Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 18:33:21
|
|
|
|
lena35
|
Evelin jaz kupujem AM v Millerju tistega po 12 evrov pa tudi vse kašice tam kupujem se splača,sem bila glih danes v Velenju.Sam da imamo to trgovino saj so drugje cene za ****. DRUGAČE SVA PA MI2 čist ok sva veliko zunaj zato pa nimam velko časa viset tu gor.Ste pa res čveke komaj sledim kaj vse se dogaja tu.No pa imejte se lepo in cartajtesvoje
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 18:34:07
|
|
|
|
lena35
|
a zdaj sem pa jaz odprla novo stran
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 18:54:53
|
|
|
|
Pšemek
|
Marisha za Marka, da je boljše vreča - naša se je tudi skos odkrivala, zdej ji pa kovtrček zalačim za jogi, pa ji ne uspe več za Mašo in Nika, da se čim prej pozdravita! PikicaStonoga, daj ji obkladke gor - fiziološko Jolly za zobeka Sem vse nadoknadila, ste ble pridne in niste veliko napisale . Zdej pa šibam na kopanje. Moja dva se že igrata v kopalnici. Še pol napišem poročilo od danes, se nam je ful dogajalo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 19:28:34
|
|
|
|
gogabojan
|
NAS PA FULLLLLLLLLLLLL ZOBEKI MATRAJOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Res je čist bogi . Bo vse zgrizu. Je moj reku, da mu raje ne dam joške zdaj, in je reku poglej, kaj dela iz cuclja iz flaške. In res.... Me je kar strah kaj bo ko ga bom morala podojiti. Nazadnje k sem ga dojila, me je takoooooooooooo vgriznil za bradavico, da mi je solzica stekla dol, pa še skoraj sem se polulala od bolečin. Kje mu taka moč v čeljusti nimam pojma. No punce, jutri ob 11h. Kje točno se dobimo??????? Jaz bom parkirala pred Kolosejem. Kasneje pustim še tel. št. če bom slučajno v zamudi, me lahko pokličete, pa poveste kje ste točno. Vrhnika-Ljubljana je kakih 20 min vožnje, sam nikoli ne veš kaj se lahko zgodi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 19:49:34
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek vreča - naša se je tudi skos odkrivala, zdej ji pa kovtrček zalačim za jogi, pa ji ne uspe več tud jaz sem to delala, zdaj v večji postelji, pa mi spleza počez in to čisto zgoraj - do tja kovter ne seže, no, zdajle pa že pančka v vreči sem nabavljala- par cunjic v Babyu, pa dve ta veliki vreči v Mullerju( kašice za lahko noč in kašica krompir-korenje, plenice, robčki, AM), v H&M-u pa ful dobro in poceni bombažno kapico, moram kupit še eno, ko ji res lepo na glavico sede kje potem jutri??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:11:03
|
|
|
|
gogabojan
|
No punce, preden bom šla spati. Kje se dobimo potem????? Jaz bom (kot sem že zgoraj omenila, in ker ne vem natančno kje), parkirala pred kolosejem, in tam počakala z vozičkom. Bom kasneje še pogledala, če ste kaj napisale. Nimam pa časa dežurati tu ves čas (kot prejšnje dni) , tamal je nenormalno tečen. Pa sam grize, grize, grize......
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:14:40
|
|
|
|
ajetam@
|
gogabojan sem te pol vidla k si odhajala s kolegico proti domu. jaz sem šla v lekarno sam si bla lih tok deleč da nisem upila ja za jutr.. skor ziher pridem. bom pa vidla kakšno bo vreme, pa če bom imela avto doma... mal mi je tut smotan ker ob enih jeva midva kosilo pol pa če sva tkole kje ga pol v avtu futram al pa nekje v naročju in je mal bolj smotan. doma je le lažje... ja nimaš kaj se je treba tut to naučit da se futra drugje... a trgovine se drugač ob 10ih odprejo ?? a je katera v kratkem kje videla fondi? tamanši un k samo svečko daš spodej...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:20:35
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ a je katera v kratkem kje videla fondi? tamanši un k samo svečko daš spodej... V interšparu so jih imeli, zdej ne vem a jih trenutno majo . Drugač pa kak Merkur
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:22:13
|
|
|
|
Lovely
|
O. Kjero zatišje. No, jaz sem spala 1,5h in prišla dol in kaj videla? Inya nenormalno preveč utrujena, oba naspidirana ful, sta se igrala kot nora. In ko me je Inya videla je začela tok jokat za znoret. Komaj sem jo pomirila, oblekla v pižamco (HB da je ni blo treba kopat, jo vsaki drugi dan in sva jo včeraj), nahranila (140ml) in jo zdaj dala v posteljico - čakam kaj bo. Ali bo spanje ali vrščanje... Kar se hrane tiče smo danes pristali na 730ml in je ne bom budila pa tudi upam, da se sama ne bo Ker sem pa poskrbela, da je stanovanje danes zglancano v nulo bom pa zdaj likala ko imam nove zaloge energije. No, ravnokar je moj pametnjakovič ful na glas uletel po stopnicah in šel v kopalnico in zdaj ful nekaj ropota - KOKR DA NIMA DOL KOPALNICE DDDDDDDDDDD. Mater kaj čem s tem velikim otrokom ej. Včasih mi gre tok na jetra. Prav vzela si bom time off od njega zdajle zvečer. Če ne bo šaka (he he .100noga kok si me zadnjič na FB nasmejala s svojim komentarjem na moj status). Jutri ob 11h v Areni. Be there! I or we will...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:23:06
|
|
|
|
Lovely
|
O. A bo to nova stran?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:23:28
|
|
|
|
Lovely
|
Ne?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:23:50
|
|
|
|
Lovely
|
Ne?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:23:58
|
|
|
|
freha
|
Ma še ker lumpi alergijo? Naša ma pikice po obrazu in nogicah, ki jo fuul srbijo. Sem na dieti ker jo še polno dojim, pa ma še kr skoz srbeče. Še ma kdo te probleme? Tud spi ne več tak ko včasih :(
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:24:10
|
|
|
|
Lovely
|
Pa kako to?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:25:22
|
|
|
|
Lovely
|
Freha čaw, zgleda da sva sami. Kok časa pa ima alergijo? A ima od kakega novega praška al si kaj takega jedla?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:25:54
|
|
|
|
Lovely
|
Joj sori šele zdaj vidim da imaš dieto...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:27:06
|
|
|
|
ajetam@
|
kok nas sploh bo ???? joj bi bla full nervozna sam na srečo vsaj malo poznam gogabojan drugač bi šla čist v neznano jojjj dones me en psiho ustavi k sem šla iz trgovine. en čist škrbast ata... sm rekla da nimam časa, pol sem se ga pa kura usmilila k sem mislna da ma dejansko kšno pametno uprašanje zame. on pa meni če poznam koga k je iz štajerske k študira neki.. sem že pozabila kaj. sem samo čukast pogledala rekla in in šla. ker psiho ej!! pol sem vse pretipala če me ni slučajno okradu
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:27:21
|
|
|
|
Lovely
|
Mi nimamo teh težav HB, sem pa slišala da punce nekaj mažejo z Bepantenom take zadeve samo če gre za alergijo pol treba ugotovit na kaj je... ti ali pa na preiskave... to pa so šle punce ja...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:27:47
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: evelin IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ a je katera v kratkem kje videla fondi? tamanši un k samo svečko daš spodej... V interšparu so jih imeli, zdej ne vem a jih trenutno majo . Drugač pa kak Merkur hvala bom šla jutr pogledat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:28:45
|
|
|
|
Lovely
|
Ajetam, boš vidla, ne moreš nas falit Joj kjer psiho, res...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:30:45
|
|
|
|
Lovely
|
Aja, Corti, a ti prideš jutri? Lahk te poberem če želiš.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:31:14
|
|
|
|
ajetam@
|
ja zgrešila vas res ne bom, sam vseen je mal smotan k nobenga ne poznaš... a pa bo tm pri areni sonček ? kaj pa če je lih pri koloseju sonček ? no, meni je vseen samo je verjetno lepše na sončku sedet kot zmrzovat v senci
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:31:49
|
|
|
|
Lovely
|
Zdaj grem pa likat k je Inya zgleda zares zaspala. Upam, da bo do 8h zjutraj (Valla, čist skoz se nate spomnim ko razmišljam o celi noči )
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:33:28
|
|
|
|
Lovely
|
Ajetam, brez skrbi! Saj nas v bistvu zelo dobro poznaš Jaz sem isto razmišljala, zakaj Arena - ni sončka če se prav spomnim. Ko pa je tam blizu ZVEZDA s super torticami, sončkom in noter tudi zelo lepimi foteljčki... Ma, dogovor je dogovor, ne bi zdaj jaz nekaj spreminjala. Sicer se pa lahko tam dogovorimo. Se dobimo na parkirišču in je...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 12.3.2009 20:34:20
|
|
|
|
Lovely
|
Zdej pa res grem likat, vas berem mičkeno kasneje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?