|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
11.3.2009 12:12:04   
Kliki
Vas še tukaj pozdravim.

Kaako ste kaj?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
11.3.2009 13:28:20   
benika
Špelka se zahvaljuje za vse objemčke, pestke ter dobre želje. Vi jih še kar naprej stiskajte, pošiljajte, ker sedaj jih resnično potrebuje.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
11.3.2009 13:42:08   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Špelka se zahvaljuje za vse objemčke, pestke ter dobre želje. Vi jih še kar naprej stiskajte, pošiljajte, ker sedaj jih resnično potrebuje.

Špelkec lubek naš user posted image . Mislim na tebe in ti želim vse dobro.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
11.3.2009 13:49:03   
sonček33
Špelka moja draga objemam te in ti želim vse dobro. Imaš čudovito sestrico!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
11.3.2009 14:05:52   
trinity22
špelkica tudi jaz mislim nate .... drži seuser posted image user posted image user posted image

aqua fajn opravi danesuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 11.3.2009 14:07:23 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
11.3.2009 15:01:20   
Stella Rossa

spelka vsak dan mislim na tebe in držim pesti, da bo pa naslednjič vse tako kot mora bit. user posted image user posted image user posted image
benika objemi jo v mojem imenu in tvoje sladke otročke polupčkaj.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.3.2009 15:15:31   
Anonimen
špelkauser posted image
punce a kej veste a mislite da lahk sladkam te tablete magnesol?user posted image k men je to tok kislo da mi skor ta spodnjo skup stisneuser posted image pa sam še bolj na bruhanje mi gre tko da zbiram idejeuser posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
11.3.2009 15:22:04   
Fargesia
špelka....user posted image user posted image user posted image

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
11.3.2009 17:19:01   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: U

Vas še tukaj pozdravim.

Kaako ste kaj?

dobro, posebej zato ker sem ravno zdaj zlikala goro cot in mi ne ovira pot do postelje.user posted image user posted image user posted image pa še zaradi sončka, ki ga mamo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
11.3.2009 17:20:25   
Nončika

sporoči ji, da smo v mislih z njo in ji želimo samo najboljše. da se stvari končno uredijo in zalaufa njeno življenje z polno paro.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
11.3.2009 17:34:54   
beyba
Špelčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.3.2009 20:55:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Špelkec lubek naš user posted image . Mislim na tebe in ti želim vse dobro.

se podpišem ,mislimo nate -še vedno in bomo še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.3.2009 21:30:29   
ledenka
benika, pošlji Špelčiki en velik objem user posted image  

kako ste danes? en tak težek dan je bil... samo za na kavč. sem hotela na en koncert, pa ni šlo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
12.3.2009 8:18:24   
Anonimen
jutro!
madonca tuki je čedlji manj komentarjevuser posted image
anyway jaz mam dans NS in že komi čakam,da vidim kake kolobocije ta dete dela v menuser posted image
zdele grem pa papcat drgač pa punce SONČEK SIJE!!!!
LEP DAN VSEMuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
12.3.2009 8:32:38   
sonček85
jutro

larilu
:držimo pesti za NS in poročaj ,vse bo super boš videla,ti samo uživaj ob gledanju na bebico.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
12.3.2009 8:44:07   
Anonimen
sonči hvala,veš ne vem zakaj ampak me sploh ne skrbi tko da grem samo uživatuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
12.3.2009 8:54:25   
Stella Rossa
Dobro jutro borkice.

Evo ena kavica
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
12.3.2009 9:20:16   
benika
anyway jaz mam dans NS in že komi čakam,da vidim kake kolobocije ta dete dela v men

Srečno pa takoj sporoči kako je šlo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
12.3.2009 10:08:57   
Anonimen
Larilu sporoči ko boš nazaj kaj boste imeli in kako je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi sej veš... telo te bo samo začelo opozarjat, ker zgleda sama nočeš sprejet dejstva user posted image   Lepo počivat bo treba začet user posted image user posted image user posted image

Aqui kako je blo včeraj?

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
12.3.2009 10:21:42   
gigi1
Helou srčice

Kako ste danes?

Larilu dobro opravi danes. Mislimo nate.

Benika pozdravi našo Špelko. Res veliko mislim nanjo.

Aquica kako si opravila?

Živček pozdravček. Danes sem spet malo pokukala v album. Sploh ne morem verjet kako čas beži.

Sonček85 ufff še dober mesec pa dihamo user posted image  user posted image  user posted image

Triny kaj dogaja?

Ajsi počivat! To je ukaz user posted image . Še malo pa dopust, pa bo lažje.

Lubice vsem lep sončen dan še naprej

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
12.3.2009 10:24:28   
Anonimen
Gigi pozdravljena!! Kaj si pa gledala v albumčku? Slikic bušija še kar ni, ker se ne morem opogumit, da bi jih nalimala user posted image user posted image user posted image   Sej bom kmalu zbrala pogum... Obljubim user posted image user posted image user posted image

Kako si ti kej?

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
12.3.2009 10:30:46   
gigi1
Živček poročne slikce sem gledala. Pa res ne vem kako se je leto že skoraj obrnilo user posted image . Na slikce bušija pa vse še kar čakamo user posted image
Jaz sem OK. Včeraj sem bila na pijački zunaj, pa sem se malo prehladila.
Pripravljam se na odhod v kraje od Se* in tvojega dragega. Bova šla kupit merional v Lenti in še za par dni v Moravske, da malo odklopiva. Komaj čakam. Prav uživam tam.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
12.3.2009 10:37:03   
Anonimen
oooooooo gigi kako misliš da se šele jaz počutim... meni se zdi, kot bi se včeraj poročila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem ti kar fouš za počitnice. Jaz bi tudi. No midva greva maja na Ptuj v kamp, pa upam da se bova malo nauživala ker morja letos ne bova videla - morda le za kak vikend.

Meni se je tudi vedno zdelo da gre čas hitro ampak zdej ko sem doma, mi pa ne gre več tako zelo hitro user posted image   No pa sej se nimam kej pritoževat - kaj dosti mi ne manjka user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi še rekla, da bom šla do Lentija, predvsem za cunjice za dojenčija, ker so res bolj ugodne. Bombaž je pa itak bombaž. Moramo se samo spomnit, kdaj to bo user posted image user posted image user posted image Moj dragi namreč skoz dela in nevem kako bo lahko kej dopustek jemal user posted image

Zdejle pa zbiram pogum, da obesim perilo in se zrihtam in grem malo ven, pa mi še ni uspelo ga zbrati zadosti, da bi dejansko kaj naredila user posted image user posted image user posted image   Sej bo kmalu bolje a ne? user posted image user posted image user posted image   No ampak danes me vsaj glava ne boli, ker me je včeraj zadosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
12.3.2009 10:51:34   
Anonimen
Mi tud letos ne bomo šli nič na morje mogoče za en dan pa še to zraven izole k pojma nimam kdaj bo dete vn prlezlo naj bi pa prej kot je ta prvi tko da bomo videl k nočem da bi glih kje v morju dobila popadkeuser posted image
jaz se morm it pa stuširat pa glavo umit pa se mi ne da,k me bo spet neki glava bolela k mam tak občutek user posted image
glede nuhalne jo mam pa pozen tko da če mi dans ne bo uspel vam sporočit vam takoj jutri obljubimuser posted image
živček glede slikc te pa čist zastopim k sva na istemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3274
12.3.2009 11:15:21   
Anonimen
no evoga... dve rundi perila obešeni, tretja se pa pere, posoda je pospravljena, zdej se pa samo še u banjo spravim pa sem zmagala user posted image user posted image user posted image   No larilu dvomim da sva čist na istem, ampak ok, naj ti bo user posted image user posted image user posted image   Sej nam res še nisi bušija pokazala user posted image user posted image user posted image

Kje so pa ostale naše nosečke? Nonči, Jazzzi, Oktavija, Murki, Miši,...??????

Pa borkice?

Pa mamice? Beybe in Erin že nekaj časa nisem zasledila. Tudi sonči33 se ni oglasila še danes user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?