Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama jst tudi! jaz tudi, lahko mamo čago sam že res nisem dolgo nikjer bla - tak na kaki žurki. O jest pa, pa ne 1x . Morš mal žurat, a veš kolk paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:27:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jaz grem lulat Ej rabiš dovolilnico, ne tako hitro!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:28:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama jst tudi! jaz tudi, lahko mamo čago sam že res nisem dolgo nikjer bla - tak na kaki žurki. Mislim, da bom jaz počasi imela privat žurko, ker se Videk meče po kinderpetu. Sem razmišljala, da bi šla prej spat, pa sploh raje ne grem, ker moram vsake 5 min v spalnico s čajem, da ji malo kašelj pomirim. Tole pa še nisem videla oz. doživela. Da ne bi nič pomagalo za pomiritev kašlja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:28:13
|
|
|
|
suzy85
|
nič, zdej pa res grem! lahko noč in mirno spanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:28:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama jst tudi! jaz tudi, lahko mamo čago sam že res nisem dolgo nikjer bla - tak na kaki žurki. O jest pa, pa ne 1x . Morš mal žurat, a veš kolk paše Sadaj imaš pa bonus pokoriščen in si doma obtičala Zmernost punca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:28:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally punce hvala vsem za nasvete glede ušes, sem ji pritisnila pa ni nič jokala, sploh ni reaagirala, ko me pa vidi z aspiratorjem v roki se pa začne tresti in histerično jokat ker ve kaj jo čaka , pa vsakič ko jo vzamem v roke se odriva ker misli da ji bom noska pucala , upma, da bo kmalu pozabila na to zdej že spi pa upam na mirno noč Maja ni bila občutljiva na pritisk, tako da to ni merilo. Pelji jo P za vsak slučaj. bomo šli jutri za vsak slučaj, da ne bo čez vikend kaj hujše. se mi pa zdi kar se tiče noska da je stanje boljše, ne teče ji več, ma pa še sluzi noter Maji ni prej nič iz nosa teklo, zdaj pa potok. Kašlja pa v spanju kot kadilec po 50 letih kajenja. Jaz sem jo peljala k zdravniku, ker je zakuhala in mi je povedala, da ima vneta ušesa. Sem bila kar malo paf, ker nisem vedela, da lahko pride do vnetja brez prehlada. Zdaj vem za drugič. a če so vneta ušesa dobi AB al kaj? to je zame vse prvič pa mogoče sprašujem neumnosti. ona ni imela vročine samo ji je teklo res v potokih, zdej pa ne več potegnem pa ven tako že zelenkasto sluz , ma upam, da bo jutri že bolje z obema ja. pri nas je bilo lansko leto podobno stanje, ko sem ga peljala k P je vidla da ima čisto malo vneto in me naročila čez dva dni na kontrolo, AB nisva dobila, parkrat sem mu dala calpol in večkrat na dan pucala nosek, tako da čez 2dni nismo potrebovali AB ,ker se je vnetje povleklo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj? Ma neki se kao športa, zdej bo baje hodu vsak četrtek Kako priročno zelo , ma vsaj dobr je da šele ob devetih začne, čeprov so dons že ob pol devetih, sm ga pa predn je šel naterala da Gajo zrihta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:29:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nič, zdej pa res grem! lahko noč in mirno spanje! nočko tudi vam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:29:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama jst tudi! jaz tudi, lahko mamo čago sam že res nisem dolgo nikjer bla - tak na kaki žurki. O jest pa, pa ne 1x . Morš mal žurat, a veš kolk paše sj me ma, sam pol pa pride tisti petek, sobota, se mi nekako sploh ne da it. po celodnevnem skaknju za evo, pa ko vem, da bi mogla zjutraj normalno vstat - me prej mine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:30:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nič, zdej pa res grem! lahko noč in mirno spanje! nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:30:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jaz grem lulat Ej rabiš dovolilnico, ne tako hitro!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:30:14
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a si ti ziher, da je zadnji seznam na 30. strani? A si si shranila, da boš vedela kje je?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:30:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj? Ma neki se kao športa, zdej bo baje hodu vsak četrtek Kako priročno zelo , ma vsaj dobr je da šele ob devetih začne, čeprov so dons že ob pol devetih, sm ga pa predn je šel naterala da Gajo zrihta tko se dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:30:38
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj? Ma neki se kao športa, zdej bo baje hodu vsak četrtek Kako priročno ne bit jezna če gre 1 x na teden športat. jaz grem 3x na teden zvečer, pa moj pridno molči. (ta teden je imel pa srečo, nisem bla nič, ker me je gripa dobila)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:32:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj? Ma neki se kao športa, zdej bo baje hodu vsak četrtek Kako priročno ne bit jezna če gre 1 x na teden športat. jaz grem 3x na teden zvečer, pa moj pridno molči. (ta teden je imel pa srečo, nisem bla nič, ker me je gripa dobila) a je bil vesel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nič, zdej pa res grem! lahko noč in mirno spanje! Nočko Estrella sej je zmernost zato sm pa obtičala , če ne bi blo zmernosti bi šla Barbaw za Majo Mafi da bo Mark šminkeral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:32:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj? Ma neki se kao športa, zdej bo baje hodu vsak četrtek Kako priročno ne bit jezna če gre 1 x na teden športat. jaz grem 3x na teden zvečer, pa moj pridno molči. (ta teden je imel pa srečo, nisem bla nič, ker me je gripa dobila) Saj ni nič narobe če športa, če pride domov po športu tako kot mami.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrellka-pa ti kaj narediš čez dan,ko pa kar naprej čepiš za računalnikom??Ni čudno,da imaš široko rit,jo je treba migat,da je fit..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:33:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a si ti ziher, da je zadnji seznam na 30. strani? A si si shranila, da boš vedela kje je? Zakaj? A si ga kje drugje našla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:33:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil špelin, predvidevam da imaš naštudirane trgovine. katera pa se ti zdi, da je najbolj poceni? sej vem da eni imajo ene izdelke, drugi pa druge bolj poceni. sam jaz nisem tip, da bi skakala po 4 trgovinah. grem v eno in tam kupim vse kar rabim. Težko je to reči, ker so tudi okusi različni. Meni je na splošno gledano najugodnejši in najkvalitetnejši Hofer. Tam kupujem največ reči: od wc papirja, pap. brisač, sadja, zelenjave, sladkarij, mleka, jogurtov, masla, gela za pranje, po novem tudi mehčalec, dosti oblačil (sploh za otroke),... Paštete in podobno kupujem v Merc. ali Sparu - kjer je pač v danem času to v akciji. Najmanj kupujem v Tušu, res samo kakšno stvar, ki je rpeverjena in res ugodna. Tja grem največ 1x na 2 meseca. Aja, čistila in vse za in kupujem v Müllerju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj? Ma neki se kao športa, zdej bo baje hodu vsak četrtek Kako priročno ne bit jezna če gre 1 x na teden športat. jaz grem 3x na teden zvečer, pa moj pridno molči. (ta teden je imel pa srečo, nisem bla nič, ker me je gripa dobila) Ma ne sej naj gre, sam da Gajo zrihta prej . A si mela gripo, bogica, a je zdej kul?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:34:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a si ti ziher, da je zadnji seznam na 30. strani? A si si shranila, da boš vedela kje je? Zakaj? A si ga kje drugje našla Ne nisem. Samo mi je to ttttaaaaakkkkkkooooo daleč nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:34:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Gaja spi jest sm pa še mal sm pršla pogledat preden grem pred TV. Sm bla pri dr. pa je rekla, da skor verjetno je preutrujenost kriva, kao da če se ponoč skoz zbujaš se ne naspiš ....pa da več migam, manj počivam....ma ne vem no, pol bi ble vse tuki trlice k nm ga ponoč serjejo. No res je da sm prej spala do enajstih, dvanajstih, zdej pa sam do sedmih. Grem pa vseeno dat vodo in kri drug teden. Bomo vidl kaj bo s tega. Nč, grem zdej kakat pa pridem pol nazaj Potemtakem bi jaz morala biti tako koščena kot ti... Ti kar v laboratorij, upam, da ti je dala napotnico tudi za preiskavo ščitničnih hormonov, ne samo standardno krvno sliko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mi lahk ena pove kak pridet do administratorja? nič bat je že v teku Čakam,kaj bo.Se ne sekiram.Veliko različnih nickov lahko imam,tak,da se me ne rešte kar tako Lahko pa izvemo kdo si vse, a ne?????? Pa verjemi, da bo Admin to razkril, ker zdej res presegaš meje dobrega okusa. Računaj da te lahko blokirajo, na RR potem lahko za vedno pozabiš. Lahko noč majčice.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:35:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj? Ma neki se kao športa, zdej bo baje hodu vsak četrtek Kako priročno ne bit jezna če gre 1 x na teden športat. jaz grem 3x na teden zvečer, pa moj pridno molči. (ta teden je imel pa srečo, nisem bla nič, ker me je gripa dobila) Saj ni nič narobe če športa, če pride domov po športu tako kot mami. ja sej moj tusd vsak četrtek športa od 18-20h,domov pride ob 21h , men epa ni pon., sre. in petek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?