Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:31:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem si hotela superge kupit, pa ni bilo nič iz tega. zakaj??? a ni bilo izbire al teb ni bilo nič všeč ker nisem imela varstva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:31:57
|
|
|
|
sesil
|
špelin, predvidevam da imaš naštudirane trgovine. katera pa se ti zdi, da je najbolj poceni? sej vem da eni imajo ene izdelke, drugi pa druge bolj poceni. sam jaz nisem tip, da bi skakala po 4 trgovinah. grem v eno in tam kupim vse kar rabim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:32:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nekaj sem pozabila vprašat. Ste že dale medolino od linota, jaz sem kupila danes, pa sem se spomnila, da naj ne bi meda jedli do enega leta. Jaz ga nimam, pa niti ne vem kaj je to. Kašica, kot čokolino, keksolino, to pa je medolino. Z medom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:33:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj jo kašelj muči?? Boga Maja, njo pa zadnje čase vse jezi Pri njej je vedno tako, da ko sta 2 zobka zunaj zboli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:33:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nekaj sem pozabila vprašat. Ste že dale medolino od linota, jaz sem kupila danes, pa sem se spomnila, da naj ne bi meda jedli do enega leta. Jaz ga nimam, pa niti ne vem kaj je to. Kašica, kot čokolino, keksolino, to pa je medolino. Z medom. Aha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:34:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sem tako vesela, da se bom razpočila Alja je pojedla cel ta velik frutek in to brez kakršnega koli pregovarjanja ali animacije. Do konca je odpirala usta kot lačni ptiček Juhhuhuuhuhu Sedaj jo dam spat, potem pa grem trebušnjake delat in na orbitrek. A to 250gramski? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Meni je važno, da je šlo brez problema v želodček, ker tisto preganjanje ali bo ali ne mi gre pošteno na živce kje pa ve kupujete 250 g frutek ? jst sem do zdej našla samo 190 g- Frutek mislim da je največji 190g, Hipp pa ima 250g. pa bebivita je tud 250g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:34:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj jo kašelj muči?? Boga Maja, njo pa zadnje čase vse jezi Pri njej je vedno tako, da ko sta 2 zobka zunaj zboli. koliko zobov pa je do sedaj pridelala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:34:43
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj hoj Sem na hitrco nekaj brala in lahko samo povem - PROVOKATOR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:34:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj jo kašelj muči?? Boga Maja, njo pa zadnje čase vse jezi Pri njej je vedno tako, da ko sta 2 zobka zunaj zboli. Mi pa imamo HB sedaj mir, pa smo 4 zobke dobili v tako kratkem času.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:34:50
|
|
|
|
jana81
|
barbaw vem kako ti je, ker sem isto sama preživljala, ampak bo vse bolje, verjemi. špelin@ prej sem kafetkala s prijateljico ki ima 7,5 m staro punčko, in ima isti problem kot ti z Gregijem.. mala se ponoči zbuja vsake 15 minut, čez dan spi max po pol ure in to 1x ali 2x na dan. je rekla da je že čist hin, shujšala je ful, in samo upa da bo bolje. Ima tud 6 letnega fanta, ki je bil do 3 let isti, s tem da je imel še ful alergije in je tudi posledica nespanje. Tako da ne obupaj, vse se bo pošlihtalo.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 12.3.2009 20:36:12 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:35:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj jo kašelj muči?? Boga Maja, njo pa zadnje čase vse jezi Pri njej je vedno tako, da ko sta 2 zobka zunaj zboli. koliko zobov pa je do sedaj pridelala? 6, čakam pa 7.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:35:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nekaj sem pozabila vprašat. Ste že dale medolino od linota, jaz sem kupila danes, pa sem se spomnila, da naj ne bi meda jedli do enega leta. jaz sem dala mlečno kašico od milupe nočno z medom pa ni bilo nobenih reakcij, na škatli pa piše da je od 8m dalje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:36:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj jo kašelj muči?? Boga Maja, njo pa zadnje čase vse jezi Pri njej je vedno tako, da ko sta 2 zobka zunaj zboli. koliko zobov pa je do sedaj pridelala? 6, čakam pa 7. naš je pa še kar štrajka glede zob
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nekaj sem pozabila vprašat. Ste že dale medolino od linota, jaz sem kupila danes, pa sem se spomnila, da naj ne bi meda jedli do enega leta. jaz sem dala mlečno kašico od milupe nočno z medom pa ni bilo nobenih reakcij, na škatli pa piše da je od 8m dalje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:38:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw vem kako ti je, ker sem isto sama preživljala, ampak bo vse bolje, verjemi. špelin@ prej sem kafetkala s prijateljico ki ima 7,5 m staro punčko, in ima isti problem kot ti z Gregijem.. mala se ponoči zbuja vsake 15 minut, čez dan spi max po pol ure in to 1x ali 2x na dan. je rekla da je že čist hin, shujšala je ful, in samo upa da bo bolje. Ima tud 6 letnega fanta, ki je bil do 3 let isti, s tem da je imel še ful alergije in je tudi posledica nespanje. Saj vem, da bo minilo. Samo kolikor sem se zjutraj dobro počutila sem zdaj spet . Na noč niti ne upam pomislit. Ma če bi vsaj malo spali bi bilo ok, ampak se še od prej vse vleče, pa sitna je kot podrepna muha, ko drugače ni bila sitna čez dan pa ...... Jutri jo peljem nazaj na kontrolo pa naj kaj pametnega pove tale P. Kar se tiče pa alergikov, pa je ful težko. Mi za Jako dolgo nismo vedeli kaj vse njega muči. Ni pa bil tako "hud" primer kot je Gregi. Ampak zmozgal pa me je vseeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:38:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem si hotela superge kupit, pa ni bilo nič iz tega. zakaj??? a ni bilo izbire al teb ni bilo nič všeč ker nisem imela varstva a šment ti , kaj pa jutri pojutrišnem, da bi dobila varstvo in si dala mal duška
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:39:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja Maja pa zaspi pa po 3 min kašlja in stoka pa spet in spet. Kakšen kašelj pa ima? Nekaj vmes. ni še prav sluzast. Pa spet joka. Torej imaš spet veselico. AB pa parviš, da ni prijel?Pojdi nazaj do P Grem jutri. Danes mi je rekla, da naj jutri pridem, če bo še vedno imela vročino. Upam, da dobim kakšen bolj pameten AB. Summamed je bil odličen, samo ne vem kakšen spekter ima. kater AB pa imata zdej???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:39:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem si hotela superge kupit, pa ni bilo nič iz tega. zakaj??? a ni bilo izbire al teb ni bilo nič všeč ker nisem imela varstva a šment ti , kaj pa jutri pojutrišnem, da bi dobila varstvo in si dala mal duška Sem imela obiske ko je bil moj doma, potem pa je moral nekaj skočit do mojega bratranca. Ko sem ga klicala, da naj pride, je bila Maja že tako obupna, pa ura taka, da je vse skupaj odpadlo. Saj bom šla kakšen drug dan, samo da se malo situacija popravi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:40:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nekaj sem pozabila vprašat. Ste že dale medolino od linota, jaz sem kupila danes, pa sem se spomnila, da naj ne bi meda jedli do enega leta. jaz sem dala mlečno kašico od milupe nočno z medom pa ni bilo nobenih reakcij, na škatli pa piše da je od 8m dalje Ta je celo od 6 mesecev, ampak za med sem brala, da naj nebi pred 1 letom jedli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:40:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj jo kašelj muči?? Boga Maja, njo pa zadnje čase vse jezi Pri njej je vedno tako, da ko sta 2 zobka zunaj zboli. koliko zobov pa je do sedaj pridelala? 6, čakam pa 7. a že? no, se vsaj lahko tolažiš da bo vraj 20-i zob prej ven prišel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:40:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja Maja pa zaspi pa po 3 min kašlja in stoka pa spet in spet. Kakšen kašelj pa ima? Nekaj vmes. ni še prav sluzast. Pa spet joka. Torej imaš spet veselico. AB pa parviš, da ni prijel?Pojdi nazaj do P Grem jutri. Danes mi je rekla, da naj jutri pridem, če bo še vedno imela vročino. Upam, da dobim kakšen bolj pameten AB. Summamed je bil odličen, samo ne vem kakšen spekter ima. kater AB pa imata zdej??? cedax
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:41:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa kje se vse skrivate? Dajmo punce poročat kaj se je zgodilo zadnjo urco so kakal no spotoma pa še dol dal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:41:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A sedaj jo kašelj muči?? Boga Maja, njo pa zadnje čase vse jezi Pri njej je vedno tako, da ko sta 2 zobka zunaj zboli. koliko zobov pa je do sedaj pridelala? 6, čakam pa 7. a že? no, se vsaj lahko tolažiš da bo vraj 20-i zob prej ven prišel Glede na to, da rabi za en zob 3t, Vid od Hijenca pa je 4 dobil v treh tednih, me tale 20-ka čisto nič ne tolaži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:44:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem si hotela superge kupit, pa ni bilo nič iz tega. zakaj??? a ni bilo izbire al teb ni bilo nič všeč ker nisem imela varstva a šment ti , kaj pa jutri pojutrišnem, da bi dobila varstvo in si dala mal duška Sem imela obiske ko je bil moj doma, potem pa je moral nekaj skočit do mojega bratranca. Ko sem ga klicala, da naj pride, je bila Maja že tako obupna, pa ura taka, da je vse skupaj odpadlo. Saj bom šla kakšen drug dan, samo da se malo situacija popravi. upam, da se stanje z Majo popravi , pri nas je ponoči pomagal če sem dala mokre cunje na radiator da je bilo čim več vlage v zraku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 20:47:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally oj, evo mene nazaj, Emilija se je umirila res ne vem kaj ji je bilo,a je bila tolk zaspana al kaj,sva šle vn in je spala v vozičku pol urce, zdej se pa igra? kakšni so znaki pri vnetju ušes, verjetno bi jo bolelo ko ji čistim ušesa ali ne ? ne vem to je za mene prvič, da je tako zbolela, sem ji probala mal za ušesi potipat pa ni videt, da bi jo kaj bolelo, vročine nima, zdej je začela še malo pokašljevat, sam mislim, da zaradi zamešenega noska ker ne more dihat? nič danes bomo še počakali jutri gremo pa do P, da jo pogleda,da bomo mirni čez vikend. mah upam,da bo čimprej mimo. za vse, ki rabite , al pa . pritisnit moraš na prednji strani pri odprtini (ne znam ti točno razložit kje) in če bo zajokala, veš, da jo bolijo ušeska. tako tudi jaz preverim , in tako vem pri čem sem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?