Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:06:49
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tud jaz letos ne bom pretiravala z rožami. Jih bom tud letos imela samo na spodnjih oknih, na balkonih pa nič. Je preveč dela z zalivanjem. Zalivanje--ojoj . Moja mami je imela strašno rada rožice in so bile na vseh oknih, povsod okoli hiše, ma na stotine. In ko je umrla, se je meni zdelo najpomembnejše, da bodo rože še vedno pri nas. In sem jih nanosila na vsa mogoče in nemogoča mesta. Prvo poletje, ko sva bila poročena, sva zvečer oba debelo uro letala naokoli z kanglami
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:10:05
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Arboretum--komaj čakam. tam se mi je res super sprehajt. Običajno rinemo tja v največji gužvi (1. maj) in še kakšen obisk, ko ni take gužve
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:11:52
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tud jaz letos ne bom pretiravala z rožami. Jih bom tud letos imela samo na spodnjih oknih, na balkonih pa nič. Je preveč dela z zalivanjem. Zalivanje--ojoj . Moja mami je imela strašno rada rožice in so bile na vseh oknih, povsod okoli hiše, ma na stotine. In ko je umrla, se je meni zdelo najpomembnejše, da bodo rože še vedno pri nas. In sem jih nanosila na vsa mogoče in nemogoča mesta. Prvo poletje, ko sva bila poročena, sva zvečer oba debelo uro letala naokoli z kanglami Ravno zaradi tega bom jaz ful zmanjšala količino rož. Tako al tako imam polno grmovnic posajenih, pa je dovolj zelenja. Sem bila tud kar 2 uri pečena, če sem hotla vse zalit. Sploh ko je bila ful vročina, ko je blo treba tud grmovja zalivat. Mi je pa zdej super čas, ko začne vse brstet, pa poganjat...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:14:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Arboretum--komaj čakam. tam se mi je res super sprehajt. Običajno rinemo tja v največji gužvi (1. maj) in še kakšen obisk, ko ni take gužve Jaz pa ravno zaradi gužve nočem it. Sem ratala tak zapečkar, da je groza. Pred leti smo šli velikokrat okrog Blejskega jezera, zdej mi je pa to tako mimo, ker med vikendi je tolk folka, da je noro. Gremo raje proti Vratom do Peričnika, je tak ljubi mir, pa skoz gozd. No, z Lukskom še nismo šli, tko da se prav veselim poletja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:14:54
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja..pomlad se voha...ptički pojejo...sneg paveselo slepi. Jaz sem Anji danes kar navezala na njeno kapo Nejčevo poletno z zelo dolgim šiltom. Jaz bi pa tako rada najdla...šilt in pokrita ušeska. Pa ne šilt sam za vzorec...tolk da pokrije njene lepe kitasjske očke, ki res nastradajo v tej slepoti snega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:16:59
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Arboretum--komaj čakam. tam se mi je res super sprehajt. Običajno rinemo tja v največji gužvi (1. maj) in še kakšen obisk, ko ni take gužve Jaz pa ravno zaradi gužve nočem it. Sem ratala tak zapečkar, da je groza. Pred leti smo šli velikokrat okrog Blejskega jezera, zdej mi je pa to tako mimo, ker med vikendi je tolk folka, da je noro. Gremo raje proti Vratom do Peričnika, je tak ljubi mir, pa skoz gozd. No, z Lukskom še nismo šli, tko da se prav veselim poletja. mi gremo kak dan prej ponavadi...ker ma moja mami takrat RD. Sem vedno mislila, da kresove zaradi nje kurijo. Nas je pa atri parkrat tja peljal...in mi je zato tako všeč, ker je bil to en in edini izlet, ki smo siga vsake par let privoščil. Je bil zlo zaposlen...pa je mami za RD počastil z veliko rož.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:19:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Če hočemo kam vsi, pridejo v poštev samo nedelje in kakšni prazniki. sami se mi pa ne ljubi letat okoli. Kakšen km se že zapeljem, ampak si ne predstavljam, da bi sama peljala otroke na eno sredo v arbotretum--čeprav to niti ne bi bilo slabo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:19:40
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Arboretum--komaj čakam. tam se mi je res super sprehajt. Običajno rinemo tja v največji gužvi (1. maj) in še kakšen obisk, ko ni take gužve Jaz pa ravno zaradi gužve nočem it. Sem ratala tak zapečkar, da je groza. Pred leti smo šli velikokrat okrog Blejskega jezera, zdej mi je pa to tako mimo, ker med vikendi je tolk folka, da je noro. Gremo raje proti Vratom do Peričnika, je tak ljubi mir, pa skoz gozd. No, z Lukskom še nismo šli, tko da se prav veselim poletja. mi gremo kak dan prej ponavadi...ker ma moja mami takrat RD. Sem vedno mislila, da kresove zaradi nje kurijo. Nas je pa atri parkrat tja peljal...in mi je zato tako všeč, ker je bil to en in edini izlet, ki smo siga vsake par let privoščil. Je bil zlo zaposlen...pa je mami za RD počastil z veliko rož. zelo lepo darilo. Tina, tako kapico sem jaz Lukasu poleti kupila v BC. Spredaj šilt, čez ušesa, pa še zadaj je tak podaljšek, da otroka ne opeče. Upam da si predstavljaš. Sam zdej niso imel nič takega, tist kar mi je bilo kolkr tolk všeč, so ble pa juhuhu cene
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:20:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Arboretum--komaj čakam. tam se mi je res super sprehajt. Običajno rinemo tja v največji gužvi (1. maj) in še kakšen obisk, ko ni take gužve Jaz pa ravno zaradi gužve nočem it. Sem ratala tak zapečkar, da je groza. Pred leti smo šli velikokrat okrog Blejskega jezera, zdej mi je pa to tako mimo, ker med vikendi je tolk folka, da je noro. Gremo raje proti Vratom do Peričnika, je tak ljubi mir, pa skoz gozd. No, z Lukskom še nismo šli, tko da se prav veselim poletja. mi gremo kak dan prej ponavadi...ker ma moja mami takrat RD. Sem vedno mislila, da kresove zaradi nje kurijo. Nas je pa atri parkrat tja peljal...in mi je zato tako všeč, ker je bil to en in edini izlet, ki smo siga vsake par let privoščil. Je bil zlo zaposlen...pa je mami za RD počastil z veliko rož. Aja? Tvoja mami ima RD 1.5.? moj oče tudi. Mami je imela pa 8.3
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:21:25
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Če hočemo kam vsi, pridejo v poštev samo nedelje in kakšni prazniki. sami se mi pa ne ljubi letat okoli. Kakšen km se že zapeljem, ampak si ne predstavljam, da bi sama peljala otroke na eno sredo v arbotretum--čeprav to niti ne bi bilo slabo ja, res ne bi blo slabo. Pol pa vidiš sredi tedna, ko ni gužve, junijke 2008 z junijčki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:22:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Arboretum--komaj čakam. tam se mi je res super sprehajt. Običajno rinemo tja v največji gužvi (1. maj) in še kakšen obisk, ko ni take gužve Jaz pa ravno zaradi gužve nočem it. Sem ratala tak zapečkar, da je groza. Pred leti smo šli velikokrat okrog Blejskega jezera, zdej mi je pa to tako mimo, ker med vikendi je tolk folka, da je noro. Gremo raje proti Vratom do Peričnika, je tak ljubi mir, pa skoz gozd. No, z Lukskom še nismo šli, tko da se prav veselim poletja. mi gremo kak dan prej ponavadi...ker ma moja mami takrat RD. Sem vedno mislila, da kresove zaradi nje kurijo. Nas je pa atri parkrat tja peljal...in mi je zato tako všeč, ker je bil to en in edini izlet, ki smo siga vsake par let privoščil. Je bil zlo zaposlen...pa je mami za RD počastil z veliko rož. zelo lepo darilo. Tina, tako kapico sem jaz Lukasu poleti kupila v BC. Spredaj šilt, čez ušesa, pa še zadaj je tak podaljšek, da otroka ne opeče. Upam da si predstavljaš. Sam zdej niso imel nič takega, tist kar mi je bilo kolkr tolk všeč, so ble pa juhuhu cene Pri nas še niti nimajo robe. Smo šli danes po čevlje, hlače, majčke, a majčk s kratkimi sploh še nimajo prav veliko, da o kakšnih pametnih kapicah sploh ne govorim. Najti dobro poletno kapo (oči, ušesa) je kar loterija.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:22:38
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Če hočemo kam vsi, pridejo v poštev samo nedelje in kakšni prazniki. sami se mi pa ne ljubi letat okoli. Kakšen km se že zapeljem, ampak si ne predstavljam, da bi sama peljala otroke na eno sredo v arbotretum--čeprav to niti ne bi bilo slabo ja, res ne bi blo slabo. Pol pa vidiš sredi tedna, ko ni gužve, junijke 2008 z junijčki zdej sem pa tako glupo napisala, sa sama komaj razumem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:22:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Če hočemo kam vsi, pridejo v poštev samo nedelje in kakšni prazniki. sami se mi pa ne ljubi letat okoli. Kakšen km se že zapeljem, ampak si ne predstavljam, da bi sama peljala otroke na eno sredo v arbotretum--čeprav to niti ne bi bilo slabo ja, res ne bi blo slabo. Pol pa vidiš sredi tedna, ko ni gužve, junijke 2008 z junijčki No, tako, ja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:23:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Če hočemo kam vsi, pridejo v poštev samo nedelje in kakšni prazniki. sami se mi pa ne ljubi letat okoli. Kakšen km se že zapeljem, ampak si ne predstavljam, da bi sama peljala otroke na eno sredo v arbotretum--čeprav to niti ne bi bilo slabo ja, res ne bi blo slabo. Pol pa vidiš sredi tedna, ko ni gužve, junijke 2008 z junijčki zdej sem pa tako glupo napisala, sa sama komaj razumem Jaz te čist zastopim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:24:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Če hočemo kam vsi, pridejo v poštev samo nedelje in kakšni prazniki. sami se mi pa ne ljubi letat okoli. Kakšen km se že zapeljem, ampak si ne predstavljam, da bi sama peljala otroke na eno sredo v arbotretum--čeprav to niti ne bi bilo slabo ja, res ne bi blo slabo. Pol pa vidiš sredi tedna, ko ni gužve, junijke 2008 z junijčki zdej sem pa tako glupo napisala, sa sama komaj razumem Jaz te čist zastopim pol pa ni panike
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:24:22
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Arboretum--komaj čakam. tam se mi je res super sprehajt. Običajno rinemo tja v največji gužvi (1. maj) in še kakšen obisk, ko ni take gužve Jaz pa ravno zaradi gužve nočem it. Sem ratala tak zapečkar, da je groza. Pred leti smo šli velikokrat okrog Blejskega jezera, zdej mi je pa to tako mimo, ker med vikendi je tolk folka, da je noro. Gremo raje proti Vratom do Peričnika, je tak ljubi mir, pa skoz gozd. No, z Lukskom še nismo šli, tko da se prav veselim poletja. mi gremo kak dan prej ponavadi...ker ma moja mami takrat RD. Sem vedno mislila, da kresove zaradi nje kurijo. Nas je pa atri parkrat tja peljal...in mi je zato tako všeč, ker je bil to en in edini izlet, ki smo siga vsake par let privoščil. Je bil zlo zaposlen...pa je mami za RD počastil z veliko rož. Aja? Tvoja mami ima RD 1.5.? moj oče tudi. Mami je imela pa 8.3 Moja "tašča" ga ima tudi 8.3....smo bli ravno v nedeljo na kosilu...je Anja spet 10 min prestrašeno tulila, dokler jni ugotovila, da ne grem nikamor in obila papico pred sabo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:25:42
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Arboretum--komaj čakam. tam se mi je res super sprehajt. Običajno rinemo tja v največji gužvi (1. maj) in še kakšen obisk, ko ni take gužve Jaz pa ravno zaradi gužve nočem it. Sem ratala tak zapečkar, da je groza. Pred leti smo šli velikokrat okrog Blejskega jezera, zdej mi je pa to tako mimo, ker med vikendi je tolk folka, da je noro. Gremo raje proti Vratom do Peričnika, je tak ljubi mir, pa skoz gozd. No, z Lukskom še nismo šli, tko da se prav veselim poletja. mi gremo kak dan prej ponavadi...ker ma moja mami takrat RD. Sem vedno mislila, da kresove zaradi nje kurijo. Nas je pa atri parkrat tja peljal...in mi je zato tako všeč, ker je bil to en in edini izlet, ki smo siga vsake par let privoščil. Je bil zlo zaposlen...pa je mami za RD počastil z veliko rož. Aja? Tvoja mami ima RD 1.5.? moj oče tudi. Mami je imela pa 8.3 Moja "tašča" ga ima tudi 8.3....smo bli ravno v nedeljo na kosilu...je Anja spet 10 min prestrašeno tulila, dokler jni ugotovila, da ne grem nikamor in obila papico pred sabo kakšna pojava Tina, zdej ko so taki lepi dnevi, če boš kaj okrog Bleda hodila, se lahko dobimo, pa še Ninny mal pocukava za rokav.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:27:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tina, vsaj ne pozabiš na RD Naj tvoja Anja še Lovru pokaže, da je fajn jest
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:28:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Predlani:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:31:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kam je Lunca šla?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:32:05
|
|
|
|
Tina 28
|
Ko smo bili najstniki, smo bilipokresoih in piknikih...pol pa dopoldan vsi prismrdel domov in bili malo tko....pa polubčkal mamico. Sestri se je enkrat še tko dogajal, da je pojedla v gostilni še z naših krožnikov ko nismo mogli več. Bila je kot luknja brez dna...pa kar mal se ji je pelo. Jaz sem pa iz istega razloga ponavad manj pojedla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:36:15
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Tina, vsaj ne pozabiš na RD Naj tvoja Anja še Lovru pokaže, da je fajn jest Joj...res je grozno, če moraš otroka silit s hrano. Jaz tega problema nimam...res je ko taprav požeruhec. Danes je prvič nekaj plunla iz ust...solato (malo okisano). To ji pa očitno še ne paše...ampak jo bomo že navadl, ko bo čas zato. Sem pa dala Nejcu njene piškotke in ji rade za grist dajem (med obroki seveda, če mora mal počakat) jabolček alpa napol kuhano korenje(tolk, da je še trd in tolk mehah, da ga lahko fajn je)...alpa žemljico. Piškotov res ne rabi... A sem grozna ane. Saj stradam jo ne...ji dajem da je klkor rabi pri zdravem obroku seveda. ji pa med obroki ne dajem raznih piškotov...ker bi snedla vse. Kako bo pol svojo zlato ritkico okol nsila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:36:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Z mojim sva šla okoli 1. maja na Lisco-še pred poroko. Sva prišla že kar daleč in se sponila, da nimamva kondomov. Greva lepo nazaj, daleč do avta (skor 1 ura hoda), nato spet precej daleč do neke bencinske--in nazaj. Potem se nama je uspelo celo zgubiti in namesto 2eh urc, sva lezla (v drugo) gor enih 6--kaj sva delala, mi še danes ni jasno , kondomov nisva uspela ponucat, ker sva morala najprej gor pridet, potem še dol pred temo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:39:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Tina, vsaj ne pozabiš na RD Naj tvoja Anja še Lovru pokaže, da je fajn jest Joj...res je grozno, če moraš otroka silit s hrano. Jaz tega problema nimam...res je ko taprav požeruhec. Danes je prvič nekaj plunla iz ust...solato (malo okisano). To ji pa očitno še ne paše...ampak jo bomo že navadl, ko bo čas zato. Sem pa dala Nejcu njene piškotke in ji rade za grist dajem (med obroki seveda, če mora mal počakat) jabolček alpa napol kuhano korenje(tolk, da je še trd in tolk mehah, da ga lahko fajn je)...alpa žemljico. Piškotov res ne rabi... A sem grozna ane. Saj stradam jo ne...ji dajem da je klkor rabi pri zdravem obroku seveda. ji pa med obroki ne dajem raznih piškotov...ker bi snedla vse. Kako bo pol svojo zlato ritkico okol nsila Tina, ti tako dobro kuhaš No, ti ji ne daješ med obroki , jaz pa tudi ne, ker upam, da bo le kaj pojedel če bo lačen. Ampak naš dobro ve, da če bo po obroku jokal, bo dobil mlekca in stvar rešena.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 12.3.2009 22:39:18
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Predlani: kako sta luštna . A ne kako je fino gledat slikce za nazaj, ko vidiš, kako škratki rastejo. Mi je ravno včeraj svakinja dala en cd s slikami, na katerih sta Sara in Mark, ko sta bila majhna. Bom eno prilimala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?