|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
13.3.2009 10:40:32   
Lorencia
Punce,
torej še nismo ugotovile nobene uporabne formule, kako pospešiti zadevo - v primeru, če želimo že enkrat roditi ?user posted image

Meni dejansko nič ne manjka, se počutim super...ampak si tako že želim spoznati svojo bebico, mi je prvič in nimam popolnoma nobene predstave...zanima me le, kdo se skriva v trebuhu in mi ga tako pridno vleče narazen in postajan nestrpna že...

Še bolj nestrpni pa so vsi okoli mene se mi zdi :).

VSO SREČO vsem , ki se jim trenutno že dogaja kaj bolj resnega s popadki in naj čim lepše in hitreje steče user posted image

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.3.2009 10:40:33   
kajaka
Felix7, imaš ZS.

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.3.2009 10:41:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro!

Kaj je novega?

o frau, ti tud praviš, da boš še mal z nami, a ne? user posted image

Jap. Vse tak kaže. Saj sem vesela, ker imam dobro družbo user posted image samo bi pa tudi že z veseljem šla, če bi kaj kazalo na to... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.3.2009 10:45:02   
Piruri
pa ne se preveč pretegnit, da ne boš še ti kam šla, ker potem bom pa res sama ostala user posted image

Pa, kaj tiste, ki smo še malo za tabo?...pa seveda tiste, ki bi že mogle rodit in se šlepajo tukaj z nami???

user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.3.2009 10:46:10   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Punce,
torej še nismo ugotovile nobene uporabne formule, kako pospešiti zadevo - v primeru, če želimo že enkrat roditi ?user posted image

Meni dejansko nič ne manjka, se počutim super...ampak si tako že želim spoznati svojo bebico, mi je prvič in nimam popolnoma nobene predstave...zanima me le, kdo se skriva v trebuhu in mi ga tako pridno vleče narazen in postajan nestrpna že...

VSO SREČO vsem , ki se jim trenutno že dogaja kaj bolj resnega s popadki in naj čim lepše in hitreje steče user posted image

edini trenutno poznani recept je 2 dni stara polna luna user posted image user posted image user posted image  3/4 marčevk je danes ušlo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.3.2009 10:47:26   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

pa ne se preveč pretegnit, da ne boš še ti kam šla, ker potem bom pa res sama ostala user posted image

Pa, kaj tiste, ki smo še malo za tabo?...pa seveda tiste, ki bi že mogle rodit in se šlepajo tukaj z nami???

user posted image

ene par jih imam na sumu, da so že rodile, samo da mi tega še ne vemo user posted image  sicer pa vidiš, ni nobenega pravila, tudi Miška2006 je že rodila, pa sta imeli skupaj rok user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
13.3.2009 10:51:29   
felix7
aja, Piruri, če dovoliš, naslednji seznam prilimam jaz, da se ne bova spet križali user posted image  si me ene trikrat prehitela za minuto user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
13.3.2009 10:51:33   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Punce,

edini trenutno poznani recept je 2 dni stara polna luna user posted image user posted image user posted image  3/4 marčevk je danes ušlo user posted image

Torej - če ne bo šlo danes, pa mogoče naslednji mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
13.3.2009 10:52:49   
lejca
Dobro jutro vsem ,ki so se ostale tukajuser posted image user posted image user posted image
berem ,da se je zacelo dogajatiuser posted image user posted image user posted image ,sej je bil ze casuser posted image ...torej vsem ki se vam dogaja..user posted image user posted image user posted image

Moj je se kr bolan,mi je kr mal hudo gledat ga tak bogega ko kaslja ...zdle mu moram mal caja skuhat..

Drgac mamo pa danes ful mocno sonce in je zelo lep dan...

lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
13.3.2009 10:53:35   
felix7
sem glih kar tole prebrala: http://24ur.com/novice/crna-kronika/ujeli-rebekinega-vlomilca.html
To me pa res veseli, pa ne zato, ker gre za Rebeko, ampak da še koga doleti pravica. Od takrat, ko so nama v hišo vlomili, se ne morem znebit tega zoprnega občutka, sploh ponoči me moti vsak šum...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
13.3.2009 10:54:39   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro vsem ,ki so se ostale tukajuser posted image user posted image user posted image
berem ,da se je zacelo dogajatiuser posted image user posted image user posted image ,sej je bil ze casuser posted image ...torej vsem ki se vam dogaja..user posted image user posted image user posted image

Moj je se kr bolan,mi je kr mal hudo gledat ga tak bogega ko kaslja ...zdle mu moram mal caja skuhat..

Drgac mamo pa danes ful mocno sonce in je zelo lep dan...

lejca

o, lejca, a je tvoj možek vsaj kej boljše? malo naj se na sonček postavi, da ga pogreje user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
13.3.2009 10:54:48   
dana
Mal izven teme - danes sem dobila porodniško. Zdaj ko gledam tale listek, so sami odbitki, nimam pa nobene olajšave, pa bi jo po mojem morala imeti - Tilna. Zdaj pa ne vem, a so to pravilno računali, al kako?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.3.2009 10:55:21   
tasa_m
hallo. kaj novega,sem mal zacumala prej raven lije,..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.3.2009 10:55:43   
bambam
Hojla!

Dans je pa res neki v zraku, da vas vse grabiuser posted image user posted image . No, jaz sem ravno s pregleda, in je vse skupaj že +23kguser posted image  (že pripravljam dieto za poletjeuser posted image ), obseg trebuščka je 119cm, naslednji pregled pa imam 19.3.

Naj vsem tistim, ki se danes odpravljate na pot v Rim, zaželim veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image in da vam hitro in čimlažje mineuser posted image .

Mi bomo pa danes za kosilo kuhali pečeno kokoško, mlince in rdeče zeljeuser posted image . Danes bo Martinova pojedinauser posted image user posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.3.2009 11:00:36   
Piruri

aja, Piruri, če dovoliš, naslednji seznam prilimam jaz, da se ne bova spet križali user posted image  si me ene trikrat prehitela za minuto user posted image

No problem...sej sva zmenjene...jaz jih itak pišem samo zaradi komentarjev-glede na inspiracijo...user posted image

Ah, jaz itak pred 25. ne mislim rodit...no no..imam še ogromno načrtov in dela...tako, da me tudi kakšno ščipanje ne gane user posted image  user posted image  user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.3.2009 11:00:47   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo

js grem user posted image , ker se spravljam  že celi teden, pa

user posted image in se še bi kaj našlo. Se mi tak ne da, sam morem, da bom ćez vikend imela noge v luftu!

eh, ni panike, sej bom počasi, če sploh bom, ker se mi danes res ne da! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.3.2009 11:01:43   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Mal izven teme - danes sem dobila porodniško. Zdaj ko gledam tale listek, so sami odbitki, nimam pa nobene olajšave, pa bi jo po mojem morala imeti - Tilna. Zdaj pa ne vem, a so to pravilno računali, al kako?

Ja mislim, da se olajšava upošteva tudi pri porodniški. Samo če se prav spomnim je bilo na prvi strani obrazca za porodniško treba napisati, če že maš kaj otrok. Ne vem pa, če se to kar pol samodejno vzame kot olajšava, saj bi jih v končni fazi lahko uveljavljal tvoj mož.... Mogoče moraš še kaj dodatno izpolniti....

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.3.2009 11:02:26   
novo

sem glih kar tole prebrala: http://24ur.com/novice/crna-kronika/ujeli-rebekinega-vlomilca.html
To me pa res veseli, pa ne zato, ker gre za Rebeko, ampak da še koga doleti pravica. Od takrat, ko so nama v hišo vlomili, se ne morem znebit tega zoprnega občutka, sploh ponoči me moti vsak šum...

pa kaj niso nič ugotovili oz. niso našli vlomilca? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.3.2009 11:03:34   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nič. Vsaj nobena ni nič sporočila ...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.3.2009 11:05:54   
lejca
Tolk ko sem se vceri smotan pocutla tolk mam danes energijeuser posted image ....zgleda da smo zenske res bitja,ki kadar postane "tesno" na plan pokazemo nase kremplje in  user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.3.2009 11:05:59   
novo

o, dobro jutro, dober dan! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.3.2009 11:06:33   
_andreja_
joj jz sem vam pa tolk fouš user posted image tiste k se vam dogaja, jz bi tud rada da se kej začne.....

mah men če do pon. nau nč bom kr vedeževalko klicala pa nej pove, če bom kej kmal šla rodit, al bom mogoče celo aprila rodila tega velikana... pa še moj je frej drugi teden ... grrrrr

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.3.2009 11:07:04   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Nič. Vsaj nobena ni nič sporočila ...

mislim, da bomo danes vse, ki smo ostale, ažurirale! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.3.2009 11:07:39   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

joj jz sem vam pa tolk fouš user posted image tiste k se vam dogaja, jz bi tud rada da se kej začne.....

mah men če do pon. nau nč bom kr vedeževalko klicala pa nej pove, če bom kej kmal šla rodit, al bom mogoče celo aprila rodila tega velikana... pa še moj je frej drugi teden ... grrrrr

Počasi že bo! user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.3.2009 11:08:34   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Tolk ko sem se vceri smotan pocutla tolk mam danes energijeuser posted image ....zgleda da smo zenske res bitja,ki kadar postane "tesno" na plan pokazemo nase kremplje in  user posted image user posted image user posted image

Saj tak je prav user posted image user posted image user posted image user posted image

Me smo pa tudi držale pestke, da bi ti bilo kmalu bolje in vidiš da je pomagalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?