Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:05:00
|
|
|
|
*bubi*
|
til predolgo te že ni bilo tukaj. Vgasni tiste risanke pa kako sliko nalimaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:05:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Me pride kera po bradavicah čohat? Moj je v delavnici, sami mi pa ni zanimivo! ..... joj, petarda.... si prepričana, da nimaš vročine?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:07:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: til Petarda kako pa kaj Lukec pokaže zanimanje za dojenčka? A je še katera . Mislim, da bi mogla bit jaz kej na vrsti pa se kar ne pripravim . Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJA Ja...petardito se fuuuul veseli, upam, da tako tudi ostane .... Ti pa...NE ODLAŠAJ! ....Pa nimaš se kaj pripravljat...tvoj naj te pripravi! tako je, til.... ne odlašaj Nekaj novembrčkov je še edinčkov. Vsaj za enega upam, da kmalu (ok, v roku enega leta) ne bo več Petarda, nisem tebe mislila, tebi ne dam enega leta, ampak en dan
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.3.2009 19:11:57 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:09:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: til A je še katera Mislim, da ne... ...edin, če je andrkavr
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:11:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: til Petarda kako pa kaj Lukec pokaže zanimanje za dojenčka? A je še katera . Mislim, da bi mogla bit jaz kej na vrsti pa se kar ne pripravim . Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJA Ja...petardito se fuuuul veseli, upam, da tako tudi ostane .... Ti pa...NE ODLAŠAJ! ....Pa nimaš se kaj pripravljat...tvoj naj te pripravi! tako je, til.... ne odlašaj Nekaj septembrčkov je še edinčkov. Vsaj za enega upam, da kmalu (ok, v roku enega leta) ne bo več Petarda, nisem tebe mislila, tebi ne dam enega leta, ampak en dan To se pa zgodi, ko hočeš na dveh forumih hkrati čvekat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:13:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Me pride kera po bradavicah čohat? Moj je v delavnici, sami mi pa ni zanimivo! ..... joj, petarda.... si prepričana, da nimaš vročine?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:15:31
|
|
|
|
*bubi*
|
bi prej rekla, da je utrujenost kriva.... je bila nora noč Pa ne vem, al naj krivim polno luno, zobke, cepljenje, vneto uho,... al vse skupaj v paket in mašlco gor pa dolge vožnje nisem več navajena mi je bilo kar malo too much it v lj. Sem pa izkoristila in obiskala drago prijateljico in njeno 1m staro pupo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:16:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, danes ponoči smo sami.... če mi misli bubika spet štalo delat, bom kar policijo klicala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:16:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Me pride kera po bradavicah čohat? Moj je v delavnici, sami mi pa ni zanimivo! .....
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:17:27
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: til Petarda kako pa kaj Lukec pokaže zanimanje za dojenčka? A je še katera . Mislim, da bi mogla bit jaz kej na vrsti pa se kar ne pripravim . Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJA Ja...petardito se fuuuul veseli, upam, da tako tudi ostane .... Ti pa...NE ODLAŠAJ! ....Pa nimaš se kaj pripravljat...tvoj naj te pripravi! tako je, til.... ne odlašaj Nekaj novembrčkov je še edinčkov. Vsaj za enega upam, da kmalu (ok, v roku enega leta) ne bo več Petarda, nisem tebe mislila, tebi ne dam enega leta, ampak en dan
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:17:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, danes ponoči smo sami.... če mi misli bubika spet štalo delat, bom kar policijo klicala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:18:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
Saj sploh do besed ne pridem ko se takorežim poleg vas...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:19:31
|
|
|
|
Naty_ka
|
O Til. Dobrodošla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:19:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, danes ponoči smo sami.... če mi misli bubika spet štalo delat, bom kar policijo klicala Pa naj jo kar odpeljejo do jutra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:21:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJA Saj če zdaj greste v akcijo in tudi če takoj rata, še vedno lahko greste na morje. Pa tudi drugo leto bo že toliko velik, da boste tudi komot na dopustu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:22:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: til Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJA Saj če zdaj greste v akcijo in tudi če takoj rata, še vedno lahko greste na morje. Pa tudi drugo leto bo že toliko velik, da boste tudi komot na dopustu. Evo, Naty ima že vse preračunano!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:25:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ne, Petarda, to so izkušnje. Pred 4-imi leti je bilo enako. Ravno v tem času sem zanosila-no mogoče kak teden prej. In se potem lepo izide do konca novembra in tudi do dopusta naslednjo leto...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:27:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ej babe, rabim link kjer jemljete vse te smeške. So mi tak ful zanimivi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 19:54:56
|
|
|
|
*bubi*
|
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich pa v starem računalniku sem imela ful linkov. No, saj tukaj se kar najde.... TUKAJ so ta veliki
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.3.2009 19:55:19 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:02:32
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJA Saj če zdaj greste v akcijo in tudi če takoj rata, še vedno lahko greste na morje. Pa tudi drugo leto bo že toliko velik, da boste tudi komot na dopustu. Punce sej jaz bi mela že prej ampak ker mi sledi cerklaža in ležanje mi je zato toliko težje.Ne bom mogla več mojga dvignit in vse skupaj bo cela štala nič vstajanja razen WC in tuširanje pa še tist ne vem al me bo moj nesu do kopalnice al bom lahko šla sama . Mal je sicer smešno sam je pa res Ampak tudi to bomo pregurali tko da bo pa potem lepše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:09:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ej, babe samo ENO uro me ni bilo tu gor (sva z Anžetom sestavljala letalo iz legic ), pa spolh ne vem kje sem zaključila Presenečate!!! Ajdi grem brat nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:10:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Ampak tudi to bomo pregurali tko da bo pa potem lepše tako je, til.... če je želja dovolj velika, sprejmeš tudi take izzive
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:10:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Me pride kera po bradavicah čohat? Moj je v delavnici, sami mi pa ni zanimivo! .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:11:44
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, sej jutri je tudi lep datum!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 12.3.2009 20:13:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nič, se ne izide , moram dat najprej otroka spat . In to TAKOJ!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.