metuljcek321
|
ilatic, srecno, dobr zrihtajta! dzanika, porocaj, kako napreduje renovacija. Pa Janov nosek naj neha strajkat, da se bosta spet lahko potepala na svezem zraku. netki? Jo klicemo ze nekaj dni, pa nic .. hm, upam, da ni kaj narobe ... tudi karamele ni vec na spregled, pa lex ima verjetno full house, in se in se ... javite se punce ... the more, the better! Aha, Tinky, mi tud rabimo takle sedezek za na gugalnico. Ta veliko gugalnico imamo na pa isti stos kot je Obijeva - samo brez lojtrce jo je moz skonstruiral (k je bolj simpl za narest ) mirjam, thanks za penaste banance. Meni so ble v otroctvu tko dobre - vedno sem cakala cetrtek, da je mami prisla iz sluzbe, mi prinesla eno cokoladno bananico & strip Mikija Mustra - to je blo prav obredno. Sem se vlegla na kavc v dnevni in uzivala, uzivala, uzivala ... oh, to so bli casi ... Juno je Sabina na FB. rebeca, saj nisem zato rekla, da bi mogle zdaj nazaj gledat in komentirat ... sam mal mi je v uc padlo Sem se pa nasmejala, da je Anja (ko enkrat vidis atija) le se senca mami & cel ati - hi, hi. Pa se res je tko, menda Ce mojemu tole povem, bo spet za kaksen cm zrasel - ga ni boljsega filinga, kot to, da folk pravi, da je mala izrezan fotko - he, he. nanka, aha, vidva imata tud ta velik kovter. Ima se katera to? Ja, tocno, kje pa kupite posteljnino? rebeca, zdaj bos mogla najdt novo taktiko, da bos imela razlog, da se tvoj stiska k tebi lili je pa men tko lepo ime ... ampak pri sosedih imajo Anjo (hci) ter Lili (mami) & bi bilo ze rahlo ponavljanje, ce bi recimo imela se eno deklico, pa ji dava ime Lili. Pretty unoriginal. Samo sosedovi bi bili pa najbrz kar ponosni. Ali pac ne? Whatever, mal nakladam ... Zajtrk klice ... Mejte se & naj bo danasnji dan lep: