|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 20:47:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
12.3.2009 20:53:13   
Blacky30
Glu3, evo izvoli:

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=20&ziel=flowers

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3327
12.3.2009 21:02:57   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

nanka - jaz bi te ful rada spoznala v živo. res :) zadnjič spet nisem uspela pridet na srečanje. naslednjič pa ziher spet prideva.

se mi zdi, da imava kr podobne probleme :) Matic je po mojem že ven iz krivulje padel... ampak je pa ful gibčen, to pa tud neki šteje, ane :)

Natka je že zdavnaj pod krivuljo, samo zdaj se niti ne sekiram več, komaj čakam da se spoznava. Nekaj smo omenjale 25.3. rezerviraj si datum.

Neposredna povezava do sporočila: 3328
12.3.2009 21:29:11   
Balonchy
Ojla pupe...

Tolk da vas mal pozdravim...
Matic vas pa tut lepo pozdravlja - držte pesti - jutri greva na pediatrijo (pregled po določitvi diagnoze - reflux)...

Pa eno fotko pošiljava... user posted image

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
12.3.2009 21:49:18   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Glu3, evo izvoli:

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=20&ziel=flowers

user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
12.3.2009 21:51:48   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ojla pupe...

Tolk da vas mal pozdravim...
Matic vas pa tut lepo pozdravlja - držte pesti - jutri greva na pediatrijo (pregled po določitvi diagnoze - reflux)...

Pa eno fotko pošiljava... user posted image

user posted image

ii kolk je luštkanuser posted image , pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 22:07:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
12.3.2009 22:56:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

- Majuska, vsako jutro je prav uzitek prizgat RR & zagledat tvoje jutranje poslastice - keep up the good workuser posted image

no to je pa prav lepo slišat user posted image

mi smo se kopali prej ... najprej je čofotal Aleksander, je bil moker do zadnjega lasu na glavi, tolk je šprical z vodo user posted image potlej si je pa še mami privoščila enourno uživancijo. Zdaj pa še današnje fotke pregledam...

Hvala vsem za odgovore o breskvah user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
12.3.2009 23:18:10   
tims
Čer,

Sem mojga vrgla dol z računalnika, z izgovorm, da je dost delu in naj se mal spočijeuser posted image .

Midve sva se imeli ful lepo. Sva bili dobri dve uri in pol na sprehodu in ves čas je spala. Komaj čakam, da bo še topleje.

Ilatic - ful lepa filmčkauser posted image . Mali je res cukerček. Kako se lupčkauser posted image . Naša tud vedno ful odpre usta in te čist zaslinuser posted image

Pigama - bogicauser posted image user posted image . Držim pesti, da bo vse ok s prstom.

Moya - WBuser posted image

Blacky, jaz bi pa tud eno princeskouser posted image . Jaz sem pa lena za delat take stvariuser posted image

Metuljček, bravo za čvek. Pa pazi se, če bo dežuser posted image . 85 let, al kaj? user posted image user posted image  Jaz bom vesela, če jih bom dočakala 60user posted image . Pa ful ste luškani na slikcahuser posted image

Neboglasnica - me je pa Ana ful nasmejala s tole bananouser posted image user posted image user posted image . Zgleda, da ni nič po tebiuser posted image . Hecam se. Bravo za ugoden nakup in za dober pregleduser posted image .

Flower, 40 dolžin si preplavalauser posted image ? Bravo punca.  Jaz jih tok v celem letu neuser posted image .

Zdaj grem še perilo obesit, pol pa počas v pojstlo. Se mi zdi, da sem vsak dan bolj utrujena. Pa zdaj ne vem, a je to od vse daljših sprehodov, al pa me daje spomladanska utrujenost.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3334
12.3.2009 23:25:55   
Majuska
Ej mami ... če pritisnem enega od gumbov na daljincu, se bo tale kup perila zihr sam speglu, kaj praviš? user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
12.3.2009 23:26:22   
tims
Zadnjič smo se pogovarjale o silikonih. Nekaj sem še sikala, da bi si jih pa jest mogoče dala povečat. No, vzamem vse besede nazajuser posted image . Sem včeraj gledala, kako jih vstavljajouser posted image . Je bila skoraj cela operacija na tv.... Vam povem, tud če jih bom mela čist zrolane in potlačene v modrc, mi bojo najlepše. Tisto pa mora bolet k pr norcih. To kar tlačijo notr v tisto majhno zarezo in to s takim "orodjem", da te glava boliuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
12.3.2009 23:27:23   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ej mami ... če pritisnem enega od gumbov na daljincu, se bo tale kup perila zihr sam speglu, kaj praviš? user posted image  

user posted image user posted image user posted image  

Bi takoj prišla k vam po daljincauser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
13.3.2009 0:09:30   
tims
Se poslavljam. Vse sem naredila kar sem nameravala, zdej pa grem mirne vesti v pojstlouser posted image .

Lahko noč vsem.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
13.3.2009 0:59:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

user posted image user posted image user posted image  

Bi takoj prišla k vam po daljincauser posted image

se bojim, da deluje samo v Aleksandrovih ročicah user posted image user posted image

jest tut šibam ... še prej pa

čestitam Juno na njen rojstni dan - vse najlepše!!!
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 7:32:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.3.2009 7:35:10   
rovar_ka
wiiii, enkrat sem prva zjutraj, juhuhuuser posted image Tu je dokaz, da se naša bejba prehitro vstajauser posted image Danes sva vstali že ob 6ih, jaz pijem jutranjo kavico, Tia pa tu pod mojimi nogami občuduje kable in cd-jeuser posted image A nalašč sva njeno igralno področje preselila čisto na drugo stran dnevne sobe, samo zaradi teh kablov. In ona je valda takoj tukaj, kak jo odložim na tlauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
13.3.2009 7:35:35   
rovar_ka
rebeca zaj*****user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 7:44:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
13.3.2009 7:47:25   
Blacky30
Jutro!

Nič ne vidim. user posted image user posted image  Še dobro, da znam slepo tipkat.user posted image  Cela sem še zalimana, ampak že oblečena in nališpana. Čakam, da bo ura dovolj, da grem na busa in v MB. Grem urejat kredit. Držite pesti, da mi ponudijo dobro kupčijo, čeprav je petek 13. in se je že slabo začel, ker sem dobila user posted image .

Majuska, Balonchy, krasne fotke. Kak je še Matica majhen, sem že skoraj pozabla, da so naši čmrlji bili še nedolgo nazaj taki. Pravi srček je, res.user posted image user posted image user posted image

Čao do kasneje!user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.3.2009 7:49:43   
Blacky30
Rebeca, Teja se je danes tud zbudila ob 7h, ampak sem jo nahranila, previla in pustila v pižamici, dala nazaj v posteljico in je v 10 min zaspala nazaj. Če ne bi imela opravkov, bi zdaj jaz spala še z njo do naslednjega bujenja okol 9h.

Zakaj pa ti tak ne narediš in še marsikatera, ki tukaj gor straši ob taki nespodobni uri?user posted image  

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
13.3.2009 7:51:35   
lili3
Dobro jutro,

ja rovarka tej je rebeca za mal prehitela. Tia pa se res zgodaj vstaja.

Jaz pa čakam da se Aljaž zbudi, mleko sem že načrpala. Se zdaj prej vstajam, ker pol ful težko črpam, ker ga moram po celi sobi lovit. Aja, pa njemu se tudi kabli dopadejo.

Majuska, a veš da jaz sem mu pa glih včeraj dala te breskve iz kompota, sam sem jih prej umila. Vem da sem nekje prebrala da jih prej umijejo da niso presladke. In jih je lepo jedel, zraven pa sem dala banano in kekse.

Ilatic, Tarik je pa res ful luškan, jaz tud našega zdaj mal učim da bo dal bravo bravo. Pa ta tvoja pesmica mi zdaj skoz hodi po glavi.

user posted image  Živi za nov zobek.

Flower in Nanka, vidve sta pa res dobri s tem plavanjem. Jaz še nikoli nisem in tudi nikoli ne bom toliko preplavala, sem bolj švoh na tem področju. Imam pa zato rajši tek.

Ste mi spet dale mal mislit s temi kg, ker Aljaž se tudi bolj počasi redi, pa se mi zdi da kr veliko poje. Zdaj ko mu je zobek ven rinu je še celo mal shujšal, ker je ful kakal. Bom mal povprašala pediatrinjo, imamo naslednji teden pregled.

Blacky fajn rihtaj v MB.

< Sporočilo je popravil lili3 -- 13.3.2009 7:55:16 >

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
13.3.2009 7:51:50   
neboglasnica
Ojla!

Ne, nisem šele sedaj vstala, samo vse sem že pospravila, zlikala, oprala in obesila eno rundo. Cel dan se bova potepala, pa še Sara pride domov!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica koliko je stara Ana?

Ančka bo 07.06. stara pet let.

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ej mami ... če pritisnem enega od gumbov na daljincu, se bo tale kup perila zihr sam speglu, kaj praviš?  

Bi takoj prišla k vam po daljinca

se bojim, da deluje samo v Aleksandrovih ročicah

Potem pa mi posodi še Aleksandra, prosim!!

No, staš je odspal jutranjo rundo. Včeraj je namreč oblečen zaspal ob 18.30 in s prekinitvami za hranjenje spal do 05.00, ko smo vstali. Včerajšnja terapija z gongom - nič posebnega, jaz se nisem mogla sprostiti, vse živo mi je rojilo po glavi. Eni so pa močno smrčali, user posted image . Mene pa operirani prst tako skeli, boli, ne znam povedati. Na videz ni nič, samo malce rdeče, ampak boli pa k mat kurja!!! Sploh ne vem več, kaj naj naredim.user posted image Še enkrat rezat? Samo to pomeni, da bom spet en mesec nemobilna in + 10 kg (najmanj).

Juno: vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
13.3.2009 7:53:30   
neboglasnica
kok sm jst smotana: Živa, user posted image za zobek!!!

Blacky30: prebudi se, da se boš lahko vsaj menila na banki. Da ne boš sosedi uredila kredita, user posted image ! user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
13.3.2009 7:54:43   
lili3
U, vidim Rebeca, da sta tvoja dva še bolj zgodna. Jaz zdaj hodim bolj zgodaj spat, okrog 23h in se zbudim nekje ob pol sedmih in mi tak velik bolj paše, prej sem včasih do 1h zjutraj strašila po bajti.

Nič, zdaj se je pa moj sonček zbudil, mu grem pripravit za jest.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
13.3.2009 7:56:06   
Netta
jutro!

ste me kaj pogrešale?user posted image
no imeli smo res pester teden, v ponedeljek ko sem se ravno veselila da vas po dolgem času spet vidim v živo, se ana zbudi z vročino. in potem letanje okrog zdravnikov, pa kri, pa voda...no pokasirali smo eno luštno virozo, ki je imela za glavni simptom nespanje ponoči...beri kričanje! hvalabogu je vsaj pila ves čas dosti, sicer bi verjetno pristali v kaki bolnici.
no ta huje je mimo, danes se je celo samo ene 5x zbudila, pa smo pucali nos, sem takšna kot salelit, pa bo za zdržati.
sem pa ugotovila, da izgleda tako, da ko bo ona bolna, bo tako sitna kot moj kadar je bolan...jojmene joj...sploh ne vem če sem jo kaj odložila iz rok ta tedenuser posted image

dosti jamranja...me premaguje firbec...kaj ste kaj počele ta teden...grem mal poškilit nazaj

recept - za vse sladkosnede...sem dobila super in enostaven recept za tiste penaste bananice oblite s čokolado, če katera želi!!!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?