Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:13:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nič, se ne izide , moram dat najprej otroka spat . In to TAKOJ! moja dva sta že v posteljah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:14:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, sej jutri je tudi lep datum! eh, meni pa ni všeč..... petek 13. ima vedno nek strašen prizvok Če je tak dolgo čakala, pa lahko še do sobote
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:39:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
petek 13. ima vedno nek strašen prizvok jaaaaa, neeeekaaaaj grooooznega seee booo zgooodiiiilooooo Petaaaardaaaaa boooo rooodiiiiila Če je tak dolgo čakala, pa lahko še do sobote no, to pa tud ne bi bilo slabo, 14.3. je krasen datum Bo Anže točno 5 let starejši od juniorja in vsekakor nikoli ne bom pozabila čestitat jr. za r.d.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:44:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ petek 13. ima vedno nek strašen prizvok jaaaaa, neeeekaaaaj grooooznega seee booo zgooodiiiilooooo Petaaaardaaaaa boooo rooodiiiiila Če je tak dolgo čakala, pa lahko še do sobote no, to pa tud ne bi bilo slabo, 14.3. je krasen datum Bo Anže točno 5 let starejši od juniorja in vsekakor nikoli ne bom pozabila čestitat jr. za r.d. Nina! A 14.3. ima Anže rojstni dan? Super! Meni je tudi všeč ta datum... petardito bi bil tako točno 3 leta in 4 mesece starejši od juniorja . Uh...koliko variant smo že dali skozi .... Bubi...ne bom rekla, da jutri ne grem, k mi lahko potem voda odteče ..... kakorkoli...če že ni moglo bit danes...je lahko kadarkoli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:45:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dames smo uspeli kupiti rolko za Anžeta . Smo šli v Toysa in si jo je sam izbral - en nam nepoznan superjunak je gor in levi (oz. 2 rjoveči levji glavi): no sam da je otrok zadovoljen . Sicer mu je bilo danes, ko smo prišli domov, itak v večje veselje Lego letalo, ki ga je z veseljem pomagal sestavit , še presenetljivo dobro mu je šlo - čeprav je Lego creator, ki je kao od 7 let naprej (midva pa sva sestavila v eni uri ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:46:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: til Ampak tudi to bomo pregurali tko da bo pa potem lepše tako je, til.... če je želja dovolj velika, sprejmeš tudi take izzive Se strinjam .... sem pa že pozabila kako in zakaj je s tabo tako ... Vsekakor ti želim, da bo, ko se odločiš vse potekalo b.p in ti bo čimprej minilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:47:24
|
|
|
|
petarda
|
Naty jaz jih tudi jemljem iz cosgan strani
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:51:24
|
|
|
|
Urša
|
Aja, točno, petek 13. je jutri! Danes smo srečali Tino od SimoneO, če se jo spomnite. Kako velika punca! Smo bili skupaj na Pikijevi zabavi, res super prireditev!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:52:09
|
|
|
|
petarda
|
Joj, kako je Anže že velik, da se bo kar rolkal...ziher bo ža kmalu skakal čez stopnice...kaj vse nas še čaka z našimi fanti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:53:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Aja, točno, petek 13. je jutri! Danes smo srečali Tino od SimoneO, če se jo spomnite. Kako velika punca! Smo bili skupaj na Pikijevi zabavi, res super prireditev! Kje ste se pa srečali? A ni SimonaO nekje Vrhnika in tisti konec? Al sem zamešala? Kako ste se pa prepoznale?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:03:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Aja, točno, petek 13. je jutri! Danes smo srečali Tino od SimoneO, če se jo spomnite. Kako velika punca! Smo bili skupaj na Pikijevi zabavi, res super prireditev! Kje ste se pa srečali? A ni SimonaO nekje Vrhnika in tisti konec? Al sem zamešala? Kako ste se pa prepoznale? Samo res
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:15:27
|
|
|
|
til
|
No to je ena od bolj novejših pa počakajte še na eno Božično
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:16:09
|
|
|
|
til
|
A mislite da so prevelike slike Ja dolgo me že ni bilo tukaj!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:17:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Frajer mali Daj raje eno s harmoniko Al ne igra Tilen?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:17:51
|
|
|
|
til
|
Evo še en spomin na 4. Božič kot družinica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:19:08
|
|
|
|
til
|
Harmonika in jodlanje pa je že hvala bogu zgodovina ( še kar me preganja zvok Tilnove harmonike ker je pa res kar naprej špilala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:24:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: til A mislite da so prevelike slike Ja dolgo me že ni bilo tukaj!!! se same pomanjšajo, ni problema
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:25:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Evo še en spomin na 4. Božič kot družinica Lušni ste
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:30:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: til Evo še en spomin na 4. Božič kot družinica Lušni ste še moj podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:31:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Šibam počasi. Zaenkrat je še vse mirno, kdo ve, kaj me čaka danes ponoči
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:31:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Aja, točno, petek 13. je jutri! Danes smo srečali Tino od SimoneO, če se jo spomnite. Kako velika punca! Smo bili skupaj na Pikijevi zabavi, res super prireditev! Kje ste se pa srečali? A ni SimonaO nekje Vrhnika in tisti konec? Al sem zamešala? Kako ste se pa prepoznale? Samo res meni tud ni jasno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:32:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, si še tu? Al si se v vročo kopel potopila - skupaj z in skodelico čaja v roki?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:32:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Šibam počasi. Zaenkrat je še vse mirno, kdo ve, kaj me čaka danes ponoči pravgotovo ne ...al' pa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:33:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Šibam počasi. Zaenkrat je še vse mirno, kdo ve, kaj me čaka danes ponoči pravgotovo ne ...al' pa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 21:33:40
|
|
|
|
*bubi*
|
3000. post
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.