Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 12:12:04
|
|
|
|
Kliki
|
Vas še tukaj pozdravim. Kaako ste kaj?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 13:28:20
|
|
|
|
benika
|
Špelka se zahvaljuje za vse objemčke, pestke ter dobre želje. Vi jih še kar naprej stiskajte, pošiljajte, ker sedaj jih resnično potrebuje.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 13:42:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Špelka se zahvaljuje za vse objemčke, pestke ter dobre želje. Vi jih še kar naprej stiskajte, pošiljajte, ker sedaj jih resnično potrebuje. Špelkec lubek naš . Mislim na tebe in ti želim vse dobro.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 13:49:03
|
|
|
|
sonček33
|
Špelka moja draga objemam te in ti želim vse dobro. Imaš čudovito sestrico!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 14:05:52
|
|
|
|
trinity22
|
špelkica tudi jaz mislim nate .... drži se aqua fajn opravi danes
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 11.3.2009 14:07:23 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 15:01:20
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Špelka se zahvaljuje za vse objemčke, pestke ter dobre želje. Vi jih še kar naprej stiskajte, pošiljajte, ker sedaj jih resnično potrebuje. spelka vsak dan mislim na tebe in držim pesti, da bo pa naslednjič vse tako kot mora bit. benika objemi jo v mojem imenu in tvoje sladke otročke polupčkaj.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 15:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
špelka punce a kej veste a mislite da lahk sladkam te tablete magnesol? k men je to tok kislo da mi skor ta spodnjo skup stisne pa sam še bolj na bruhanje mi gre tko da zbiram ideje
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 15:22:04
|
|
|
|
Fargesia
|
špelka....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 17:19:01
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: U Vas še tukaj pozdravim. Kaako ste kaj? dobro, posebej zato ker sem ravno zdaj zlikala goro cot in mi ne ovira pot do postelje. pa še zaradi sončka, ki ga mamo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 17:20:25
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Špelka se zahvaljuje za vse objemčke, pestke ter dobre želje. Vi jih še kar naprej stiskajte, pošiljajte, ker sedaj jih resnično potrebuje. sporoči ji, da smo v mislih z njo in ji želimo samo najboljše. da se stvari končno uredijo in zalaufa njeno življenje z polno paro.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 17:34:54
|
|
|
|
beyba
|
Špelči
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 20:55:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: benika Špelka se zahvaljuje za vse objemčke, pestke ter dobre želje. Vi jih še kar naprej stiskajte, pošiljajte, ker sedaj jih resnično potrebuje. Špelkec lubek naš . Mislim na tebe in ti želim vse dobro. se podpišem ,mislimo nate -še vedno in bomo še naprej
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.3.2009 21:30:29
|
|
|
|
ledenka
|
benika, pošlji Špelčiki en velik objem kako ste danes? en tak težek dan je bil... samo za na kavč. sem hotela na en koncert, pa ni šlo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 8:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! madonca tuki je čedlji manj komentarjev anyway jaz mam dans NS in že komi čakam,da vidim kake kolobocije ta dete dela v men zdele grem pa papcat drgač pa punce SONČEK SIJE!!!! LEP DAN VSEM
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 8:32:38
|
|
|
|
sonček85
|
jutro larilu:držimo pesti za NS in poročaj ,vse bo super boš videla,ti samo uživaj ob gledanju na bebico.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 8:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
sonči hvala,veš ne vem zakaj ampak me sploh ne skrbi tko da grem samo uživat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 8:54:25
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro borkice. Evo ena kavica
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 9:20:16
|
|
|
|
benika
|
anyway jaz mam dans NS in že komi čakam,da vidim kake kolobocije ta dete dela v men Srečno pa takoj sporoči kako je šlo!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 10:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Larilu sporoči ko boš nazaj kaj boste imeli in kako je bilo Ajsi sej veš... telo te bo samo začelo opozarjat, ker zgleda sama nočeš sprejet dejstva Lepo počivat bo treba začet Aqui kako je blo včeraj?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 10:21:42
|
|
|
|
gigi1
|
Helou srčice Kako ste danes? Larilu dobro opravi danes. Mislimo nate. Benika pozdravi našo Špelko. Res veliko mislim nanjo. Aquica kako si opravila? Živček pozdravček. Danes sem spet malo pokukala v album. Sploh ne morem verjet kako čas beži. Sonček85 ufff še dober mesec pa dihamo Triny kaj dogaja? Ajsi počivat! To je ukaz . Še malo pa dopust, pa bo lažje. Lubice vsem lep sončen dan še naprej
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 10:24:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Gigi pozdravljena!! Kaj si pa gledala v albumčku? Slikic bušija še kar ni, ker se ne morem opogumit, da bi jih nalimala Sej bom kmalu zbrala pogum... Obljubim Kako si ti kej?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 10:30:46
|
|
|
|
gigi1
|
Živček poročne slikce sem gledala. Pa res ne vem kako se je leto že skoraj obrnilo . Na slikce bušija pa vse še kar čakamo Jaz sem OK. Včeraj sem bila na pijački zunaj, pa sem se malo prehladila. Pripravljam se na odhod v kraje od Se* in tvojega dragega. Bova šla kupit merional v Lenti in še za par dni v Moravske, da malo odklopiva. Komaj čakam. Prav uživam tam.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 10:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooo gigi kako misliš da se šele jaz počutim... meni se zdi, kot bi se včeraj poročila Sem ti kar fouš za počitnice. Jaz bi tudi. No midva greva maja na Ptuj v kamp, pa upam da se bova malo nauživala ker morja letos ne bova videla - morda le za kak vikend. Meni se je tudi vedno zdelo da gre čas hitro ampak zdej ko sem doma, mi pa ne gre več tako zelo hitro No pa sej se nimam kej pritoževat - kaj dosti mi ne manjka Jaz sem tudi še rekla, da bom šla do Lentija, predvsem za cunjice za dojenčija, ker so res bolj ugodne. Bombaž je pa itak bombaž. Moramo se samo spomnit, kdaj to bo Moj dragi namreč skoz dela in nevem kako bo lahko kej dopustek jemal Zdejle pa zbiram pogum, da obesim perilo in se zrihtam in grem malo ven, pa mi še ni uspelo ga zbrati zadosti, da bi dejansko kaj naredila Sej bo kmalu bolje a ne? No ampak danes me vsaj glava ne boli, ker me je včeraj zadosti
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 10:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi tud letos ne bomo šli nič na morje mogoče za en dan pa še to zraven izole k pojma nimam kdaj bo dete vn prlezlo naj bi pa prej kot je ta prvi tko da bomo videl k nočem da bi glih kje v morju dobila popadke jaz se morm it pa stuširat pa glavo umit pa se mi ne da,k me bo spet neki glava bolela k mam tak občutek glede nuhalne jo mam pa pozen tko da če mi dans ne bo uspel vam sporočit vam takoj jutri obljubim živček glede slikc te pa čist zastopim k sva na istem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.3.2009 11:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
no evoga... dve rundi perila obešeni, tretja se pa pere, posoda je pospravljena, zdej se pa samo še u banjo spravim pa sem zmagala No larilu dvomim da sva čist na istem, ampak ok, naj ti bo Sej nam res še nisi bušija pokazala Kje so pa ostale naše nosečke? Nonči, Jazzzi, Oktavija, Murki, Miši,...?????? Pa borkice? Pa mamice? Beybe in Erin že nekaj časa nisem zasledila. Tudi sonči33 se ni oglasila še danes
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?