MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania No kako smo? Je kaj novic? Moj aja, čakam na zadnje hranjenje danes, sem že čist koma...danes sva bila zunaj 3 ure, potem pa je pojedel doma in spet eno uro, en krog....ma mi kar paše zunaj, samo upam da danes ne bo taka kriza ponoči z alergijo...ma sem se zbudila, no me je Timon, pa so me tako oči srbele, še dobro da imam doma še ene kapljice Livostin in tablete za alergijo, sem takoj vzela...sicer na kapljicah piše rok up. do 2.2009, no, sem še tu, a ne,med vami? Torej, še ni krize.... moram poklicati mojo zdr.da mi napiše recepte, za te zadeve...ma še nič se ne vidi, da bi kaj cvetelo, mene pa že trga.... Aja, včeraj je bila ena kolegica pri meni, sošolka iz srednje, pa je zdaj zdravnica, ko je zamenjala smer, ni šla takrat v glasbene vode, pa je rekla, da se ji zdi Timon rumen po obrazku pa sem kar takoj klicala v zdr.dom, glede na to , da imava datum posvetovalnice šele 24.marec.... Seveda naju je takoj naročila, čez pol urce, smo bili že tam. Res je malo rumenčkast, samo je rekla, da to po obrazku ni problema, da je to fiziološke narave, ker je tudi malo prej rojen, in mu še jetra ne delajo čist normalno...ma nekaj mi je razlagala, in rekla, da bomo videli kaj bo do 24....je pa rekla, da itak lepo napreduje v teži....tehtala je: 3200 zrastlji smo pa že za 4 cm (50 je zdaj dolganček) ...aja pa še to, spet ena teorija, ko sem rekla, koliko aptamila mu naj dam, pa je rekla, ja kar dajte mu 90 ml, saj rabi potem pa ji razložim da mi je včeraj njena sestra rekla, da ima 60 vrh glave, in je rekla, da je to čist nekaj drugega, če normalno ob roku rojen poje 100 (je za njega preveč) ali pa nedonošen, ki več rabi (in je normalno)....tako da zdaj pač poje vsak obrok 90.... No vidite, kakšna mnenja, en pravi tako, drugi tako, vam bodo pa spet drugače rekli... Kolegica ima 1 dan starejšo deklico, v porodnišnici sva se spoznali no, pa ji je rekla patronažna, da je še prekmalu za kopanje tako da je še niso ( iz Medvod je ona), pa zunaj sta bili pa včeraj prvič, ker tudi ni svetovala patronažna , tako da jo je zdravnica v posvetovalnici kar nagnala ven, je rekla, ja zdej je pa res že čas, kar pejta ven na sprehod!....ma kolk eni komplicirajo.... No upam da ste uredu...PUPA eno zate , da se stanje umiri..... ostalo pa nisem brala...upam da ste dobile jajca in pico, to sem še nekaj ujela aja v album bom pa dala slikice od Timona,,,malo nadgradnje, če katero zanima...ima lička že ko hrček Ojla! Ful fajn da si napisala to glede hrane. Da vidimo res iz prve roke, da obstaja tisoč teorij.... Ker včasih si res misliš, kak vse narobe delaš, ko ti kdo kaj reče, kak bi naj bilo. In se potem sekiraš - joj, jaz pa že tak dolgo sračkam.... Potem pa pride kdo drugi mimo in ti reče, da si cel čas delal prav.... Jajčka smo pa tudi dobili, ja Grem zdaj še Timončka pogledat v album