|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
12.3.2009 11:25:30   
ledenka
se spet na hitro javljam user posted image  mam minuto cajta do naslednjega sestanka. mi sploh ne dajo miru user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
12.3.2009 11:30:48   
Anonimen
Kar nej te majo še par dni, pol te bomo pa me imele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
12.3.2009 13:26:17   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Špelka se zahvaljuje za vse objemčke, pestke ter dobre želje. Vi jih še kar naprej stiskajte, pošiljajte, ker sedaj jih resnično potrebuje.

sporoči ji, da smo v mislih z njo in ji želimo samo najboljše. da se stvari končno uredijo in zalaufa njeno življenje z polno paro.
Se podpišem in še en velik objemček ji pošljemuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
12.3.2009 13:39:04   
Kliki
Evo se še jast javim malo danes je prinas tako lep sonček, je pa malo hladno tko da ne vem če bi šla malo na sprehod. user posted image Pri meni čakamo da vidimo kaj bo s seboj prenesel 19.3 upam da kaj zelooooooooooo lepega.user posted image Bi bilo fajn če bi tečka šla malo na dopust.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
12.3.2009 21:50:20   
ledenka
kaj zdaj to, kje ste, čvekice?

jaz sem zadnja 2 dni takoooooo utrujena... samo še 4 dni šihta, no, v četrtek mam na šihtu poslovilno žurko, ker sicer se nismo mogli najt vsi skupaj. mamo balkan party, s čevapi user posted image  

sonček33, sem videla tvojega pozerja na IVFovkah user posted image  kaki lepotec!

spps, čakamo slikce tvojega fantka user posted image  

živa, potem bom šele zaposlena, ko bom doma user posted image  komaj čakam, da si bom privoščla dolgo željeno masažo... se bom malo razvajala. pa ves shopping, ki me čaka user posted image  en dan še izlet v Videm, en dan v Celovec, upam, da bo voziček kmalu user posted image  

U, si bila na sprehodu? meni je prav pasalo se malo razhodit

podganca, nosečka, kdaj boš v LJ?

trinity je še tule user posted image

larilu, magnesol ti je prekisel? user posted image  meni je samo nagnusen user posted image  probaj katere druge magnezijeve šumečke. kako je NS?

aha, pri Žiži se dogaja user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 12.3.2009 21:51:37 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
12.3.2009 22:27:13   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

U, si bila na sprehodu? meni je prav pasalo se malo razhodit

Ne nisem šla sem bla tko utrujena da sem cev dan bol poležavala. Sem si res privoščla tale moj frej dan da nisem nič počela razen jedla kosila, ki ga je skuhal moj user posted image  in gledanja TV in javljanja na RR.

Ma itak je pa jutri nov dan in bo treba popoldne spet v službo.
Komaj čakam da bo ponedeljek da za en teden pošlem tole službo nekam imam namreč dopust.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
13.3.2009 8:07:35   
Anonimen
jutro!
evo včeri smo bili na NS in je vse ok,posteljica je še zmeri tm kjer je pa tamal ima ful čudno pozo tko da se niti premikat kej dost ne more,pa mal je večji za svojo starost,drgač je pa vse ok,evo še slikca
user posted image
slikan od zgori navzdol,glavica pa rokice ma tko nazaj

ajsi
ja ful so mi tele magnesol tabletke kisle in bi dala mal cukra zraven k tole je zame preveč kislo in me še hitrej na bruhanje siluser posted image
no dans je pa naš tamavči tok siten k je prej vstal in mu manjka spanec in prov ni vedu kam bi se dal tko da hvala bogu da je šel v vrtec pa da bo tm gor jim mal živčke kravlžuuser posted image
kako ste kej?kaj boste počele za vikend?

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3282
13.3.2009 10:44:11   
ledenka
daaaan user posted image  

larilu user posted image  za nuhalno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
13.3.2009 14:14:19   
murkica
Evo mene nazaj z dopusta...

Bilo je krasno, vreme je bilo razen enega dneva ves čas sončno, bilo je polno snega in na sploh smo uživali!!!

Nisem vsega še prebrala za nazaj, ampak obljubim, da bom tudi to nadoknadila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo super, razen jutranjih slabosti (vendar hvala bogu brez bruhanja) se odlično počutim... No malo me utrujenost zdeluje vsake toliko, ampak ko se spravim v pogon normalno delujem cel dan, potem pa zvečer padem v posteljo ob 10huser posted image user posted image user posted image

Šibam malo pospravit obleke in oprat perilo, se pa definitivno v naslednjih dneh kaj več beremo...

Lupčka vsem!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
13.3.2009 14:48:45   
sonček33
Trinity22 je povila punčko Tiano! Čestitke!

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 13.3.2009 14:50:05 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
13.3.2009 14:52:25   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

čestitkeuser posted image
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
13.3.2009 14:55:44   
Anonimen
Trinity bravo in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
13.3.2009 14:56:45   
sonček33
Ledenka hvala za kompliment mojemu sinčku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
13.3.2009 14:58:28   
aqua77
Pozdravček!!!

Bila 11. pri G. Je rekla da so rezultati od MV tkiva ok.user posted image
Dala nama je zeleno luč za dojenčka tudi uradno user posted image , če čez tri mesece ne bo nič z user posted image  morem priti z rezultati od S-grama spet k njej, da mi še bris vzame in pove kako bomo nadaljevali...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
13.3.2009 15:00:48   
sonček33
Dala nama je zeleno luč za dojenčka tudi uradno user posted image , če čez tri mesece ne bo nič z user posted image morem priti z rezultati od S-grama spet k njej, da mi še bris vzame in pove kako bomo nadaljevali...

Super novička aquica moja. Čez tri mesece boš pa ti šla k G na UZ pa s slbostmi...ker boš srečka nosečka. Pomlad prihaja.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
13.3.2009 15:17:55   
ledenka

user posted image user posted image user posted image  super, čestitam mamici in očku! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
13.3.2009 15:24:45   
ledenka
Aquica, super novičke! počasi steraj svojega na s-gram, pa upam, da bo že prej kaj ratalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
13.3.2009 15:38:39   
Anonimen

Dala nama je zeleno luč za dojenčka tudi uradno user posted image , če čez tri mesece ne bo nič z user posted image morem priti z rezultati od S-grama spet k njej, da mi še bris vzame in pove kako bomo nadaljevali...

Super novička aquica moja. Čez tri mesece boš pa ti šla k G na UZ pa s slbostmi...ker boš srečka nosečka. Pomlad prihaja.

se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
13.3.2009 16:44:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

čestitkeuser posted image
user posted image

se pridružujem čestitkam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veliko sreče in zdravja vsem trem!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
13.3.2009 16:45:56   
aqua77
Hvala za lepe želje punce moje!!!! Sem vesela, da je sedaj vse b.p... user posted image user posted image

Moj ma pa že napotnico za S-gram, tako da gre naslednji teden.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da rezultatov ne bomo potrebovali.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
13.3.2009 16:47:08   
aqua77

sonči moj, iz tvojih ust v moj vampek... user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi kako slikico malega zakladka ploooooosimmmm.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
13.3.2009 17:02:44   
Anonimen
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Za larilu, aquico in Triny in malo Tiano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
13.3.2009 17:17:17   
aqua77
čau živči, kako si mi kaj??? user posted image user posted image

a že nabavljaš opremo za mladička??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
13.3.2009 17:21:42   
gigi1
TRINY ČESTITKE TEBI IN DRAGEMU IN VSE NAJ MALI TIANI user posted image  user posted image  user posted image

Aguica zlata suuuuuper user posted image  user posted image  user posted image . Tolk sem vesela. Zdaj pa pridno user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej plusek user posted image  user posted image  user posted image

Larilu super za NS user posted image  user posted image  user posted image . Če ti je Magnesol tolk zanič si kupi tiste šumečke magnezija v Mercatorju. Niso tako kisle.

Murki wlcm back user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
13.3.2009 17:26:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

TRINY ČESTITKE TEBI IN DRAGEMU IN VSE NAJ MALI TIANI user posted image  user posted image  user posted image

Aguica zlata suuuuuper user posted image  user posted image  user posted image . Tolk sem vesela. Zdaj pa pridno user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej plusek user posted image  user posted image  user posted image

Larilu super za NS user posted image  user posted image  user posted image . Če ti je Magnesol tolk zanič si kupi tiste šumečke magnezija v Mercatorju. Niso tako kisle.

Murki wlcm back user posted image

hvala žižek! user posted image user posted image  kontra tudi zate....user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?