Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:24:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Provokator ugrizni se v jezik, prste si v predal zapri pa zgini v tisto luknjo iz katere si prilezla. Morte pa rečt,da sem hitr na plan zbezala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:26:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ali bi mi lahko poslala mušter za pisanje prošenj. Moram malo posodobiti svoj koncept in sem našal eno primeno delovno mesto, pa bi danes napisala in probala srečo Kateri word imaš? Jaz imam enega novega. ej barbaw, če ima starega tako kot jaz, ji lahko jz pošljem (če seveda dovoliš ), ker sem tvojega "dešifrirala"
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:27:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katy: V vsakem odnosu se pojavlja kriza, enkrat zaradi teh, drugič zaradi drugih razlogov. Skupno življenje res ni mačji kašel, kot tudi prihod otroka. Vsak po svoje odreagira. Bistvo vsega je, da morata bit oba močna, da se iz tega začaranga kroga izvlečeta. Pogovor, kupno preživljanje časa sta ključnega pomena. Seveda pa morata oba imeti voljo in trde živce na tej poti, če ne je vse zaman. Jaz se bom kar podpisala. Mogoče se je tvoj "naveličal", da je Lara prva in ne več on. Moški so kot majhni otroci, ki rabijo ogromno pozornosti. Če lahko si vzamita en večer na ateden zase, Laro pa dajta v varstvo. Bodi močna!!!!!! Estrella: to zelo, zelo lepo napisala, in mislim, da tudi čisto resnično!! KATY: SREČNO!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:28:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** heloooooooooo evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat , pokonci pa praktično od 5.30 jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi hmmmm... - palačinke z zelenjavno juho - slivovi cmoki z gobovo juho - štruklji (njam) - šmorn in kompot..... jst sm že včeraj skuhala goveji golaž, in eva dobita še polento, jst pa solato hvala za recepte , bom kakšen drug dan porabila tvoje nasvete, donc sem pa kar na hitrco nardila pire krompir, hrenovke sem na pol prerezala in jih spanirala in ocvrla pa je blo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:29:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo.................................................... Ja bogica. A si bila pri P z njo? Mogoče so uhice vnete. ja, jaz bi tudi šla do P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:43:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sem tako vesela, da se bom razpočila Alja je pojedla cel ta velik frutek in to brez kakršnega koli pregovarjanja ali animacije. Do konca je odpirala usta kot lačni ptiček Juhhuhuuhuhu Sedaj jo dam spat, potem pa grem trebušnjake delat in na orbitrek. A to 250gramski? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Meni je važno, da je šlo brez problema v želodček, ker tisto preganjanje ali bo ali ne mi gre pošteno na živce kje pa ve kupujete 250 g frutek ? jst sem do zdej našla samo 190 g-
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:43:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje kako smo kaj? vredu Me smo že iz dolgega sprehoda,je bil tko lep sonček,zdej pa že piha k pr norcih. tudi pri nas je začelo pihat, sem komaj pririnla vozek domov Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala. pusti par dni vse skup na miru, mogoče rabita samo malo oddiha drug od drugega. Zdej je vse napeto, poroka, otrok, vse... pridi v soboto v Celje, pa bomo mal počvekale Ah je že alarm,pridem nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:44:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** heloooooooooo evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat , pokonci pa praktično od 5.30 ojoj tvoja je pa res ultra naspidirana, Nejc je zaspal v vozeku za pol ure. jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:44:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo.................................................... pojdi malo ven, pa se odklopi, tudi če bo jokala v vozičku, zunaj je vse lažje. V soboto ji bomo pa napele ene par krepkih , da bo kot bubica ko prideta domov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:44:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej PROVOKATOR če se ne znaš lepo pogovarjat, je najboljše da greš provocirat koga drugega, nas pa pusti pri miru. Najdi si že enega deda, da ne boš tako zagrenjena, očitno že dolgo nisi fasala, pa si zatežena. Vsem ostalim se opravičujem za ta zadnji stavek, tudi moderatorjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:44:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ali bi mi lahko poslala mušter za pisanje prošenj. Moram malo posodobiti svoj koncept in sem našal eno primeno delovno mesto, pa bi danes napisala in probala srečo Kateri word imaš? Jaz imam enega novega. ej barbaw, če ima starega tako kot jaz, ji lahko jz pošljem (če seveda dovoliš ), ker sem tvojega "dešifrirala" Lahko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:45:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo.................................................... Ja bogica. A si bila pri P z njo? Mogoče so uhice vnete. ja, jaz bi tudi šla do P jaz tudi, ker brez vzroka ne joka, vnetje ušes pa ful boli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:45:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sem tako vesela, da se bom razpočila Alja je pojedla cel ta velik frutek in to brez kakršnega koli pregovarjanja ali animacije. Do konca je odpirala usta kot lačni ptiček Juhhuhuuhuhu Sedaj jo dam spat, potem pa grem trebušnjake delat in na orbitrek. A to 250gramski? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Meni je važno, da je šlo brez problema v želodček, ker tisto preganjanje ali bo ali ne mi gre pošteno na živce kje pa ve kupujete 250 g frutek ? jst sem do zdej našla samo 190 g- v Mullerju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:46:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** heloooooooooo evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat , pokonci pa praktično od 5.30 ojoj tvoja je pa res ultra naspidirana, Nejc je zaspal v vozeku za pol ure. jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi ja ultra naspidirana, sam zdel pa tud spi že rekordno dolgo časa. še 10minut pa bo 3 ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:48:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** heloooooooooo evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat , pokonci pa praktično od 5.30 ojoj tvoja je pa res ultra naspidirana, Nejc je zaspal v vozeku za pol ure. jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi ja ultra naspidirana, sam zdel pa tud spi že rekordno dolgo časa. še 10minut pa bo 3 ure Si imela vsaj malo časa "zase".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:51:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** heloooooooooo evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat , pokonci pa praktično od 5.30 ojoj tvoja je pa res ultra naspidirana, Nejc je zaspal v vozeku za pol ure. jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi ja ultra naspidirana, sam zdel pa tud spi že rekordno dolgo časa. še 10minut pa bo 3 ure Si imela vsaj malo časa "zase". ja, da sem malo pospravila, skuhala in pojedla. zdele se grem vležt na kavč, pa bo prec budna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:52:09
|
|
|
|
sesil
|
eno glede na to da sem prebolela gripo. vročine nimam več, kašljam pa vsake tolko - ne veliko, grlo me pa boli. jutri ima aneja pediatra. a mislite da sem še kužna oz. ali bi lahko tam kakega okužila? a naj jo sploh peljem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce hvala vam za tolažbo,res sem vam hvaležna za vse lepe besede in za motivacijo za naprej. Provokator,ne morem mimo tebe ker si me direkt izpostavla.Nimam nč proti tvojemu mnenju vsak ima pravico do svojega.Imaš prav forum je javen in določene osebe na njem me poznajo,mogoče se bo še katera spotaknila ob najino driblanje in nevede našla sebe v podobni situaciji.Kolkr vem nikol nisem napisala svojega priimka ali izpostavila njegovih podatkov tko da ne vidm fore zakaj bi bil moj partner zaradi tega nesrečen Ti dogaja zgleda. Pa še to,mene ni sram napisat kaj se med nama dogaja in kakšne probleme imava ker me pred tistimi ki me poznajo ni sram,rada bi pa rešila najino vezo in njega samega potegnla ven iz tega počutja v katerem je sedaj.Sem se pa izpostavla zato,da dobim kak pameten nasvet,ker mi je zmanjkalo idej in kot si vidla so mi punce vedno pripravljene pomagat.OK so tudi nekoliko zavrte osebe,ki svoje probleme na veliko skrivajo pod fasado,da se pokažejo kolk so kao oh in sploh. Dost maš zaenkrat,če boš sploh sfogala kaj sem napisala Brez skrbi,popolnoma razumem. Bogica Kar se pa moje nepotešitve tiče,brez panike,sem potešena,ker ne visim nonstop na RR tako kot ve,hroščice.Sej,če bi se malo bolj svojim posvečale, nebi imele problemov. Tak pa,normalno,ko pa cel dan in cel večer pred računalnikom prečepite,deci grejo pa nepotešeni spat,ja kaj bi pa pol lahko pričakovale Nič druga,kot tečnega deca. Ups,se opravičujem,če sem napisala kej takega,da se je katera našla v tem Res,za zjokat .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:54:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem po 45min obupala na orbitreku Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldan Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perila Temu ni ne konca ne kraja jaz bi že po 15min obupala , dobra si pridna si. punce, pa sej 45 min ni tako veliko. to je lih spodnja meja časa, če hočeš kaj shujšat Ja to že res, ampak za nas, ki nič ne migamo, je 45 min cela večnost. imaš prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** heloooooooooo evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat , pokonci pa praktično od 5.30 ojoj tvoja je pa res ultra naspidirana, Nejc je zaspal v vozeku za pol ure. jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi ja ultra naspidirana, sam zdel pa tud spi že rekordno dolgo časa. še 10minut pa bo 3 ure Si imela vsaj malo časa "zase". ja, da sem malo pospravila, skuhala in pojedla. zdele se grem vležt na kavč, pa bo prec budna Joj dober,da si to napisala,če ne,nebi vedele kam si se izgubila.Ko boš šla kakat moraš tud napisati,da boš pet minut odsotna,da ne bodo detektiva za tabo poslale.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:56:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno glede na to da sem prebolela gripo. vročine nimam več, kašljam pa vsake tolko - ne veliko, grlo me pa boli. jutri ima aneja pediatra. a mislite da sem še kužna oz. ali bi lahko tam kakega okužila? a naj jo sploh peljem? Jaz sem že večkrat, ko sem bila pri P naletela na to, da je bila bolna...kašljala, smrkala...a kaj je hotela, če druge oz. nadomestne P ni . Začaran krog
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:56:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce meni se bo počasi zmešalo od Emilijinega joka. sej vem je prehlajena in iz noska ji teče, nič ne je, dobesedno nič, pije tudi zelo malo, to vzamem vse zakup, ampak kako ima moči, da non stop joka , iz kje jo črpa? prej mi je dve uri skup jokala nič jo ne potolaži, ne nošenje po rokah ne nič , še odriva se od mene ker verjetno misli, da ji bom noska čistila .... ponoči nič ne spi in je trenutno toliko zaspana, da ima okrog oči čisto rdeče noče pa zaspat, sploh ne vem več kaj narediti. moj je v službi popoldne in bom do 22h sama in se mi bo če bo taka zmešalooo....................................................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 14:59:39
|
|
|
|
barbaw
|
Ene pa res foušija matra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:03:05
|
|
|
|
barbaw
|
Katy a se še spomniš ?????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 15:07:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ojla! jaz sem nazaj, sem se nahodla po ambulantah in se še enkrat več prepričala o že zname o našem zdraavstvu. Na slikiSe še nič ne vidi, živec, je po bolečini sofdeč vnet , dobila sem dodatnetablete, pa e kup gobcanja ko sem šlaa nazaj k temu svojmu, ki mi je dal naprej napotnico, in ko sme bila nenaročena ( iz kakega že razloga,a vam naj sploh pišem) sem znorela in šla nazaj, eh, ne zmorem trenutno o tem, sem se komaj odjokala od vsega , pa še z mojo mami sma se malo pokragale..pa ni dan zame danes, pa nič spala nisem,...se bom morala zgleda prvo spočit. in po zagledam še PROVOKATORJA ...zakaj ne spregledamo punce, to je začaran krog... ve ki ste se grdo obnašale do "nje" pa bodo zbrisali itak...ona pa ma veze mogoče pa je ne bojo... vam jaz povem iz izkušenj. sej jaz se zaenkrat kar mi ni podobno, zadržujem.je pa težko, kot vam ostalim tud, ne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?