Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:13:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
ne morem iz svoje kože zatota slikica
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:13:49
|
|
|
|
jana81
|
čmrlika pa ka ti ne veš, da smo enim očitno edina svetla točka v življenju, z branjem naših postov se vsaj malo razvedrijo .. smo lahko ponosne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:14:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
tak pač je dobra slikica, kaj?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:15:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čmrlika pa ka ti ne veš, da smo enim očitno edina svetla točka v življenju, z branjem naših postov se vsaj malo razvedrijo .. smo lahko ponosne vem ja upam da jo slikice še bolj razveseljujejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:16:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čmrlika pa ka ti ne veš, da smo enim očitno edina svetla točka v življenju, z branjem naših postov se vsaj malo razvedrijo .. smo lahko ponosne vem ja upam da jo slikice še bolj razveseljujejo ja upajmo ej a prideš v soboto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tak pač je dobra slikica, kaj? IDEALNA Bravo ČMRL.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:16:21
|
|
|
|
špelin@
|
Bom potem šla brat, zdajle samo tole in JA, DEREM SEEEE: PUNCE, BLOKIRAJTE VSILJIVCE !!!!!!!!!!!! Meni enostavno nič ne pokaže in imam sama pri sebi mir, za razne provokatorje mi pa čisto dol visi, kaj pišejo in kaj si mislijo
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 12.3.2009 15:18:51 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:16:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo.................................................... Ojoj, tole pa ni dobro ne za emilijo in ne zate...pojdita k P.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:17:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tak pač je dobra slikica, kaj? IDEALNA Bravo ČMRL. čuj pazi da se ti ne bo zgodilo to, kar kaže tvoja slikca..sej veš nesreča nikoli ne počiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tak pač je dobra slikica, kaj? IDEALNA Bravo ČMRL. čuj pazi da se ti ne bo zgodilo to, kar kaže tvoja slikca..sej veš nesreča nikoli ne počiva. Ja ja,pazim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:22:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom potem šla brat, zdajle samo tole in JA, DEREM SEEEE: PUNCE, BLOKIRAJTE VSILJIVCE !!!!!!!!!!!! Meni enostavno nič ne pokaže in imam sama pri sebi mir, za razne provokatorje mi pa čisto dol visi, kaj pišejo in kaj si mislijo prav maš, jaz sem se tud tak odločla... zdaj bo se itak zalepla na tole in ti bo rekla, pa ziher greš dat odblokiraj pa gledaš kaj sem pisla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:22:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čmrlika pa ka ti ne veš, da smo enim očitno edina svetla točka v življenju, z branjem naših postov se vsaj malo razvedrijo .. smo lahko ponosne vem ja upam da jo slikice še bolj razveseljujejo ja upajmo ej a prideš v soboto? joj, hvala za ZS. ne vem kako bo, mogoče vletiva, nič ne obljubim...bi morala še na prijateljičin roj dan. pa še to ne vem kako bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:26:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom potem šla brat, zdajle samo tole in JA, DEREM SEEEE: PUNCE, BLOKIRAJTE VSILJIVCE !!!!!!!!!!!! Meni enostavno nič ne pokaže in imam sama pri sebi mir, za razne provokatorje mi pa čisto dol visi, kaj pišejo in kaj si mislijo prav maš, jaz sem se tud tak odločla... zdaj bo se itak zalepla na tole in ti bo rekla, pa ziher greš dat odblokiraj pa gledaš kaj sem pisla... Verjemi, da ne, imam zelo rada svoj mir Pa tudi nimam časa ukvarjat se še s tem, rada imam sproščen čvek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom potem šla brat, zdajle samo tole in JA, DEREM SEEEE: PUNCE, BLOKIRAJTE VSILJIVCE !!!!!!!!!!!! Meni enostavno nič ne pokaže in imam sama pri sebi mir, za razne provokatorje mi pa čisto dol visi, kaj pišejo in kaj si mislijo prav maš, jaz sem se tud tak odločla... zdaj bo se itak zalepla na tole in ti bo rekla, pa ziher greš dat odblokiraj pa gledaš kaj sem pisla... Ej čmrl,ti si pa res eno pametno bitje,pa ti mi misli bereš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:27:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom potem šla brat, zdajle samo tole in JA, DEREM SEEEE: PUNCE, BLOKIRAJTE VSILJIVCE !!!!!!!!!!!! Meni enostavno nič ne pokaže in imam sama pri sebi mir, za razne provokatorje mi pa čisto dol visi, kaj pišejo in kaj si mislijo prav maš, jaz sem se tud tak odločla... zdaj bo se itak zalepla na tole in ti bo rekla, pa ziher greš dat odblokiraj pa gledaš kaj sem pisla... Verjemi, da ne, imam zelo rada svoj mir Pa tudi nimam časa ukvarjat se še s tem, rada imam sproščen čvek. Itak,sej to je tvoj hobi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:35:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tak pač je dobra slikica, kaj? IDEALNA Bravo ČMRL. ž daj se spelji no, pojdi kofetkat raje, pa dedca potešit, da bota še naprej tako fajn brez problemov., pa da bo šel potešen lahko spat. , razlaganje o vajini potešitvi pa je ful neosebna stvar, pa je fina za razglablat po javnih forumih... a si ti nora ? nisi prej moje prijateljice katy nekaj v tem stilu vprašala ? sama sebi nasprotuješ. faca si res! pazi da ti ded ne klizne, ko take flancaš in vsem razlagaš o njegovi potešitvi.! ful pridna si, pa najboljša mama, ker ne visiš skoz na RR-ju... oh in sploh si......a ti čemo diplomo spisat. in ne žali me, ker nisem čmrl...te lahko zbrišejo.
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 12.3.2009 15:44:16 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:36:25
|
|
|
|
suzy85
|
punce, eno s čim lahko mažem vnete očke? eva ima tako bogo desno očko, da je joj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:42:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom potem šla brat, zdajle samo tole in JA, DEREM SEEEE: PUNCE, BLOKIRAJTE VSILJIVCE !!!!!!!!!!!! Meni enostavno nič ne pokaže in imam sama pri sebi mir, za razne provokatorje mi pa čisto dol visi, kaj pišejo in kaj si mislijo prav maš, jaz sem se tud tak odločla... zdaj bo se itak zalepla na tole in ti bo rekla, pa ziher greš dat odblokiraj pa gledaš kaj sem pisla... Ej čmrl,ti si pa res eno pametno bitje,pa ti mi misli bereš itak! pazi samo ,ker ti lahko še preberem kam greš naslednjič z bajte ven,..pa saj ti je že jana rekla, sja veš nesreča nikloi ne počiva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:49:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tak pač je dobra slikica, kaj? IDEALNA Bravo ČMRL. čuj pazi da se ti ne bo zgodilo to, kar kaže tvoja slikca..sej veš nesreča nikoli ne počiva. jana ti bi tud bla rada med izbrisanimi, še dobro da no ben ne ve, da pritajeno groziš , jaz to tudi rada prakticiram, na tak način. se obnese.ful.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:50:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
ZAKAJ KRIČIMO? Nekoč je učitelj vprašal svoje učence: Zakaj ljudje kričijo, kadar so jezni? Učenci so razmišljali nekaj časa: Zato ker zgubimo potrpljenje, je odgovoril eden izmed njih - zato kričimo. Vendar, zakaj bi kričal, če je oseba poleg tebe? je vprašal učitelj, ali ni mogoče govoriti potihem - nalahno? Zakaj kričiš, ko si jezen? Učenci so dajali še nekatere druge odgovore, vendar nobeden ni zadovoljil učitelja. Končno je razložil: Kadar sta dve osebi sprti, jezni, se njuna srca zelo oddaljita. Zato morata kričati eden na drugega, da njun krik preseže razdaljo in se utegneta slišati. Čim bolj sta jezna, glasneje morata kričati, da se slišita, ker je razdalja med njima velika. Nato je vprašal učitelj: Kaj se pa zgodi, ko se dve osebi zaljubita? Si ne kričita, govorita si nežno, zakaj? Njuna srca sta si zelo blizu. Razdalja med njima je zelo majhna. Učitelj je nadaljeval: Kaj se zgodi, ko se še bolj zaljubita? Ne govorita. Le šepetata in se še bolj zbližata v svoji ljubezni. Končno ne potrebujeta niti šepeta. Se gledata in to je vse. Takšni sta dve osebi, kadar se ljubita. Potem je nadaljeval: Kadar se prepirate, ne pustite, da se vaša srca oddaljijo; ne izgovarjajte besed, ki bi vas še bolj oddaljile, ker bo prišel dan, ko bo razdalja tako velika, da ne boste našli več poti nazaj. Avtor: P. Nadino Conte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 16:05:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno glede na to da sem prebolela gripo. vročine nimam več, kašljam pa vsake tolko - ne veliko, grlo me pa boli. jutri ima aneja pediatra. a mislite da sem še kužna oz. ali bi lahko tam kakega okužila? a naj jo sploh peljem? Kužen si dokler imaš vročino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 16:12:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 punce, eno s čim lahko mažem vnete očke? eva ima tako bogo desno očko, da je joj! Spiraj ji s kameličnim čajem. Sicer mi je ena rekla, da je brala nekje na netu, da kamelice niso dobre, da je treba spirat s fiziološko. Halo?! Jst še vedno prisegam na kamelice.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 12.3.2009 16:14:22 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 16:32:27
|
|
|
|
tally
|
oj, evo mene nazaj, Emilija se je umirila res ne vem kaj ji je bilo,a je bila tolk zaspana al kaj,sva šle vn in je spala v vozičku pol urce, zdej se pa igra? kakšni so znaki pri vnetju ušes, verjetno bi jo bolelo ko ji čistim ušesa ali ne ? ne vem to je za mene prvič, da je tako zbolela, sem ji probala mal za ušesi potipat pa ni videt, da bi jo kaj bolelo, vročine nima, zdej je začela še malo pokašljevat, sam mislim, da zaradi zamešenega noska ker ne more dihat? nič danes bomo še počakali jutri gremo pa do P, da jo pogleda,da bomo mirni čez vikend. mah upam,da bo čimprej mimo. za vse, ki rabite , al pa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 16:53:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 punce, eno s čim lahko mažem vnete očke? eva ima tako bogo desno očko, da je joj! Pri P dobiš recept za Tobrex, Odlično pomaga Drugače pa spiranje s fiziološko, eni priporočajo kamilice, drugi ne...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 16:54:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo.................................................... Glede ušesk je lahko zelo zavajajoče, najbolje, da greš k P in preveri
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?