slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Uh, jaz pa ne maram sajenja rož. Ne vem, kaj bom zdaj, ko bo treba uredit za okna. Jaz bi samo načrtovala, kaj bomo kupili, pa kje bo, potem rokave zavihat in zarinit v zemljo prste, mi pa ni Zdej imaš tako al tko ful ponudb, da če kupiš zemljo, rože, korita, ti brezplačno nasadijo, tko da če še nimaš korit kupljenih, mal poglej, kje imajo te akcije. A tako? Nisem še videla take ponudbe. Hvala za informacijo. Midva bova najprej uredila korita za okna - balkon imamo tak betonski iz stebričkov, belo pobarvan - mislim, da tu gor niti ne pridejo rože. Glede okolice bo pa treba še počakati - v drugi polovici aprila nam bodo asfaltirali, potem pride bager, da lepo vse okrog poravna, da bomo posejali travo, potem bova pa naredila načrt glede sajenja dreves, rož in ostalega. Ampak je tudi načrt tak, da bo čimmanj dela z zalivanjem - ker mi radi potujemo, potem pa poleti to ni ravno fajn... Ja, v arboretum bi pa res lahko šli. Mogoče prihodnji vikend, ko se vračamo iz Portoroža - če bo lepo vreme. Ma, sicer pa je tudi le urca vožnje do tja... Fajn ideje