Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:03:35
|
|
|
|
dana
|
Dober dan! No pr nas se še nč ne dogaja, in sem kar mal fovš tistim, katerim se. Tako da držim pesti, za vse, ki ste v porodnišnici ali na poti do nje, da bi se vse dobro izteklo Kaj je pa z janajo? A ni že včeraj rekla da gre v P?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:03:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, mi zdaj gremo v P na kontrolo.... držte pestke, javim kako in kaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:04:15
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, mi zdaj gremo v P na kontrolo.... držte pestke, javim kako in kaj držimo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:04:57
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Dober dan! No pr nas se še nč ne dogaja, in sem kar mal fovš tistim, katerim se. Tako da držim pesti, za vse, ki ste v porodnišnici ali na poti do nje, da bi se vse dobro izteklo Kaj je pa z janajo? A ni že včeraj rekla da gre v P? pa pri meni je tak
< Sporočilo je popravil pondelak -- 13.3.2009 10:05:41 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:08:07
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro dame, sem upala, da bo danes tudi sonček, pa je oblačno. Pač se ne bomo sončili... (pospravljali pa tudi ne ). Vidim tudi, da se je začelo dogajat na petek 13. zanimiv datum, ni kaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:08:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Mater sem jezna...ravno sem prebrala mejl, ko sem se naročala na ginekološki pregled, ki mora biti v 6 tednih po porodu, no in mi napišejo nazaj: Spoštovani, pri dr. Kavčičevi ste naročeni 1.4.2009 ob 16.30 uri z doplačilom 33€. Lp, naročanje Ma so to eni obiralci...kot da to ne spada še k nosečnosti....ma fuuul me to razkuri, ko samo obirajo.... A v Leonišču moraš plačat???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:08:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 punce men je začela plodovna voda odtekat .... tako da bomo šli počasi v P držite pesti, da bo čimprej mimo No pa sem rekla da bom rodila na petek 13. , če bo seveda še danes, če me ne bodo pustili cel dan še čakat Pridne bodite, se javim ... UUUUUUUUUUUUUU, pa se le nekaj dogaja držimo pesti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:08:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, nam se dogaja na 10-15 minut vidim da je tu gor že pestro pa tako te je skrbelo, da ti bom jaz ušla Pupca, držiiiiiiiiiiiiii se!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:08:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy nič, drage čveke; grem v banjo in pol počasi v P; da vidimo kaj pravi naše ....če me zadržijo al karkoli, javim Naji al pa Felix......... MamaM, drži se
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:08:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Dobro jutro, danes smo pa malo dlje pospali, je imela Taja žurke ponoči, pol se je pa za našo posteljo zagrebla A sem jaz edina,ki nisem imela popadkov danes ponoči? Da ne bom sama tu ostala? No,nič hudega, jaz imam šele v ponedeljek čas. Nič punce, tiste,ki se vam dogaja, srečno in naj vam hitro mine... ! pocka, vse kaže, da bova same ostale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:09:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jst sm še tle......se počasi odpravlam......ne bi gluh rada da je petek 13..... sam očitno da bo.....nč še ni popadkov.......greva še v štacuno......pa k Maši.....jo na hitr polupčkat pol pa najbrž v P.......sporočim felix k bom v LJ.......ve pa mislte name bom nestrpno čakala novičke in navijala zate
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:10:24
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro dame, sem upala, da bo danes tudi sonček, pa je oblačno. Pač se ne bomo sončili... (pospravljali pa tudi ne ). Vidim tudi, da se je začelo dogajat na petek 13. zanimiv datum, ni kaj! pridi k nam, tu je prava pomlad
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:11:01
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Dobro jutro, danes smo pa malo dlje pospali, je imela Taja žurke ponoči, pol se je pa za našo posteljo zagrebla A sem jaz edina,ki nisem imela popadkov danes ponoči? Da ne bom sama tu ostala? No,nič hudega, jaz imam šele v ponedeljek čas. Nič punce, tiste,ki se vam dogaja, srečno in naj vam hitro mine... ! pocka, vse kaže, da bova same ostale glej,da mi ne boš zdaj še ti kam pobegnila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:12:08
|
|
|
|
pocka
|
a si moram jaz tudi še eno zvezdico priborit,da grem lahko rodit? Mogoče mi pa glih do ponedeljka rata.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:12:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Dobro jutro, danes smo pa malo dlje pospali, je imela Taja žurke ponoči, pol se je pa za našo posteljo zagrebla A sem jaz edina,ki nisem imela popadkov danes ponoči? Da ne bom sama tu ostala? No,nič hudega, jaz imam šele v ponedeljek čas. Nič punce, tiste,ki se vam dogaja, srečno in naj vam hitro mine... ! pocka, vse kaže, da bova same ostale sej sm js še tu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:13:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro dame, sem upala, da bo danes tudi sonček, pa je oblačno. Pač se ne bomo sončili... (pospravljali pa tudi ne ). Vidim tudi, da se je začelo dogajat na petek 13. zanimiv datum, ni kaj! pridi k nam, tu je prava pomlad Pri nas je isto s e z vremenom, Pocka pošlji na Štajersko sonce!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:13:39
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Dobro jutro, danes smo pa malo dlje pospali, je imela Taja žurke ponoči, pol se je pa za našo posteljo zagrebla A sem jaz edina,ki nisem imela popadkov danes ponoči? Da ne bom sama tu ostala? No,nič hudega, jaz imam šele v ponedeljek čas. Nič punce, tiste,ki se vam dogaja, srečno in naj vam hitro mine... ! pocka, vse kaže, da bova same ostale sej sm js še tu! vedno manj nas je
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:14:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy nič, drage čveke; grem v banjo in pol počasi v P; da vidimo kaj pravi naše ....če me zadržijo al karkoli, javim Naji al pa Felix......... MamaM, drži se še od mene!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:14:48
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro dame, sem upala, da bo danes tudi sonček, pa je oblačno. Pač se ne bomo sončili... (pospravljali pa tudi ne ). Vidim tudi, da se je začelo dogajat na petek 13. zanimiv datum, ni kaj! pridi k nam, tu je prava pomlad Pri nas je isto s e z vremenom, Pocka pošlji na Štajersko sonce! poslano
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:15:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Dobro jutro, danes smo pa malo dlje pospali, je imela Taja žurke ponoči, pol se je pa za našo posteljo zagrebla A sem jaz edina,ki nisem imela popadkov danes ponoči? Da ne bom sama tu ostala? No,nič hudega, jaz imam šele v ponedeljek čas. Nič punce, tiste,ki se vam dogaja, srečno in naj vam hitro mine... ! pocka, vse kaže, da bova same ostale sej sm js še tu! vedno manj nas je kaj drugače vaju kaj matra?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:16:06
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Dobro jutro, danes smo pa malo dlje pospali, je imela Taja žurke ponoči, pol se je pa za našo posteljo zagrebla A sem jaz edina,ki nisem imela popadkov danes ponoči? Da ne bom sama tu ostala? No,nič hudega, jaz imam šele v ponedeljek čas. Nič punce, tiste,ki se vam dogaja, srečno in naj vam hitro mine... ! pocka, vse kaže, da bova same ostale sej sm js še tu! vedno manj nas je kaj drugače vaju kaj matra? ja, lenoritis
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:16:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro dame, sem upala, da bo danes tudi sonček, pa je oblačno. Pač se ne bomo sončili... (pospravljali pa tudi ne ). Vidim tudi, da se je začelo dogajat na petek 13. zanimiv datum, ni kaj! pridi k nam, tu je prava pomlad Pri nas je isto s e z vremenom, Pocka pošlji na Štajersko sonce! poslano Hvala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:17:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka Dobro jutro, danes smo pa malo dlje pospali, je imela Taja žurke ponoči, pol se je pa za našo posteljo zagrebla A sem jaz edina,ki nisem imela popadkov danes ponoči? Da ne bom sama tu ostala? No,nič hudega, jaz imam šele v ponedeljek čas. Nič punce, tiste,ki se vam dogaja, srečno in naj vam hitro mine... ! pocka, vse kaže, da bova same ostale sej sm js še tu! vedno manj nas je kaj drugače vaju kaj matra? ja, lenoritis , sva že dve!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:18:22
|
|
|
|
pocka
|
kaj boste kuhale danes, no, tiste, ki ne greste rodit? pri nas bo matevž, repa in krvavice, moram porabit tako hrano, ki je pol ne bom mogla jesti, imam polno skrinjo teh zadev
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:19:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka ja, lenoritis , sva že dve! se pridružujem
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?