|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
9.3.2009 20:11:25   
julci
Jaz sem pa zbolelauser posted image svinjsko kiham,mrzlica me trese,pa cela sem adijo,najbolj pa naveličana sama sebe,ker si grem na jetra.
Tk da jo šibam v postlo,da bom jutr na šihtu sploh spacala kaj skupajuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
9.3.2009 23:03:04   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Jaz sem pa zbolelauser posted image svinjsko kiham,mrzlica me trese,pa cela sem adijo,najbolj pa naveličana sama sebe,ker si grem na jetra.
Tk da jo šibam v postlo,da bom jutr na šihtu sploh spacala kaj skupajuser posted image

jej punca,da ne boš zbolela,ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa mal domačih rcnij bi ti tud,sam sem jih tako šluk po šluk že sama zramala,ker me tud nekaj praska po grluuser posted image ....mimogrede sem prej snela z neta res krasno razlago o kem. reakcijah,čeprav sem zato skor že čist znucala farbo,ker Blaževi zapiski so adijo,učbenik za kemijo pa 2× adijo...al pa sem jaz tupa,....sam KE sem imela vedno rada in se mi zdi,d včasih niso bli tako zakomplicirani učbeniki......joj,težim.....user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
10.3.2009 7:37:34   
hanna1
...dobro jutro....sonček je...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
10.3.2009 20:06:01   
hanna1
...groza...rabim en uporaben link od staroindijske matematike....mormo spackat skupaj za seminarsko....enega sem našla,pa so me sičnike pre.....li,ker mora sprintat ali skopirat članke in jih prilepit na šeleshameruser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
10.3.2009 20:16:33   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

,Moram se pohvalit -da mi je Petar Grašo poljubil roko-jeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...zdej som pa fauš user posted image user posted image user posted image ,sej ne,prav prvošim ti ,a si bla na koncertu,al kakuser posted image

ja na koncertu-je sredi pesmi prišel dol z odra direkt k meni in mi poljubil rokouser posted image user posted image

JULČI-pozdravi se hitro nooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: julci

...med kemijo in likanjem se švercam tu gor...pa naj še kdo reče,da ženske nismo multi...karkoli že..... ......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
10.3.2009 22:41:04   
hanna1
lahko noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
11.3.2009 13:57:10   
viator
Živjo punce, na hitro...se mi mudi kuhat...
Julči...user posted image user posted image user posted image user posted image - upam, da si boljše.

Laubica..vauuu..Petar Grašo....user posted image ..ludnica.

Hanna1 - sej smo res multipraktiki...user posted image user posted image user posted image user posted image - pri nas isto.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
11.3.2009 13:59:59   
viator

...groza...rabim en uporaben link od staroindijske matematike....mormo spackat skupaj za seminarsko....enega sem našla,pa so me sičnike pre.....li,ker mora sprintat ali skopirat članke in jih prilepit na šeleshameruser posted image

dižus - staroindijska matematika..a si najdla link...
tlele je še neki - samo ne vem, če ti bo za ponucat.....
http://ivanamajcen0.tripod.com/

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
11.3.2009 14:03:07   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

rabm enga desca, da mi zveže pralni stroj in sestavi eno polično omaro skupi user posted image
za babe pa šparam eno piknik žurko bliz mosteca user posted image user posted image user posted image user posted image recimo okoli jun-jul za rojstne dneve naših frkeljc? pa zoo obisk zraven - wooohooo user posted image
grupni birthday party že pri 2h letih user posted image

Mateyka, a si že najdla kakega desca? Evo, bi ti svojega posodla, ampak ga tud jaz sploh ne vidim večuser posted image user posted image , ker ima v službi eno noro frko. Se bo vleklo še cel marec....dobr, da imam par fotk pri roki, da ne pozabim, kako zgleda. Tolk časa pa ne moreš bit brez stroja, a?  Omaro ti pa lahko pomagam sestavit, če ni preveč kunštna.

Žurka, yeeeees - komi čakam.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
11.3.2009 14:03:50   
viator
Aja, sam še tole, pol pa res zginem za piskre...Lara spi ponoči - kakih 10 dni!!!!!!user posted image user posted image user posted image MILINA!!!!!!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
11.3.2009 14:26:58   
mateyka
ja viator, sem našla user posted image
drugače pa - ja, jaz bi žurko enkrat poleti nardila kje zunaj, pa vse konzervice z mladiči povabit user posted image pa ne bi komplicirala, na kakem mestu kjer majo kavo, kake dobrote in igrala ter travnik (če se da, nič neznanih psov). kje v ljubljani, da lahko midve brez blema uletiva in je moj oči vseeno lahko spedenan. a kompliciram? upam da ne user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
11.3.2009 14:34:42   
stephany
Hojla!
Da se na hitro javim. Pri nas smo pa po dolgem času zboleli. Danes zjutraj se je Klemen zbudil zelo nerazpoložen, kmalu pa se je začel še grozen jok, pa za levo uho se je grabil in govoril buba-buba. Sva šla potem k zdravniku in seveda je uho vneto, dobila sva Hiconcil in Calpol.
Sedaj se na veliko cartava in dojiva, saj noče nič jesti..

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
11.3.2009 14:38:09   
stephany

ja viator, sem našla user posted image
drugače pa - ja, jaz bi žurko enkrat poleti nardila kje zunaj, pa vse konzervice z mladiči povabit user posted image pa ne bi komplicirala, na kakem mestu kjer majo kavo, kake dobrote in igrala ter travnik (če se da, nič neznanih psov). kje v ljubljani, da lahko midve brez blema uletiva in je moj oči vseeno lahko spedenan. a kompliciram? upam da ne user posted image

Super ideja! Jaz sem takoj za!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
11.3.2009 14:53:17   
viator
Oj Stephany...uhh bogi Klemen!user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej zdrav. Lar aje bila tudi malo virozna zadnje dni, pa se k sreči ni nič bolj resnega razvilo.

Mateyka - pišuka, sej res ne more bit človek brez pralnega stoja, dobr da ste zrihtali.  Zdej imata pa že kar uštimano stanovanje, ne?user posted image

Žurka - super, se strinjam. Glede prostora - Mostec, al pa čolnarna v Tivoliju - samo tam so tudi kužki...sicer pa je še mal časa, da se pravi prostor najde.user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
11.3.2009 17:30:00   
mateyka
Mateyka - pišuka, sej res ne more bit človek brez pralnega stoja, dobr da ste zrihtali. Zdej imata pa že kar uštimano stanovanje, ne?user posted image

Žurka - super, se strinjam. Glede prostora - Mostec, al pa čolnarna v Tivoliju - samo tam so tudi kužki...sicer pa je še mal časa, da se pravi prostor najde.user posted image

stephany - uho je ful zoprna stvar. upam da bo kmalu bolje user posted image

viator - sej ni tko hudo kot razvajeni zahod misli da je tragično, če ne moreš prat vsak tretji dan user posted image ja, stanovanje je kr spodobno, samo ma samo 2 stola zaenkrat (za naju) in ne morem met velik obiskov user posted image miza je pa kr ok - user posted image
takole zgleda trenutno - sej je kr ok user posted image

obe (in še kdo, ki je za user posted image ) - jupi za žurko, bomo meli v planu user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
11.3.2009 18:51:01   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Hojla!
Da se na hitro javim. Pri nas smo pa po dolgem času zboleli. Danes zjutraj se je Klemen zbudil zelo nerazpoložen, kmalu pa se je začel še grozen jok, pa za levo uho se je grabil in govoril buba-buba. Sva šla potem k zdravniku in seveda je uho vneto, dobila sva Hiconcil in Calpol.
Sedaj se na veliko cartava in dojiva, saj noče nič jesti..

user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa veliko objemov za Klemna,da čimprej ozdravi

viator - sej ni tko hudo kot razvajeni zahod misli da je tragično, če ne moreš prat vsak tretji dan user posted image ja, stanovanje je kr spodobno, samo ma samo 2 stola zaenkrat (za naju) in ne morem met velik obiskov user posted image miza je pa kr ok - user posted image
takole zgleda trenutno - sej je kr ok user posted image

mateyka,tole si pa lepo spedenala,najbolj važno pa je,da Inara uživa...in nekaj takega je očitno pogruntala na rač.,d jo je skor sezulouser posted image user posted image user posted image user posted image ...aja pranje...ne vem no,ampak...kakšni packi smo pri nas,da je skor kar vsak dan en pralni stroj...no naš pubertrtnik se hitreje preoblači,kot Hanauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: viator
Aja, sam še tole, pol pa res zginem za piskre...Lara spi ponoči - kakih 10 dni!!!!!!user posted image  user posted image  user posted image   MILINA!!!!!!
Priiiiidna Larauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mogoče pa malce pomladanska utrujenost....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
11.3.2009 19:45:38   
hanna1

dižus - staroindijska matematika..a si najdla link...
tlele je še neki - samo ne vem, če ti bo za ponucat.....
http://ivanamajcen0.tripod.com/

ja sem to tud našla,ampak originalni  link je pa tale http://ro.zrsss.si/borut/matematika/zgoma/indija.htm...šumniki...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
11.3.2009 20:12:28   
KT
Čeeeeer konzervice,

Evo mene iz Danske - aleluja, kot v tistih pravih danskih filmih, temačno, mrzlo, deževno, turobno, za zmešat user posted image  Zdaj sem se pa še julci pridružla in me nekaj kuha, pa neki zmrzujem, pa spet kuham, u glavnem cela štala user posted image .

mateyka super si tole zrihtala user posted image  Tvoja ideja glede "žurke" je pa tudi ta prava - sem takoj za.

julci - a si že kaj bolje?user posted image user posted image user posted image

hanna - a se hecaš - kakšna matematika user posted image user posted image user posted image  jao, kaj me še čaka user posted image

stephany - en kamion user posted image , da se Klemen hitro pozdravi user posted image

viator - lepe sanjeuser posted image  user posted image , bravo naša mala frajlica user posted image

Ziher sem kaj pozabila, ampak zadnje čase imam spomin kot zlata ribica, resno, no user posted image  

Nč, grem čaj pristavit, mogoče mi rata še kaj nazaj prit.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
11.3.2009 21:44:26   
Laubica

Aja, sam še tole, pol pa res zginem za piskre...Lara spi ponoči - kakih 10 dni!!!!!!user posted image user posted image user posted image MILINA!!!!!!

BRAVO LARAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
11.3.2009 21:48:39   
Laubica
Štefka-joj bogi malček uhice ful boljijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KT -a zdaj še ti simuliraš-saj ne čimprej se porihtajte bolančkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana-jaz pa mat-sta 2 pojmauser posted image
Mateyka -uživajta v noven stanovanju

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.3.2009 10:21:46   
stephany
En sončen dober dan!
Noč smo preživeli dokaj mirno, z nekajkratnim dojenjem. AB je spil kar med spanjem, se sploh ni čisto prebudil.
Je bilo pa včeraj res kar hudo. Se je zbudil iz opoldanskega spanca z jokom in govoril aua, buba. Sem mu potem dala še eno dozo Calpola, potem je pa še malo zaspal nazaj. Proti večeru je bil pa že pravi vragec, kot da bi mu nič ne bilo user posted image . Tudi danes je prav dobro razpoložen, igrava se z lego kockami, avtomobilčki,.., in se cartava.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.3.2009 10:23:15   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

BRAVO LARAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo, Lara!
Kdaj bo pri nas takouser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.3.2009 17:37:30   
Laubica
Ko se bosta nehala ponoči dojituser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.3.2009 19:22:51   
hanna1

user posted image

user posted image user posted image user posted image KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,user posted image user posted image user posted image        

user posted image

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007

majrim
(  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007

mateyka
(4.4.1971) -      Inara 29.7.2007

KT (11.7.1971) -              Alina 23.6.2007

user posted image user posted image

neli99
(31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,

Nataša 28.11.2007

hanna1
  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

Laubica (20.1.1972) -    Tinej 14.9.1999,

Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -             Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

natasaom
(4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

Lia     29.12.2008

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -     Urška 25.8.1994

Lea    19.9.1997

Lara   11.7.2007 

duskamb (5.7.1972) -  Žana   13.1.1999,

Jure    19.8.2000

Matija 20.9.2007

makala (21.7.1968)       Matevž  1990

Kaja      1994

Lana  23.8.2007

lonib  (2.4.1973)             Nejc  15.9.1995

Vanja  24.11.2000

Zala  29.3.2007

dašabina (3.4.1973) -      Ana  9.4.1997

Maša 8.4.1999

Miha  20.1.2008 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lumpa6         
Aleksandra Tamara  12.11.1990

Klaudija   2.7.1996

Kristjan  14.1.1998

Jure Gal  16.6.2003

Žiga  31.8.2007

(srečke) nosečke ... user posted image  

dodi ( 25.8.1974 )          
Janja-19.6.1997

Žan-19.7.1998

Irma-09.03.2000  

Breda in Mirjam-20.09.2001

Vanja in Nadja-03.06.2003

Nace-15.07.2005

Vida in Vilma-24.05.2007 

PDP (junij 2009)user posted image

Povezave na prejšne dele:

1.del
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1855706&mpage=1&key=

2.del:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2321266&mpage=1&key=

3.del:
http://www.ringaraja.net/forum/m_2659096/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.3.2009 19:25:45   
hanna1
...no dodijina Irma je imela rojstni dan v ponedeljek-vse najboljše Irma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še malo pa bo Zala od lonib stara 2 leti-ma kako čas bežiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?