|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
12.3.2009 19:05:00   
*bubi*
til user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

predolgo te že ni bilo tukaj. Vgasni tiste risanke pa kako sliko nalimaj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
12.3.2009 19:05:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Me pride kera po bradavicah čohat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj je v delavnici, sami mi pa ni zanimivo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

joj, petarda.... si prepričana, da nimaš vročine? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
12.3.2009 19:07:29   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: til

Petarda kako pa kaj Lukec pokaže zanimanje za dojenčka? A je še katera user posted image . Mislim, da bi mogla bit jaz kej na vrsti pa se kar ne pripravim user posted image . Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJAuser posted image

Ja...petardito se fuuuul veseli, upam, da tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image user posted image .... Ti pa...NE ODLAŠAJ! user posted image ....Pa nimaš se kaj pripravljat...tvoj naj te pripravi! user posted image user posted image user posted image user posted image

tako je, til.... ne odlašaj user posted image

Nekaj novembrčkov je še edinčkov. Vsaj za enega upam, da kmalu (ok, v roku enega leta) ne bo več user posted image  

Petarda, nisem tebe mislila, tebi ne dam enega leta, ampak en dan user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.3.2009 19:11:57 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
12.3.2009 19:09:35   
petarda

A je še katera user posted image

Mislim, da ne... user posted image ...edin, če je andrkavr user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
12.3.2009 19:11:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda kako pa kaj Lukec pokaže zanimanje za dojenčka? A je še katera user posted image . Mislim, da bi mogla bit jaz kej na vrsti pa se kar ne pripravim user posted image . Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJAuser posted image

Ja...petardito se fuuuul veseli, upam, da tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image user posted image .... Ti pa...NE ODLAŠAJ! user posted image ....Pa nimaš se kaj pripravljat...tvoj naj te pripravi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj septembrčkov je še edinčkov. Vsaj za enega upam, da kmalu (ok, v roku enega leta) ne bo več user posted image  

Petarda, nisem tebe mislila, tebi ne dam enega leta, ampak en dan user posted image user posted image user posted image

To se pa zgodi, ko hočeš na dveh forumih hkrati čvekat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
12.3.2009 19:13:33   
petarda

Me pride kera po bradavicah čohat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj je v delavnici, sami mi pa ni zanimivo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

joj, petarda.... si prepričana, da nimaš vročine? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
12.3.2009 19:15:31   
*bubi*
bi prej rekla, da je utrujenost kriva.... je bila nora noč user posted image  Pa ne vem, al naj krivim polno luno, zobke, cepljenje, vneto uho,... al vse skupaj v paket in mašlco gor user posted image user posted image user posted image

pa dolge vožnje nisem več navajena user posted image  mi je bilo kar malo too much it v lj. Sem pa izkoristila in obiskala drago prijateljico in njeno 1m staro pupo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
12.3.2009 19:16:13   
*bubi*
Aja, danes ponoči smo sami.... če mi misli bubika spet štalo delat, bom kar policijo klicala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
12.3.2009 19:16:13   
Naty_ka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
12.3.2009 19:17:27   
Naty_ka

Nekaj novembrčkov je še edinčkov. Vsaj za enega upam, da kmalu (ok, v roku enega leta) ne bo več user posted image  

user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
12.3.2009 19:17:49   
Naty_ka

Aja, danes ponoči smo sami.... če mi misli bubika spet štalo delat, bom kar policijo klicala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
12.3.2009 19:18:26   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image
Saj sploh do besed ne pridem ko se takorežim poleg vas...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
12.3.2009 19:19:31   
Naty_ka
O Til. Dobrodošla user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
12.3.2009 19:19:56   
petarda

user posted image user posted image user posted image

Pa naj jo kar odpeljejo do jutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
12.3.2009 19:21:14   
Naty_ka

Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJAuser posted image

Saj če zdaj greste v akcijo in tudi če takoj rata, še vedno lahko greste na morje. Pa tudi drugo leto bo user posted image  že toliko velik, da boste tudi komot na dopustu.

inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
12.3.2009 19:22:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Moj me že kar nekaj časa priganja jaz pa pravim še letos na morje pol pa AKCIJAuser posted image

Saj če zdaj greste v akcijo in tudi če takoj rata, še vedno lahko greste na morje. Pa tudi drugo leto bo user posted image  že toliko velik, da boste tudi komot na dopustu.

Evo, Naty ima že vse preračunano! user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
12.3.2009 19:25:00   
Naty_ka
Ne, Petarda, to so izkušnje. Pred 4-imi leti je bilo enako. Ravno v tem času sem zanosila-no mogoče kak teden prej. In se potem lepo izide do konca novembra in tudi do dopusta naslednjo leto... user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
12.3.2009 19:27:19   
Naty_ka
Ej babe, rabim link kjer jemljete vse te smeške. So mi tak ful zanimivi.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
12.3.2009 19:54:56   
*bubi*
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich

pa v starem računalniku sem imela ful linkov. No, saj tukaj se kar najde.... user posted image

TUKAJ so ta veliki

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.3.2009 19:55:19 >

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
12.3.2009 20:02:32   
til

Punce sej jaz bi mela že prej ampak ker mi sledi cerklaža in ležanje mi je zato toliko težje.Ne bom mogla več mojga user posted image user posted image  dvignit in vse skupaj bo cela štala nič vstajanja razen WC in tuširanje pa še tist ne vem al me bo moj nesu do kopalnice al bom lahko šla samauser posted image . Mal je sicer smešno sam je pa res user posted image  Ampak tudi to bomo pregurali tko da bo pa potem lepše user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
12.3.2009 20:09:39   
NinaŠ
Ej, babe samo ENO uro me ni bilo tu gor (sva z Anžetom sestavljala letalo iz legic user posted image ), pa spolh ne vem kje sem zaključila user posted image user posted image user posted image user posted image Presenečate!!!
Ajdi grem brat nazaj user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
12.3.2009 20:10:40   
*bubi*

Ampak tudi to bomo pregurali tko da bo pa potem lepše user posted image

tako je, til.... če je želja dovolj velika, sprejmeš tudi take izzive user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
12.3.2009 20:10:47   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
12.3.2009 20:11:44   
Urša
Petarda, sej jutri je tudi lep datum!user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
12.3.2009 20:13:09   
NinaŠ
Nič, se ne izide user posted image , moram dat najprej otroka spat user posted image . In to TAKOJ!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.