|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
12.3.2009 16:23:41   
Taanikaa
daaaan..
lonapo sej nevem kaj naj ti rečem..jst bi znorela čist,k sem taka da bi tud skočla v te dohtarje ,če bi blo trebauser posted image ..kr pojdi k dežurnemu zvečer,upam no da vsaj vročina padeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca a pr vas je pa napočil dan D...uuuuu..jst mam pa šele maja...javi jutri kak bo kej Maj...pikola me kr stiska zanj...user posted image user posted image user posted image evo še za Maja da bo fajn prenesel operacijo,da bo čim manj bolelo jutri...

bejbe zunaj je pa tkoo fajn..mal še piha ampak ne več tko hčladen veter,sma bila od 13 do sedaj zunaj,pa sem ga mogla noter peljat se je že mali kr malo naveličal,pa previt je blo treba ga...pa kr paše tkole it mal ven,mal na kavo z mamicam...fajn je res..
Vsem malim in velikim slavljencem pa želim vse naj najuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
12.3.2009 16:57:28   
lonapo
lunca-mi mamo veze pr tej dohtarc, pa nismo mogl nč narest.
Vročina še ni padla-od treh naprej sem ga najprej skopala v mlačni vodi- nič, dala kisove obkladke-nič-zavila v mrzlo rjuho pa v deko-je bla čez 15 min tolk vroča rjuha, zdej sem jo zamenjala in sedaj spi zavit v mokro mrzlo rjuho in deko,
čakam da bo ura sedem da gremo na metelkovo k dežurnemu- če ns pa še od tm domov pošljejo se mi bo pa utrgal. Sem klicala na infekcijsko, mi je dr rekla da če ne pije ga bodo dal na infuzijo,ampak nujno rabimo napotnicouser posted image user posted image user posted image  prokleti hudičiuser posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
12.3.2009 18:03:58   
lunca14
Lonapo.........ma kake veze pa maš,da noče napisat ene napotnice in na podlagi česa je ne sme napisat,reci ji da tvegaš za vročinske krče,al pa da ne greš od nje dokler ti ne napiše napotnice,ker to ni normalno,da moraš met otroka v cunjo zavitga-halo,pa kaj se grejo?dej uštimejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
12.3.2009 18:44:46   
beyba
Sam na hitro da vas pozdravim, dans so mi modrostni zob rezal ven :-( au boliuser posted image

Sem na hitro preletela in ugotovila da rabte met full user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lanapo jst bi že znorela da ni normalno da ma otrok tolk dolgo tako visoko vročino......

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
12.3.2009 18:48:21   
Tina 28
joj Lonapo...mi smo bli dva dni na takem, pa so nas poslal naprej v bolnico odvzet kri, kaj je to. Mogoče mislijo, da če je bolezen znana, pa ni treba v bolnico al kaj. Še dobro, da maš voltaren svečke...nam je sam ta prijela.

Sam tolk dni jepa že kriza...žigec je verjetno čist izmučen. res mal zanor!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
12.3.2009 19:47:19   
lonapo
vročina nam je padla po svečki in zdajle spi, tko da bom počakala še z metelkovo, bomo vidl mogoče jo bomo pa zvozili.Je tud mal jedel pa celo nekaj popil. Pustimo se presenetiti.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
12.3.2009 19:57:41   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER lonapo,sam da je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
beyba..........tud teb pa rpokic za zobek,ki ga ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
12.3.2009 20:40:20   
*Mojca*
lonapo: za infekcijsko res rabiš napotnico in jo boš na Metelkovi verjetno res dobila, ampak ti povem da če je Žiga primerno hidriran ga bodo poslali domov. Kljub temu, da ima visoko vročino. Ker vročino lahko zbijaš doma. Vem da se ti trga, ampak žal pri noricah nimaš kaj, otrok jih mora sam premagat, je pa sranje pri takih malih. Lani sem delala tam in smo imeli fankta s ressss grdimi noricami, zagnojenimi, po celem telesu, pa je šel po hitrem postopku domov, preden bi tam še kaj fasal user posted image

Upam, da bo tole čimprej minilo in da se pozdravite! user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
12.3.2009 21:29:28   
RMRM
Čer!

Slovenka, kam si ušla? Sem te ravno hotla vprašat, kako so uspeli pravniški dneviuser posted image . Verjamem, da si blestelauser posted image user posted image

Lunca, user posted image user posted image user posted image za Maja.

Lonapo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej preženete vročino in norice.

Mi2 sva pa tud kar dobro opravila.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
12.3.2009 21:33:27   
slovenka
Ojla pupe, malo zadnje čase nisem utegnila k vam. Sem pa sedaj vse prebrala.

Bogi, bogi, tisti, ki ste bolni. Hitro se pozdravite, zdaj morate ven, ko je pomlad.

Pa čestitke za rd mamic in mini rd user posted image

Mi smo dobro, mala še kar trenira hojo, sedaj se več ne bi držala za oporo, se z obema rokama spusti, pa me bo kar kap lepega dne poleg tega user posted image user posted image user posted image

Drugače sem ji kupila eno pomladno kapico, ki se zaveže, da so uhice res zavarovane pred vetrom, pa mi je tako hecna v njej. Prej pozimi je imela bolj take s kitkami ipd., da je dol viselo. Ji je pa ta malo prevelika, pa jo non stop vlečem gor... No, poglejte:

user posted image

No, tu sta pa z atijem rože presajala:

user posted image

Na splošno je sedaj štala z rožami - sem zadnjič po kolenih zbrisala ploščice v kuhni, potem pa ona v dnevni skoplje rožo in prinese blato notri. Strašno no. user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
12.3.2009 21:35:45   
slovenka
Ojla RMRM, eh, to je šele prihodnji teden user posted image user posted image user posted image Blestela? Eh, to ne bo ravno, ni nobene rdeče preproge in nič user posted image user posted image user posted image Gremo pa vsi trije v Portorož, že v četrtek, zvečer grem jaz na skupno večerjo za udeležence, onadva bosta pa v sobi gledala TV ali že kaj, saj je fajn hotel - potem v petek dopoldne predavam, pa ostanemo še v soboto, če bo lepo vreme...

Delam pa ta vikend - jutri popoldne in v soboto zjutraj - 8 ur predavanj. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
12.3.2009 21:36:46   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image

Evo našga šoferjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj bili v Merkurju in sva malo privezala notri v tisti voziček z avtom spredaj. Sploh ne morem verjeti, da imamo že tako velikega otroka, da tam spredaj sedi. Pa je tako za volan držala in okrog gledala. Neverjetno pač...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
12.3.2009 21:44:36   
RMRM
Slovenka, sem zgleda mal pomešala.

Kapica je pa luštna, taka punčkasta, rozastauser posted image . Jaz moram tud eno fajno spomladansko kupit, pa v BC nimajo nič pametnega, 20 eur za kapo pa tud ne dam. Gorenka pačuser posted image . Je tko hecen, ko mu oblečem spomladansko jakno, pa zimsko kapo s cofomuser posted image .

Rožice je pa zgodaj začela sadit user posted image user posted image user posted image . Mi je to najlepše opravilo, zato imam tako rada pomlad.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.3.2009 21:48:58   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Kapica je pa luštna, taka punčkasta, rozastauser posted image . Jaz moram tud eno fajno spomladansko kupit, pa v BC nimajo nič pametnega, 20 eur za kapo pa tud ne dam. Gorenka pačuser posted image . Je tko hecen, ko mu oblečem spomladansko jakno, pa zimsko kapo s cofomuser posted image .

Rožice je pa zgodaj začela sadit user posted image user posted image user posted image . Mi je to najlepše opravilo, zato imam tako rada pomlad.

Ta naša je bila 9 eur v Aladinu. Saj tudi Štajerci pazimo na denar - razen ko gre za vino user posted image user posted image user posted image

Uh, jaz pa ne maram sajenja rož. Ne vem, kaj bom zdaj, ko bo treba uredit za okna. Jaz bi samo načrtovala, kaj bomo kupili, pa kje bo, potem rokave zavihat in zarinit v zemljo prste, mi pa ni user posted image user posted image user posted image

Glede datumov pa eh, saj, ko pa toliko vnaprej govorim user posted image Smo morali takrat pisne prispevke poslati...

Lepo spite, moram iti - je treba sušo zadnjih dni končati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.3.2009 21:50:14   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ta naša je bila 9 eur v Aladinu. Saj tudi Štajerci pazimo na denar - razen ko gre za vino user posted image user posted image user posted image

Uh, jaz pa ne maram sajenja rož. Ne vem, kaj bom zdaj, ko bo treba uredit za okna. Jaz bi samo načrtovala, kaj bomo kupili, pa kje bo, potem rokave zavihat in zarinit v zemljo prste, mi pa ni user posted image user posted image user posted image

Glede datumov pa eh, saj, ko pa toliko vnaprej govorim user posted image Smo morali takrat pisne prispevke poslati...

Lepo spite, moram iti - je treba sušo zadnjih dni končati user posted image user posted image user posted image

le pejt, le pejt, da nadoknadišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
12.3.2009 21:51:49   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Zdej imaš tako al tko ful ponudb, da če kupiš zemljo, rože, korita, ti brezplačno nasadijo, tko da če še nimaš korit kupljenih, mal poglej, kje imajo te akcije.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
12.3.2009 21:52:31   
aleksandra silvija
Čeer!

Nya- se pridružujem čestitkam za tvoj rojstni dan.

Lonapo-joj, sj to ne moreš verjet, no! Držim pesti, da norice minejo. In to zelo hitro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca- za Majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sofija-itakuser posted image user posted image user posted image .
Ja, se vidi, da se bliža poletje in naši user posted image  vse bolj postajajo malčki. Sedaj pa ne vem ali se naj zaradi tega jokam ali smejemuser posted image user posted image !

RMRM-hvala, sem mojemu povedala, da mi boš zrihtala kapljice, da si jih že naročila - v glavnem-sedaj vidi, da naš RR ni kar takouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
12.3.2009 21:58:09   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

.....naročila - v glavnem-sedaj vidi, da naš RR ni kar takouser posted image user posted image user posted image .

hi,hi, da ne bodo naši možje na koncu bolj navdušeni nad RR kot me. Od Tine bojevita se je tud kar vživela v debato.user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
12.3.2009 21:58:09   
aleksandra silvija
Slovenka-nočko.

rožce-mmmm, ampak doma jih trenutno ne bom veliko sadila. Okolica ni čisto nič po mojem okusu, bomo samo na balkon dali.
Ja, pri nas balkonske rože sadi user posted image , zunaj pa jaz. Sedaj samo upam, da nam recesija ne poje načrtov in da bom čez nekaj let sadila rožce okoli svoje hiške.

Jernej je danes eno pogrunatal.
Ugotovil je, da potrebujemo 2 atika. 1, ki bi hodil v službo in nosil denar, tega, ki ga pa že imamo, bi imeli pa kar doma.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3319
12.3.2009 21:58:55   
aleksandra silvija

.....naročila - v glavnem-sedaj vidi, da naš RR ni kar takouser posted image user posted image user posted image .

hi,hi, da ne bodo naši možje na koncu bolj navdušeni nad RR kot me. Od Tine bojevita se je tud kar vživela v debato.user posted image user posted image

Pri mojem kljub temu ni strahuuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
12.3.2009 21:59:24   
RMRM

Slovenka-nočko.

rožce-mmmm, ampak doma jih trenutno ne bom veliko sadila. Okolica ni čisto nič po mojem okusu, bomo samo na balkon dali.
Ja, pri nas balkonske rože sadi user posted image , zunaj pa jaz. Sedaj samo upam, da nam recesija ne poje načrtov in da bom čez nekaj let sadila rožce okoli svoje hiške.

Ugotovil je, da potrebujemo 2 atika. 1, ki bi hodil v službo in nosil denar, tega, ki ga pa že imamo, bi imeli pa kar doma.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jernej. Mi bi tud takouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3321
12.3.2009 21:59:56   
aleksandra silvija

Slovenka-nočko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jernej. Mi bi tud takouser posted image

Verjamem.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
12.3.2009 22:00:57   
RMRM
Tud jaz letos ne bom pretiravala z rožami. Jih bom tud letos imela samo na spodnjih oknih, na balkonih pa nič. Je preveč dela z zalivanjem.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
12.3.2009 22:03:56   
aleksandra silvija
Jaz ne vem več. Ob desetih zvečer začne Jerneju cuker noret. danes spet. ga ima skor 20 namesto enih 8.
Nič, bom pa na RR visela.

Neposredna povezava do sporočila: 3324
12.3.2009 22:06:49   
Tina 28

Slovenka-nočko.

Verjamem.

on bo še daleč prišel, če bo imel take briljantne ideje. samo bolj težko so izvedljive. no, v primeru ožiralskih samohranilk pa so res izjeme.

Nya...pozabla...vseeeeee najboooooljšeeee!

Slovenka...jaz rože nasadim, uredim (balkonske seveda..vrt še nimam kaj urejat)...pol sem pa lena za zalijat...zjutraj ponavadi prepozna...zvečer pa pozabim. Ampak se kar trudijo. Ponavadi gremo  pa VSAKO LETO V ARBURETUM...ZAME JE TO ZDAJ ŽE TRADICIJA. sEM BIVŠEGA VLEKLA, PA ZDAJ ŠE BOJEVITO...lepizlet, pa še rože nabavim

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?