|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
12.3.2009 22:40:07   
RMRM
Pri nas pa med obroki ni nič, nobenih priboljškovuser posted image user posted image , kako sem šele jaz krutauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
12.3.2009 22:40:47   
aleksandra silvija
RMRM-prilimaj. Rasejo z neverjetno naglico. Šele tako vidim, kako majhna punčka je bila Patricia 2 leti nazaj in da je sedaj čisto čisto druga.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
12.3.2009 22:42:26   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Pri nas pa med obroki ni nič, nobenih priboljškovuser posted image user posted image , kako sem šele jaz krutauser posted image
user posted image
RMRM-saj pri nas tudi ne. Samo po obroku dobi Lovro zizouser posted image .
Ta velika 2 pa med obroki niti 1 bobi palčke. Sedaj še sadje jesta samo direkt po obroku.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
12.3.2009 22:45:19   
RMRM
user posted image

desna s čopki je Sara, zraven nje  pa Mark, z očalci

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
12.3.2009 22:49:12   
aleksandra silvija

user posted image

desna s čopki je Sara, zraven nje  pa Mark, z očalci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaki čopkiuser posted image -včasih si želim, da bi lahko čas malo zamrznila. Saj je prav, da otroci odraščajo, ampak kakšen ta trenutek, bi obdržala. Za na stara leta. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
12.3.2009 22:49:59   
aleksandra silvija
RMRM-koliko sta stara Sara in Mark na sliki?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
12.3.2009 22:51:43   
aleksandra silvija
O, že enajst bo ura. Še enkrat merjenje sladkorja, potem grem pa kar malo v kad in kakšen časopis zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3357
12.3.2009 22:52:08   
Tina 28
Haha..AS sta bla pa zagnana. Jaz ne bi šla nazaj...saj tko je pa Nejc ratal...k nisem marala kondomovuser posted image .

Saj jaz ji tud med obroku načeloma ne dajem. Sam hočem, da bi se navadla jest na tri ali štiri ure...pol pa ji včasih po obroku, ko razočarano gleda v prazno skledico...dam kaj, da se zamoti. Vmes pa dobi, če je kriza...ali pa, ko kdo malica pa prosijači...ji dam rajš kar jabolko...

...ja včasih se bi rajš skrila pred njo ko jem...sam da zagleda, da kdo v usta nosi...že prosijačiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
12.3.2009 22:53:35   
Tina 28
Obe mata luštne otročke. Mni gre tudi na jok.ko gledam kakšne Nejčeve video posnetke...v obdobju enega leta in malo čez. Kolk je bil fleten in posrečen.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
12.3.2009 22:56:09   
aleksandra silvija
Lovro pa nikol ne prosjači za hrano, razen če kdo je celo jabolko ali hruško. Nikol, nikol, nikol. Samo pluva in dela brrrrrrrrrr.
Veš kako je super, ko je ves umazan on, jaz, vsa okolica---pa o.k. naj bo vse umazano, ko bi vsaj kaj pojedel, ampak ne.
O.k. poje za 1 malo žličko recimo ali 2 če se res trudiva in če mi ga nekako uspe zamoti, ampak to ni obrok za 9-mesečnega otroka.
Res upam, da se mu vrne apetit na tisto, ko poje recimo enih 30,40 ml na obrok

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
12.3.2009 23:01:48   
RMRM
V vsakem primeru je težko, če noče jest, al pa če bi skoz hotel jest, pa mu ne moreš dat. Pri nas je zaenkrat še vedno na 3 -4 ure, največkrat kar na 3. Se pa včasih tud zgodi, če kdo zraven kaj je ali pije, da se začne na ful jokat. Mi je tolk smešn.

AS - Sara je bila tukaj stara 7,5 let, Mark pa dobre 4,5.

Neposredna povezava do sporočila: 3361
12.3.2009 23:03:22   
aleksandra silvija

V vsakem primeru je težko, če noče jest, al pa če bi skoz hotel jest, pa mu ne moreš dat.Vsekakor ni nič od tega fino. Pri nas je zaenkrat še vedno na 3 -4 ure, največkrat kar na 3. Se pa včasih tud zgodi, če kdo zraven kaj je ali pije, da se začne na ful jokat. Mi je tolk smešn.

AS - Sara je bila tukaj stara 7,5 let, Mark pa dobre 4,5.--se mi je zdelo, da morat biti v letih naših dveh

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
12.3.2009 23:06:19   
RMRM
Mi je blo tolk fino, ko mi je svakinja zapekla CD s slikami, ki jih sploh še nisem vidla.user posted image user posted image . Pa zraven mam še par slikc od obhajila, sta bla taka cukra. Mi je ful žal, da že prej ni blo digitalcev, ker so čist druge slike kot pa z navadnim fotoaparatom.

Neposredna povezava do sporočila: 3363
12.3.2009 23:19:39   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je blo tolk fino, ko mi je svakinja zapekla CD s slikami, ki jih sploh še nisem vidla.user posted image user posted image . Pa zraven mam še par slikc od obhajila, sta bla taka cukra. Mi je ful žal, da že prej ni blo digitalcev, ker so čist druge slike kot pa z navadnim fotoaparatom.
Ja in slike  lažje kopiraš, jih več imaš.

Smo Jerneju set zamenjali, sedaj grem pa res v kad, do naslednje meritve imam čas za mehurčkeuser posted image

Nočko in hvala za čvek

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
12.3.2009 23:27:06   
RMRM
nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3365
13.3.2009 11:31:57   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Sofija-itakuser posted image user posted image user posted image .
Ja, se vidi, da se bliža poletje in naši user posted image  vse bolj postajajo malčki. Sedaj pa ne vem ali se naj zaradi tega jokam ali smejemuser posted image user posted image !

Ja, AS, jaz tudi ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3366
13.3.2009 11:38:15   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Uh, jaz pa ne maram sajenja rož. Ne vem, kaj bom zdaj, ko bo treba uredit za okna. Jaz bi samo načrtovala, kaj bomo kupili, pa kje bo, potem rokave zavihat in zarinit v zemljo prste, mi pa ni user posted image user posted image user posted image

Zdej imaš tako al tko ful ponudb, da če kupiš zemljo, rože, korita, ti brezplačno nasadijo, tko da če še nimaš korit kupljenih, mal poglej, kje imajo te akcije.

A tako? Nisem še videla take ponudbe. Hvala za informacijo.

Midva bova najprej uredila korita za okna - balkon imamo tak betonski iz stebričkov, belo pobarvan -  mislim, da tu gor niti ne pridejo rože. Glede okolice bo pa treba še počakati - v drugi polovici aprila nam bodo asfaltirali, potem pride bager, da lepo vse okrog poravna, da bomo posejali travo, potem bova pa naredila načrt glede sajenja dreves, rož in ostalega. Ampak je tudi načrt tak, da bo čimmanj dela z zalivanjem - ker mi radi potujemo, potem pa poleti to ni ravno fajn...

Ja, v arboretum bi pa res lahko šli. Mogoče prihodnji vikend, ko se vračamo iz Portoroža - če bo lepo vreme. Ma, sicer pa je tudi le urca vožnje do tja... Fajn ideje user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
13.3.2009 11:38:21   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Tud jaz letos ne bom pretiravala z rožami. Jih bom tud letos imela samo na spodnjih oknih, na balkonih pa nič. Je preveč dela z zalivanjem.user posted image

Zalivanje--ojojuser posted image .
Moja mami je imela strašno rada rožice in so bile na vseh oknih, povsod okoli hiše, ma na stotine.
In ko je umrla, se je meni zdelo najpomembnejše, da bodo rože še vedno pri nas. In sem jih nanosila na vsa mogoče in nemogoča mesta. Prvo poletje, ko sva bila poročena, sva zvečer oba debelo uro letala naokoli z kanglamiuser posted image

Ravno zaradi tega bom jaz ful zmanjšala količino rož. Tako al tako imam polno grmovnic posajenih, pa je dovolj zelenja. Sem bila tud kar 2 uri pečena, če sem hotla vse zalit. Sploh ko je bila ful vročina, ko je blo treba tud grmovja zalivat.
Mi je pa zdej super čas, ko začne vse brstet, pa poganjat...

Ja, to mi je znano od nas doma - balkon dolžine 12x3 metre - vse naokrog poln korit, potem pa še okna in cel vrt zasajen ob potkah... Je še zmeraj tako - delata mami in sestra. Obema se zdi to samo po sebi umevno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
13.3.2009 11:38:42   
slovenka
btw - ne morem verjeti, da sem danes prva na tej temi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
13.3.2009 12:34:32   
aleksandra silvija
Daaaaaaaaaaan!

Kako zatišjeuser posted image .

Nya-še praznuješ?

Lunca---je pri Maju, kako je z bolečinami? Upam, da bo čim lažlje prestal ta dan operacije in mami tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara--vse naj za 9 mesecev.

Mi smo iz sistematskega.
Sedaj ima 7500 g (v 2-eh mesecih se je zredil za 100g) in 71 cm. Ampak zdravnici se to ne zdi nič posebnega. Je pa živahen, zadovoljen in naša P meni, da je to najpomembnejše-jaz pa tudiuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
13.3.2009 12:41:30   
slovenka
U, AS, a tako počasi zdaj že gre teža? Naša je pri 6 mesecih imela 7200, pa sem mislila, da bo kje 8,5 kg zdaj, pa mogoče ne bo, ja. Hrbtenica mi pa pravi, da ima 15 kg user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3371
13.3.2009 12:42:29   
slovenka
Nič, grem zdaj. Predavam popoldne in jutri dopoldne. Pridna jaz. Moram služiti, da bom lahko zemljo in korita za rože kupila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
13.3.2009 12:42:52   
aleksandra silvija

U, AS, a tako počasi zdaj že gre teža? Naša je pri 6 mesecih imela 7200, pa sem mislila, da bo kje 8,5 kg zdaj, pa mogoče ne bo, ja. Hrbtenica mi pa pravi, da ima 15 kg user posted image user posted image user posted image

Meni se zdi, da bom vesela, če bo imel ob 1 letu 8 kguser posted image .

Ko pogledam seznam s težo junijčkov, me skor kap

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
13.3.2009 12:43:42   
aleksandra silvija

Nič, grem zdaj. Predavam popoldne in jutri dopoldne. Pridna jaz. Moram služiti, da bom lahko zemljo in korita za rože kupila user posted image user posted image user posted image

Peridna.

Ti res kar kupi že zasajena korita.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
13.3.2009 13:08:59   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image PA JE  res danes petek 13,in zakaj,maj ni bil operiran,zaradi tega,ker bi moral biti tešč,pa mu je sosedov fant ponudil sok in ga je spil in tako,nista smela na operacijo,jezna na očija,je šel na sprehod po hodniku,par minut pred odhodom v operacijsko in takrat sta se fanta nalivala s sokom,sedaj imamo datum čez en mesec in pol-juhuhu..................tolažim se samo s tem,da je že bila to višja sila in da je moralo priti do tega.Pa jaz sem bla pri zobarju,sedaj pa imam mir za nslednjih pet let.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?