Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 14:54:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa kje je naša Detelja danes? Se vidi, da je zatišje tukaj, ker ni pomočnikov. da ni šla slučajno v Rim že pa nič povedala nene sigurno se kje potepa pa se bo kasneje javila. deteljaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiii?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 15:32:30
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa kje je naša Detelja danes? Se vidi, da je zatišje tukaj, ker ni pomočnikov. da ni šla slučajno v Rim že pa nič povedala nene sigurno se kje potepa pa se bo kasneje javila. deteljaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiii? če bi šla v rim bi mi najbrž javila ... ... da ji naj pridem delat družbo .... .... ziher je zaposlena s svojim dragim .... .... ali pa on z njo ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 15:37:28
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa kje je naša Detelja danes? Se vidi, da je zatišje tukaj, ker ni pomočnikov. izvolite enega
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 15:49:24
|
|
|
|
sobra
|
Pozdravljene! Končno imam malo časa in sm dala slikce od najine sončice v album (ne znam dat direkt gor). Drugače smo pa v redu, mala full spi.Samo zdej smo bli 3 dni zapored na pediatrični kliniki, ker so jo pikal v rokico , ker je mal rumena in so moral zmert bilirubin-al kako se že reče Hvala bogu, da je zdej padu mal. Samo moramo bit pridni in pridobivat na teži. Drugače pa smo malo na joški, malo na flaški ker se mala hitr zmatra in jo ne smem utrujat tok z joško.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:07:22
|
|
|
|
srecka82
|
Zdravo punce. Nisem se vam oglašala dva dneva ker sem bila v bolnici. Naš je bil zelo lenušček glede brc ene dva dneva pa sem rekla, da se grem vseeno pokazati. Na CTG-ju so videli, da mali skoz spi, zato so me zadržali v P in tako bila notri 2 dneva. Sedaj je vse OK, tudi jaz sem zelo pomirjena. Dobila sem tabelo za beleženje gibanja ploda. V torek pa itak imam redni pregled pri svoji G, ki me je tudi sprejela v P (bila je dežurna). Me je pogledala in rekla, da je posteljica že fajn zrela na kaj nakazuje, da se lahko zgodi, da bom prej rodila. Pri UZ smo videli, da se je naš obrnil nazaj in, da frajer sedi z ritko navzdol namesto z glavico . Če se ne bo nazaj obrnil (kar je mala verjetnost) se bomo v torek dogovarjali za zunanji obrat oz. CR. Mene je tak strah punce, da si bom vse nohte pogrizla. Še ene 14 dni potem pa se lahko zgodi kakšna akcija še z moje strani. Sam si ne želim CR, očitno mi je tako namenjeno. Še nikoli nisem imela kakršne koli operacije, zato se bojim rezanja, amapk za svojga pikeca bom pa že zobe stisnla. Miški čestitam na lepem dogodku. Želim jima veliko cartanja! Prihaja naš finale. Nič grem na WC ker me nekaj noro zvija. Upam, da je samo prebava, da se mi ne bo treba nazaj vračati v P. Vsaj ne danes. Se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:09:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobra Pozdravljene! Končno imam malo časa in sm dala slikce od najine sončice v album (ne znam dat direkt gor). kok je sladka... vse čestitke še enkrat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:26:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa kje je naša Detelja danes? Se vidi, da je zatišje tukaj, ker ni pomočnikov. izvolite enega Jojjjj, kakšen je... Detelja nam ni dala nobenega tako sexi. Detelja imaš kakšnega, ki je boljši od tega?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:27:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82 Zdravo punce. Nisem se vam oglašala dva dneva ker sem bila v bolnici. Naš je bil zelo lenušček glede brc ene dva dneva pa sem rekla, da se grem vseeno pokazati. Na CTG-ju so videli, da mali skoz spi, zato so me zadržali v P in tako bila notri 2 dneva. Sedaj je vse OK, tudi jaz sem zelo pomirjena. Dobila sem tabelo za beleženje gibanja ploda. V torek pa itak imam redni pregled pri svoji G, ki me je tudi sprejela v P (bila je dežurna). Me je pogledala in rekla, da je posteljica že fajn zrela na kaj nakazuje, da se lahko zgodi, da bom prej rodila. Pri UZ smo videli, da se je naš obrnil nazaj in, da frajer sedi z ritko navzdol namesto z glavico . Če se ne bo nazaj obrnil (kar je mala verjetnost) se bomo v torek dogovarjali za zunanji obrat oz. CR. Mene je tak strah punce, da si bom vse nohte pogrizla. Še ene 14 dni potem pa se lahko zgodi kakšna akcija še z moje strani. Sam si ne želim CR, očitno mi je tako namenjeno. Še nikoli nisem imela kakršne koli operacije, zato se bojim rezanja, amapk za svojga pikeca bom pa že zobe stisnla. Miški čestitam na lepem dogodku. Želim jima veliko cartanja! Prihaja naš finale. Nič grem na WC ker me nekaj noro zvija. Upam, da je samo prebava, da se mi ne bo treba nazaj vračati v P. Vsaj ne danes. Se tipkamo! Pa kaj nam ga sračkaš? Važno, da je vse ok, edino Mks malo heca mamico, ker se je spet usedel. Javi se nam še kaj, da vemo, da si še 2 v 1.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:28:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobra Pozdravljene! Končno imam malo časa in sm dala slikce od najine sončice v album (ne znam dat direkt gor). Drugače smo pa v redu, mala full spi.Samo zdej smo bli 3 dni zapored na pediatrični kliniki, ker so jo pikal v rokico , ker je mal rumena in so moral zmert bilirubin-al kako se že reče Hvala bogu, da je zdej padu mal. Samo moramo bit pridni in pridobivat na teži. Drugače pa smo malo na joški, malo na flaški ker se mala hitr zmatra in jo ne smem utrujat tok z joško. Sobra, kaka lepa punčka. Če želiš, lahko dam slikico med krofeke, ti samo povej katero.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:30:50
|
|
|
|
*Junona*
|
2soncek2 - Nina Rmmaja - Dane Rmmaja - Fran
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:31:05
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa kje je naša Detelja danes? Se vidi, da je zatišje tukaj, ker ni pomočnikov. da ni šla slučajno v Rim že pa nič povedala nene sigurno se kje potepa pa se bo kasneje javila. deteljaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiii? eeevoooooooooooooooooooo mene smo živi zdravi in nagajivi...smo pa bili do zdaj na terenu...plačat smo šli položnice, pol smo šli v nabavo, pol smo šli v službo od lubija, potem smo šli k mojim....in zdaj domov...sem pa že fajn utrujena...bebi pa je ful živ... Nalini ta tvoj žrebec pa ima res živahno v hlačah ampak zdaj poskrbi, da bo tako doma živahno sem že mojemu rekla, da se naj pripravi, ker od naslednjega petka naprej bova ko zajčka me sam debelo gleda danes sem res bolj malo na netu jutri pav ned. pa bom spet sama dežurala...moj pomočnik je itak cele dneve v službi...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:34:36
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* izvolite enega Jojjjj, kakšen je... Detelja nam ni dala nobenega tako sexi. Detelja imaš kakšnega, ki je boljši od tega? a ni dober pa kak fajn živahen je ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:35:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* izvolite enega Jojjjj, kakšen je... Detelja nam ni dala nobenega tako sexi. Detelja imaš kakšnega, ki je boljši od tega? a ni dober pa kak fajn živahen je ... vsi ostali sae lahko skrijejo proti njemu.. on je en in edini... pa še zelo živahen
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:38:15
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja Nalini ta tvoj žrebec pa ima res živahno v hlačah ampak zdaj poskrbi, da bo tako doma živahno sem že mojemu rekla, da se naj pripravi, ker od naslednjega petka naprej bova ko zajčka me sam debelo gleda živahno, poskočno in veliko stvarco baje ima ta žrebec v hlačah doma je pa itak živahno .... mi danes bejbi skače po trebuhu ... mislim, da bosta res zajčka .... samo kisikova masko si zrihtaj, da boš lahko zraven dihala..... .... ... drugače boš tak omagala in hlastala za kisikom ... ker drugače bosta bolj slončka ... (govorim iz izkušenj )
< Sporočilo je popravil Nalini -- 13.3.2009 16:44:45 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:41:57
|
|
|
|
*Junona*
|
Mi tut po 37. tednu ne bomo več materiala stran metal. Bomo kr noter spušal, da se vse fajn zmehča.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:42:43
|
|
|
|
*Junona*
|
Drugače pa se meni tako vleče.... komaj čakam, da se zares začne.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:44:06
|
|
|
|
*Junona*
|
Angelito se nam že dolgo ni javila, je še kar leteča. Pat74, kje se skrivaš? April09, tudi tebe ni... Brigitka, že ližeš?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:44:29
|
|
|
|
sobra
|
juona vseeno mi je! Po izbiri. Men je na vseh lepa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:45:04
|
|
|
|
*Junona*
|
Mam spet monologe... Grem mal ven dokler je še sonček, potem pa šibama z dragim k njegovim domov za vikend.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:45:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobra juona vseeno mi je! Po izbiri. Men je na vseh lepa Saj meni tudi! Taka prava frajerka je! Bom pa kr eno izbrala, vseeno katero. Grem kr uredit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:47:43
|
|
|
|
*Junona*
|
2soncek2 - Nina Rmmaja - Dane Rmmaja - Fran Sobra - Tenea
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:48:32
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sobra juona vseeno mi je! Po izbiri. Men je na vseh lepa Saj meni tudi! Taka prava frajerka je! Bom pa kr eno izbrala, vseeno katero. Grem kr uredit. Bo v redu?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 16:50:05
|
|
|
|
*Junona*
|
Nalini... ti moje vprašanje vedno spregledaš. Kako oblikuješ tako slikico v programu? Kam morem it?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 17:01:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobra Pozdravljene! Končno imam malo časa in sm dala slikce od najine sončice v album (ne znam dat direkt gor). Drugače smo pa v redu, mala full spi.Samo zdej smo bli 3 dni zapored na pediatrični kliniki, ker so jo pikal v rokico , ker je mal rumena in so moral zmert bilirubin-al kako se že reče Hvala bogu, da je zdej padu mal. Samo moramo bit pridni in pridobivat na teži. Drugače pa smo malo na joški, malo na flaški ker se mala hitr zmatra in jo ne smem utrujat tok z joško. joj sobra kok je luškana , vi maste pa res pravo lepotičko....je kar za na plakat . Lepo se cartajte
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 17:05:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82 Zdravo punce. Nisem se vam oglašala dva dneva ker sem bila v bolnici. Naš je bil zelo lenušček glede brc ene dva dneva pa sem rekla, da se grem vseeno pokazati. Na CTG-ju so videli, da mali skoz spi, zato so me zadržali v P in tako bila notri 2 dneva. Sedaj je vse OK, tudi jaz sem zelo pomirjena. Dobila sem tabelo za beleženje gibanja ploda. V torek pa itak imam redni pregled pri svoji G, ki me je tudi sprejela v P (bila je dežurna). Me je pogledala in rekla, da je posteljica že fajn zrela na kaj nakazuje, da se lahko zgodi, da bom prej rodila. Pri UZ smo videli, da se je naš obrnil nazaj in, da frajer sedi z ritko navzdol namesto z glavico . Če se ne bo nazaj obrnil (kar je mala verjetnost) se bomo v torek dogovarjali za zunanji obrat oz. CR. Mene je tak strah punce, da si bom vse nohte pogrizla. Še ene 14 dni potem pa se lahko zgodi kakšna akcija še z moje strani. Sam si ne želim CR, očitno mi je tako namenjeno. Še nikoli nisem imela kakršne koli operacije, zato se bojim rezanja, amapk za svojga pikeca bom pa že zobe stisnla. Miški čestitam na lepem dogodku. Želim jima veliko cartanja! Prihaja naš finale. Nič grem na WC ker me nekaj noro zvija. Upam, da je samo prebava, da se mi ne bo treba nazaj vračati v P. Vsaj ne danes. Se tipkamo! joj srečka sam da si ok in da še malo zdržita z bebijem preden jo popihata v rim.....kar pa se tiče medenične vstave nič ne skrbi, vse bo ok....tudi če boš imela CR , ME SMO S TABO IN TE PODPIRAMO. Ti pa nam le javi kako in kaj. Morda pa se malček/ica še vedno obrne.
|
PROSTI ČASmamamajčaKadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (
32%)
prižgem TV in se malo uležem (
11%)
si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (
17%)
čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (
39%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!