Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:20:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kaj boste kuhale danes, no, tiste, ki ne greste rodit? pri nas bo matevž, repa in krvavice, moram porabit tako hrano, ki je pol ne bom mogla jesti, imam polno skrinjo teh zadev ojoj, kuhanje... kaj pa vem, mogoče palačinke. Nisem glih polna idej, čeprav zelje imam, tako da bi lahko npr. skuhala joto, matevža, kej tazga, zimskega.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:21:51
|
|
|
|
helimaša
|
vidm da se je začel neki dogajat.....jst tud čakam svoje popadke.....pa nč.....vsake tolk me mal zagrab......sej počas se bom tud jst odpravla.....sm k me je took strah.......obup.....pa v prvo sm tko super rodila.....da sm rekla da grem brez problema še enkrat......ma zdej me pa spet stiska.....jao.....se mi pa dons ful vrti.....očitno mam nizek pritisk.....zdejle je šu moj še po kruh da neki pojeva......sm rekla da ne bom nč jedla.....sm itak mi bojo dal klistir.....tko da je vseen če se najem ....... felix ti mi pa sporoč kok jih bo že pred mano rodil papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:22:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy nič, drage čveke; grem v banjo in pol počasi v P; da vidimo kaj pravi naše ....če me zadržijo al karkoli, javim Naji al pa Felix......... Zate in vse ostale, ki ste v P ali imate popadke, ena da čim prej mine in boste imele otročke v rokah. mamaM, Pupa, trinity, helimaša... sem katero pozabila? V glavnem, vsem želim veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:22:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Mater sem jezna...ravno sem prebrala mejl, ko sem se naročala na ginekološki pregled, ki mora biti v 6 tednih po porodu, no in mi napišejo nazaj: Spoštovani, pri dr. Kavčičevi ste naročeni 1.4.2009 ob 16.30 uri z doplačilom 33€. Lp, naročanje Ma so to eni obiralci...kot da to ne spada še k nosečnosti....ma fuuul me to razkuri, ko samo obirajo.... A v Leonišču moraš plačat??? Ja!!! Razen v nosečnosti. Takrat plačaš samo prvi pregled, vse ostale do konca pa ne. Potem pa spet tega prvega po porodu. Jaz grem samo še na tega tja, potem bom pa menjala G.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:22:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kaj boste kuhale danes, no, tiste, ki ne greste rodit? pri nas bo matevž, repa in krvavice, moram porabit tako hrano, ki je pol ne bom mogla jesti, imam polno skrinjo teh zadev Mi bomo imeli pa polento. Za mleko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:22:42
|
|
|
|
Najaa
|
Ojla punce. Nika ima krče. Sicer ne ful in zelo je potrpežljiva, ampak mi je pa zelo težko, ko jo matra. Včeraj je bil mir, danes pa že zjutraj. In točno vem, kaj sem pojedla... Vam se pa kar dogaja, ne? yania, a se slišiš s cimro iz P. Super, je fajn unca, a ne? Na prvi pregled po porodu sva pa isti dan naročeni! Sam da ti ob 16.30, jaz pa ob 16.15! Spet se bova srečali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:23:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kaj boste kuhale danes, no, tiste, ki ne greste rodit? pri nas bo matevž, repa in krvavice, moram porabit tako hrano, ki je pol ne bom mogla jesti, imam polno skrinjo teh zadev mi sm to imeli pred 2 dnevoma, danes pa bom nekaj poizkusila začarat iz stročje fižole!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:24:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša vidm da se je začel neki dogajat.....jst tud čakam svoje popadke.....pa nč.....vsake tolk me mal zagrab......sej počas se bom tud jst odpravla.....sm k me je took strah.......obup.....pa v prvo sm tko super rodila.....da sm rekla da grem brez problema še enkrat......ma zdej me pa spet stiska.....jao.....se mi pa dons ful vrti.....očitno mam nizek pritisk.....zdejle je šu moj še po kruh da neki pojeva......sm rekla da ne bom nč jedla.....sm itak mi bojo dal klistir.....tko da je vseen če se najem ....... felix ti mi pa sporoč kok jih bo že pred mano rodil papa joj, helimaša, ne skrbi, če si bla že včeraj 5 cm odprta, tebi bo šlo kot po maslu pa sigurno se spomniš od prvič, da ko si dobila Mašo v naročje, da je bilo vse pozabljeno! Tokrat bo isto
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:24:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša vidm da se je začel neki dogajat.....jst tud čakam svoje popadke.....pa nč.....vsake tolk me mal zagrab......sej počas se bom tud jst odpravla.....sm k me je took strah.......obup.....pa v prvo sm tko super rodila.....da sm rekla da grem brez problema še enkrat......ma zdej me pa spet stiska.....jao.....se mi pa dons ful vrti.....očitno mam nizek pritisk.....zdejle je šu moj še po kruh da neki pojeva......sm rekla da ne bom nč jedla.....sm itak mi bojo dal klistir.....tko da je vseen če se najem ....... felix ti mi pa sporoč kok jih bo že pred mano rodil papa te pa se orng najej!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:26:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy nič, drage čveke; grem v banjo in pol počasi v P; da vidimo kaj pravi naše ....če me zadržijo al karkoli, javim Naji al pa Felix......... Zate in vse ostale, ki ste v P ali imate popadke, ena da čim prej mine in boste imele otročke v rokah. mamaM, Pupa, trinity, helimaša... sem katero pozabila? V glavnem, vsem želim veliko sreče. sej se jih je res toliko javilo danes, da res lahko kakšno pozabiš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:27:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka kaj boste kuhale danes, no, tiste, ki ne greste rodit? pri nas bo matevž, repa in krvavice, moram porabit tako hrano, ki je pol ne bom mogla jesti, imam polno skrinjo teh zadev Mi bomo imeli pa polento. Za mleko! mmm, jaz imam polento ful rada, samo je dragi ne mara, pa jo potem skuham samo zase. Ko je kuhana, pa notri še sirček naribam, priporočam.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:27:59
|
|
|
|
kajaka
|
Jaz sem še kar tukaj in še zmeraj se mi dogaja - zdaj smo na 6 - 7 minut! Očitno se bo potrebno počasi pripravit in poklicat dežurnega šoferja (danes je to moja mama, ker je žal še v Avstriji). Če že nič drugega, se bom šla malo pokazat v P. vsem, ki vam dogaja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:29:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy nič, drage čveke; grem v banjo in pol počasi v P; da vidimo kaj pravi naše ....če me zadržijo al karkoli, javim Naji al pa Felix......... Zate in vse ostale, ki ste v P ali imate popadke, ena da čim prej mine in boste imele otročke v rokah. mamaM, Pupa, trinity, helimaša... sem katero pozabila? V glavnem, vsem želim veliko sreče. sej se jih je res toliko javilo danes, da res lahko kakšno pozabiš Pa mi niste verjele, da ima luna največji vpliv dva dneva pred in po luni! Verjemte mami, ki po otroku točno ve, kdaj je polna luna, ne rabi na koledar gledat. Naša Tija ima vedno prebliske ponoči, ko je luna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:29:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Jaz sem še kar tukaj in še zmeraj se mi dogaja - zdaj smo na 6 - 7 minut! Očitno se bo potrebno počasi pripravit in poklicat dežurnega šoferja (danes je to moja mama, ker je žal še v Avstriji). Če že nič drugega, se bom šla malo pokazat v P. vsem, ki vam dogaja! kajaka, a ne boš počakala 15. marec? Imaš rezervacijo Ti kar pojdi počasi v P, pa javi nam, ko se bo zgodilo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:29:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Jaz sem še kar tukaj in še zmeraj se mi dogaja - zdaj smo na 6 - 7 minut! Očitno se bo potrebno počasi pripravit in poklicat dežurnega šoferja (danes je to moja mama, ker je žal še v Avstriji). Če že nič drugega, se bom šla malo pokazat v P. vsem, ki vam dogaja! Pejdi se malo pokazat, ja. Čez nekaj dni nam pa pokaži svojega !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:30:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa mi niste verjele, da ima luna največji vpliv dva dneva pred in po luni! Verjemte mami, ki po otroku točno ve, kdaj je polna luna, ne rabi na koledar gledat. Naša Tija ima vedno prebliske ponoči, ko je luna. ampak glede na naval, bo danes gužva v P Bodo res na hodnikih rojevale... še dobro, da mi čakamo svoj PDP
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:30:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dobro jutro! Kaj je novega?
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:32:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa mi niste verjele, da ima luna največji vpliv dva dneva pred in po luni! Verjemte mami, ki po otroku točno ve, kdaj je polna luna, ne rabi na koledar gledat. Naša Tija ima vedno prebliske ponoči, ko je luna. ampak glede na naval, bo danes gužva v P Bodo res na hodnikih rojevale... še dobro, da mi čakamo svoj PDP Jaz sem pa naročila štorlko za danes ampak zgleda, da ta naša mala že v trebuhu trmari in nič ne uboga - nič še ne kaže, da se kaj dogaja ....
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:32:25
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: helimaša vidm da se je začel neki dogajat.....jst tud čakam svoje popadke.....pa nč.....vsake tolk me mal zagrab......sej počas se bom tud jst odpravla.....sm k me je took strah.......obup.....pa v prvo sm tko super rodila.....da sm rekla da grem brez problema še enkrat......ma zdej me pa spet stiska.....jao.....se mi pa dons ful vrti.....očitno mam nizek pritisk.....zdejle je šu moj še po kruh da neki pojeva......sm rekla da ne bom nč jedla.....sm itak mi bojo dal klistir.....tko da je vseen če se najem ....... felix ti mi pa sporoč kok jih bo že pred mano rodil papa te pa se orng najej! Ja, al pa ne ...da boš čim manj na wc-ju in hitreje opravila na mizi... ...v drugo baje gre hitreje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:33:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy nič, drage čveke; grem v banjo in pol počasi v P; da vidimo kaj pravi naše ....če me zadržijo al karkoli, javim Naji al pa Felix......... Zate in vse ostale, ki ste v P ali imate popadke, ena da čim prej mine in boste imele otročke v rokah. mamaM, Pupa, trinity, helimaša... sem katero pozabila? V glavnem, vsem želim veliko sreče. sej se jih je res toliko javilo danes, da res lahko kakšno pozabiš Pa mi niste verjele, da ima luna največji vpliv dva dneva pred in po luni! Verjemte mami, ki po otroku točno ve, kdaj je polna luna, ne rabi na koledar gledat. Naša Tija ima vedno prebliske ponoči, ko je luna. ooooo, vidim, da danes polno dogaja za vse
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:34:21
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Jaz sem še kar tukaj in še zmeraj se mi dogaja - zdaj smo na 6 - 7 minut! Očitno se bo potrebno počasi pripravit in poklicat dežurnega šoferja (danes je to moja mama, ker je žal še v Avstriji). Če že nič drugega, se bom šla malo pokazat v P. vsem, ki vam dogaja! kajaka, a ne boš počakala 15. marec? Imaš rezervacijo Ti kar pojdi počasi v P, pa javi nam, ko se bo zgodilo! Mi je tašča že sporočila, da je tudi danes v službi (otroški oddelek, kjer dela, je zraven porodnega ) in da lahko tudi danes pridem! Je rezervaciji dodala opombo: po potrebi prej!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:37:48
|
|
|
|
novo
|
js grem , ker se spravljam že celi teden, pa in se še bi kaj našlo. Se mi tak ne da, sam morem, da bom ćez vikend imela noge v luftu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:37:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dobro jutro! Kaj je novega? o frau, ti tud praviš, da boš še mal z nami, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:38:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Mi je tašča že sporočila, da je tudi danes v službi (otroški oddelek, kjer dela, je zraven porodnega ) in da lahko tudi danes pridem! Je rezervaciji dodala opombo: po potrebi prej! naj ti posteljo rezervira, ker danes je gužva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:39:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo js grem , ker se spravljam že celi teden, pa in se še bi kaj našlo. Se mi tak ne da, sam morem, da bom ćez vikend imela noge v luftu! pa ne se preveč pretegnit, da ne boš še ti kam šla, ker potem bom pa res sama ostala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?