|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
13.3.2009 19:40:32   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

vprašanje za tiste ki ste že mamice-po kolkem času po porodu lahko spiš na trebuhu??user posted image

jaz sem kr kmalu, je blo malo smotano, ker je mleko teklo ven ampak sem komaj dočakala da spim na bušiju;

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
13.3.2009 19:41:12   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

MAMICE OBALKE KATEREGA PEDIATRA PRIPOROČATE OZ. IMATE IN KAKO STE ZADOVOLJNE Z NJIM???

Mi imamo dr. Rupertovo; na začetku je bila taka smotana, čudna ampak pol se je obrnila full na bolje; pohvalno; pa še njena sestra Marinela je user posted image  od ženske, osebe user posted image ; kadarkoli pokličem in magari vprašam neumnost, lepo pomaga...

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
13.3.2009 19:41:17   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, in tale štručka je Tiana od Trinity user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  ma luštni bebi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kak je cart!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
13.3.2009 19:41:21   
mama_milchy

še zadnje novičke od Pupe - je dobila svečko in šla domov, ker ni hotela ostati v P, bo raje doma dihala in šla kasneje nazaj. Je pa čisto uničena in si skuša malce spočiti pred pravo akcijo, ki se bo pa začela v roku 24 - 48 ur. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  da si vsaj malo odpočije, revca, pa da bo čimprej cartala svojo štručkouser posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
13.3.2009 19:41:38   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Dan

Primen se nič ne dogaja, ctg skoraj ravna --------------------- , kg 63,9, nasledni pregled 20.3 en dan pred rokom, in če ne rodim prej bo takrat tud moj prvi ginekološki pregled od kar sem nosečauser posted image , tako da nič nevem kakšno je stanje tam spodajuser posted image , ah ko bo čas bom že vidlauser posted image .

vsem za preglede in katirim se kej dogaja in tistim ki se še ne, pa mamicam in otročkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj misliš vaginalni? user posted image

ja vaginalni, zgleda da moja g. nerada gleda piškuser posted image  .  Vse vas gledajo spodaj user posted image , jaz sem bila nazadnje ko sem mihca rodila tist pregled pol, razen prvi vaginalni uz. to pa ni pregleduser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
13.3.2009 19:42:51   
novo

MAMICE OBALKE KATEREGA PEDIATRA PRIPOROČATE OZ. IMATE IN KAKO STE ZADOVOLJNE Z NJIM???

Mi imamo dr. Rupertovo; na začetku je bila taka smotana, čudna ampak pol se je obrnila full na bolje; pohvalno; pa še njena sestra Marinela je user posted image  od ženske, osebe user posted image ; kadarkoli pokličem in magari vprašam neumnost, lepo pomaga...

KAj pediatra je fajn, da si ga izbereš že vnaprej? user posted image
Sploh ne vem, kako gre ta postopek? Mama, povj malo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2306
13.3.2009 19:44:14   
novo

Dan

Primen se nič ne dogaja, ctg skoraj ravna --------------------- , kg 63,9, nasledni pregled 20.3 en dan pred rokom, in če ne rodim prej bo takrat tud moj prvi ginekološki pregled od kar sem nosečauser posted image , tako da nič nevem kakšno je stanje tam spodajuser posted image , ah ko bo čas bom že vidlauser posted image .

vsem za preglede in katirim se kej dogaja in tistim ki se še ne, pa mamicam in otročkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja vaginalni, zgleda da moja g. nerada gleda piškuser posted image  .  Vse vas gledajo spodaj user posted image , jaz sem bila nazadnje ko sem mihca rodila tist pregled pol, razen prvi vaginalni uz. to pa ni pregleduser posted image

To pa res čudno. Če že druga ne, je fajn, če imaš kakšno vnetje, da pogleda. No, sicer ni prijetno, se mi pa zdi potrebno.
Ma, eni šparajo z vaginalnimi pregledi, eni pa z UZ! user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
13.3.2009 19:47:51   
pondelak

Dan

To pa res čudno. Če že druga ne, je fajn, če imaš kakšno vnetje, da pogleda. No, sicer ni prijetno, se mi pa zdi potrebno.

pri meni na srečo z ničemer, sem mela na popolnoma vsakem pregledu uz pa na skoraj vsakem vaginalni pregled.mislim da samo na ene dveh ali treh ne...
user posted image user posted image user posted image za mojega g

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
13.3.2009 19:48:58   
pondelak
tak zaj pa še grem nekaj pojem...pridem nazaj...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.3.2009 19:50:38   
sanna
Jaz še kar navijam!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.3.2009 19:52:43   
mama_milchy

ma nam so v MŠ pač povedali kateri P so v ZD, jih malo predstavli in smo se odločali; pol sem jaz malo povprašala naokoli kako je in tako; ko sem rodila in prišla domov iz P, je pač prišla patronažna in je rekla, da naj kr pokličem v ZD, ko bo otroček star 2tedna in povprašam, katera bi imela še kaj ˝prostora˝ tako da sem pol kr to dr. Rupertovo vzela; sem pa tudi tle malo na RR vprašala in itak eni povejo, da je dobra enim pač ni ampak mi smo se pol za njo odločli....

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.3.2009 19:52:48   
mama_milchy

Dan

Ma vseeno; moj G me je na enem pregledu vaginalno pogledal, na drugem pa naredil UZ in tako vse do 40.tedna, no na zadnjem pregledu me ni vaginalno, ker je rekel, da me bojo itak v P ampak me je pa pretipal celo tam spodaj....tako kot pravi novo, če ne drugo je lahko kako vnetje, ki ga ti recimo ne čutiš pa ga on-a opazi...

sej mene danes tudi ni hotla vaginalno pogledat, pa sem rekla da kr naj pogleda, ker kot kaže imam spet vnetje in še dobro da me je pogledala, ker je vnetje globoko v nožnici in ni fajn da bi sedaj rodila....je pa pred tem sicer neki jamrala, da kaj me bo gledala sej sem komaj 2dni čez PDP

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.3.2009 19:52:59   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama_m - dej opiši mi tole Nato,ker še zdaj ne vem katera je oz. če imam tapravo v mislih...pa držim pesti,da te jutri ne bo kaj zagrabilo,ko ne bo tvojega domauser posted image

allora; je tako visoka cca.175, temnejše postave, črne lase in obrvi, zelo grd pogled...tak strog glas ima; a si bla ti včeraj gor? je bla tudi ona tam....se ti svita katera je?

ma jaz je včeraj nisem videla, je bila samo ena,ki je vedno tam in me ona sprejme in dela ctg, taka manjša, malo močnejša s kratkimi lasmi in tista mlada rdečelasa, samo ti dve sem videla........ma ta nata, a je mogoče podobna (pa ne se smejat) tisti Fati iz TV Dober dan?user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.3.2009 19:53:10   
mama_milchy

tak zaj pa še grem nekaj pojem...pridem nazaj...

jaz tudi grem papcat....

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.3.2009 19:53:58   
Lolita23
Nič punce jaz grem počivat, sem nekaj zaspana, oz. se počutim, kot da bi me tovornjak povoziluser posted image .Jutri spet pregled oz CTG v P,ampak se bom javila malo prej, ker me zanima koliko se jih bo še danes rodilo.user posted image

Za vse, ki grete v RIM ALI STE TAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ

18.3.2009

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.3.2009 19:54:29   
mama_milchy

mama_m - dej opiši mi tole Nato,ker še zdaj ne vem katera je oz. če imam tapravo v mislih...pa držim pesti,da te jutri ne bo kaj zagrabilo,ko ne bo tvojega domauser posted image

allora; je tako visoka cca.175, temnejše postave, črne lase in obrvi, zelo grd pogled...tak strog glas ima; a si bla ti včeraj gor? je bla tudi ona tam....se ti svita katera je?

ma jaz je včeraj nisem videla, je bila samo ena,ki je vedno tam in me ona sprejme in dela ctg, taka manjša, malo močnejša s kratkimi lasmi in tista mlada rdečelasa, samo ti dve sem videla........ma ta nata, a je mogoče podobna (pa ne se smejat) tisti Fati iz TV Dober dan?user posted image

ma sem se mogla nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pravi moj user posted image  da bi znalo bit ja

a ti je zdaj znano katera je?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.3.2009 19:55:00   
pocka

Dan

to je pa malo čudno, da te sploh ni še pogledalauser posted image , mene pa na skoraj vsakem pregledu tudi vaginalno pregleda,da vidfi kako je stanje

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.3.2009 19:55:52   
spps
ojla babuške moje!
sem že večkrat prišla do compa,potempa se je alarm vklopil in mio ni uspelo ne prebrat,še manj pa kaj napisatuser posted image .
kako ste mi?ste dobro?Kolk jih je v visokem štartu?ste dobro vse?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.3.2009 19:58:11   
Najaa

no, in tale štručka je Tiana od Trinity user posted image

user posted image

Čestitke družinici! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.3.2009 19:59:25   
Najaa

Mi gremo z Niko prvič h dr. Bemovi v Koper. Je pa zelo težko dobit dobrega P. Jaz sem ful klicala okoli in so povsod polni. Tole sem dobila preko vez.
Iz kje pa si ti?

novo, ni treba pediatra vnaprej izbrat. Ponavadi greš h tistemu, ki je v občini, kjer živiš in ta te ne sme odslovit. Ta te mora vzet. Meni je pri Tiji šele patronažna povedala, kdo je na voljo... sam Niko ne bom peljala h njej.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.3.2009 19:59:29   
Najaa

vprašanje za tiste ki ste že mamice-po kolkem času po porodu lahko spiš na trebuhu??user posted image

odvisno kako so mlekarne polne, jaz še kar nekaj časa nisem, se pa ne spomnim ali nisem prav dokler nisem nehala dojit, ali sem že prej lahkouser posted image

Jaz tudi še ne morem zarad mlekarn. Pa tudi zaradi rane od CR ne. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.3.2009 19:59:54   
Najaa

še zadnje novičke od Pupe - je dobila svečko in šla domov, ker ni hotela ostati v P, bo raje doma dihala in šla kasneje nazaj. Je pa čisto uničena in si skuša malce spočiti pred pravo akcijo, ki se bo pa začela v roku 24 - 48 ur. user posted image user posted image user posted image

Pupa, mislim nate! Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.3.2009 20:03:54   
pondelak
sem že nazaj

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.3.2009 20:04:21   
lejca

nama so tud v posvetovalnici svetovali,da pred porodom izbereva pediatra..in sva res sla mal naokrog...tak ,da zdej veva kam it...pa td zdravnica nama je rekla,da jo pokliceva ko se bo najin malcek rodil,da se zmenimo za pregled...se nama je zdela ful vredi vedno na voljo,se domaco st. nama je dala,da lahk pokliceva kadarkoli.user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.3.2009 20:07:48   
pondelak
nič zaj pa si grem lase umijem čeglih se mi ful nedauser posted image mi moj že 2 dni pravi joj kak maš mastne laseuser posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?