|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
4.3.2009 6:39:34   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: julci

pri nas ima pa Zala napad račk in trebušne pleselke,malo še pa bomo vsi gagaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=zdPKbuoyG3w
pol pa pleše zravn da crkujemo od smeha.

Pa da se še malo jaz pohvalim,za mano sta dva meseca ločevalne in se pozna

13 kg minusauser posted image user posted image user posted image ,po cm pa okol bokov 14 cm,pasa 10 in ziz 12 cm,vse mi je preveliko ampak sem ful ponosna sama nase,ker se držim,do zdaj sem se siocer parkrat malo pregrešla ampak vztrajam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
4.3.2009 11:15:55   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

13 kg minusauser posted image user posted image user posted image ,po cm pa okol bokov 14 cm,pasa 10 in ziz 12 cm,vse mi je preveliko ampak sem ful ponosna sama nase,ker se držim,do zdaj sem se siocer parkrat malo pregrešla ampak vztrajam.

Go julci, go julci, go julci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Carica!

Bravo punca,ti se pa ne daš kar tako user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
4.3.2009 11:19:14   
hanna1
Mateyka kak opremljanje, a rabiš kaj pomoči? Nč se nazaj držat - z Viator prideva, pomagava, sprazneva hladilnik, se načvekamo, ni ga lepšga, sploh potem, ko greva domov user posted image  
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
4.3.2009 11:19:51   
hanna1
no,to je bilo malo okvirčkanjauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
4.3.2009 20:06:07   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Jaz se pa zdajle odpravljam v vrtec, dopolnit vlogouser posted image - sem dobila vabilo, naj oddam nov obrazec, ki je praktično enak kot stari - spet vse od a do ž - emo, dš, kje kdo stanuje, kje dela..itd. No, upam, da bomo dobili prostor. Vrtec imam praktično pred hišo, sosednja zgradba,  tako da bo lahko Lara sama hodilauser posted image user posted image .

Jest tud user posted image user posted image user posted image , pa da se ti zmeša user posted image

Ej, KT, v kateri vrtec bo hodila Alina.  V Andersenu bodo sprejeli 150 novih - prošenj je pa blizu 400 - tko da je situacija enaka kot laniuser posted image .  Ok, verjetno da dosti staršev prošnje v več vrtcev (se tolažim). Drugače pa, kriteriji za sprejem so se spremenili - bližina službe ni več pomembna, je bližina doma. Mah, se ne bom sekirala v naprej - bom se potem, ko dom dobila zavrnitevuser posted image .

JULČI - CARICA SI!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kar tako naprej...ko bi imela jaz toliko volje...ufff.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
4.3.2009 22:11:09   
viator

Mateyka kak opremljanje, a rabiš kaj pomoči? Nč se nazaj držat - z Viator prideva, pomagava, sprazneva hladilnik, se načvekamo, ni ga lepšga, sploh potem, ko greva domov user posted image  

Vsekakoruser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
5.3.2009 21:10:56   
natasaom
julči    user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
6.3.2009 11:22:41   
mateyka
rabm enga desca, da mi zveže pralni stroj in sestavi eno polično omaro skupi user posted image
za babe pa šparam eno piknik žurko bliz mosteca user posted image user posted image user posted image user posted image recimo okoli jun-jul za rojstne dneve naših frkeljc? pa zoo obisk zraven - wooohooo user posted image
grupni birthday party že pri 2h letih user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
6.3.2009 12:52:07   
dašabina
BRAVO JULČI!!!user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
6.3.2009 13:32:27   
makala
Bravo Julči user posted image user posted image user posted image , res si carica.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
6.3.2009 16:24:17   
mateyka
julci in jaz bova zdej lahko manekenke. ej julci, bi si lahk kej lepga oblekle, se poslikale in pokazale kok sva lepe user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
6.3.2009 17:48:06   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

julci in jaz bova zdej lahko manekenke. ej julci, bi si lahk kej lepga oblekle, se poslikale in pokazale kok sva lepe user posted image

Uh mateyka če jih še 1x tolk sklatim dol,še vedno nem manekenkauser posted image ampak kje za bolj polne dame bi pa mi ziher ratalouser posted image user posted image user posted image

se poslikam,ko bom mela -30,user posted image upam

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
6.3.2009 17:56:37   
julci
Spet bo kmalu prisel tisti pomladni dan,
ko treba dat bo zimske gate stran,
si treba bo nadeti tangice

in lepe pisane rozaste spangice.
A kaj se cudo cudno tu godi,

tangice premajhne so za stevilke tri!
Le kako se je to zgodilo,

da telesce se je tako poredilo?

Je bilo predolgo zimsko spanje,
zdaj pa je porazno tole stanje.

Nic ne pomaga jok in stok,
treba bo v nov naskok!

Zdaj sta na vrsti regrat in solata,
da bo spet manjsa zadnja plata,

pa treba stopit bo na planine,

da lepse bodo te obline.
Saj zdaj je konec dolge zime,

fantje ze cedijo sline,
zato le pazi draga punca,

da se speh okrog ne gunca...

IN TAKO SEM ODGOVORILA ....

Pri meni se vseskozi gunca,

tud' kmet ma rajs debel'ga junca,

airbag je tud' priporocljiv,

ce hoces biti manj ranljiv.

In pa: vemó, da suhe babe
so prepogosto volje slabe,
nataknjene in neprijazne
in mlahave kot vrece prazne.

Poskusi sam in videl bos,

kako lahko gre vse na noz,

ce moras dan za dnevom biti

sestradan in z vrvico v riti.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
6.3.2009 21:04:50   
natasaom
ah mateyka za stroj pa res ne rabš desca,no!a ti jest pridm kabel v el vštekat pa cevi napelat?jest sem to sama uštimala..

jest pa rabm enga da b me na gobc usekal,ker me zob boli pa basat se ne morem nehat user posted image   sam jem in jm.ko da mi bo kdo kaj ukradu-noro.ponoč pa bruham ker sem nažrta-mah grem raj spat

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
6.3.2009 22:43:52   
dodi
ČER!

Samo toliko,da vas malo pozdravim in da vidite,da sem še živa...s pisanjem sem pa bolj tako tako...

Dnevi mi prav brzinsko minevajo ,snega imamo še vedno več kot dovolj,pa še vsak dan nam ga narava malo natrosi,da ne pozabimo kako zgleda....komej čakam na sonce in toplo pomlad...brez čofte zunaj...

Mi2 z malo pikico se dobro počutiva in pridno rasteva...mala pika raste...jaz se debelim... user posted image user posted image
Imejte se lepo!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
7.3.2009 12:09:46   
mateyka
ah mateyka za stroj pa res ne rabš desca,no!a ti jest pridm kabel v el vštekat pa cevi napelat?jest sem to sama uštimala..

ma ne, nima štekerja, ma un butast sistem da moraš zvezat une 3 kable direkt, to pa moraš mal bit štromar, da veš kaj skup zvezat..

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
8.3.2009 0:33:45   
Laubica
,Moram se pohvalit -da mi je Petar Grašo poljubil roko-jeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
8.3.2009 7:33:57   
lumpa6
lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
8.3.2009 20:32:01   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

,Moram se pohvalit -da mi je Petar Grašo poljubil roko-jeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...zdej som pa fauš user posted image user posted image user posted image ,sej ne,prav prvošim ti ,a si bla na koncertu,al kakuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
8.3.2009 20:43:04   
hanna1
Ob koncu našega praznika vam želim,da bi bile tud med letom večkrat razvajane od svojih user posted image ,za lepši sen pa še ena user posted image od mene

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
8.3.2009 20:46:04   
tanjusi
sam tok da vam povem da sem še živa, 14 dni sem bla brez računalnika , je bil v popravilu...
si moram jutri čas vzet pa pregledat kaj je kaj novega, na tej straniuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
8.3.2009 21:05:01   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

sam tok da vam povem da sem še živa, 14 dni sem bla brez računalnika , je bil v popravilu...
si moram jutri čas vzet pa pregledat kaj je kaj novega, na tej straniuser posted image

..a je tvoj rač.tud virus zmatral,da je rabu zdravljenjeuser posted image ...jes sem se pa dons kopala v Zrečah,sem pa tolk zmahana skop,ker mi je Hana dala več vetra kot voda-neumorno in če ni po njeno user posted image user posted image ....smo se pa včeri skregali,ker men enostavno ni blo km za it,bi se sam malo mačkala doma,ampak na koncu je pa vseeno pasalouser posted image user posted image user posted image da me je moj  user posted image malo spucal in zvlekel v svetuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
8.3.2009 21:34:54   
majrim

Pa da se še malo jaz pohvalim,za mano sta dva meseca ločevalne in se pozna

user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooooooooo julciuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem se je tudi lotila,s tem,da zraven tudi tečem...sem tudi jaz zdaj trmasta ku pes...poletje se vse boj bliža...pa tolko hlač imam na zalogi,da moramuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
9.3.2009 20:02:48   
hanna1
...med kemijo in likanjem se švercam tu gor...pa naj še kdo reče,da ženske nismo multi...karkoli že.....user posted image ......

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
9.3.2009 20:08:06   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...med kemijo in likanjem se švercam tu gor...pa naj še kdo reče,da ženske nismo multi...karkoli že.....user posted image ......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?