Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 11:25:30
|
|
|
|
ledenka
|
se spet na hitro javljam mam minuto cajta do naslednjega sestanka. mi sploh ne dajo miru
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 11:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar nej te majo še par dni, pol te bomo pa me imele
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 13:26:17
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: benika Špelka se zahvaljuje za vse objemčke, pestke ter dobre želje. Vi jih še kar naprej stiskajte, pošiljajte, ker sedaj jih resnično potrebuje. sporoči ji, da smo v mislih z njo in ji želimo samo najboljše. da se stvari končno uredijo in zalaufa njeno življenje z polno paro. Se podpišem in še en velik objemček ji pošljem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 13:39:04
|
|
|
|
Kliki
|
Evo se še jast javim malo danes je prinas tako lep sonček, je pa malo hladno tko da ne vem če bi šla malo na sprehod. Pri meni čakamo da vidimo kaj bo s seboj prenesel 19.3 upam da kaj zelooooooooooo lepega. Bi bilo fajn če bi tečka šla malo na dopust.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 21:50:20
|
|
|
|
ledenka
|
kaj zdaj to, kje ste, čvekice? jaz sem zadnja 2 dni takoooooo utrujena... samo še 4 dni šihta, no, v četrtek mam na šihtu poslovilno žurko, ker sicer se nismo mogli najt vsi skupaj. mamo balkan party, s čevapi sonček33, sem videla tvojega pozerja na IVFovkah kaki lepotec! spps, čakamo slikce tvojega fantka živa, potem bom šele zaposlena, ko bom doma komaj čakam, da si bom privoščla dolgo željeno masažo... se bom malo razvajala. pa ves shopping, ki me čaka en dan še izlet v Videm, en dan v Celovec, upam, da bo voziček kmalu U, si bila na sprehodu? meni je prav pasalo se malo razhodit podganca, nosečka, kdaj boš v LJ? trinity je še tule larilu, magnesol ti je prekisel? meni je samo nagnusen probaj katere druge magnezijeve šumečke. kako je NS? aha, pri Žiži se dogaja
< Sporočilo je popravil ledenka -- 12.3.2009 21:51:37 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 22:27:13
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka U, si bila na sprehodu? meni je prav pasalo se malo razhodit Ne nisem šla sem bla tko utrujena da sem cev dan bol poležavala. Sem si res privoščla tale moj frej dan da nisem nič počela razen jedla kosila, ki ga je skuhal moj in gledanja TV in javljanja na RR. Ma itak je pa jutri nov dan in bo treba popoldne spet v službo. Komaj čakam da bo ponedeljek da za en teden pošlem tole službo nekam imam namreč dopust.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 8:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! evo včeri smo bili na NS in je vse ok,posteljica je še zmeri tm kjer je pa tamal ima ful čudno pozo tko da se niti premikat kej dost ne more,pa mal je večji za svojo starost,drgač je pa vse ok,evo še slikca slikan od zgori navzdol,glavica pa rokice ma tko nazaj ajsi ja ful so mi tele magnesol tabletke kisle in bi dala mal cukra zraven k tole je zame preveč kislo in me še hitrej na bruhanje sil no dans je pa naš tamavči tok siten k je prej vstal in mu manjka spanec in prov ni vedu kam bi se dal tko da hvala bogu da je šel v vrtec pa da bo tm gor jim mal živčke kravlžu kako ste kej?kaj boste počele za vikend?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 10:44:11
|
|
|
|
ledenka
|
daaaan larilu za nuhalno
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 14:14:19
|
|
|
|
murkica
|
Evo mene nazaj z dopusta... Bilo je krasno, vreme je bilo razen enega dneva ves čas sončno, bilo je polno snega in na sploh smo uživali!!! Nisem vsega še prebrala za nazaj, ampak obljubim, da bom tudi to nadoknadila... Mi smo super, razen jutranjih slabosti (vendar hvala bogu brez bruhanja) se odlično počutim... No malo me utrujenost zdeluje vsake toliko, ampak ko se spravim v pogon normalno delujem cel dan, potem pa zvečer padem v posteljo ob 10h Šibam malo pospravit obleke in oprat perilo, se pa definitivno v naslednjih dneh kaj več beremo... Lupčka vsem!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 14:48:45
|
|
|
|
sonček33
|
Trinity22 je povila punčko Tiano! Čestitke!
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 13.3.2009 14:50:05 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 14:52:25
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Trinity22 je povila punčko Tiano! Čestitke! čestitke
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 14:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Trinity bravo in čestitke
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 14:56:45
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka hvala za kompliment mojemu sinčku!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 14:58:28
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček!!! Bila 11. pri G. Je rekla da so rezultati od MV tkiva ok. Dala nama je zeleno luč za dojenčka tudi uradno , če čez tri mesece ne bo nič z morem priti z rezultati od S-grama spet k njej, da mi še bris vzame in pove kako bomo nadaljevali...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 15:00:48
|
|
|
|
sonček33
|
Bila 11. pri G. Je rekla da so rezultati od MV tkiva ok.user posted image Dala nama je zeleno luč za dojenčka tudi uradno user posted image , če čez tri mesece ne bo nič z user posted image morem priti z rezultati od S-grama spet k njej, da mi še bris vzame in pove kako bomo nadaljevali... Super novička aquica moja. Čez tri mesece boš pa ti šla k G na UZ pa s slbostmi...ker boš srečka nosečka. Pomlad prihaja.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 15:17:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Trinity22 je povila punčko Tiano! Čestitke! super, čestitam mamici in očku!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 15:24:45
|
|
|
|
ledenka
|
Aquica, super novičke! počasi steraj svojega na s-gram, pa upam, da bo že prej kaj ratalo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 15:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bila 11. pri G. Je rekla da so rezultati od MV tkiva ok.user posted image Dala nama je zeleno luč za dojenčka tudi uradno user posted image , če čez tri mesece ne bo nič z user posted image morem priti z rezultati od S-grama spet k njej, da mi še bris vzame in pove kako bomo nadaljevali... Super novička aquica moja. Čez tri mesece boš pa ti šla k G na UZ pa s slbostmi...ker boš srečka nosečka. Pomlad prihaja. se strinjam
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 16:44:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Trinity22 je povila punčko Tiano! Čestitke! čestitke se pridružujem čestitkam!!!!! veliko sreče in zdravja vsem trem!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 16:45:56
|
|
|
|
aqua77
|
Hvala za lepe želje punce moje!!!! Sem vesela, da je sedaj vse b.p... Moj ma pa že napotnico za S-gram, tako da gre naslednji teden.... Upam, da rezultatov ne bomo potrebovali....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 16:47:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bila 11. pri G. Je rekla da so rezultati od MV tkiva ok.user posted image Dala nama je zeleno luč za dojenčka tudi uradno user posted image , če čez tri mesece ne bo nič z user posted image morem priti z rezultati od S-grama spet k njej, da mi še bris vzame in pove kako bomo nadaljevali... Super novička aquica moja. Čez tri mesece boš pa ti šla k G na UZ pa s slbostmi...ker boš srečka nosečka. Pomlad prihaja. sonči moj, iz tvojih ust v moj vampek... jaz bi kako slikico malega zakladka ploooooosimmmm....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Za larilu, aquico in Triny in malo Tiano
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:17:17
|
|
|
|
aqua77
|
čau živči, kako si mi kaj??? a že nabavljaš opremo za mladička???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:21:42
|
|
|
|
gigi1
|
TRINY ČESTITKE TEBI IN DRAGEMU IN VSE NAJ MALI TIANI Aguica zlata suuuuuper . Tolk sem vesela. Zdaj pa pridno , da bo čimprej plusek Larilu super za NS . Če ti je Magnesol tolk zanič si kupi tiste šumečke magnezija v Mercatorju. Niso tako kisle. Murki wlcm back
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.3.2009 17:26:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 TRINY ČESTITKE TEBI IN DRAGEMU IN VSE NAJ MALI TIANI Aguica zlata suuuuuper . Tolk sem vesela. Zdaj pa pridno , da bo čimprej plusek Larilu super za NS . Če ti je Magnesol tolk zanič si kupi tiste šumečke magnezija v Mercatorju. Niso tako kisle. Murki wlcm back hvala žižek! kontra tudi zate....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?