|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 14:57:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
12.3.2009 15:00:50   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: moya

o Nanka, hvala. si me kar potolažila user posted image ,ker me je blo kar groza kaj ji bodo delal. A kri iz prstka vzamejo? Na alergološki so ji vzel fuul krvi in je bilo kar mučno.
Mala pa še kar drobižek user posted image , kaj češ smo pač med drobnimi user posted image

Moya kri ji jemljejo iz rokice, ji pa namestijo metuljčka tako da je samo 1x piknjena, potem pa to povijejo in ko ji spet vzamejo samo odvijejo. Drugače so jo pa sestre odnesle in prinesle nazaj, nisem bila z njo, ker je kar jokala.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
12.3.2009 15:06:27   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Blacky, če so otroci vključeni v skupino 1-3 so itak vsi jaslični. Po mojem ne bo panike. Do takrat bo že imela drugi ritem. Meni se zdi boljše, da hodijo spat po kosilu. Že veš kam gre?! V katero skupino mislim...

Nič še ne vem, itak pa imam samo 2 možnosti, obe skupini sta kombinirani, v prvi so malčki od 1-3, v drugi pa od 1-4 leta, s tem, da je v drugi več starejših. In Nejc je v drugi. Če ga slučajno še ne bi dodelili v heterogeno skupino k tavelikim (tretja skupina), bi jaz lahko tud prosila, da bi bila Teja v tej drugi skupini pri njem, ko so od 1-4. Samo ne vem.....pri oni prvi so res sami malčki pa kakšna 3-letna punčka, večjih fantkov ni. Pa en k drugemu bi lahko vsak čas skočla se pocartat, ker imajo vse odprto in si lahko gredo na obisk, tak da mislim, da je bolje, da v prvi skupini. Drugač bo Nejc cel dan porabil za to, da jo bo branil, pa se bo pozabil igrat.user posted image

Spanje - Nejc je bil doma do 2 let in pol, pa je pri taki starosti spal do 9h, potem pa še 2x čez dan.user posted image  Boga, boga.....user posted image

Vse najboljše Lili za 8 mesecev!!!!user posted image user posted image user posted image  Se že cel dan spravljam k čestitkam, da pregledam seznam, pa še nisem prišla do tja.user posted image

Hvala Blacky za čestitke!

Še glede vrtca...jaz bi kar vztrajala pri tem, da jo dajo eno rundo spat. Počitek mora biti prilagojen otroku in ne otrok počitku! Tudi v kurikulu piše tako! In če bo ljuba duša ob 6-ih zjutraj že v vrtcu pol bo ziher eno rundo morala odspati pred kosilom. Jaz bi kar rekla, no! Saj pa lepo poveš, da še je za odraslega človeka težko kaj šele za otroka! Mislim, ene so res komot!user posted image

Ja, to pa sem se že odločila. Bom jim rekla. In vztrajala pri tem, če bom vidla, da ji manjka spanca. Kar ji zagotovo bo. Evo, danes je do zdaj spala 2x, enkrat 2 uri, drugič pa uro in pol. Pa vstala je zjutraj šele ob 8.15.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
12.3.2009 15:50:13   
pigama
Punce pozdravljene!

Po dooolgem času glas od mene! Maja je pridna, zobkov še ni, še vedno se dojiva, spanje ponoči še vedno zmešano. No, pa saj enkrat bo bolje. Upam!!
Pri sedmih mesecih je imela 72 cm in 8400 g. Kar lustna kepica je!!

drugače pa je pri meni cela štala. Pred dvema tednoma sem se tako nerodno urezala, da so mi morali kožo iz podlahti presajati na kazalec desne roke. Jutri grem dat šive ven in bomo videli, če se je koža prijela. Groza vam povem. Ne morem Maje previjati, kopati,... Groza!!! Še tole pišem kot prvošolček!! HB, da imam v pritličju tasta in taščo!

Sem videla da ste imele CE srečanje. OB ponovitvi se vam 100% pridružim. Sedaj še avta ne morem peljati!!
Lepo se imejte! Ko bo stric prst dovolil več pisanja se javim!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
12.3.2009 16:02:30   
Blacky30
Pa da še kaj napišem, preden se spravim princeske delat. Ja, one za papat.user posted image user posted image  Mnjamiiiii..... sem mami obljubila, da ji bom naredila, ker je bila taka duša in pomagala mojemu možu skrbet za oba pamžeka, ko sem takrat tak zbolela. In ker jih obožuje in ravno danes sem take volje, da se mi da, jih dobi. No, seveda jih bo morala delit z menoj.user posted image  Samo izvedet ne sme, da jih delam, ker bo stala poleg mene in mi kremo ven jedla, tak jih obožuje.user posted image user posted image

Tejči je dopoldan pojedla konkretno porcijo kuhanih jabolk s cimetom, potem pa dodan zdrobljen keks, pravzaprav 4 kekse in 2 jabolki.user posted image  Zdaj pa je pojedla kosilo, pečen krompirček, ji je bil tudi zelo všeč in hvala, neboglasnica, za idejo.user posted image

Glu3, je prispela pošta? V ponedeljek je bilo poslano.user posted image  Pa super pesmica, sem se nasmejala. user posted image user posted image

Vrtec, spanje - pri nas tud tavečji v zadnjem letu spijo, če želijo. Nejc je pa šele 4 leta star in je v manjši skupini, pa že zdaj noče več spat. Pa mu ful manjka in potem zvečer že ob 19h zaspi. Ne da si dopovedat, da je dobro zanj, da si odpočije, ne pa da je potem včasih tak tečen, da ga ni za prenašat.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
12.3.2009 16:32:20   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Blacky, morda bo pa v vrtcu vec toliko starih otrok kot Teja & bodo uvedli se kaksen extra termin za spanje, ker zdrzat toliko ur pokonci za tako malo zabico je mission impossible.

Ne bodo, žal. Pri nas imajo 2 kombinirana oddelka in enega heterogenega za starejše tik pred šolo in tega baje ne bodo spreminjali. Danes sem govorila z vzgojiteljico in bo spala enako kot ostali, torej po kosilu uro in pol nekje. Od 6h do 13h pa nič. Je rekla, da so lani dobile enga enoletnika in ga je kar matralo. Pa se je čez čas navadil, da ni več spal dopoldan. Mene je to prava groza. Ostale se tega ne bojite, katerih malčki gredo v vrtec pri enem letu?

kuk pa spijo?? jz ne vem.

Tam z rdečo piše.user posted image

jutro.
ne tko - to sm vidla. kuk rabijo spanca enoletniki. tega ne vem.

Aja, sorry.user posted image  Naš Nejc je takrat spal dopoldan 2 uri in popoldan 2 uri. Pa ponoči 11 ur.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 16:59:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3282
12.3.2009 17:16:57   
Majuska
Oj,

meni je računalnik nekaj sračkal vmes ... sva bila z Aleksandrom na dolgem sprehodu danes, najprej do pošte v eno smer in najino klasično pot kasneje v drugo smer. Spal je ko angelček, doma je pojedel krompir s korenčkom in malce kumare, upam da ga nisem kaj polomila, ker sem mu jo dala - sem bila prepričana, da imamo še bučke doma ... vmes se je naigral, zdajle je pravi brbotavček tam v spalnici user posted image

A je morda katera že dala malčku breskev iz kompota? Mislim, iz konzerve?

Pigama, nič nisem fouš ... upam da se bo prst čimprej pocajtal, vem kako zoprno je, ko niti rok ne moreš pošteno uporabljat user posted image   Čimprej okrevaj! user posted image

Kje se pa metuljčica danes potepa? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
12.3.2009 17:23:53   
Blacky30
Punce, tukaj sem vam našla za downloadat In the womb:

http://isohunt.com/torrents/in+the+womb+national?ihs1=13&iho1=d&iht=-1&ihp=1

Samo kliknite na izbrano, pa potem na Download! Imate pa na razpolago tudi dvojčke, trojčke....

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 17:42:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
12.3.2009 18:01:48   
Blacky30
Joj, kak se bašem s princeskami. Je mami bila ful presenečena, ko sem jo gor poklicala in sem ji eno na krožnik servirala. Je kar žaret začela.user posted image user posted image

Ilatic, ful lepi posnetki, pa res pameten fant, kaj že zna. Flower, kaj se sekiraš, naša še tud ne zna nič od tega, ona pa nima časa za učenje, ker samo spi.user posted image user posted image

Moya, dobrodošla nazaj!!!user posted image user posted image user posted image  Izgleda, da bom morala večkrat seznam spucat in brisat tiste, ki se nič ne javljajo, ker se potem kaj hitro vrnete. user posted image user posted image  Že druga v 2 dneh.user posted image user posted image

Mojcek - posebki user posted image user posted image  (si me nasmejala). Ja, očitno sta po atiju, ki je pravi zaspanec, medo.user posted image  Hmmm, ne rabim povedat, da zdaj Teja spet spi, ne?user posted image

Majuska, kumare ne bi smele bit problem za hranjenje. user posted image  Kompota še nisem dajala, pravijo, da je presladko. Ne vem, mogoče pa res v kratkem poskusim, pa kupim tistega z manj sladkorja. Tu pa tam ji pa lahko malo zmešam v navadni jogurt. Dobra ideja! Joj, se kar sama s sabo pogovarjam.user posted image

Pigama, revica. Upam, da ti bo kmalu bolje.user posted image user posted image user posted image

Metuljcica je ziher čist omagala od včerajšnjega maratona.user posted image user posted image user posted image  Je moralo bit pa hudo, da je njo vrglo, ko se nikol ne vda.user posted image user posted image

Grem knjigice brat.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
12.3.2009 18:06:05   
glugluglu
Blacky, veš, da pošta ni prišla, so se zihr zmotili in kam drugam vtaknili, jaz dobivam pošto od enih, ki se enako pišejo in v bližini stanujejo, oni pa zgleda dobijo mojo pošto. Ma ti poštarji so res no, bom jutri poštarja vprašala, ma, če bi vedela, da si že v ponedeljek odposlala, bi ga že danes morila. 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
12.3.2009 18:10:21   
glugluglu
Blacky, v kolikem času si pa princeske naredila, sem prebrala, da jih greš delat, potem pa že preberem, da jih ješuser posted image A to vse sama narediš? Lahko zaupaš recept? Jaz imam princeske zelo zelo rada, ampak delala jih pa nisem še nikoli. Najboljše mi naredijo naši peki-kuharji v službi, mnjami.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
12.3.2009 18:12:01   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Kje se pa metuljčica danes potepa? user posted image

Evo me!

Good morning, good afternoon & good evening, ladies!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
12.3.2009 18:12:51   
metuljcek321

Metuljcica je ziher čist omagala od včerajšnjega maratona.user posted image user posted image user posted image  Je moralo bit pa hudo, da je njo vrglo, ko se nikol ne vda.user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
12.3.2009 18:16:48   
ksenci
dans sva se spet potepala, pojedla kosilo, je zaspal, jz pa tačas bluzla na compu. nč novgauser posted image

flower- ne sekiraj se preveč. ko je Aljaž kr stegval roke sm ga ignorirala nekaj minut. pa je velikokrat nehui tečkat in se je igral naprej. smo meli to obdobje, pa trga živce, vem!
glugluglu- je pa res močn fant, da se je že sam vseduuser posted image user posted image user posted image
ilatic- iiii, kak ste luštniuser posted image
moya- midva z aljažem sva bila na gastro- UZ trebuha in testiranje alergije. nič posebnega, ko sva opravla sva lahko šla domov. prišla pa sva spet čez en teden, ko so bli izvidi. imel pa je tud alernovo. sm mu jo prvič sladkala, da jo je spil, potem pa se je počasi privadil. imaš pa še aptamil ADC, podobno kot alernova.
Aurora- no našmu pa na misel ne pride, da se lahk kje vdari, kr z glavo skozi ziduser posted image pa mamo pol buško.
pigama- upam, da boš kmalu okuser posted image
blacky- uu, princeske, njami, jih že nism celo večnost. in kakšne so bile? no že vidim, da odličneuser posted image
majuska- sm ravno študirala, da mu bom dala breskev iz konzerve, pa mogoč eno kuhano jabolko. po moje mora dobr pridetuser posted image

nč, grem na štrudl, mi je blacky lušte nardila.user posted image

pa kaj je z netkiuser posted image sj ni nč rekla, da kam gre. mogoč pa je že na dopustu, ko je zadnjič iskalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
12.3.2009 18:18:40   
metuljcek321
Dogaja toliko, da se ne ujamem, res. Vceraj popoldne so na surprise visit prisli mozevi starsi - kva je bil vesel, ej. Smo potem z njima & nasima dvema ter Anjo uzivali ob praznovanju njegovega RD-ja & je blo fino.

Danes pa sva bili spet leteci punci: dopoldne sva sli do prijateljice, ki ima cez 2 dneva rok (aha!), pa se se tko dobro drzi & nic ne kaze, da bi se deklici mudilo (tudi prvi otrok je bil cez rok) ... smo se nacvekale za naprej in nazajuser posted image

Bil je tak prekrasen soncen dan & sva sli na dveurni sprehod s frendico-skoraj sosedo, s katero se usklajujeva ze sto let - ima pa sincka, 2 meseca starejsega od nase frajlice. Je pasalo sto na uro, soncni zarki so nas bozali, tamaucka sta zadremala, mamici sta se pa nacebljaliuser posted image

Z dedijem in Anjo smo skocili se do duzinskega prijatelja v sosednjo vas - danes praznuje castitljivih 85 let, je se ful vitalen & razgiban - sat bila z zeno cist presrecna, k smo pozvonili. Se posebej sta bila pa navdusena nad naso malo smejoco & migajoco zabico Anjo - je bilo prav ganljivo. In - spet smo klepetaliuser posted image

Hm .... zna bit, da bo ju3 dez ... sorci, punce!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
12.3.2009 18:26:58   
metuljcek321
Kratki komentarji, pol sibam kaj skuhat - bo moj kmalu doma, zdaj je sel se mal v soping, da bomo mel v prihodnjih dneh kaj za jestuser posted image  user posted image  user posted image :

- sandrine & ksenci, kaksne fajn slikice! Prekrasni ste - vsi po vrsti.

- sandrine - kmalu dobis posto - sporoci, ko pride.

- nasara, moya, pigama, WB! Pa dobro zrihtajte na pregledih.

- dzanika, si sla potem kaj ven? Kje pa angelcka skrivas? Daj, pokazi ga kaj.

- glugluglu, ful je dobra ta pesmica. Vsako leto zakrozi tudi po mejlih & me vedno znova spravi v smeh.

- Tia, bravo za vstajanje.

- ilatic, krasna posnetka, res. Pravi car je Tarik.

- plenicni izpuscaj - veliko dat rito na zrak, namazati z Bepanthenom ali Sudokremom & bo bolje. Srecno!

- Blacky, yummy, princes krofi - koliko jih je se? Se kaj dobimo na cvek in prineses?

- nasara, kaj je to korektivna telovadba? Nekaj popravljas?

- Blacky, link sem ze shranila - thanks! Za vrtec pa - don't worry, lepa beseda lepo mesto najde (vsaj ponavadiuser posted image )

- Majuska, vsako jutro je prav uzitek prizgat RR & zagledat tvoje jutranje poslastice - keep up the good workuser posted image

- zimska, ful si zabavna, k vsake toliko uletis in nas seznanis s kaksno info - ma, tale z ZOO busom je prima! Danke!

- Tian, bravo, bravissimo, tko se dela.

- kompoti - not yet, presladko. Raje sveze sadje - much better!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3293
12.3.2009 18:33:51   
metuljcek321
lili (se za vceraj) & populis:  "Vse naj, naj, naj za rd ... uzivajta & imejta se max lepo! Naj bo ta rd nepozaben, poln razvajanja, uzivancije in dobre pupice & papice ter se bojse druzbeuser posted image "
user posted image

Pa se nasa puncara na atijev vcerajsni rd - zabavala se je kot velika, vriskala, prepevala, se smejala, zganjala norcije na kubik:
user posted image

Za konec pa se cist pocukrani mi3jeuser posted image
user posted image

Pa, pa, kuhalnica mi joka v kuhinji & spusca krokodilje solze - I'd better run ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3294
12.3.2009 18:42:02   
ksenci
jz grem tud neki skuhat, pride ati lačn s službe. sam ne vem, kajuser posted image mu bom kr mlečn riž nardila, ko ga ima tako rad.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
12.3.2009 19:02:05   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Blacky, v kolikem času si pa princeske naredila, sem prebrala, da jih greš delat, potem pa že preberem, da jih ješuser posted image A to vse sama narediš? Lahko zaupaš recept? Jaz imam princeske zelo zelo rada, ampak delala jih pa nisem še nikoli. Najboljše mi naredijo naši peki-kuharji v službi, mnjami.

Ma kaj, saj je minlo 2 uri vmes. To je veliko. user posted image  Ne, saj sem jih prej naredila kot v 2 urah, samo čakanje na ohladitev testa pa pečenje vzame nekaj časa. Kupila sem ono škatlo, ko so sestavine že not, dodaš še samo jajce in olje, vodo in konec. Sem pripravila testo, spekla, prerezala, med pečenjem pa sem tud že kremo pripravila, nafilala in konec. So pa ful dobre. Jaz jih imam ful rada.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3296
12.3.2009 19:03:35   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Blacky, veš, da pošta ni prišla, so se zihr zmotili in kam drugam vtaknili, jaz dobivam pošto od enih, ki se enako pišejo in v bližini stanujejo, oni pa zgleda dobijo mojo pošto. Ma ti poštarji so res no, bom jutri poštarja vprašala, ma, če bi vedela, da si že v ponedeljek odposlala, bi ga že danes morila. 

O shit. Upam, da boš dobila kuverto, da ni koga zamikala vsebina in boš ostala brez.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3297
12.3.2009 19:17:16   
neboglasnica
Ojla!

Izgubljena duša se pokorno javlja.

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Čau čau pupe.... Počasi se moramo odpraviti, saj peljem Ano na sistematični pregled.

Uživajte na sončku, ki nas sramežljivo boža v tem mrzlem jutru!!

A to je sedaj geslo za zapravljanje user posted image user posted image user posted image

Pa še res je. user posted image Čisto neplanirano sva še popoldne zavili v city park v Marks&Spencer, kjer sem si kupila črno krilo, belo bluzico, roza bluzico in tri pare nogavičk za 107 €.

Medtem ko sem brala, sem pozabila, kaj sem hotela še napisati. Aja, sistematika minila brez težav, so jo full pohvalili za dobre odgovore, krasno risbo z vsemi detajli, videla je vse, kri in vodo morava oddati na tešče en dan, stopala ok, višina 110,5 cm, teža 20 kg in je to zgornja meja (???, pa rebra ji vidim), preriala like... Ko so jo vprašali kaj je banana, je moja pupa odgovorila, pazi tole:to je ZDRAVA hrana. So kar dol popadale sestre.user posted image Zdaj želi pa pravljico.

Kasneje grem na neko terapijo z gongi, poročam jutri! Uživajte...

Nočka,

user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
12.3.2009 19:30:11   
ksenci
naše dete je omagalo. rekord ob 19h spil 250 rižolina in komauser posted image user posted image user posted image upam, da ne bo prezgodi avfuser posted image
rižek že skor ready to daddy. upam, da dobim kakšno masažo za plačilouser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
12.3.2009 19:32:09   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Pa še res je. user posted image Čisto neplanirano sva še popoldne zavili v city park v Marks&Spencer, kjer sem si kupila črno krilo, belo bluzico, roza bluzico in tri pare nogavičk za 107 €.

to pa je še kr vredi cena za vse touser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?