Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:10:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce hvala vsem za nasvete glede ušes, sem ji pritisnila pa ni nič jokala, sploh ni reaagirala, ko me pa vidi z aspiratorjem v roki se pa začne tresti in histerično jokat ker ve kaj jo čaka , pa vsakič ko jo vzamem v roke se odriva ker misli da ji bom noska pucala , upma, da bo kmalu pozabila na to zdej že spi pa upam na mirno noč Maja ni bila občutljiva na pritisk, tako da to ni merilo. Pelji jo P za vsak slučaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:10:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mi lahk ena pove kak pridet do administratorja? mogoče estrella ve , mislim da greš strašit kr na eno temo in misliš, da si zanimiv to moraš bit res malo premaknjen. halllllooooooooooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:11:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mi lahk ena pove kak pridet do administratorja? že porihtano aha tnx
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:12:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally punce hvala vsem za nasvete glede ušes, sem ji pritisnila pa ni nič jokala, sploh ni reaagirala, ko me pa vidi z aspiratorjem v roki se pa začne tresti in histerično jokat ker ve kaj jo čaka , pa vsakič ko jo vzamem v roke se odriva ker misli da ji bom noska pucala , upma, da bo kmalu pozabila na to zdej že spi pa upam na mirno noč Maja ni bila občutljiva na pritisk, tako da to ni merilo. Pelji jo P za vsak slučaj. bomo šli jutri za vsak slučaj, da ne bo čez vikend kaj hujše. se mi pa zdi kar se tiče noska da je stanje boljše, ne teče ji več, ma pa še sluzi noter
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:12:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally punce hvala vsem za nasvete glede ušes, sem ji pritisnila pa ni nič jokala, sploh ni reaagirala, ko me pa vidi z aspiratorjem v roki se pa začne tresti in histerično jokat ker ve kaj jo čaka , pa vsakič ko jo vzamem v roke se odriva ker misli da ji bom noska pucala , upma, da bo kmalu pozabila na to zdej že spi pa upam na mirno noč Maja ni bila občutljiva na pritisk, tako da to ni merilo. Pelji jo P za vsak slučaj. men se ni nič zajokal ko sem ga pritisnala na uho, ampak P, je parekel da ima vneto..včasih jih še ne boli, pa je že vneto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:12:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mi lahk ena pove kak pridet do administratorja? že porihtano aha tnx
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:12:41
|
|
|
|
nia5
|
Eh punce jaz se poslavlajm, še prej pa Provokatorja v p.i.čko mater pošljem , lepo spite in vaši hroščeki tudi, nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:12:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hojla! Sm na hitro uletela vas mal pokukat. Vidm, da ste pridne s čvekanjem, kot vedno. Jst sm utrujena k sm dns dost nardila: oprala in dala sušit perilo, zlikala, zunaj pometla po cseti in obračališče ( k sm bla glih v akciji za pometanje ), skuhala kosilo, pospravla po stanovanju, z Vidkom se ukvarjala ( bla sva na sončku ), mal sm prejle po telovadila,... Zdej grem pa se v pižamo oblečt, še mal TV pogledat in pol pa spanje. Upam, da bomo dns spali brez prebujanj, čeprav težko verjamem, kr je zobek na pohodu. Nč, ve lepo čvekajte naprej, jst pa se za dns poslavljam. Svetla zvezda temna noč, čveke moje, lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Gaja spi jest sm pa še mal sm pršla pogledat preden grem pred TV. Sm bla pri dr. pa je rekla, da skor verjetno je preutrujenost kriva, kao da če se ponoč skoz zbujaš se ne naspiš ....pa da več migam, manj počivam....ma ne vem no, pol bi ble vse tuki trlice k nm ga ponoč serjejo. No res je da sm prej spala do enajstih, dvanajstih, zdej pa sam do sedmih. Grem pa vseeno dat vodo in kri drug teden. Bomo vidl kaj bo s tega. Nč, grem zdej kakat pa pridem pol nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:12:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw S čim naj Maji kašelj umirim? Slezov sirup čisto nič ne pomaga. s kamilicami, ali pa z smrekovimi vršički če jih maš, pomaga da se izkašlja. Smrekove vršičke ja. Itak pa ti sirupi spodbujajo kašelj, redna uporaba in bo pol bolš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:12:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Eh punce jaz se poslavlajm, še prej pa Provokatorja v p.i.čko mater pošljem , lepo spite in vaši hroščeki tudi, nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:13:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally punce hvala vsem za nasvete glede ušes, sem ji pritisnila pa ni nič jokala, sploh ni reaagirala, ko me pa vidi z aspiratorjem v roki se pa začne tresti in histerično jokat ker ve kaj jo čaka , pa vsakič ko jo vzamem v roke se odriva ker misli da ji bom noska pucala , upma, da bo kmalu pozabila na to zdej že spi pa upam na mirno noč Maja ni bila občutljiva na pritisk, tako da to ni merilo. Pelji jo P za vsak slučaj. bomo šli jutri za vsak slučaj, da ne bo čez vikend kaj hujše. se mi pa zdi kar se tiče noska da je stanje boljše, ne teče ji več, ma pa še sluzi noter Maji ni prej nič iz nosa teklo, zdaj pa potok. Kašlja pa v spanju kot kadilec po 50 letih kajenja. Jaz sem jo peljala k zdravniku, ker je zakuhala in mi je povedala, da ima vneta ušesa. Sem bila kar malo paf, ker nisem vedela, da lahko pride do vnetja brez prehlada. Zdaj vem za drugič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:14:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Gaja spi jest sm pa še mal sm pršla pogledat preden grem pred TV. Sm bla pri dr. pa je rekla, da skor verjetno je preutrujenost kriva, kao da če se ponoč skoz zbujaš se ne naspiš ....pa da več migam, manj počivam....ma ne vem no, pol bi ble vse tuki trlice k nm ga ponoč serjejo. No res je da sm prej spala do enajstih, dvanajstih, zdej pa sam do sedmih. Grem pa vseeno dat vodo in kri drug teden. Bomo vidl kaj bo s tega. Nč, grem zdej kakat pa pridem pol nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:14:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Gaja spi jest sm pa še mal sm pršla pogledat preden grem pred TV. Sm bla pri dr. pa je rekla, da skor verjetno je preutrujenost kriva, kao da če se ponoč skoz zbujaš se ne naspiš ....pa da več migam, manj počivam....ma ne vem no, pol bi ble vse tuki trlice k nm ga ponoč serjejo. No res je da sm prej spala do enajstih, dvanajstih, zdej pa sam do sedmih. Grem pa vseeno dat vodo in kri drug teden. Bomo vidl kaj bo s tega. Nč, grem zdej kakat pa pridem pol nazaj upam da bo v se v redu z izvidi zadnji stavek je pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Eh punce jaz se poslavlajm, še prej pa Provokatorja v p.i.čko mater pošljem , lepo spite in vaši hroščeki tudi, nočko Kok si zanimiva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:15:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mi lahk ena pove kak pridet do administratorja? nič bat je že v teku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:15:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:16:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 pol pa hiter v horizontalo... jst bom tud počas šla, ker je moj prišel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:17:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Gaja spi jest sm pa še mal sm pršla pogledat preden grem pred TV. Sm bla pri dr. pa je rekla, da skor verjetno je preutrujenost kriva, kao da če se ponoč skoz zbujaš se ne naspiš ....pa da več migam, manj počivam....ma ne vem no, pol bi ble vse tuki trlice k nm ga ponoč serjejo. No res je da sm prej spala do enajstih, dvanajstih, zdej pa sam do sedmih. Grem pa vseeno dat vodo in kri drug teden. Bomo vidl kaj bo s tega. Nč, grem zdej kakat pa pridem pol nazaj Jaz ne spim dosti manj kot prej le manj kvalitetno. Pa nismo vse dovzetne za hujšanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mi lahk ena pove kak pridet do administratorja? nič bat je že v teku Čakam,kaj bo.Se ne sekiram.Veliko različnih nickov lahko imam,tak,da se me ne rešte kar tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:18:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally punce hvala vsem za nasvete glede ušes, sem ji pritisnila pa ni nič jokala, sploh ni reaagirala, ko me pa vidi z aspiratorjem v roki se pa začne tresti in histerično jokat ker ve kaj jo čaka , pa vsakič ko jo vzamem v roke se odriva ker misli da ji bom noska pucala , upma, da bo kmalu pozabila na to zdej že spi pa upam na mirno noč Maja ni bila občutljiva na pritisk, tako da to ni merilo. Pelji jo P za vsak slučaj. bomo šli jutri za vsak slučaj, da ne bo čez vikend kaj hujše. se mi pa zdi kar se tiče noska da je stanje boljše, ne teče ji več, ma pa še sluzi noter Maji ni prej nič iz nosa teklo, zdaj pa potok. Kašlja pa v spanju kot kadilec po 50 letih kajenja. Jaz sem jo peljala k zdravniku, ker je zakuhala in mi je povedala, da ima vneta ušesa. Sem bila kar malo paf, ker nisem vedela, da lahko pride do vnetja brez prehlada. Zdaj vem za drugič. a če so vneta ušesa dobi AB al kaj? to je zame vse prvič pa mogoče sprašujem neumnosti. ona ni imela vročine samo ji je teklo res v potokih, zdej pa ne več potegnem pa ven tako že zelenkasto sluz , ma upam, da bo jutri že bolje z obema
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:18:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jaz pa sem danes kot drogirana, nič utrujena, polna energije, ... Jutri bom pa zato sigurno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:18:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:18:56
|
|
|
|
suzy85
|
sem vam prišla samo lahko noč zaželet! šibam pod tuš in spat. z evo sma ble pri dežurnem in dobile kapljice Ciloxan. upam, da ji čim prej pomagajo! pa še nekaj smeha za lahko noč! Po 20 letih zakona sta en večer v postelji ležala mož in žena. Karnaenkrat začuti žena, da se je mož začne dotikati tako kot že dolgone.Skoraj se je naježila, ko so moževi prsti drseli po vratu, njegovaroka je drsela po hrbtu, se sprehodila po ramah in zopet po vratu,počasi je njegova roka zdrsela čez prsi, za trenutek se je zaustavilmalo nižje od popka. Nadaljeval po notrnaji stani njene leve roke,počasi zdrsel zopet čez prsi in se ob strani nežno spustil do zadnjiceter nadaljeval po nogi do njenih meč. Po notranji strani stegen jedrsel do stika noge s trupom in nežno ponovil vse isto še na desnistrani. Naenkrat se je ustavil, obrnil naokrog in začel gledati TV,medtem ko je žena od njegovega božanja postala močno vzburjena in jez nežnim glasom dejala: To je bilo pa čudovito! Dragi, zakaj siprenehal z božanjem? Mož ji odgovori: Našel sem daljinca!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?