Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR Blacky, če so otroci vključeni v skupino 1-3 so itak vsi jaslični. Po mojem ne bo panike. Do takrat bo že imela drugi ritem. Meni se zdi boljše, da hodijo spat po kosilu. Že veš kam gre?! V katero skupino mislim... Nič še ne vem, itak pa imam samo 2 možnosti, obe skupini sta kombinirani, v prvi so malčki od 1-3, v drugi pa od 1-4 leta, s tem, da je v drugi več starejših. In Nejc je v drugi. Če ga slučajno še ne bi dodelili v heterogeno skupino k tavelikim (tretja skupina), bi jaz lahko tud prosila, da bi bila Teja v tej drugi skupini pri njem, ko so od 1-4. Samo ne vem.....pri oni prvi so res sami malčki pa kakšna 3-letna punčka, večjih fantkov ni. Pa en k drugemu bi lahko vsak čas skočla se pocartat, ker imajo vse odprto in si lahko gredo na obisk, tak da mislim, da je bolje, da v prvi skupini. Drugač bo Nejc cel dan porabil za to, da jo bo branil, pa se bo pozabil igrat. Spanje - Nejc je bil doma do 2 let in pol, pa je pri taki starosti spal do 9h, potem pa še 2x čez dan. Boga, boga..... Vse najboljše Lili za 8 mesecev!!!! Se že cel dan spravljam k čestitkam, da pregledam seznam, pa še nisem prišla do tja. Hvala Blacky za čestitke! Še glede vrtca...jaz bi kar vztrajala pri tem, da jo dajo eno rundo spat. Počitek mora biti prilagojen otroku in ne otrok počitku! Tudi v kurikulu piše tako! In če bo ljuba duša ob 6-ih zjutraj že v vrtcu pol bo ziher eno rundo morala odspati pred kosilom. Jaz bi kar rekla, no! Saj pa lepo poveš, da še je za odraslega človeka težko kaj šele za otroka! Mislim, ene so res komot! Ja, to pa sem se že odločila. Bom jim rekla. In vztrajala pri tem, če bom vidla, da ji manjka spanca. Kar ji zagotovo bo. Evo, danes je do zdaj spala 2x, enkrat 2 uri, drugič pa uro in pol. Pa vstala je zjutraj šele ob 8.15.
|