viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 makala,krasnega sina imaš,njemu se pa tud vidi,kako ponosen je na tako čedno mamico lumpa,malo z zamudo,pa vendar naj ti bo vsak dan lep in prijeten in res vse najjlepše in najljubše ob rojstnem dnevu vaši pusti so bili pa pravi srčki...mi smo bili tako malo ....blaž se je našemil v nekakšno strašilo,ati in Hana sta šla samo malo našminkana gledat maškare,jaz pa sem bila v službi,no...Barbarella,prijateljica od Salome in sem imela še vse telesne dodatke...mimogrede sem morala met zato dvojne gate gor ,ob polnoči pa je potekala znamenita operacija...saj veste...moj bingli v hlačah je vse moške spravljal v neprijeten položaj,ker sem jim delala konkurenco,ko pa sem jim še potožila,da ko grem lulat,ne vem,al naj stoje,al sede,pa mi noben ni znal svetovat ...tak je to..... ......lep dan želim Hanna - to je bilo pa zabavno, mislim tale tvoj pust. Jaz se pa zdajle odpravljam v vrtec, dopolnit vlogo - sem dobila vabilo, naj oddam nov obrazec, ki je praktično enak kot stari - spet vse od a do ž - emo, dš, kje kdo stanuje, kje dela..itd. No, upam, da bomo dobili prostor. Vrtec imam praktično pred hišo, sosednja zgradba, tako da bo lahko Lara sama hodila .
|