|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
27.2.2009 20:40:30   
KT
Ola!

Sem se že spraševala, če je kaka teta Pehta vse mamice po 35.letu odnesla v svojo hišico user posted image

Viator bravo user posted image  za martinčkanje na sončku.

Natasaom kakšna dva cukra imaš doma user posted image  Imaš pa res srečo, ker imaš tako varuško user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
27.2.2009 20:52:50   
natasaom
ja,na tole varuško moramo merkat bolj kot na lio.včeraj mi jo je prinesla iz spalnice v dnevno.mi je kar slabo ratal.skoz jo mrcvari..sicer se lia ne pritožuje ampak vseeno

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
27.2.2009 20:53:47   
natasaom
julči user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
1.3.2009 8:39:39   
julci
Zapisnik evropskega kongresa transplantologov

Poročilo britanskega predstavnika:
Našli smo človeka brez hrbtenice, mu jo presadili in po tednu dni v
bolnici je zahvaljujoč odkritjem britanskih zdravnikov shodil in si začel iskati
službo.

Francoski predstavnik zdravnikov je poročal :
Pri nas smo imeli pomembnejso zadevo. Vzel i smo človeka z enim samim
pljučnim krilom, mu presadili manjkajoče pljučno krilo in po treh dneh je
odšel iz bolnice in si začel iskati službo.

Predstavnik italijanskih zdravnikov je poročal:
Mi smo imeli dva pacienta brez srca. Ker smo imeli le enega darovalca, smo
se odločili in vsakemu od obeh paciantov presadili pol srca. Po samo dveh
dneh sta oba pacienta ozdravljena že začela iskati službo.

Predstavnik slovenskih zdravnikov je ponosno povedal:
Vse to ni nič. Pri nas imamo tri ljudi brez možganov. Postavili
smo jih na čelo države in v rekordnem času že več kot pol države išče
službo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
1.3.2009 11:03:31   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: julci

bolnici je zahvaljujoč odkritjem britanskih zdravnikov shodil in si začel iskati
službo.

službo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole zadnje pa čist drži, nažalostuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
1.3.2009 14:49:01   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

službo.

službo.

tole zadnje pa čist drži, nažalostuser posted image user posted image

pa res user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.3.2009 8:16:03   
makala
Dan!

Da se mal pohvalim.
Mami in maturant.

user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.3.2009 8:16:53   
dašabina
opa, to pa ni kar tako, mami makala, kulk let maš tiuser posted image user posted image user posted image  lepa sta, resuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.3.2009 8:25:36   
makala
Ja, dašabina leta ?????user posted image
Se kar zamislim, ker imam tako velike otroke, še dobr, da je Lanči še majhna, da me ven vlečeuser posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.3.2009 12:54:25   
hanna1
samo malo za dviguser posted image ,ker me čaka služba,končno sem v celoti mobilna...smo mogli nabavt novo kišto,staro so pol sicer usposobli,ampak ima ....napihnjene kondenzatorje..... in je sam še za okras...al pa gužvo v bajti...vas bom zvečer prebrala in lep dan želim user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.3.2009 15:20:56   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Dan!

Da se mal pohvalim.
Mami in maturant.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Makala in Matevž - elegantna sta, ni kej. Makala, ti pa res zgledaš mladostno!!!

Hanna - super, da si nazaj, na novi kišti!! Naj delovni dan čim prej mineuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.3.2009 15:23:15   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ola!

Sem se že spraševala, če je kaka teta Pehta vse mamice po 35.letu odnesla v svojo hišico user posted image

Viator bravo user posted image  za martinčkanje na sončku.

Natasaom kakšna dva cukra imaš doma user posted image  Imaš pa res srečo, ker imaš tako varuško user posted image

Tolk se prileže - ker drugače je skoz neka gužva. Ta teden bo pa bolj žalost, mislim na vreme.user posted image Mogoče bo pa manj zatišja tule gor.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.3.2009 17:40:31   
KT
Sam sonce se skrije, pa vse prilezete h kištam user posted image  Se že veselim, da bo spet kaj za prebrat.

Makala aleluja - super zgledata. user posted image

Viator - ti martinčica, še mal pa bo pomlad, potem pa ni vrag, da gremo na kavo, ane mateyka. user posted image  

Mateyka kak opremljanje, a rabiš kaj pomoči? Nč se nazaj držat - z Viator prideva, pomagava, sprazneva hladilnik, se načvekamo, ni ga lepšga, sploh potem, ko greva domov user posted image  

Hanna - bravo za nov čarunalnik user posted image  

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.3.2009 19:15:47   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Dan!

Da se mal pohvalim.
Mami in maturant.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Makala in Matevž - elegantna sta, ni kej. Makala, ti pa res zgledaš mladostno!!!auuuuuuuuu kakšna bejbauser posted image user posted image user posted image user posted image ob postavnem mladeničuuser posted image user posted image pa nek se vidi kako mladostne so konzervice.

Hanna - super, da si nazaj, na novi kišti!! Naj delovni dan čim prej mineuser posted image pa kištaje zakoooooooooooooooooooooon.Dobrodošla nazaj v čarunaldijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.3.2009 22:15:00   
Laubica

Dan!

Da se mal pohvalim.
Mami in maturant.

user posted image
super slikcauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
3.3.2009 7:26:39   
dodi

Dan!

Da se mal pohvalim.
Mami in maturant.

user posted image

JAZ SEM PA MISLILA,DA JE TVOJ ŽENIN... user posted image user posted image
SUPER STA IN TI ZGLEDAŠ KOT NAJSTNICA... user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
3.3.2009 8:56:34   
makala
Hvala moje konzervice za pohvale.
Najbrž sem zato mladostno zgledala, ker sem bla toooolk ponosna na Matevža. Maturantski ples pa je bil zame res čustveni dogodek.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
3.3.2009 9:55:52   
hanna1
makala,krasnega sina imaš,njemu se pa tud vidi,kako ponosen je na tako čedno mamicouser posted image user posted image user posted image

lumpa,malo z zamudo,pa vendar naj ti bo vsak dan lep in prijeten in res vse najjlepše in najljubše ob rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vaši pusti so bili pa pravi srčki...mi smo bili tako  malo user posted image ....blaž se je našemil v nekakšno strašilo,ati in Hana sta šla samo malo našminkana gledat maškare,jaz pa sem bila v službi,no...Barbarella,prijateljica od Salome in sem imela še vse telesne dodatke...mimogrede sem morala met zato dvojne gate gor user posted image ,ob polnoči pa je potekala znamenita operacija...saj veste...moj bingli v hlačah je vse moške spravljal v neprijeten položaj,ker sem jim delala konkurenco,ko pa sem jim še potožila,da ko grem lulat,ne vem,al naj stoje,al sede,pa mi noben ni znal svetovatuser posted image user posted image user posted image ...tak je to.....

......lep dan želimuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
3.3.2009 14:26:11   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

makala,krasnega sina imaš,njemu se pa tud vidi,kako ponosen je na tako čedno mamicouser posted image user posted image user posted image

lumpa,malo z zamudo,pa vendar naj ti bo vsak dan lep in prijeten in res vse najjlepše in najljubše ob rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vaši pusti so bili pa pravi srčki...mi smo bili tako  malo user posted image ....blaž se je našemil v nekakšno strašilo,ati in Hana sta šla samo malo našminkana gledat maškare,jaz pa sem bila v službi,no...Barbarella,prijateljica od Salome in sem imela še vse telesne dodatke...mimogrede sem morala met zato dvojne gate gor user posted image ,ob polnoči pa je potekala znamenita operacija...saj veste...moj bingli v hlačah je vse moške spravljal v neprijeten položaj,ker sem jim delala konkurenco,ko pa sem jim še potožila,da ko grem lulat,ne vem,al naj stoje,al sede,pa mi noben ni znal svetovatuser posted image user posted image user posted image ...tak je to.....

user posted image user posted image user posted image user posted image Hanna - to je bilo pa zabavno, mislim tale tvoj pust.

Jaz se pa zdajle odpravljam v vrtec, dopolnit vlogouser posted image - sem dobila vabilo, naj oddam nov obrazec, ki je praktično enak kot stari - spet vse od a do ž - emo, dš, kje kdo stanuje, kje dela..itd. No, upam, da bomo dobili prostor. Vrtec imam praktično pred hišo, sosednja zgradba,  tako da bo lahko Lara sama hodilauser posted image user posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
3.3.2009 20:19:04   
julci
vaši pusti so bili pa pravi srčki...mi smo bili tako malo user posted image ....blaž se je našemil v nekakšno strašilo,ati in Hana sta šla samo malo našminkana gledat maškare,jaz pa sem bila v službi,no...Barbarella,prijateljica od Salome in sem imela še vse telesne dodatke...mimogrede sem morala met zato dvojne gate gor user posted image ,ob polnoči pa je potekala znamenita operacija...saj veste...moj bingli v hlačah je vse moške spravljal v neprijeten položaj,ker sem jim delala konkurenco,ko pa sem jim še potožila,da ko grem lulat,ne vem,al naj stoje,al sede,pa mi noben ni znal svetovatuser posted image user posted image user posted image ...tak je to.....

pa ti si svetovnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te kr vidim

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
3.3.2009 20:28:30   
julci
pri nas ima pa Zala napad račk in trebušne pleselke,malo še pa bomo vsi gagaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=zdPKbuoyG3w
pol pa pleše zravn da crkujemo od smeha.

Pa da se še malo jaz pohvalim,za mano sta dva meseca ločevalne in se pozna

13 kg minusauser posted image user posted image user posted image ,po cm pa okol bokov 14 cm,pasa 10 in ziz 12 cm,vse mi je preveliko ampak sem ful ponosna sama nase,ker se držim,do zdaj sem se siocer parkrat malo pregrešla ampak vztrajam.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
3.3.2009 21:22:16   
Laubica
user posted image JULČI-ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz še tudi vstrajam-samo sem ta mesec kar precej grešila in imam samo4 kile majn-pa sem tudi vesela-še 6 pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
3.3.2009 21:54:58   
stephany
Pozdravček iz Laškega!
Po dolgem času sem takšno uro še budna, ponavadi omagam zraven Klemna in najkasneje ob devetih že spim. Sedaj pa ne vem ali je to že spomladanska utrujenost ali pa kar tista navadna...

Makala - bravo za maturanta! Sta pa res prav lušten par. Da si pa ponosna na svojega fanta ti pa čisto verjamem.

Julči - pa ti si carica! Kako pridno klestiš kilograme! Pa Laubica tudi! Res sta pridni! Jaz moram najprej v glavi pošlihtat, potem bo pa tudi treba začet manj jest. Drugače lahko kar pozabim nov postopek.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
3.3.2009 22:25:31   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Jaz se pa zdajle odpravljam v vrtec, dopolnit vlogouser posted image - sem dobila vabilo, naj oddam nov obrazec, ki je praktično enak kot stari - spet vse od a do ž - emo, dš, kje kdo stanuje, kje dela..itd. No, upam, da bomo dobili prostor. Vrtec imam praktično pred hišo, sosednja zgradba,  tako da bo lahko Lara sama hodilauser posted image user posted image .

Jest tud user posted image user posted image user posted image , pa da se ti zmeša user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
3.3.2009 22:26:27   
KT

13 kg minusauser posted image user posted image user posted image ,po cm pa okol bokov 14 cm,pasa 10 in ziz 12 cm,vse mi je preveliko ampak sem ful ponosna sama nase,ker se držim,do zdaj sem se siocer parkrat malo pregrešla ampak vztrajam.

Go julci, go julci, go julci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Carica!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?