Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally vidm da ste mel pestro, bogica, verjetno jo je res neki matral, če je tolk časa jokala. Če bo jutr tud tko pa kr pejt do P, bolj da greš za brez veze kokr da ne greš pa ne veš kaj ji je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:20:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:20:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Ne vem ali imajo eni poleg debelega jezika tudi meglo na očeh Jaz vem, da se vse da in da ima palca vedno 2 konca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:20:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama jst tudi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:21:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem vam prišla samo lahko noč zaželet! šibam pod tuš in spat. z evo sma ble pri dežurnem in dobile kapljice Ciloxan. upam, da ji čim prej pomagajo! pa še nekaj smeha za lahko noč! Po 20 letih zakona sta en večer v postelji ležala mož in žena. Karnaenkrat začuti žena, da se je mož začne dotikati tako kot že dolgone.Skoraj se je naježila, ko so moževi prsti drseli po vratu, njegovaroka je drsela po hrbtu, se sprehodila po ramah in zopet po vratu,počasi je njegova roka zdrsela čez prsi, za trenutek se je zaustavilmalo nižje od popka. Nadaljeval po notrnaji stani njene leve roke,počasi zdrsel zopet čez prsi in se ob strani nežno spustil do zadnjiceter nadaljeval po nogi do njenih meč. Po notranji strani stegen jedrsel do stika noge s trupom in nežno ponovil vse isto še na desnistrani. Naenkrat se je ustavil, obrnil naokrog in začel gledati TV,medtem ko je žena od njegovega božanja postala močno vzburjena in jez nežnim glasom dejala: To je bilo pa čudovito! Dragi, zakaj siprenehal z božanjem? Mož ji odgovori: Našel sem daljinca!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:21:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem ali imajo eni poleg debelega jezika tudi meglo na očeh Jaz vem, da se vse da in da ima palca vedno 2 konca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:22:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama jst tudi! jaz tudi, lahko mamo čago
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem ali imajo eni poleg debelega jezika tudi meglo na očeh Jaz vem, da se vse da in da ima palca vedno 2 konca Kaj si lačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:22:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally punce hvala vsem za nasvete glede ušes, sem ji pritisnila pa ni nič jokala, sploh ni reaagirala, ko me pa vidi z aspiratorjem v roki se pa začne tresti in histerično jokat ker ve kaj jo čaka , pa vsakič ko jo vzamem v roke se odriva ker misli da ji bom noska pucala , upma, da bo kmalu pozabila na to zdej že spi pa upam na mirno noč Maja ni bila občutljiva na pritisk, tako da to ni merilo. Pelji jo P za vsak slučaj. bomo šli jutri za vsak slučaj, da ne bo čez vikend kaj hujše. se mi pa zdi kar se tiče noska da je stanje boljše, ne teče ji več, ma pa še sluzi noter Maji ni prej nič iz nosa teklo, zdaj pa potok. Kašlja pa v spanju kot kadilec po 50 letih kajenja. Jaz sem jo peljala k zdravniku, ker je zakuhala in mi je povedala, da ima vneta ušesa. Sem bila kar malo paf, ker nisem vedela, da lahko pride do vnetja brez prehlada. Zdaj vem za drugič. a če so vneta ušesa dobi AB al kaj? to je zame vse prvič pa mogoče sprašujem neumnosti. ona ni imela vročine samo ji je teklo res v potokih, zdej pa ne več potegnem pa ven tako že zelenkasto sluz , ma upam, da bo jutri že bolje z obema Ja AB dobiš. Ponavadi jokajo zaradi bolečin, pa ko je vnetje že "pošteno" zakuhajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:22:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem ali imajo eni poleg debelega jezika tudi meglo na očeh Jaz vem, da se vse da in da ima palca vedno 2 konca žalostno, ampak nekateri fali kar nekaj klikerjev v glavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:22:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem ali imajo eni poleg debelega jezika tudi meglo na očeh Jaz vem, da se vse da in da ima palca vedno 2 konca Če ne meglo, pa temo ziher.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:22:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Gaja spi jest sm pa še mal sm pršla pogledat preden grem pred TV. Sm bla pri dr. pa je rekla, da skor verjetno je preutrujenost kriva, kao da če se ponoč skoz zbujaš se ne naspiš ....pa da več migam, manj počivam....ma ne vem no, pol bi ble vse tuki trlice k nm ga ponoč serjejo. No res je da sm prej spala do enajstih, dvanajstih, zdej pa sam do sedmih. Grem pa vseeno dat vodo in kri drug teden. Bomo vidl kaj bo s tega. Nč, grem zdej kakat pa pridem pol nazaj Jaz ne spim dosti manj kot prej le manj kvalitetno. Pa nismo vse dovzetne za hujšanje. Ja sej je rekla da tud nekvaliteten spanec na to vpliva, pa razna sekiranja.....spremembe....Eni se redijo eni hujšajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:23:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Gaja spi jest sm pa še mal sm pršla pogledat preden grem pred TV. Sm bla pri dr. pa je rekla, da skor verjetno je preutrujenost kriva, kao da če se ponoč skoz zbujaš se ne naspiš ....pa da več migam, manj počivam....ma ne vem no, pol bi ble vse tuki trlice k nm ga ponoč serjejo. No res je da sm prej spala do enajstih, dvanajstih, zdej pa sam do sedmih. Grem pa vseeno dat vodo in kri drug teden. Bomo vidl kaj bo s tega. Nč, grem zdej kakat pa pridem pol nazaj Jaz ne spim dosti manj kot prej le manj kvalitetno. Pa nismo vse dovzetne za hujšanje. Ja sej je rekla da tud nekvaliteten spanec na to vpliva, pa razna sekiranja.....spremembe....Eni se redijo eni hujšajo eni pa nič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj? Ma neki se kao športa, zdej bo baje hodu vsak četrtek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:23:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama jst tudi! jaz tudi, lahko mamo čago sam že res nisem dolgo nikjer bla - tak na kaki žurki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem ali imajo eni poleg debelega jezika tudi meglo na očeh Jaz vem, da se vse da in da ima palca vedno 2 konca Če ne meglo, pa temo ziher. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:23:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem ali imajo eni poleg debelega jezika tudi meglo na očeh Jaz vem, da se vse da in da ima palca vedno 2 konca Če ne meglo, pa temo ziher.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:25:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama jst tudi! jaz tudi, lahko mamo čago sam že res nisem dolgo nikjer bla - tak na kaki žurki. Mislim, da bom jaz počasi imela privat žurko, ker se Videk meče po kinderpetu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:25:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Gaja spi jest sm pa še mal sm pršla pogledat preden grem pred TV. Sm bla pri dr. pa je rekla, da skor verjetno je preutrujenost kriva, kao da če se ponoč skoz zbujaš se ne naspiš ....pa da več migam, manj počivam....ma ne vem no, pol bi ble vse tuki trlice k nm ga ponoč serjejo. No res je da sm prej spala do enajstih, dvanajstih, zdej pa sam do sedmih. Grem pa vseeno dat vodo in kri drug teden. Bomo vidl kaj bo s tega. Nč, grem zdej kakat pa pridem pol nazaj Jaz ne spim dosti manj kot prej le manj kvalitetno. Pa nismo vse dovzetne za hujšanje. Ja sej je rekla da tud nekvaliteten spanec na to vpliva, pa razna sekiranja.....spremembe....Eni se redijo eni hujšajo eni pa nič jaaaaa pri meni čisto nič ne vpliva na zmanjšanje teže ,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:25:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi estrella: a ti je ratal napisat prošnjo??? ne, ker mojga še ni, jaz pa sem totalno sesuta. Bom ju3 jest sm tud sama kje pa je tvoj? Ma neki se kao športa, zdej bo baje hodu vsak četrtek Kako priročno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:26:03
|
|
|
|
hijenca
|
jaz grem lulat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:26:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally vidm da ste mel pestro, bogica, verjetno jo je res neki matral, če je tolk časa jokala. Če bo jutr tud tko pa kr pejt do P, bolj da greš za brez veze kokr da ne greš pa ne veš kaj ji je ja bogica je bila jaz pa z njo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:26:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jaz grem lulat pa fajn si jo obriš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 21:26:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jaz grem lulat jaz tudi pa pridem nazaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?