|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
13.3.2009 14:54:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pa kje je naša Detelja danes?
Se vidi, da je zatišje tukaj, ker ni pomočnikov.

da ni šla slučajno v Rim že pa nič povedalauser posted image nene sigurno se kje potepa pa se bo kasneje javila.

deteljaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiii?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
13.3.2009 15:32:30   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

da ni šla slučajno v Rim že pa nič povedalauser posted image nene sigurno se kje potepa pa se bo kasneje javila.

če bi šla v rim bi mi najbrž javila ... user posted image user posted image user posted image  ... da ji naj pridem delat družbo .... user posted image user posted image user posted image  ....

ziher je zaposlena s svojim dragim .... user posted image user posted image user posted image  .... ali pa on z njo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
13.3.2009 15:37:28   
Nalini

izvolite enega
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
13.3.2009 15:49:24   
sobra
Pozdravljene!

Končno imam malo časa in sm dala slikce od najine sončice v album (ne znam dat direkt gor).
Drugače smo pa v redu, mala full spi.Samo zdej smo bli 3 dni zapored na pediatrični kliniki, ker so jo pikal v rokicouser posted image , ker je mal rumena in so moral zmert bilirubin-al kako se že rečeuser posted image Hvala bogu, da je zdej padu mal.
Samo moramo bit pridni in pridobivat na teži.
Drugače pa smo malo na joški, malo na flaški ker se mala hitr zmatra in jo ne smem utrujat tok z joško.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
13.3.2009 16:07:22   
srecka82
Zdravo punce.

Nisem se vam oglašala dva dneva ker sem bila v bolnici. Naš user posted image  je bil zelo lenušček glede brc ene dva dneva pa sem rekla, da se grem vseeno pokazati. Na CTG-ju so videli, da mali skoz spi, zato so me zadržali v P in tako bila notri 2 dneva. Sedaj je vse OK, tudi jaz sem zelo pomirjena. Dobila sem tabelo za beleženje gibanja ploda. V torek pa itak imam redni pregled pri svoji G, ki me je tudi sprejela v P (bila je dežurna). Me je pogledala in rekla, da je posteljica že fajn zrela na kaj nakazuje, da se lahko zgodi, da bom prej rodila. Pri UZ smo videli, da se je naš user posted image  obrnil nazaj in, da frajer sedi z ritko navzdol namesto z glavicouser posted image . Če se ne bo nazaj obrnil (kar je mala verjetnost) se bomo v torek dogovarjali za zunanji obrat oz. CR.
Mene je tak strah punce, da si bom vse nohte pogrizla. Še ene 14 dni potem pa se lahko zgodi kakšna akcija še z moje strani. Sam si ne želim CR, očitno mi je tako namenjeno. Še nikoli nisem imela kakršne koli operacije, zato se bojim rezanja, amapk za svojga pikeca bom pa že zobe stisnla.

Miški čestitam na lepem dogodku. Želim jima veliko cartanja!

Prihaja naš finale. Nič grem na WC ker me nekaj noro zvija. Upam, da je samo prebava, da se mi ne bo treba nazaj vračati v P. Vsaj ne danes.

Se tipkamo!

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
13.3.2009 16:09:58   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Pozdravljene!

Končno imam malo časa in sm dala slikce od najine sončice v album (ne znam dat direkt gor).

kok je sladka... user posted image user posted image user posted image  vse čestitke še enkrat

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
13.3.2009 16:26:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

izvolite enega
user posted image

Jojjjj, kakšen je...user posted image user posted image user posted image user posted image
Detelja nam ni dala nobenega tako sexi.user posted image user posted image user posted image
Detelja imaš kakšnega, ki je boljši od tega?user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
13.3.2009 16:27:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Zdravo punce.

Nisem se vam oglašala dva dneva ker sem bila v bolnici. Naš user posted image  je bil zelo lenušček glede brc ene dva dneva pa sem rekla, da se grem vseeno pokazati. Na CTG-ju so videli, da mali skoz spi, zato so me zadržali v P in tako bila notri 2 dneva. Sedaj je vse OK, tudi jaz sem zelo pomirjena. Dobila sem tabelo za beleženje gibanja ploda. V torek pa itak imam redni pregled pri svoji G, ki me je tudi sprejela v P (bila je dežurna). Me je pogledala in rekla, da je posteljica že fajn zrela na kaj nakazuje, da se lahko zgodi, da bom prej rodila. Pri UZ smo videli, da se je naš user posted image  obrnil nazaj in, da frajer sedi z ritko navzdol namesto z glavicouser posted image . Če se ne bo nazaj obrnil (kar je mala verjetnost) se bomo v torek dogovarjali za zunanji obrat oz. CR.
Mene je tak strah punce, da si bom vse nohte pogrizla. Še ene 14 dni potem pa se lahko zgodi kakšna akcija še z moje strani. Sam si ne želim CR, očitno mi je tako namenjeno. Še nikoli nisem imela kakršne koli operacije, zato se bojim rezanja, amapk za svojga pikeca bom pa že zobe stisnla.

Prihaja naš finale. Nič grem na WC ker me nekaj noro zvija. Upam, da je samo prebava, da se mi ne bo treba nazaj vračati v P. Vsaj ne danes.

Se tipkamo!

Pa kaj nam ga sračkaš?
Važno, da je vse ok, edino Mks malo heca mamico, ker se je spet usedel.
Javi se nam še kaj, da vemo, da si še 2 v 1.

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
13.3.2009 16:28:20   
*Junona*

Pozdravljene!

Drugače smo pa v redu, mala full spi.Samo zdej smo bli 3 dni zapored na pediatrični kliniki, ker so jo pikal v rokicouser posted image , ker je mal rumena in so moral zmert bilirubin-al kako se že rečeuser posted image Hvala bogu, da je zdej padu mal.
Drugače pa smo malo na joški, malo na flaški ker se mala hitr zmatra in jo ne smem utrujat tok z joško.

Sobra, kaka lepa punčka.user posted image user posted image user posted image

Če želiš, lahko dam slikico med krofeke, ti samo povej katero.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
13.3.2009 16:30:50   
*Junona*

user posted image 2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image   Rmmaja - Fran

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
13.3.2009 16:31:05   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

eeevoooooooooooooooooooo meneuser posted image user posted image  smo živi zdravi in nagajivi...smo pa bili do zdaj na terenu...plačat smo šli položnice, pol smo šli v nabavo, pol smo šli v službo od lubija, potem smo šli k mojim....in zdaj domov...sem pa že fajn utrujena...bebi pa je ful živ...

Nalini ta tvoj žrebec pa ima res živahno v hlačahuser posted image  ampak zdaj poskrbi, da bo tako doma živahnouser posted image  sem že mojemu rekla, da se naj pripravi, ker od naslednjega petka naprej bova ko zajčkauser posted image user posted image user posted image  me sam debelo gledauser posted image user posted image

danes sem res bolj malo na netu jutri pav ned. pa bom spet sama dežurala...moj pomočnik je itak cele dneve v službi...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
13.3.2009 16:34:36   
Nalini

izvolite enega
user posted image  

Jojjjj, kakšen je...user posted image user posted image user posted image user posted image
Detelja nam ni dala nobenega tako sexi.user posted image user posted image user posted image
Detelja imaš kakšnega, ki je boljši od tega?user posted image user posted image user posted image

a ni doberuser posted image

pa kak fajn živahen je ...user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
13.3.2009 16:35:49   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

izvolite enega
user posted image  

a ni doberuser posted image

pa kak fajn živahen je ...user posted image

vsi ostali sae lahko skrijejo proti njemu.. on je en in edini... pa še zelo živahen user posted image  user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
13.3.2009 16:38:15   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Nalini ta tvoj žrebec pa ima res živahno v hlačahuser posted image  ampak zdaj poskrbi, da bo tako doma živahnouser posted image  sem že mojemu rekla, da se naj pripravi, ker od naslednjega petka naprej bova ko zajčkauser posted image user posted image user posted image  me sam debelo gledauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  živahno, poskočno in veliko stvarco baje ima ta žrebec v hlačah user posted image user posted image user posted image user posted image

doma je pa itak živahnouser posted image .... mi danes bejbi skače po trebuhu ...user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bosta res zajčkauser posted image .... samo kisikova masko si zrihtaj, da boš lahko zraven dihala.....user posted image  ....user posted image
... drugače boš tak omagala in hlastala za kisikom ...user posted image

ker drugače bosta bolj slončka ...

(govorim iz izkušenj user posted image user posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil Nalini -- 13.3.2009 16:44:45 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
13.3.2009 16:41:57   
*Junona*
Mi tut po 37. tednu ne bomo več materiala stran metal. Bomo kr noter spušal, da se vse fajn zmehča.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
13.3.2009 16:42:43   
*Junona*
Drugače pa se meni user posted image tako vleče.... komaj čakam, da se zares začne.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
13.3.2009 16:44:06   
*Junona*
Angelito se nam že dolgo ni javila, je še kar leteča.

Pat74, kje se skrivaš?

April09, tudi tebe ni...

Brigitka, že ližeš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
13.3.2009 16:44:29   
sobra
juona vseeno mi je!
Po izbiri. Men je na vseh lepauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
13.3.2009 16:45:04   
*Junona*
Mam spet monologe...user posted image

Grem mal ven dokler je še sonček, potem pa šibama z dragim k njegovim domov za vikend.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
13.3.2009 16:45:50   
*Junona*

juona vseeno mi je!

Saj meni tudi! Taka prava frajerka je!
Bom pa kr eno izbrala, vseeno katero.

Grem kr uredit.user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
13.3.2009 16:47:43   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image   Rmmaja - Fran

user posted image   Sobra - Tenea

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
13.3.2009 16:48:32   
*Junona*

juona vseeno mi je!

Saj meni tudi! Taka prava frajerka je!
Bom pa kr eno izbrala, vseeno katero.

Grem kr uredit.user posted image

Bo v redu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
13.3.2009 16:50:05   
*Junona*
Nalini... ti moje vprašanje vedno spregledaš.user posted image
Kako oblikuješ tako slikico v programu? Kam morem it?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
13.3.2009 17:01:01   
brigita23

Pozdravljene!

joj sobra kok je luškanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vi maste pa res pravo lepotičko....je kar za na plakatuser posted image .

Lepo se cartajte

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
13.3.2009 17:05:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Zdravo punce.

Se tipkamo!

joj srečka sam da si ok in da še malo zdržita z bebijem preden jo popihata v rim.....kar pa se tiče medenične vstave nič ne skrbi, vse bo ok....tudi če boš imela CRuser posted image user posted image user posted image user posted image , ME SMO S TABO IN TE PODPIRAMO.
Ti pa nam le javi kako in kaj. Morda pa se malček/ica še vedno obrne.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Numerologija imena
mel79

Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.

Da (17%)

Ne (83%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!