|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
12.3.2009 12:27:23   
gogabojan
Ajetam, ob 11h se dobimo. Ob 10 se odpre tam vse naokrog.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
12.3.2009 12:28:49   
Marisha
user posted image Živjo user posted image

Mi smo noč preživeli ok in predvsem brez vročine user posted image  user posted image  user posted image .
Vidim, da boste imele jutri babji čvek, pazite, da ne bo začela padati toča user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , seveda zato, ker bo tolk bab na kupu user posted image  user posted image   user posted image .

Midva z Markom bi se vam pridružila, ampak bom zaradi težav, ki sva jih imela zadnje dni še raje malce počakala. Raje ne raskiram user posted image  No sej mi bo Gogabojan vse poročala, a ne ? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ej, Gogabojan, kar se tiče dopusta ti je Irma78 prav napisala in ti po zakonu pripada cel dopust. Jaz sem tudi že dobila odločbo in imam ves dopust plus 1 dan na otroka. Tako, da kar v akcijo, da te ne bojo kaj prikrajšali user posted image .

Se vam še kaj javim, grem zdaj kosilo kuhat.

Čauči.

Marisha

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
12.3.2009 13:25:21   
Marisha
Janja27, sem videla, da je na seznamčku napaka.

Mark je težak 8630g in ne 6630 user posted image  smo šli kar krepko gor user posted image  user posted image .

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
12.3.2009 13:41:20   
mbd0411
Midva z Nikom sva prišla iz kontrole.Je bolje,a še vedno nevarno,da se poslabša.
Janja,sem vprašala glede dihanja in štetja.Je 50 vdihov-izdihov,a je to že skrajna meja.Že pri 40 pošljejo v bolnico.Je kar dobro včasih malo preverit kako dihajo.
Kisika v krvi dovolj,manj hropi.Upam,da mine.Malo me je vikenda strah.Imam pa itak napotnico.
Ste take čveke,da res ne dohajam.Me pa nasmejete.Kar malo vam zavidam,da ste zunaj,midva sva paa noter.Mah bo že.Se pa pa po bajti pospravilouser posted image user posted image user posted image ,če verjamete.user posted image Sem si malo že okrasila okna za Veliko noč.Pa včeraj mi jih je dež ponovno umazal,tako da do praznikov jih bom še ene 3x umilauser posted image user posted image Danes likam.se je toliko nabralo,da bi najraje kar stran gledala.Kje so tisti časi,ko je bilo tako malo za likat.user posted image user posted image user posted image
Zdajle grem pa maso za palačinke zmešat.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
12.3.2009 13:47:24   
Marisha
Evo, mi smo se najedli je Markec zmazal sadno kašico kot ta velik user posted image  user posted image  user posted image .

mbd0411, upam, da bo Niku kmalu bolje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bejbe, kje ste vse user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
12.3.2009 14:08:06   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

jolly prideš???

Verjetno ne, ker moram v šoping za toplice.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
12.3.2009 14:09:56   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Bejbe, kje ste vse user posted image

Na telovadbi user posted image user posted image No jaz sem bolj špricala sem pol telovadbe Tajkota hranila, po telovadbi smo udarile še en sprehod.  Laknerš in Valla sta strokovno pregledali Tajkota in ja imamo zob user posted image user posted image Gremo zdaj po Calgel, da ga ponoči celega premažem, ma da spi kot top user posted image user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
12.3.2009 14:30:46   
Lovely
Medve sva šli čisto malo na sončka. Zgleda, da bo Inya OK, sem spucala z babyvacom kar je bilo pa nič ne teče. Pa tudi manj kiha. Jo imam na sumu, da se ponoči ful odkriva- Danes gre v vrečo in pika, tko kot je že ena napisala, se ne spomnim katera.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
12.3.2009 14:59:01   
mbd0411
Loevely,najbolje je res vreča.Naš je tudi.Se je vedno čisto razbrcal.Že tako mi čist nekam zleze,tako je živahen.Kar v vrečo s puncouser posted image user posted image
Joj kak sonček,pa roditeljski sestanek me čakauser posted image Spet bom tam celo večnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
12.3.2009 15:03:42   
evelin
Kako lepo vreme je danesuser posted image  midve morma bit pa not, ker ima Maša še vročino, sicer je že boljš,.....user posted image . Ma bo že, sam da se pozdravi in pade tale vročina

Maša se tut razbrca ponoči tk da tut ne vem če jo ne bom mogla nekam zavituser posted image user posted image user posted image , pa dans zjutri sem jo spet najdla počez v postlci, pa seveda vse igrače razmetaneuser posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
12.3.2009 15:05:04   
PikicaStonoga
Na hitro, ker nimam časa ...
včerej smo bli drugič cepljeni, tud glasu ni dala od sebe GO BABY GO user posted image user posted image user posted image  Reakcije ni bilo, danes imamo samo malo trdo in rdeče, samo sej to ni panike a ne ...bo zginilo, al lahko kej naredim???

Od PON naprej je Tijana spet OK, večinoma sama zaspi, tni več tistega pol urnega joka 3x na dan. user posted image user posted image user posted image  Veliko sva na terenu, v vozičku ...

Današnjo noč je prespala! Tako kot predvčerajšnjem ...dojenje ob osmih, flaška in spat do 6.30 zjutraj , čeprav je jedla potem šele uro kansneje ...

Zdej se igra na kavču, jaz jo gledam in zraven pripravljam ene vaje, mam zvečer inštrukcije ...tko da leitm, nimam časa, stanovanje je pa kot bomba ...ampak bo že ... ;)

lep dan se beremo!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
12.3.2009 15:14:30   
PikicaStonoga
laknerš ...prej sem ti pozabila povedati ...ker ti je težko miško prestavljat in iskat gumb osveži in potem joj kok je težko pritisnit na miško a ne user posted image user posted image user posted image user posted image , obstaja na tipkovnici tipka F5 ...pritisno jo ...in osveži ...THE EASY WAY OUT :)

lovely in evelin ...otroke čim prej v vrečo, d ane bo potem NOČEMMMMMMMM tuljenja ....naša spi v vreči od 1 meseca ...

joj men je pa tud včerej ena rekla če bo še eden in me gledala v trebuh s tem da je moj mož mel ta malo na rokah ...glede na to da je stara 4,5 meseca, je teoretično skor nemogoče, da bi bila tolk noseča, da bi se mi že tok poznalo no baba blesava ...res se mi je začelo poznat šele nekaj pred petim mesecem ...user posted image user posted image

nč morm naprej pripralvjat vaje ...fant ma NMS bo treba popravt ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
12.3.2009 16:12:17   
gogabojan
Oj.

Evo mi smo doma končno. Bil prelep dan. Srečala Ajetam, mal počvekali.

Sem se pa dobila s bivšo sosedo, sva šli v slaščičarno na BUREK. MMMMMMMMMMMM je bil dober. Pa fajn klepet tudi.

Marisha, ko sem se sprehajala, sem upala, da te bom kje zasledila, pa te nisem.

Tamal je takoooooooooooo tečen da je katastrofa. Nimam pojma, kaj ga tak jeb....

Mbd, user posted image user posted image user posted image user posted image da vam je bolje. Saj bo. Držimo pesti.

Jolly - še 1x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobčka

.100noga - user posted image user posted image user posted image user posted image k ste tok pridni. Vi pridni, mi ratali tečni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A gremo menjat????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za pikico, najbolje kak obkladek gor dati. Da se mu hladi malo. Bo prej minilo.

Evelin - tebi tudi držimo pesti, da ozdravite

Neposredna povezava do sporočila: 1588
12.3.2009 16:38:14   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

jolly prideš???

Ja nooo sej me gremo itak vse v šoping!! dej pridi nooo. pa itak se v btc ju dobimo kjer lahko vse našopingiraš user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
12.3.2009 16:43:07   
PikicaStonoga
Jaz pa kosilo pripravljam :)
za možeka mam kr iz skrinje zrezke v omaki, zase pa tud iz skrinje svaljke, pa sam še komprot odprem ...juhica je pa iz vrečke ...prav nč se mi dans ne dauser posted image user posted image  dans sem mal na easy:)
zdej čakam možeka da pride, sam ga še kako uroc ne bo on ...Tijana zaspala ...v košari od vozička na postleji pri odprtem oknu ...kao da je zunaj je rada zunaj pa sme jo hitro oblekla v kombinezon in mal migala pa mogoč misli da sem jo vn peljala user posted image user posted image user posted image user posted image
nč grem zdje pa mogoče mi rata še cunje  pospravit iz stojala ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
12.3.2009 16:43:10   
jolly123

jolly prideš???

Ja nooo sej me gremo itak vse v šoping!! dej pridi nooo. pa itak se v btc ju dobimo kjer lahko vse našopingiraš user posted image

Ja vem, sam sem zmenjena s tastarimi da gremo skupi kle v KR, ker bosta financirala. Pa lih ne   vem kako bom sama s tamalim v miru zbirala stvari, sprobavala kopalke itd. user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
12.3.2009 16:44:26   
PikicaStonoga

Laknerš in Valla sta strokovno pregledali Tajkota in ja imamo zob user posted image user posted image Gremo zdaj po Calgel, da ga ponoči celega premažem, ma da spi kot top user posted image user posted image

kje sem pa jaz bla, da sem to zamudila? user posted image user posted image user posted image
sem šla će domov najbrž ...pol je pa ta mala sala še do 14.10 ..ampok kdo bi vedel, da bo zdražala 3 ure 45 min brez hrane user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
12.3.2009 16:45:52   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

kje sem pa jaz bla, da sem to zamudila? user posted image user posted image user posted image
sem šla će domov najbrž ...pol je pa ta mala sala še do 14.10 ..ampok kdo bi vedel, da bo zdražala 3 ure 45 min brez hrane user posted image user posted image user posted image

Tebe takrat še ni bilo, to je bilo pred telovadbo ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1593
12.3.2009 16:51:00   
janja 27

Janja27, sem videla, da je na seznamčku napaka.

Mark je težak 8630g in ne 6630 user posted image  smo šli kar krepko gor user posted image  user posted image .

Lep pozdrav,

Marisha

ups tiskarski škratuser posted image popravim zvečeruser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
12.3.2009 16:52:01   
janja 27
ojla

jaz sem se pa danes našopigiralauser posted image user posted image user posted image sem bla v qlandiji v gorici user posted image user posted image user posted image user posted image pa je šlo nekaj e user posted image user posted image user posted image user posted image
atkota smo pripeljali domov po operaciji ( krčno žilo so mu ven vzeli ) jaz pa sem mal letela v h&m ma niso meli nič pametenega in v C&A tam pa sem pustila 60 e , večinoma sem za manco kupla neki stvari za majhne mi niso imeli nič pametenega...tko da bom tukaj v postojni kaj nabavla al pa šla en dan do lj.....sem pa potem v šparu vzela manci 5 spodnjih delov trenirke za vrtecuser posted image user posted image user posted image v postojni mamo tud spar ap nič pametnega noteruser posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa morem še v dm po robčke za ritko pa šapone mila itd....plenice jaz kupim v hofreju so mi full odbre in poceniuser posted image user posted image

gogabojan a ti je uspelo s smajliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1595
12.3.2009 17:17:21   
*talcy*
oooooo čveke ..... talcy je tukaj sem vidla da me je ena pogrešala...ma preprosto vam ne morem sledit .... zdaj so taka vremena da dol padeš pa še toplo je in smo zunaj po pet ur pol pa možek pride in smo skupaj ve pa čvekate in čvekate preprosto ne morem sledit ....

jolly sem vidla na FB da ste zobek dobili user posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
12.3.2009 17:19:23   
evelin
Mi gremo pa juter v Mullerja v šoping. Zmankalo bo plenic, robčkov, podlog, zdroba,..... vse.
A katera kupuje AM v Mullerju? Katero se splača?

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
12.3.2009 17:36:11   
Lovely
Evelin, jaz kupujem Milumil1 in Milupa riževo in zdrobovo kašico. Pa sva računala z mojim, da se splača. Kupujeva pa tudi vatke (ful so dobre), pamperske, čaj od Nestle (komarček), za naju obvezno NUTELLO k je boljša od poljske, pa rižev chips low fat (Pringles), Balisto čokoladke, njihovo ustno vodico pa njihovo milo za roke v vrečkah k jih nalivamo v stojalca na pumpico. To v spodnjem štuku, gor je pa bolj ob rojstnih dnevih parfumi in to he he
Kva sem se razpričala.

Pa tok sem zaspana, da mi oči skup vleče. Grem mal zadremat dokler je Inya pri mojem...

Lovely

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
12.3.2009 17:41:05   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Lupinica dejte mi povedat, če je že kateri prerasel lupinico in bo treba kupit avto sedež? Matic ima tako dolge noge, da ima že sedaj naslonjene na naslonjalo sedeža v avtu, kar me precej moti. Pa kaj boste sploh kupile? Je tolk različnih proizvajalcev, pa se mi sploh ne sanja, kateri so OK in cenovno dokaj normalni. Ne vem, ali bo do maja, ko gremo na počitnice na morje, lupinica sploh še zdržala. 

Pri našemu Niku je situacija enaka in sva se že zanimala za avtosedež in se na koncu odločila, da bova kupila Romer King Plus. Sedaj čakava samo, da nama kaj EUR kapne ali pa da bo kje v akciji, ker je cena cca. 250 EUR.

OMG, kaka cena... Na otrocih se pa res da služit, pa vse take zadeve so obvezne. Tudi jaz sem včeraj gledala ta model, ker je po testih zelo dobro ocenjen. Kolikor pa sem brala na forumih, je bolje vzeti od 9-18 kg kot tistega z večjim razmakom kg. No, bomo videli.

In kako ste kaj danes, mlade mamice z otročki? Midva sva šla na sprehod, pa se je prvič zgodilo, da ni bil priden, je kar nekaj čisto potihem jokcal, tako da sem bila prav presenečena. Mogoče luna še vedno deluje. Tako sva prišla domov dosti prej in ko sem ga položila v posteljo je zaspal kot top.

Pri nas se je precej shladilo, tako da zunaj ni nič kaj prijetno. Ko je sonček je OK, ko izgine, je pa čisto zimsko vreme. Zjutraj je bilo vse zmrznjeno user posted image  

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
12.3.2009 18:04:16   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Dream, glede lupinice. Če mu nogice gledajo čez, ni nič hudega. Pomembno je, da mu glava ne gleda čez. PA računajte, da bo zdaj mal boljš, ko ne bodo več tolk oblečeni. So pa avtosedeži od 9 kg naprej, tko da jaz ne bi hitela. Najbolj varni v primeru trka so v lupinici. Mi imamo tudi Romer King, ga bo podedoval od Nika.
Nika sem dala v večji avtosedež pri 8 mesecih, ker sem imela Peg peregovo lupinico, ki je mal manjša. Zdaj imam MAxi cosi, je res večja in upam, da bo zdržala dlje.

Ja, mamo mi tudi Peg Perego, tko da bo po mojem treba menjat, če bo tolk rstel. Konfekcijsko ptevilko 68 smo skoraj preskočili, samo od H&M mu je še prav, oblačil pa za izvoz, tko da sem včeraj delala čistko po omarah.

Dopust jaz sem bila lani prav tako skoraj ves čas na bolniški, pa sem se z direktorjem zmenila, da sem zadnji mesec pred nastopom porodniške koristila ves dopust. Bolniška se mi je ravno izšla in je šlo do dneva natančmno skupaj. Za letošnjega pa sem računala, da si ga nekaj pustim, če bo treba kaj bolniško jemat za
Matica - raje vzamem dopust kot bolniško, ker sem manj na zgubi. Itak pa ga lahko pokoristimo do 30.6. naslednje leto.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?