|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
12.3.2009 18:33:21   
lena35
Evelin jaz kupujem AM  v Millerju tistega po 12 evrov pa tudi vse kašice tam kupujem se splača,sem bila glih danes v Velenju.Sam da imamo to trgovino saj so drugje cene za ****.
DRUGAČE SVA PA MI2 čist ok sva veliko zunaj zato pa nimam velko časa viset tu gor.Ste pa res čveke komaj sledim kaj vse se dogaja tu.No pa imejte se lepo in cartajtesvojeuser posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
12.3.2009 18:34:07   
lena35
 a zdaj sem pa jaz odprla novo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
12.3.2009 18:54:53   
Pšemek
Marisha user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Marka, da je boljše

vreča - naša se je tudi skos odkrivala, zdej ji pa kovtrček zalačim za jogi, pa ji ne uspe več

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Mašo in Nika, da se čim prej pozdravita!

PikicaStonoga, daj ji obkladke gor - fiziološko

Jolly user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za zobeka

Sem vse nadoknadila, ste ble pridne in niste veliko napisale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdej pa šibam na kopanje. Moja dva se že igrata v kopalnici. Še pol napišem poročilo od danes, se nam je ful dogajalo.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
12.3.2009 19:28:34   
gogabojan
NAS PA FULLLLLLLLLLLLL ZOBEKI MATRAJOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Res je čist bogi user posted image . Bo vse zgrizu. Je moj user posted image reku, da mu raje ne dam joške zdaj, in je reku poglej, kaj dela iz cuclja iz flaške. In res....

Me je kar strah kaj bo ko ga bom morala podojiti.

Nazadnje k sem ga dojila, me je takoooooooooooo vgriznil za bradavico, da mi je solzica stekla dol, pa še skoraj sem se polulala od bolečin.

Kje mu taka moč v čeljusti nimam pojma.

No punce, jutri ob 11h. Kje točno se dobimo??????? Jaz bom parkirala pred Kolosejem. Kasneje pustim še tel. št. če bom slučajno v zamudi, me lahko pokličete, pa poveste kje ste točno. Vrhnika-Ljubljana je kakih 20 min vožnje, sam nikoli ne veš kaj se lahko zgodi.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
12.3.2009 19:49:34   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

vreča - naša se je tudi skos odkrivala, zdej ji pa kovtrček zalačim za jogi, pa ji ne uspe več

tud jaz sem to delala, zdaj v večji postelji, pa mi spleza počez in to čisto zgorajuser posted image - do tja kovter ne seže, no, zdajle pa že pančka v vrečiuser posted image user posted image

sem nabavljala- par cunjic v Babyu, pa dve ta veliki vreči v Mullerju( kašice za lahko noč in kašica krompir-korenje, plenice, robčki, AM), v H&M-u pa ful dobrouser posted image in poceni bombažno kapico, moram kupit še eno, ko ji res lepo na glavico sede

kje potem jutri??

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
12.3.2009 20:11:03   
gogabojan
No punce, preden bom šla spati. Kje se dobimo potem?????

Jaz bom (kot sem že zgoraj omenila, in ker ne vem natančno kje), parkirala pred kolosejem, in tam počakala z vozičkom. Bom kasneje še pogledala, če ste kaj napisale.

Nimam pa časa dežurati tu ves čas (kot prejšnje dni)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tamal je nenormalno tečen. Pa sam grize, grize, grize......

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
12.3.2009 20:14:40   
ajetam@
gogabojan sem te pol vidla k si odhajala s kolegico proti domu. jaz sem šla v lekarno sam si bla lih tok deleč da nisem upila user posted image

ja za jutr.. skor ziher pridem. bom pa vidla kakšno bo vreme, pa če bom imela avto doma...

mal mi je tut smotan ker ob enih jeva midva kosilo pol pa če sva tkole kje ga pol v avtu futram al pa nekje v naročju in je mal bolj smotan. doma je le lažje... ja nimaš kaj se je treba tut to naučit da se futra drugje...

a trgovine se drugač ob 10ih odprejo ??

a je katera v kratkem kje videla fondi? tamanši un k samo svečko daš spodej...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
12.3.2009 20:20:35   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

V interšparu so jih imeli, zdej ne vem a jih trenutno majouser posted image . Drugač pa kak Merkur

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
12.3.2009 20:22:13   
Lovely
O. Kjero zatišje. No, jaz sem spala 1,5h in prišla dol in kaj videla? Inya nenormalno preveč utrujena, oba naspidirana ful, sta se igrala kot nora. In ko me je Inya videla je začela tok jokat za znoret. Komaj sem jo pomirila, oblekla v pižamco (HB da je ni blo treba kopat, jo vsaki drugi dan in sva jo včeraj), nahranila (140ml) in jo zdaj dala v posteljico - čakam kaj bo. Ali bo spanje ali vrščanje... Kar se hrane tiče smo danes pristali na 730ml in je ne bom budila pa tudi upam, da se sama ne bo user posted image

Ker sem pa poskrbela, da je stanovanje danes zglancano v nulo user posted image user posted image user posted image  bom pa zdaj likala ko imam nove zaloge energije.

No, ravnokar je moj pametnjakovič ful na glas uletel po stopnicah in šel v kopalnico in zdaj ful nekaj ropota - KOKR DA NIMA DOL KOPALNICE DDDDDDDDDDD. Mater kaj čem s tem velikim otrokom ej. Včasih mi gre tok na jetra. Prav vzela si bom time off od njega zdajle zvečer. Če ne bo šaka (he he .100noga kok si me zadnjič na FB nasmejala s svojim komentarjem na moj status).

Jutri ob 11h v Areni. Be there! I or we will...

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
12.3.2009 20:23:06   
Lovely
O. A bo to nova stran?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
12.3.2009 20:23:28   
Lovely
Ne?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
12.3.2009 20:23:50   
Lovely
Ne?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
12.3.2009 20:23:58   
freha
Ma še ker lumpi alergijo? Naša ma pikice po obrazu in nogicah, ki jo fuul srbijo. Sem na dieti ker jo še polno dojim, pa ma še kr skoz srbeče. Še ma kdo te probleme? Tud spi ne več tak ko včasih :(

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
12.3.2009 20:24:10   
Lovely
Pa kako to?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
12.3.2009 20:25:22   
Lovely
Freha čaw, zgleda da sva sami. Kok časa pa ima alergijo? A ima od kakega novega praška al si kaj takega jedla?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
12.3.2009 20:25:54   
Lovely
Joj sori šele zdaj vidim da imaš dieto...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
12.3.2009 20:27:06   
ajetam@
kok nas sploh bo ????

joj bi bla full nervozna sam na srečo vsaj malo poznam gogabojan drugač bi šla čist v neznano user posted image

jojjj dones me en psiho ustavi k sem šla iz trgovine. en čist škrbast ata... sm rekla da nimam časa, pol sem se ga pa kura usmilila k sem mislna da ma dejansko kšno pametno  uprašanje zame. on pa meni če poznam koga k je iz štajerske k  študira neki.. sem že pozabila kaj. sem samo čukast pogledala rekla in in šla. ker psiho ej!! pol sem vse pretipala če me ni slučajno okradu user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
12.3.2009 20:27:21   
Lovely
Mi nimamo teh težav HB, sem pa slišala da punce nekaj mažejo z Bepantenom take zadeve samo če gre za alergijo pol treba ugotovit na kaj je... ti ali pa na preiskave... to pa so šle punce ja...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
12.3.2009 20:27:47   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

V interšparu so jih imeli, zdej ne vem a jih trenutno majouser posted image . Drugač pa kak Merkur

hvala user posted image bom šla jutr pogledat

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
12.3.2009 20:28:45   
Lovely
Ajetam, boš vidla, ne moreš nas falit user posted image

Joj kjer psiho, res...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
12.3.2009 20:30:45   
Lovely
Aja, Corti, a ti prideš jutri? Lahk te poberem če želiš.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
12.3.2009 20:31:14   
ajetam@
ja zgrešila vas res ne bom, sam vseen je mal smotan k nobenga ne poznaš...

a pa bo tm pri areni sonček ? kaj pa če je lih pri koloseju sonček ? no, meni je vseen samo je verjetno lepše na sončku sedet kot zmrzovat v senci

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
12.3.2009 20:31:49   
Lovely
Zdaj grem pa likat k je Inya zgleda zares zaspala. Upam, da bo do 8h zjutraj (Valla, čist skoz se nate spomnim ko razmišljam o celi noči user posted image )

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
12.3.2009 20:33:28   
Lovely
Ajetam, brez skrbi! Saj nas v bistvu zelo dobro poznaš user posted image

Jaz sem isto razmišljala, zakaj Arena - ni sončka če se prav spomnim. Ko pa je tam blizu ZVEZDA s super torticami, sončkom in noter tudi zelo lepimi foteljčki... Ma, dogovor je dogovor, ne bi zdaj jaz nekaj spreminjala. Sicer se pa lahko tam dogovorimo. Se dobimo na parkirišču in je...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
12.3.2009 20:34:20   
Lovely
Zdej pa res grem likat, vas berem mičkeno kasneje.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?