globoko v nožnici in ni fajn da bi sedaj rodila....je pa pred tem sicer neki jamrala, da kaj me bo gledala sej sem komaj 2dni čez PDP
|