špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje kako smo kaj? Me smo že iz dolgega sprehoda,je bil tko lep sonček,zdej pa že piha k pr norcih. Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala. Ah je že alarm,pridem nazaj joj mačka moja, bi te objela in stisnila če bi lahko, tako pa ne gre, zato ti pošiljam . pa upam, da sta se vredu in dobro pogovorila, ter da bo sedaj šlo lažje naprej. kako pa sta kej s pripravami na P??? IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje kako smo kaj? Me smo že iz dolgega sprehoda,je bil tko lep sonček,zdej pa že piha k pr norcih. Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala. Ah je že alarm,pridem nazaj Fajn bi bilo, če bi prišla stvari do dna in bi ugotovila zakaj se pričkata. Hvala punce,sej nikol nisem hotla pisat o tem k me pol še bolj zamori,sam nekje se pa tud moram skašlat. Najino pričkanje se vedno začne s tem da najde kao en ful pomemben vzrok zakaj bo postal živčen,prejšnji večer je bla muha,za katero sem bla jst kriva da je v stanovanju a me sploh doma ni blo,včeraj je bilo krivo da nisem našla enega ščipalčka za nohte,itak imava 3 ampak on je k en otrok vztrajal samo pri tem.Punce jst ga ignoriram pa skušam drugače z njim ampak ne gre več.Sam da usta odprem mi reče da naj utihnem,ma saj tud napisat ne morem,sam v srcu vem da se on name samo razpiz.deva zato,da iz sebe sprosti napetost,sam kaj pa sem jst ena blazina za vse svinjarije in joh bom mirno požirala? Sem študirala kaj če ga poroka mori,pa ne vem, če je to to k itak sva enajsto leto skupaj,pa že 4 leta redno skupaj živiva. Služba mu je v veselje,mi je zdej že parkrat reku,da se tam lahko sprosti ,Kaj je pa dom?Vedno ko pride domov ga pričakam z nasmehom in ga vprašam kako je blo.Nočem bit zagrenjena ker nočem da prvo vid moj zatežen fris k stop čez vrata.Tud to ni več dober,če ga kaj vprašam mi reče,da samo še lajam nanj. Včer mi je reku,da ko sem rodila j v njemu nekaj umrlo-Kaj pa zdej to pomen??????????? Nekako sva se zmenila da mu najdem kakega psihiatra,do zdravnika je pa že sam šel ker ga je v prsih tiščalo 2 dni skoz.Zdravnik mu je reku,da ni drugega kot psiha za vsak slučaj mu je vzel kri,pa gre jutri nazaj do njega. Enostavno ne vem več kaj bi.Vidim ga da je zgubljen in da sam ne ve kaj bi s sabo ampak njegova obramba je vedno nesramnost in pljuvanje po vsakem ki mu hoče dobro. Kaj naj Še in še bi ti natrosila objemčkov Nočem, da bi zvenelo lahkotno, ampak se mi zdi, da pri veliko parih pride taka kriza - glej tisto, kar sem v tvojem postu odebelila in podčrtala. Še dobro, da je sploh to dal iz sebe, ponavadi so dedci kar tiho in je še dlje časa huje... Ne vzemi njegovih besed dobesedno, dejstvo je le, da se je mnogo stvari spremenilo in tudi on odrašča, šele skozi svojega otroka dejansko odraščaš in nekatere to zna zelo boleti. Res pojdita na kakšen pogovor do res dobrega strokovnjaka, zagotovo bodo punce znale svetovati nekoga. Človek dostikrat potrebuje nekoga tretjega, da mu razsvetli pogled na stvari, da lahko uredi svoje misli, da ven, kar ga tišči, začne na vse skupaj gledati pozitivno, z bolj svetle perspektive,... Rada bi ti še veliko napisala, ampak je ravno mali začel težiti in ne utegnem
|