|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
13.3.2009 11:56:13   
janja*
Nalini user posted image user posted image za pregled.Zdaj pa ćimprejuser posted image user posted image .

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
13.3.2009 11:57:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Manjkajo še slikice od 2 aprilskih krofekov - Nine in Teneje.user posted image
Sobra in Miška, če želita jih lahko objavimo.

miška je rekla da nebi raje ,tko da upa da jo razumete

lp od nje

no sem pa danes spet klicala na firmo ,če so mi že poslali paprije in v pon jih dobim ,da grem lahko potem urejat papirje na CSDuser posted image user posted image user posted image

Vsaka kakor želi. Nobeden nikogar ne sili.
Pozdravi Miško.

bom hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
13.3.2009 12:08:24   
sonček85

vas morem pridet vmes malo pokukat ,ker se prehitro otrudim in potem si malo spočijemuser posted image

anchika:bravo za tko super taščo in vse naj naj za tvojo nono za 82 rd
nalini:u sedaj pa bo,mislim da bomo od tebe zvedeli čez 1-2 t da že pestuješuser posted image user posted image a imaš moj št.al pa od katere da boš sporočilauser posted image zdaj pa le veselo slončkaj in delaj obratno od prejuser posted image
nmag.ja gregorjevo je bil in si je dal duškauser posted image naši bebiji bojo pa tko cart in mislim ,da bomo kr tale naslov res obdržale aprilski frofeki2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
malapikica.si pa tudi pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

mene je pa mami danes klicala da mi je kupila blago da bo sedaj sešila posteljnino za košek joj a veste kako je lep vzorec,k pospravim  vam ga dam gor ,ker prej verjetno ne bo časauser posted image pa še sestrična mi posodi en komplet tko da  bomo imeli tudi dovolj za prve mesece v košku,k bo mali navihanček spal zraven mami in atija v sobiciuser posted image user posted image user posted image

tko zdaj grem pa naprej pospravljatuser posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
13.3.2009 12:11:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tko zdaj grem pa naprej pospravljatuser posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

malo se umiri da ne boš pregorela user posted image  user posted image  tisto ta zadnje mi je najbolj všeč-....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
13.3.2009 12:31:15   
Nea_teja_

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Evo takole sem tud jest preživela dop sam še kopelj manjka no upam da bo tud ta navrsto pršla

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
13.3.2009 12:32:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Evo takole sem tud jest preživela dop sam še kopelj manjka no upam da bo tud ta navrsto pršla

kaj pa kakšna user posted image

a to ne bo pa nobena mela??

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
13.3.2009 12:37:31   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

kaj pa kakšna user posted image

a to ne bo pa nobena mela??

Se bi dalo pogovarjati

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
13.3.2009 13:16:26   
sonček85
BE:.JA SEJ ZDAJ SEM PA KONECuser posted image user posted image user posted image user posted image Nisem pregorela ,bi pa skoraj,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja zadnje je pa tudi meni naj boljšeuser posted image user posted image user posted image Ja uno masažo k si pa daal bi se mi pa prilegla.a mislim ,da si jo bom privošla šele k bom rodila ,da prej ne bo šlouser posted image

neateja:ja pri meni kopel pride v poštev zvečer,samo ne v kadi apmak kr pod tuš,no pa saj je tudi to super.

evo tle je pa vzorček od posteljnine ,ki mi jo bo sešila moja mami za košek ,da bo Aleks lep aju notri k se bo rodiluser posted image user posted image user posted image user posted image men je tko lep ,user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
13.3.2009 13:27:53   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Nalini user posted image user posted image za pregled.Zdaj pa ćimprejuser posted image user posted image .

aha ... moramo zdaj skoristit čas ..... ker nikoli ne veš kdaj me bo zagrabilouser posted image .... ali pa tudi ne ...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
13.3.2009 13:38:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

aha ... moramo zdaj skoristit čas ..... ker nikoli ne veš kdaj me bo zagrabilouser posted image .... ali pa tudi ne ...
ti kr veselo slončkaj ,kot sem ti rekla čez 1-2t boš pa že zibalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
13.3.2009 13:42:27   
anchika
sonček 85: Tudi jaz imam prav tako blago za košek, že od prvega sinkota. Mi je tašča sešila. Ful je lep.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
13.3.2009 13:48:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

sonček 85: Tudi jaz imam prav tako blago za košek, že od prvega sinkota. Mi je tašča sešila. Ful je lep.
a res ,kako lepouser posted image user posted image ja meni je tud full lepi,komaj čakam ,da se mali rodiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
13.3.2009 14:02:29   
Nalini
kje se pa danes detelja potepa?

zgleda da ima pomočnika doma user posted image  ...

jaz jih pa zdaj več ne rabim user posted image user posted image user posted image  ... moram sama migat ...
samo pljuča so problem .... moram si dovajat dodatni kisik user posted image  ....

pa danes je naš bejbi spet tak divji, da joooooojjjjjuser posted image ...... me desna rebra ful bolijo  od njegovega pretegovanja in brcanja ......

ne vem, če bomo mi tak hitro rodiliuser posted image ...... ker potem se mora naš otroček umiriti ... (vsaj tak pravijo, da se pred rojstvom umiri ...)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
13.3.2009 14:12:05   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

mi smo pa danes zgodaj vstali .... zdaj mi pa manjka malo spanca user posted image user posted image user posted image user posted image  ..

pregled:
vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... zmehčan mat. vrat vendar še zaprt ...

bili zelo hitro gotovi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobili dovoljenje za user posted image , miganje, ... pa čimmanj moram ležati user posted image user posted image user posted image user posted image  .... ker je čas, da naš bejbi počasi pride na svet ....user posted image user posted image   (delati moram ravno obratno kot prej ..... to pomeni, da bomo aktivni user posted image ) ...

dobili tudi vozovnico za rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vendar je gin. rekla, da se še najverjetneje 23. marca  vidimo ..... če bomo pa šli prej rodit pa bo tudi ok ... user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak jaz si še želim en pregled pri gin .... ker mi je tak fajn tam user posted image user posted image

grem zdaj migat,..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa migat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kisik je pa tudi pri meni problem.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
13.3.2009 14:12:29   
*Junona*
Sonček, lepo blago.user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
13.3.2009 14:13:02   
*Junona*
Js sem pa danes tak utrujena, dan je pa še dolg...

Sem zdle 3 stroje cot speglala in sem čist crkjena.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
13.3.2009 14:18:30   
brigita23
alo punce

joj kok ste danes vse pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....to se bodo svetila  stanovanjauser posted image , sam na počitek tudi ne pozabite..

nalini-user posted image user posted image user posted image user posted image super za uspešen pregled, kok ti vela ko še maš tak mal, jst tudi komaj čakamuser posted image

sonček- sem dobila regrat na tržnici...sem ga naredila s krompirčkom pa sva se ga z mojim tko napokala, da si morma zdej mal odpočituser posted image user posted image user posted image user posted image .
odejica bo pa zelo lepa.....zelo cart blagouser posted image user posted image user posted image user posted image

junona-papirji so res katastrofa ja, sam kaj ko smo včasih mal leni a neuser posted image  ve vse pucate danes men se pa nič ne dauser posted image .....mogoče po počitku

detelja-kje pa si tak dolgouser posted image ......aja no u shopingu, to pa zna trajatuser posted image

anchika-ja vse naj naj tvoji noniuser posted image

nč bom mal user posted image ....mi kr učke skup vleče....nasvidenjeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
13.3.2009 14:21:39   
brigita23
sonček- kje ste pa kupili blagouser posted image  jst sem celo Ce prelaufala, pa nisem nikjer takega lepega blaga našlauser posted image user posted image user posted image ....sem pol včeraj kr naročila posteljnino pri galebuuser posted image , sam bi mi pa kakšno še vseeno lahko mami sešila......ti jih maš 5, a neuser posted image .

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
13.3.2009 14:23:19   
brigita23

pridna punca....zdej se pa le mal spoči, potem pa  si en sladoled privoščiuser posted image user posted image user posted image , če ti paše.....men fullll, bom pol svojga naštimala da me peljeuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
13.3.2009 14:27:42   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

pridna punca....zdej se pa le mal spoči, potem pa  si en sladoled privoščiuser posted image user posted image user posted image , če ti paše.....men fullll, bom pol svojga naštimala da me peljeuser posted image

Mmmm, dobra ideja... se mi ga je zaluštalo, ko si ga omenila.user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
13.3.2009 14:28:12   
*Junona*
Punce, men je pa tale sobica full lepo pobarvana: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=129491

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
13.3.2009 14:30:35   
*Junona*
Mene je pa dans prijatlca klicala, da pride v torek k meni na obisk s 3 mesece staro štručko. Komaj čakam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
13.3.2009 14:31:19   
*Junona*
Pa kje je naša Detelja danes?
Se vidi, da je zatišje tukaj, ker ni pomočnikov.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
13.3.2009 14:53:55   
sonček85
naš pa pritiska naveliko rito al noge gor da me prav boli,pa spet je miren,no že včeraj je bil samo sem misla sej je(10gibov je bilo)samo tko lenihuser posted image no danes pa tudi -mogoče pa res prej pobegnemuser posted image user posted image

brigita.a res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pasal a ne,mmm to bo železauser posted image user posted image po čem pa je na tržnici.Ja blago je mami kupila v eni trg.v Zrečah ,imajo full izbiro.Ja jaz jih imam okol5,s tem da so samo 3 mojeuser posted image ,zdaj mi bo pa še mami eno zašila za košek k nimam še nič posteljnine za košek.
junona,brigita:hvala .
junona:iiiiii to bo pestro v torek,kako lepo,no saj bomo kmalu svoje imeleuser posted image user posted image user posted image

evo jaz sem se nakosilala,sedaj sem naredila še sl.smetano za kasneje k bom jedla kompot s smetano in mrvicami,sam sladoled mi še manjka tega pa nimam doma ,v trg.se mi pa ne da-lenobica.Sem preveč zmatrana, k sem danes tko pridna bilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
13.3.2009 14:53:57   
sonček85

Punce, men je pa tale sobica full lepo pobarvana: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=129491
res je full lepa še voziček lepo paše zravenuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Strah ob uvajanju
Admin

Česa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (32%)

da me bo otrok strašno pogrešal (5%)

da se bo otrok poškodoval (3%)

da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (8%)

da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (10%)

da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (42%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!